jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
5 και ο μονος μουΆντε βρες καμιά τρύπα να κρυφτείς ρε όνειδος της Χειμάρρας γιατί απόψε θα φας πουτσοσκάμπιλο που θα ξεχάσεις ότι σε λένε Κασσιανή.
Δεξια τσιρακια
5 και ο μονος μουΆντε βρες καμιά τρύπα να κρυφτείς ρε όνειδος της Χειμάρρας γιατί απόψε θα φας πουτσοσκάμπιλο που θα ξεχάσεις ότι σε λένε Κασσιανή.
Τι να γινει, οι χαζοι ειναι παντα μειοψηφια5 και ο μονος μου
Δεξια τσιρακια
Καλα μπερδευεσαι και πολυ.Φανταζομαι και οι διαρρηκτες οταν θα τους συλλαμβανουν, θα λενε οτι φταινε οι ιδιοκτητες των σπιτιων που δεν εβαλαν πιο γερη κλειδαρια.
Λες απιστευτες γελοιοτητες ωρες ωρες
5 και μονος μου λέγεται ρε Αλβανε!5 και ο μονος μου
Δεξια τσιρακια
Δεν μπερδευομαι καθολου. Ενας απατεωνας που ασκει κριτικη στο κρατος επειδη δεν τον εχει συλλαβει ακομη. Μιλαμε για μεγαλειοΚαλα μπερδευεσαι και πολυ.
Στην αμερικη χατζηαβατη ειναι δυσκολο καποιος να μπορεσει να κοροιδεψει το συστημα γιατι υπαρχει ελεγκτικος μηχανισμός και παντου διασταυρωσεις.
Λυστε το θεμα με τη χαρτουρα και τη γραφειοκρατια και μετα μιλαμε .
Να σε ρωτησω ρε χλεχλε,εισαι κλωνος του θειτσου?.αν εχεις κοτσια πες την αλήθεια5 και μονος μου λέγεται ρε Αλβανε!
???
Δεν έχει σχέση με τη γραφειοκρατία ρε Αλβανε υπηκοε.Καλα μπερδευεσαι και πολυ.
Στην αμερικη χατζηαβατη ειναι δυσκολο καποιος να μπορεσει να κοροιδεψει το συστημα γιατι υπαρχει ελεγκτικος μηχανισμός και παντου διασταυρωσεις.
Λυστε το θεμα με τη χαρτουρα και τη γραφειοκρατια και μετα μιλαμε .
Ειμαι 11 χρόνια μελος βρε βλήμα!Να σε ρωτησω ρε χλεχλε,εισαι κλωνος του θειτσου?.αν εχεις κοτσια πες την αλήθεια
Στην ελλαδα δεν γινονται διασταυρωσεις και επισης η ψηφιοποιηση εχει μεινει πολυ πισω.Δεν μπερδευομαι καθολου. Ενας απατεωνας που ασκει κριτικη στο κρατος επειδη δεν τον εχει συλλαβει ακομη. Μιλαμε για μεγαλειο
Πολλοι μα παρα πολλοι λιγοι δουλεύουν μαυρα στην ηπα.Δεν έχει σχέση με τη γραφειοκρατία ρε Αλβανε υπηκοε.
Η αδηλωτη εργασία φταίει.
Στην Αμερικη ολοι οι Μεξικανοι που δουλεύουν μαυρα απο ποιον ελέγχονται βρε ζώο που δεν εχεις ιδέα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ειμαι 11 χρόνια μελος βρε βλήμα!
Ποιο θειτσο μου τσαμπουνας?
Τι άσχετος!Πολλοι μα παρα πολλοι λιγοι δουλεύουν μαυρα στην ηπα.
Τοτε να μην βαζεις τις αρλουμπες του θειου να μην σε μπερδεύουμε
Απο τα λεγομενα σου υποθετω οτι μονο με την "κουλοκυβερνηση" δουλευεις μαυρα, ενω επι Συριζα ολα ηταν απολυτως νομιμα, εκει δεν σε επιανε κοψιμο να κανει ελεγχους το κρατος. Σταματα να γελοιοποιεισαι, ολα εχουν ενα οριοΣτην ελλαδα δεν γινονται διασταυρωσεις και επισης η ψηφιοποιηση εχει μεινει πολυ πισω.
Στην αμερικη δεν σου ζητανε δικαιολογητικά για να καταθεσεις,ολα αυτα βρισκονται ηλεκτρονικα και διασταυρωνονται.
Οποτε αντι να βριζεται τον καθενα βριστε την κουλοκυβερνηση που δεν εχει το μηχανισμο να ελεγχει καο να διασταύρωνει.
Τα ειχε ψηφιοποίησει ολα ο Συριζα και ηρθε ο πουστης ο Πιερρακακης και μας πηγε στην εποχή των παγετώνων!Στην ελλαδα δεν γινονται διασταυρωσεις και επισης η ψηφιοποιηση εχει μεινει πολυ πισω.
Στην αμερικη δεν σου ζητανε δικαιολογητικά για να καταθεσεις,ολα αυτα βρισκονται ηλεκτρονικα και διασταυρωνονται.
Οποτε αντι να βριζεται τον καθενα βριστε την κουλοκυβερνηση που δεν εχει το μηχανισμο να ελεγχει καο να διασταύρωνει.
Ναι αλλά ο Συριζα ξεκινησε διαστημικο προγραμμα τύπεΤα ειχε ψηφιοποίησει ολα ο Συριζα και ηρθε ο πουστης ο Πιερρακακης και μας πηγε στην εποχή των παγετώνων!
Ολλανδία 72% εμβολιασμένοι. Μάντεψε.Αν γινει γενικο λοκνταουν εστω και για δυο εβδομαδες, εγω αποσυρω την εμπιστοσυνη μου απο την κυβερνηση. Να ειμαστε ξηγημενοι.
Οι μαλακές που έχεις γράφει εδώ, έχουν ήδη ξεπεράσει τα 10 Gb.
Ρε Ζανούλη στο έγραψα και στο άλλο νήμα.
Μην ασχολείσαι με πράγματα που σε ξεπερνούν.
Γράψε για τραβέλια στο Αγκύρας που το κατέχεις.
Η δήλωση "εγω δεν ασχολουμαι με την πολιτικη" πρεπει να ηταν η πιο ακυρη της τελευταιας πενταετιας εδω μεσαΟ μαλάκας ο κωλο-μπουρδας από πότε ασχολείται με τα πολιτικά;
Ο συριζα εφαρμοσε κοινωνικη πολιτικη,δεν ειπε θα δωσω μερισμα και επιδομα μονονσ αυτον που δεν εχει τιποτα αλλα και σ αυτον που δουλεύει και βγαζει πολυ λιγα.Απο τα λεγομενα σου υποθετω οτι μονο με την "κουλοκυβερνηση" δουλευεις μαυρα, ενω επι Συριζα ολα ηταν απολυτως νομιμα, εκει δεν σε επιανε κοψιμο να κανει ελεγχους το κρατος. Σταματα να γελοιοποιεισαι, ολα εχουν ενα οριο
Εδψ ασχολεισαι εσυ ρε τσιρακι,εσυ το μονο που ξερεις ειναι οι ζωνες και τα κορδονιαΟ μαλάκας ο κωλο-μπουρδας από πότε ασχολείται με τα πολιτικά;