Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
ΚωλοΑσχετο, αλλα επειδη βλεπω που το αναφερετε συνεχεια. Τι ειναι το ΚΕΑ;
Ευκολα
Ανοιγω
ΚωλοΑσχετο, αλλα επειδη βλεπω που το αναφερετε συνεχεια. Τι ειναι το ΚΕΑ;
τυπε τα καπη ειναι ανοιχτα? ποσα ξοδευεις για καφε το μηνα?Ποιά οικονομία να κουνήσεις εσύ ρε γιδογάμη, που ούτε καπότες για να πηδήξεις το χαρέμι σου δεν αγοράζεις.
Μπα... ένα φιλαράκι από το Λεόντιο έχω, το πρωϊ ζόρικος Συριζαίος μπαχαλάκιας και το βράδυ τρελιάρα πουτσοπνίχτρα στο Αγκύρας.Για να το λες εσυ ξερεις εχεις δοκιμασει εεε σκυλολουγκριτσα.
Το να σ αρεσουν τα στραπον ειναι δικο σου θεμα σκυλε δεν μου πεφτει λογος.
Για πες μας τωρα γιατι τρεμουν τα ποδια οταν τρως στραπον?
Δεν είμαι τραβελοπουστας κύριε!Δεν εχεις τα κοτσια να μπεις μωρη κλωσσα,μεντες και μωκο εισαι
Διόρθωσις!Μπα... ένα φιλαράκι από το Λεόντιο έχω, το πρωϊ ζόρικος Συριζαίος μπαχαλάκιας και το βράδυ τρελιάρα πουτσοπνίχτρα στο Αγκύρας.
Τώρα από το κραβ μαγκά είναι, από την ταραχή που τον γλυκοκοίταξε η Αχτσιόγλου είναι, από την τρεχάλα όταν τον κυνηγούν τα ματ είναι... δεν ξέρω.
Το πιθανότερο πάντως είναι από το στραπόν στο Αγκύρας.
Έγραψες οτι τον Μάρτιο ξεκουμπίζεται λόγω εκλογών και τώρα λες οτι σίγουρα θα ξαναβγεί.με ολα τα "αντικειμενικα" μετρα που εχετε παρει καθως επεισης και με τον κατακερματισμο των αρθρων του συνταγματος ειναι σιγουρο οτι θα ξαναβγειτε
οι εποχες του μαδουρου τσαουσεσκου φρανκο εχουν περασει ανεπιστρεπτι
πιες μπολικους καφεδεςΈγραψες οτι τον Μάρτιο ξεκουμπίζεται λόγω εκλογών και τώρα λες οτι σίγουρα θα ξαναβγεί.
Πιες έναν καφέ να ξεθολώσεις και τα ξαναλέμε.
Δε χαίρεσαι που δουλεύεις εσύ για να μπορεί ο κόσμος να πηδάει στο μετάξι?Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης.
Καλό πράγμα είναι αλλά συχνά τρολάρω τον Ζανούλη γιατι το παίρνει παράνομα εις βάρος των πραγματικών δικαιούχων.
Δεν ξέρω άμα τρολάρεις αλλα΄ το ΚΕΑ είναι όντως καλό πράγμα.αν δε το ξοδευαν σε μπιρες θα ηταν καλο πραγμα...
Κασσιανή Εύχεται ΆναλΚωλο
Ευκολα
Ανοιγω
Ενα δημοκρατικό κομμα οπως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να μπλέκει με ακροδεξιες βλακειες !!! Οπως και σωστά κάνει.Πιστεύεις τις δημοσκοπησεις?
Εχει αυξηση αλλα δεν εχσι πρωτοστάτησει στον αγωνα
Ας εβγαινε μπροσταρης να δεις ποσους θα μαζευε.
Η αλήθεια είναι οτι χαίρομαι με τη χαρά του άλλου και με ευχαριστεί να κυκλοφορεί το χρήμα.Δε χαίρεσαι που δουλεύεις εσύ για να μπορεί ο κόσμος να πηδάει στο μετάξι?
Μιας και τον χορο των λοκνταουν τον ανοιξε η ολλανδια και η αυστρια και δεδομενου οτι το παγκοσμιο κεντρο ελεγχου λοιμωξεων εβαλε την ελλαδα σημερα στις 10 πιο επικινδυνες χωρες απο τις 27 της ευρωπης λεγοντας οτι θα αυξηθει η πανδημια κατα 50% τις επομενες δυο εβδομαδες οσον αφορα τον κορωνοιο,μηπως να ετοιμαζομαστε μετα τις 22 νοεμβρη για λοκνταουν;;;;
Σε καθε μηνυμα σου αν δεν πεις τις λεξεις κεα στραπον και αγκυρας δεν μπορεις...Μπα... ένα φιλαράκι από το Λεόντιο έχω, το πρωϊ ζόρικος Συριζαίος μπαχαλάκιας και το βράδυ τρελιάρα πουτσοπνίχτρα στο Αγκύρας.
Τώρα από το κραβ μαγκά είναι, από την ταραχή που τον γλυκοκοίταξε η Αχτσιόγλου είναι, από την τρεχάλα όταν τον κυνηγούν τα ματ είναι... δεν ξέρω.
Το πιθανότερο πάντως είναι από το στραπόν στο Αγκύρας.
OXI! θελουμε να καταρρευσει το ΕΣΥ και η αγορα! οποιος φοβαται κλεινει μονος του αλλωστε πελατες δε παιζει να βρει! οι εμβολιασμενοι ηδη εχουν κλειστει σε κελια...Μιας και τον χορο των λοκνταουν τον ανοιξε η ολλανδια και η αυστρια και δεδομενου οτι το παγκοσμιο κεντρο ελεγχου λοιμωξεων εβαλε την ελλαδα σημερα στις 10 πιο επικινδυνες χωρες απο τις 27 της ευρωπης λεγοντας οτι θα αυξηθει η πανδημια κατα 50% τις επομενες δυο εβδομαδες οσον αφορα τον κορωνοιο,μηπως να ετοιμαζομαστε μετα τις 22 νοεμβρη για λοκνταουν;;;;
Σωστα κανει για να μην παρει κεφαλι και βγει στις εκλογες,αυτο θελετε εσεις.Ενα δημοκρατικό κομμα οπως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να μπλέκει με ακροδεξιες βλακειες !!! Οπως και σωστά κάνει.
Ασε τις ανοησίες λοιπόν