kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.387
- Πόντοι
- 6.256
Δε νομίζω να εκμεταλευτεί και να θέλει και σεξΕγω ναι. Αυτη δεν με αντεχει και μου κανει μπουλινγκ. :S
Δε νομίζω να εκμεταλευτεί και να θέλει και σεξΕγω ναι. Αυτη δεν με αντεχει και μου κανει μπουλινγκ. :S
Italy links coronavirus outbreak to Chinese tourists
Στους " τουρίστες " αυτούς περιλαμβάνονται και
οι Κινέζοι αφεντικά των μεταναστών, και Κινέζοι εργάτες μετανάστες
που είχαν πάει στην Κίνα να δουν τους δικούς τους
και γύρισαν να εργαστούν πάλι.
Οι περιοχές που εμφάνισαν τα περισσότερα
κρούσματα του κορωνοϊού , είναι ακριβώς οι περιοχές
που έχουν Κινέζους μετανάστες που εργάζονται
σε βιοτεχνίες ρούχων και άλλες εργασίες.
None of them, however, made mention of the tens of thousands of Chinese laborers working in clothing plants in northern Italy, where their COVID-19 outbreak was first detected in February.
The size, location, and timing of Italy’s coronavirus outbreak all suggest that the disease was imported to the country directly from China. The first two cases reported in Italy were Chinese tourists who arrived in Rome in late January. Three weeks later, however, a 38-year-old man in the northern province of Lombardy showed up at a hospital with respiratory problems but had to wait 36 hours before he was tested for coronavirus, during which time “he had contact with hospital staff and visiting friends and family.” That Feb. 19 incident raises obvious question: How did a man in Lombardy get this virus? Why northern Italy and not somewhere else? Why late February? Well, it is customary for Chinese to travel home for Lunar New Year celebrations, which fell on Jan. 24 this year, and the incubation period for coronavirus is about two weeks. How many of the Chinese workers in northern Italy traveled to China in late January and returned to Italy — without symptoms but already infected with COVID-19 — in early February?
κλπ
Οι περιοχές που επλήγησαν στην Ιταλία είναι
ακριβώς οι περιοχές που εργάζονται
οι φτωχοί Κινέζοι μετανάστες
Υπάρχουν πολλές αναφορές στο Ιντερνέτ
Γνωρίζω μέτρια Ιταλικά και θα παραθέσω
αργότερα και Ιταλικές αναφορές
συγγνώμη λίγο.
στο πρώτο άρθρο που παραθέτεις από το γίνεται λόγος για ζευγάρι κινέζων τουριστών. πουθενά δεν λέει για κινέζους εργαζόμενους, αφεντικά ή ότιδήποτε αναφέρεις. κοινώς, άσχετο το άρθρο με αυτά που ισχυρίζεσαι. το διάβασες όλο; λέει οπουδήποτε κάτι γι αυτά που ισχυρίζεσαι; έστω μια λέξη;
στο δεύτερο άρθρο του που παρέθεσες, δεν δίνεται ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ σχετικά με αυτά που ισχυρίζεσαι. Ο αρθρογράφος () πασχίζει να βρει κάποια σχέση κάνοντας εικασίες και 'κατηγορώντας' τον τύπο που ξέχασε τους κινέζους εργάτες και δεν κάνει την ίδιες εικασίες με αυτόν.
Χαρακτηριστικά κομμάτια:
After the coronavirus scare sent Italy into a nationwide lockdown earlier this month, several U.S. news organizations (including NPR, Time magazine, and ABC News) decided to address the question, “Why Italy?” Most of their answers had to do with demographics and aging, with Italy having a much larger proportion of senior citizens than other countries. None of them, however, made mention of the tens of thousands of Chinese laborers working in clothing plants in northern Italy, where their COVID-19 outbreak was first detected in February. Considering how the role of Chinese workers in the “Made in Italy” fashion boom had been so widely reported in the past decade, could it be that journalists suddenly forgot this fact? Or should we suspect that these reporters are deliberately overlooking the connection between Italy’s Chinese labor force and this deadly pandemic?
κανένα στοιχείο. απλά εικασίες και μια κάποια επίθεση στον τύπο με υπονοούμενα ότι ξέχασε τους ιταλούς εργάτες 'επίτηδες'. Σαν να βγαίνει ένας δημοσιογράφος εδώ πέρα και να μιλάει για τους κινέζους εργάτες στο λιμάνι του πειραιά και γενικα τους κινέζους που έχουμε εδώ αφήνοντας υπονοούμενα ότι αυτοί έφεραν τον ιό χωρίς κανένα στοιχείο βέβαια και μετά να κατηγορεί τον τύπο ότι κρύβει αυτή την σύνδεση.
πιο κάτω λέει για την περίπτωση των δύο κινέζων τουριστών (που αναφέρονται και στο προηγούμενο άρθρο) και μετά κάποια στιγμή αναρωτιέται κάποια πράγματα χωρίς να παραθέτει ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ αλλά προσπαθώντας να οδηγήσει τον αναγνώστη σε συγκεκριμένα συμπεράσματα:
That Feb. 19 incident raises obvious question: How did a man in Lombardy get this virus? Why northern Italy and not somewhere else? Why late February? Well, it is customary for Chinese to travel home for Lunar New Year celebrations, which fell on Jan. 24 this year, and the incubation period for coronavirus is about two weeks. How many of the Chinese workers in northern Italy traveled to China in late January and returned to Italy — without symptoms but already infected with COVID-19 — in early February?
ούτε αυτός ξέρει τις απαντήσεις. αν τις ήξερε θα έγραφε με περισσότερη σιγουριά παραθέτοντας και τα στοιχεία. απλά αφήνει κάποια 'λογικά ερωτήματα' στον αναγνώστη την ίδια στιγμή που κατηγορεί (πάλι) τον τύπο για την επίθεση στον Τράμπ....
σίγουρα καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις;
μα ΤΟ φωνάζουν οι άνθρωποι είμαστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ...Αλλά εμείς 9.00 η ώρα θα χειροκροτήσουμε!!!Έρχεται και η απαγόρευση.
Άλλες χώρες με παραπάνω κρούσματα (πλειοψηφία) γιατί δεν παίρνουν τόσο αυστηρά μέτρα?
Αναμενόμενο ήταν, αλλά όταν μπαίνει τόσο νωρίς Ενώ ακόμα δεν έχει αρχίσει για τα καλά ο ιός, θα δημιουργήσει προβλήματα.
Σε λίγη ώρα ανακοινώνεται.τα εβερεστ γρηγορης take away ειναι ανοικτα
αρα τι μαλακιες λενε για απαγορευση κυκλοφοριας
οποιος θελει βγαινει και παει να παρει τον καφε και κανει τη βολτα του προφανως μονος του
ολα τα αλλα ειναι για χαχολους
Θα την καταγγειλω για σεξουαλικη παρενοχληση. Εξ αλλου της εχω πει, εγω με παντρεμενες δεν παω. Και αυτη ειναι παντρεμενη. Ας προσεχε.Δε νομίζω να εκμεταλευτεί και να θέλει και σεξ
τα εβερεστ γρηγορης take away ειναι ανοικτα
οποιος θελει βγαινει και παει να παρει τον καφε και κανει τη βολτα του προφανως μονος του
Τυπε, επρεπε να κατσεις να διαβασεις ολα αυτα τα αρθρα για να καταλαβεις οτι ο λαδακης γραφει ασυναρτησιες? :S
Με το συμπάθιο αλλά αυτά που γράφεις είναι γενικότητες.
Έχεις το dataset που θα χρησιμοποιήσω για input;
Θα μου δείξεις τις 2-3 γραμμές κώδικα που έγραψες ή είναι "απόκρυφη γνώση" όλα αυτά;
Γιατι το αποφασησε ο Κουλης με το μεγαλο μυαλο που εχει, τον οποιον βεβαια εσεις ψηφησατε..Έρχεται και η απαγόρευση.
Άλλες χώρες με παραπάνω κρούσματα (πλειοψηφία) γιατί δεν παίρνουν τόσο αυστηρά μέτρα?
Αναμενόμενο ήταν, αλλά όταν μπαίνει τόσο νωρίς Ενώ ακόμα δεν έχει αρχίσει για τα καλά ο ιός, θα δημιουργήσει προβλήματα.
Θα την καταγγειλω για σεξουαλικη παρενοχληση. Εξ αλλου της εχω πει, εγω με παντρεμενες δεν παω. Και αυτη ειναι παντρεμενη. Ας προσεχε.
Θα απαγορευσουν την εξοδο σε μπαλκόνια και αυλές?τα εβερεστ γρηγορης take away ειναι ανοικτα
Έρχεται και η απαγόρευση.
Με το συμπάθιο αλλά αυτά που γράφεις είναι γενικότητες.
Έχεις το dataset που θα χρησιμοποιήσω για input;
Θα μου δείξεις τις 2-3 γραμμές κώδικα που έγραψες ή είναι "απόκρυφη γνώση" όλα αυτά;
Της εχω ταξει τυπε, πως αμα ξαναπαντρευομουν παλι αυτη θα παντρευομουν. Δεν τσιμπαει ομως να δωσει διαζυγιο.Xωρισε την τυπε και χωσου μετα
Τυπε και εγώ προβλέπω σε λίγο καιρό να γράφω τις εμπειρίες μου στο νήμα "ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ.Ποσες φορές τον έχουμε μπαιξει μέχρι τώρα"χειρογλυκανη σε κοβω τυπε..
Πες μας ειλικρινά τι σκέπτεσαι κλεισμένος σπίτι,Θα την καταγγειλω για σεξουαλικη παρενοχληση. Εξ αλλου της εχω πει, εγω με παντρεμενες δεν παω. Και αυτη ειναι παντρεμενη. Ας προσεχε.