kolonoskopos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 216
"Πρωτον προφανως εννοεις "εφημερο", λεξη "αυθημερο" δεν υπαρχει." Κατάλαβες τι θέλω να πω, τα άλλα δεν χρειάζονται.Πρωτον προφανως εννοεις "εφημερο", λεξη "αυθημερο" δεν υπαρχει.
Δευτερον προφανως μια πανδημια ειναι ενα εκτακτο γεγονος, αν δεν το καταλαβαινεις δεν μπορω να κανω κατι. Και ο πολεμος των αγαπημενων σου ναζηδων κρατησε 5 χρονια αλλά αυτονοήτως ήταν ενα εκτακτο γεγονος.
Οποιος υποστηριζει τα μετρα της κυβερνησης "θελει" να δειχνει πιστοποιητικο. Μαλιστα. Απλως επιβεβαιωνεις την αποψη μου οτι εχεις αναγκη απο επισκεψη σε καποιον ειδικο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν ξερω τι κανει η βιασμενη και ο σεισμοπαθης, αλλά εν προκειμενω σιγουρα η ευθυνη ειναι αποκλειστικα των ανεμβολιαστων και αυτο ειναι παγκοσμιως παραδεδεγμενο
Δευτερον προφανως μια πανδημια ειναι ενα εκτακτο γεγονος, αν δεν το καταλαβαινεις δεν μπορω να κανω κατι." Το έκτακτο ως έννοια ορίζεται από την διάρκεια και τον χρόνο, όχι από το γεγονός, έτσι ξέραμε μέχρι στιγμής τουλάχιστον. "Και ο πολεμος των αγαπημενων σου ναζηδων κρατησε 5 χρονια αλλά αυτονοήτως ήταν ενα εκτακτο γεγονος."
"Οποιος υποστηριζει τα μετρα της κυβερνησης "θελει" να δειχνει πιστοποιητικο. Μαλιστα. Απλως επιβεβαιωνεις την αποψη μου οτι εχεις αναγκη απο επισκεψη σε καποιον ειδικο." Εγώ δηλαδή που υποστηρίζω τους Ναζί δεν θέλω να εφαρμόζονται οι τακτικές τους στην πράξη; Ωραία, πρώτη φορά ακούω κάποιον να υποστηρίζει κάτι χωρίς να το θέλει. Και αφού δεν το θέλει, γιατί το υποστηρίζει;