Βγαίνει καθηγήτρια επιδημιολογίας σε ραδιοφωνικό σταθμό, δηλώνει ότι θα είχαμε γλιτώσει 3000 θανάτους αν η κυβέρνηση έπαιρνε μέτρα στα Μέσα Μεταφοράς
Κούλης 01/11/2021 : Από αύριο στα Μ.Μ.Μ. θα επιβάλλεται χωρητικότητα 50% και υποχρεωτικό πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό rapid test.
Nio: Αίσχος, τους λαθρομετανάστες να ελέγξουν που σουλατσάρουν ελεύθεροι, μπλα, μπλα…
Papaphilips: Και πώς θα πηγαίνει ο κόσμος στις δουλείες του, μπλα, μπλα…
Mounoxalastis: Πουθενά στην Ευρώπη δεν πήραν μέτρα στα ΜΜΜ, μπλα, μπλα…
CLOSER822: Καθίκια γαμιέστε, πως θα έρθουν οι πελάτες στα μαγαζιά μας, μπλα, μπλα…
Theioulis: Χούντα Κούλη, αφήστε μας επιτέλους ρε αλήτες να ζήσουμε, μπλα, μπλα…
Kolompourdas: Ναι αλλά τα αεροπλάνα του επιχειρηματία φίλου της Ντόρας ταξιδεύουν με 100% πληρότητα, εκεί δεν κολλάει;
jean-Claud: Άχρηστα τα μέτρα, θα σας δίνω εγώ πιστοποιητικά, εγώ δείχνω φίλου μου και με μπάζουν, μπλα, μπλα…
kontolagnos : 10.000 αστυνομικούς καθημερινά θέλει το εγχείρημα Κούλη, αντί να κυνηγάνε τους κακοποιούς, μπλα, μπλα…
ARAVOTOURKOS: Το Κουλί το γιαλελέλι, από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα.
Tony xx: μπλα, μπλα, μπλα, μπλα….
Κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ…..
Κούλης 02/11/2021 : Συγνώμη κάναμε λάθος, αποσύρετε το μέτρο στα Μ.Μ.Μ.
Ψέκια (όλοι μαζί) : Αίσχος ανίκανη κυβέρνηση θα πεθάνουμε όλοι…
Κούλης: Τι θέλετε επιτέλους σύντροφοι;
Ψέκια (όλοι μαζί) : Εμεις …μπλα, μπλα, μπλα, μπλα…. η Μάρεβα μπλα, μπλα, μπλα, μπλα….χουντα…. μπλα, μπλα, μπλα, μπλα….ο Κούβελας… μπλα, μπλα, μπλα, μπλα….ο προφεσόρε Ιωαννίδης…. μπλα, μπλα, μπλα, μπλα….ο Βασιλακόπουλος... μπλα, μπλα…
Κούλης: Κατάλαβα, άντε γαμηθείτε σύντροφοι.