athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.669
- Πόντοι
- 12.756
και βορεια προαστειαΧαμπιμπι μου ούτε με GPS δεν μπορώ να βρω το δρόμο.
Αν έμενα εκεί κι εγώ τα ίδια με σένα θα έγραφα.
Μόνο Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη...
και βορεια προαστειαΧαμπιμπι μου ούτε με GPS δεν μπορώ να βρω το δρόμο.
μονο ακουστά τα έχεις ,ουτε ξερεις που ειναικαι βορεια προαστεια
Η καρδιά της πρωτεύουσας χτυπάει στη ΜενάνδρουΧαμπιμπι μου ούτε με GPS δεν μπορώ να βρω το δρόμο.
Έχει λαλήσει ο χαμπιμπι... μάλλον είναι η βδομάδα που κάνει τη γυναίκα στην υπόγεια γκαρσονιέρα με άλλους 15...και βορεια προαστεια
θα εχει ανταγωνισμο απο τα φιλιππινιαΈχει λαλήσει ο χαμπιμπι... μάλλον είναι η βδομάδα που κάνει τη γυναίκα στην υπόγεια γκαρσονιέρα με άλλους 15...
Ελαα τώρα που σε χάλασε το Σαντάνσκι...!Τι να τις κάνεις μωρή λούγκα του Σαντάνσκι;
Να τις δείχνεις στους βούλγαρους που σε γλεντάνε για να παριστάνεις τον εμβολιασμένο;
Εισαι χαζοβιολης,μεχρι στιγμης σε 3 μαγαζια εχω μπει με το πιστοποιητικό του φιλου μουΠάλι παραμύθια τους πουλάς εδώ βρε όνειδος του Ελμπασάν;
Το μόνο μέρος που σε μπάζουν είναι το Αγκύρας για να σε περιποιηθεί η αφέντρα σου!
Συμφωνω φιλαρακι ξερειςποσοι κομπογιανιτιδες εχουν ερθει και το πςιζουν ντοκτορες,παναθεμα το δικατσα που δίνουν.Ελαα τώρα που σε χάλασε το Σαντάνσκι...!
Εκεί που σ δωσαν το πτυχίο να το παίζεις γιατρουδακος...!
Πάλι καλά που υπάρχει το bou.com και μπορεί να πείσεις και κανέναν...
Κουσαρι τα εχω κανει εγωΑπό το πρωί σήμερα, έχω κάνει τη μούρη των εμβολιακιδων κιμά για φαλαφελ
Εισαι χαζοβιολης,μεχρι στιγμης σε 3 μαγαζια εχω μπει με το πιστοποιητικό του φιλου μου
Σου ειπα φορα μασκουλα και μπειμπιλινο γιατι μπορει να κολλησεις απο παντού και εισαι και γριούλα.δεν ψόφησες ακόμη ρε σκουπίδι ? υπάνθρωπε, σκουλήκι, μαλάκα, ανωμαλε...
μωρή θα έρχομαι στο νοσοκομείο και θα σου κάνω διασωλήνωση από τον κώλο... θα σε φουσκώσω σαν μπαλόνι ΚασσιανήΣου ειπα φορα μασκουλα και μπειμπιλινο γιατι μπορει να κολλησεις απο παντού και εισαι και γριούλα.
3η δοσουλα και μωκο προβατακι
Κοιτα μην ερθω εγω στο νοσοκομειο και σου κανω κωλονοσκοπησεις μεχρι να πεις κουλη γαμιεσαιμωρή θα έρχομαι στο νοσοκομείο και θα σου κάνω διασωλήνωση από τον κώλο... θα σε φουσκώσω σαν μπαλόνι Κασσιανή
εγω σκουπίδι είμαι γερός σαν ταύρος και εμβολιασμένος... εσύ μωρή βρωμιάρα είσαι φθισικιά έχεις ότι λέρα μπορεί να φανταστεί κάποιος πάνω σου είσαι και ανεμβολίαστη... ουστ υπάνθρωπεΚοιτα μην ερθω εγω στο νοσοκομειο και σου κανω κωλονοσκοπησεις μεχρι να πεις κουλη γαμιεσαι
Ταυρος χαχαχαχαχαχ ρε με ενα φου σε εχω ρηξει χαμε και απονταυρος θα γινεις σαραντοποδαρουσαεγω σκουπίδι είμαι γερός σαν ταύρος και εμβολιασμένος... εσύ μωρή βρωμιάρα είσαι φθισικιά έχεις ότι λέρα μπορεί να φανταστεί κάποιος πάνω σου είσαι και ανεμβολίαστη... ουστ υπάνθρωπε
στον κώλο βάζει χαλκοσωλήνα 5" ...
Σου έχω πει επανειλημμένα να μην διαπληκτίζεσαι με αριστερούς.??εγω σκουπίδι είμαι γερός σαν ταύρος και εμβολιασμένος... εσύ μωρή βρωμιάρα είσαι φθισικιά έχεις ότι λέρα μπορεί να φανταστεί κάποιος πάνω σου είσαι και ανεμβολίαστη... ουστ υπάνθρωπε