kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.668
- Πόντοι
- 2.356
και τετοιος ειναι? νομιζα σκετο κτηνοβατης!Πίσω πουστη και σ έφαγα...
και τετοιος ειναι? νομιζα σκετο κτηνοβατης!Πίσω πουστη και σ έφαγα...
Δεν έφυγα, εδώ είμαι να "τιμωρω" κάτι παπαγαλάκια που ότι λέει τ αφεντικό τους, Κούλης,μας ζαλίζουν τα ουμπαλα μετάΚαλώς τ'αρχίδια μου τα δυο.
πραγματικα παπαγαλακια ομως...Δεν έφυγα, εδώ είμαι να "τιμωρω" κάτι παπαγαλάκια που ότι λέει τ αφεντικό τους, Κούλης,μας ζαλίζουν τα ουμπαλα μετά
Ακριβώς έτσι...ο Βλάκας στο μαγαζί του αλλουνου,ζηταγε πιστοποιητικά απ'τον κόσμο και έφαγε κράξιμο.Ο Βασιλακόπουλος, αφού χλαπάκιασε σε ταβέρνα, την είδε γκεσταπίτης. Άρπαξε μερικές ψιλές από τον εστιάτορα... | The Flag Report
Ο κ. Βασιλακόπουλος κάλεσε την αστυνομία, ήρθαν τα περιπολικά κατέγραψαν το γεγονός, ενώ ο ίδιος έχει καταθέσει μήνυση.theflagreport.com
ειναι καμποσοι απο δαυτουςΑκριβώς έτσι...ο Βλάκας στο μαγαζί του αλλουνου,ζηταγε πιστοποιητικά απ'τον κόσμο και έφαγε κράξιμο.
Σκουπίδι που του δώσε ο Κούλης βήμα να νοιώσει κάποιος
Αν δεν αναθεωρήσει άμεσα θα μαζέψουμε υπογραφές.φιλαράκι μένεις, σε θέλουμε εδώ ,ΑΠΑΙΤΗΣΙΣ
Και πρεπει να μας προβληματισει αυτο ως χώρα,Να αγιασει το πληκτρολογιο σου.
Αντι να καταγγελλουμε σε καθε ευκαιρια την γελοιοτητα οτι υπαρχουν ακομη ανεμβολιαστοι, καθομαστε και αναλωνουμε χρονο και ενεργεια για να αναλυουμε αν ειναι γελοιοι οι περιορισμοι.
Καλως τον μπραβοκούλη τον εραστη της γίδαςΣκάσε υπάνθρωπε.
Σκάσε Νεάντερταλ.
Σκάσε ζώον.
Τύπε, το "Αλέξανδρος" είναι κάτι σαν cheat code, όπως στα παιχνίδια.δε με λένε ετσι
Μπράβο μαλάκα άσετε μπούλη.Μαθε πρωτα να μιλας με οικονομικούς δεικτες και μετα τολμα να δωσεις φάπα αν μπορεις.
Οταν λες ταμειακα διαθεσιμα εννοεις ποσα εχει η ηπα σαν χωρα.
Εγω σου λεω π.χ οτι η ηπα εχουν καμποσες εκατονταδες δις ενω η ελλαδιτσα με το ζορι 1 ισως και λιγοτερα και τι μ αυτο?
Ξέρουμε οτι εισαι ασχετος αλλα τόσο πολυ δεν το ξεραμε.
Πρεπει να εισαι πανηλιθιος δεν εξηγείται.Μπράβο μαλάκα άσετε μπούλη.
Άρα, απαντάς μόνος σου στο γιατί έχουμε λιγότερες μεθ από τις ΗΠΑ.
Mαρτύρα χωρίς ξύλο πόρνη του δίφραγκου! Τόσο ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι που αυτοκαρπαζώνεσαι μόνος σου !!!!
Άρα μόλις δήλωσες ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να είχε φτιάξει τόσες ΜΕΘ ώστε να φτάσει χώρες σαν τις ΗΠΑ και την Γερμανία.Πρεπει να εισαι πανηλιθιος δεν εξηγείται.
Ρε αλλο τα ταμειακα διαθεσιμα και αλλο επι του πληθυσμου ποσες μεθ υπαρχουν.
Ποσο βλάκας πρέπει να εισαι.
Π.χ και η γερμανια εχει λιγοτερα ταμειακα διαθεσιμα απο την ηπα αλλα εχει ιδιο αριθμο μεθ ανα 100χιλιαδων κατοικων ποσο χαζος πρέπει να εισαι.
Ποιος μιλαειΜε τόσες γίδες που'χεις γαμήσει έχεις πάθει ανοσία και στη χολέρα ρε αιγομπήχτη.
Λοιπον βαλε λαδακι το κωλαρακι σου γιατί ερχεται στραπονα.Άρα μόλις δήλωσες ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να είχε φτιάξει τόσες ΜΕΘ ώστε να φτάσει χώρες σαν τις ΗΠΑ και την Γερμανία.
Οι ΜΕΘ τζάμπα είναι, δεν κοστίζουν ε? Χμμμμ... ενδιαφέρον.... ?
Μαλάκα μπούλη βάζω στοίχημα ότι Γυμνάσιο δεν τελείωσες.. με την ΚΑΜΙΑ!!!!!
Όχι, έχω καταλάβει εδώ και πολύ καιρό τι βλάκας που είσαι εσύ. Κι άλλοι πολλοί, να ήμουν ο μόνος να πεις πάει στο διάολο!!!!Λοιπον βαλε λαδακι το κωλαρακι σου γιατί ερχεται στραπονα.
Ρε χαζοβιολη ο κουλης δεν αγορασε οπλα και αεροσκαφη απο την Γαλλία και εκανε ντεμεναδες στο μακρον?
Ποσο κοστισαν ξερεις?
Με το 1/10 αυτων των χρηματων θα ειμασταν απο μεθ πληρης μην σου πω και λιγοτερο.
Καταλαβες τωρα γιατι εισαι βλακας
τυπε για μας τους ανεμβολιαστους η ωρα θα αλλαξει σημερα η οχι?
Με τη Νανα δεν θα παιζετε.
Μπας και νομισατε οτι ειναι σαν κατι κοριτσακια που μπαινανε εδω μεσα και τους κανατε μπουλινγκ ανωδυνως?
Η κυβερνηση κουλη θα πρεσαριστει με τον κορονοιο απο τωρα μεχρι και τον φλεβαρη.αποτι διάβασα μελετάνε για ολικο κλείσμο της νύχτας..εσεις κύριοι της δεξιάς το θεωρείτε δίκαιο? και μη μου πείτε οτι φταίνε οι ανεμβολίαστοι γιατι θα μπορούσανε μια χαρα να εφαρμόσουν ενα λοκνταουν μονο για ανεμβολίαστους και να τελειώνει εκει το παραμύθι..Χτες ημουν σε ενα μαγαζί στη πόρτα οπου ολοι περνουσανε απο μενα με σκανάρισμα και ταυτότητα οπότε μιλαμε για ενα μαγαζι με πλήρως εμβολιασμένο πελατολόγιο και προσωπικό, εχει κανένα νόημα να το κλείσει?