alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Αυτη 1-0Τι εχουμε εδω δικηγορε φλερτ και προστασια?
Ποια ειναι η νανα??
Αυτη 1-0Τι εχουμε εδω δικηγορε φλερτ και προστασια?
Ποια ειναι η νανα??
alex, πες του και να μη μου στέλνει μηνύματα γιατί δεν πρόκειται να τα ανοίξω να τα διαβάσωΣτ' αρχιδια μας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στο καλο
Στοιχημα παιζεις ρε δικηγορε?Αυτη 1-0
στα δικά του που είναι και βαρβάταΣτα δικά σου ή της νανας;
Awdlore μην της στελνεις μηνυματα γιατι δεν προκειται να τα ανοιξει και να τα διαβασειalex, πες του και να μη μου στέλνει μηνύματα γιατί δεν πρόκειται να τα ανοίξω να τα διαβάσω
alex, πες του και να μη μου στέλνει μηνύματα γιατί δεν πρόκειται να τα ανοίξω να τα διαβάσω
Awdlore μην της στελνεις μηνυματα γιατι δεν προκειται να τα ανοιξει και να τα διαβασει
alex, πες του και να μη μου στέλνει μηνύματα γιατί δεν πρόκειται να τα ανοίξω να τα διαβάσω
Αυτές οι αρχιδιες τύπου θα ανεβάσω φωτογραφία ή τηλέφωνο, είναι για άπειρες σφαλιάρες. Αλεξ λυπάμαι που τις στηρίζεις.
Εχει πέσει ο δικηγορος 10 επιπεδα κατωΑυτές οι αρχιδιες τύπου θα ανεβάσω φωτογραφία ή τηλέφωνο, είναι για άπειρες σφαλιάρες. Αλεξ λυπάμαι που τις στηρίζεις.
Δεν το έχω παρακολουθήσει αλλά δεν έχει σημασία. Απειλές για δημοσιοποιηση προσωπικών δεδομένων είναι για χαστούκια.το θλιβερό δεν είναι ότι τις στηρίζει, το θλιβερό είναι ότι με βάζει ο άλεξ στο ίδιο σάκο με άλλο/α μέλος/η που πράγματι έχουν προσβάλει την κυρία σε ποστ τους, ενώ εμένα το ποστ για το οποίο απαγορεύει να της απευθύνω τον λόγο...ρωτάει τι σχέση έχουνε τα όρια ανά τμ στα σούπερ μάρκετ με το γεγονός ότι δεν σου δίνουν κάρτα στην είσοδο....
Είναι καλό παιδί ο αλαικσανδρος, μάλλον έχει πιει καμιά τσιτσιμπύρα και δεν ξέρει τι λέει...Εχει πέσει ο δικηγορος 10 επιπεδα κατω
τελικά είσαι έργο τέχνης ΆλεξAwdlore μην της στελνεις μηνυματα γιατι δεν προκειται να τα ανοιξει και να τα διαβασει
Δεν το έχω παρακολουθήσει αλλά δεν έχει σημασία. Απειλές για δημοσιοποιηση προσωπικών δεδομένων είναι για χαστούκια.
Πιο πρακτικό είναι να αναρωτηθείς πως θα έχει σήμα αρκετά ισχυρό, ώστε να το πιάνουν οι δέκτες που θα λαμβάνουν το σήμα του, χωρίς να βράζει, απολύτως κυριολεκτικά, αυτός που υποτίθεται οτι το έχει μέσα του.Λες και δεν μπορούν ήδη να μας παρακολουθήσουν μέσω του κινητού μας όπου έχουμε όλα μας τα δεδομένα και το στίγμα μέσω του GPS. Το τσιπάκι μέσω του εμβολίου περιμένανε. Το οποίο αναρωτιέμαι πως θα λειτουργήσει μέσα στο αίμα με τι πηγή ενέργειας και χωρίς να βραχυκυκλώσει.
Κέντημα με δαντέλατελικά είσαι έργο τέχνης Άλεξ
ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. Μην εμβολιαστείς, θα σου αλλάξει το DNA και είναι κρίμαΕγω δεν εχω κανει ουτε την πρωτη
Χαχαχαχαχα
Και ουτε προκειται
Οι φούρνοι μικροκυμάτων ζεσταίνουν το φαγητό σε δευτερόλεπτα γιατί παράγουν στάσιμα κύματα. Θεωρητικά τα μικροκύματα που θα εξέπεμπε το τσιπάκι θα είχαν την ίδια ισχύ με τη μικροκυματική ακτινοβολία των κινητών και θα λαμβάνονταν από τους πύργους, οπότε δε θα σε έψηναν. Το θέμα είναι ότι ένα τόσο μικροσκοπικό τσιπάκι δε νομίζω ότι είναι ικανό να παράγει ηλεκτρομαγνητικό σήμα σε αυτή τη συχνότητα. Παίζει ρόλο και η διάσταση της διάταξης όταν θέλεις να παράξεις ένα συγκεκριμένο μήκος κύματος.Πιο πρακτικό είναι να αναρωτηθείς πως θα έχει σήμα αρκετά ισχυρό, ώστε να το πιάνουν οι δέκτες που θα λαμβάνουν το σήμα του, χωρίς να βράζει, απολύτως κυριολεκτικά, αυτός που υποτίθεται οτι το έχει μέσα του.
Αν υποθέσουμε οτι ένα τέτοιο τσιπάκι όντως είναι εφικτό, για να μην βραχυκυκλώνει το σήμα στο ανθρώπινο σώμα, που είναι 70% νερό, θα πρέπει να εκπέμπει στα μικροκύματα, και με ισχύ αρκετή για να το λαμβάνει κάποιος δέκτης, χωρίς το τσιπάκι να έχει κεραία. Μια τέτοια ισχύς μικροκυμάτων... βράζει τα υγρά οποιασδήποτε οργανικής ύλης... για τον ίδιο λόγο οι φούρνοι μικροκυμάτων ζεσταίνουν το φαγητό σε δευτερόλεπτα.
Χαζός είσαι;Άραγε αν έχεις άλλο όνομα, πιάνει η ατάκα;