Τέλεια! Αν είναι έτσι, θα σπεύσω να πάω και για την αναμνηστική δόση, πριν μείνει το τσιπάκι από μπαταρία. Έχω βαρεθεί να είμαι τσάρκα και να κάνει 1 δευτερόλεπτο να φορτώσει η σελίδα του μπου.
Σήμερα έχουμε 20 διασωληνωμένους ηλικίας 18-39 ετών, 174 διασωληνωμένους ηλικίας 40-64 ετών και 210 διασωληνωμένους 65+ ετών.
90% από αυτούς συνολικά είναι ανεμβολίαστοι.
100% των 18-39 είναι ανεμβολίαστοι. Και το 95% των 40-64 είναι ανεμβολίαστοι.
Αλλά κατά τα άλλα κάποιοι τσαρλατάνοι εξακολουθούν να παίζουν το τροπάριο της Κασσιανής ό,τι έπρεπε να εμβολιαστούν μόνο οι άνω των 65 ετών και κάποιοι ευπαθείς.
Εν τω μεταξύ χώρα που να εμβολίασε επιλεκτικά μόνο τους ηλικιωμένους και ευπαθείς, δεν υπάρχει στον πλανήτη.
ασχετα ανθρωπε απο αναγωγες.... το 15 τα εκατο των νοσησαντων ανω των 64 ετων τα ΚΑΚΑΡΩΝΕΙ....
στις ηλικιες 40 ως 64 ειναι ο ενας στους 100. στο 18-40 ειναι 4 στους χιλιους και στους ανηλικους ειναι 3 στους 100χιλιαδες...
αν εισαι γκαβος και δε διακρινεις ποιοι χρειαζονται το εμβολιο και ποιοι οχι δε θα σου ανοιξω εγω τα ματια...
για να μην αναφερω οτι και οι θανατοι στις μικροτερες ηλικιες α) ηταν και απο αλλες αιτιες αλλα κλασσικα χρεωνονται ως κορωνα και β) υπηρχαν αλλα υποκειμενα νοσηματα (Τα οποια ολοι ξερουμε ποια ειναι και ποιοι ειναι οι μικροτερης ηλικιας ευπαθεις)
πανε τσιμπα τωρα τα ανηλικα και ασε τους παππουδες να σπερνουν τρομο στα ΜΜΕ στα μαρκετ και στις λαικες....
Τέλεια! Αν είναι έτσι, θα σπεύσω να πάω και για την αναμνηστική δόση, πριν μείνει το τσιπάκι από μπαταρία. Έχω βαρεθεί να είμαι τσάρκα και να κάνει 1 δευτερόλεπτο να φορτώσει η σελίδα του μπου.
Δηλαδή μόνο μια φορά σου το βάζουν δωρεάν με το εμβόλιο; Πω ρε γκαντεμιά. Ελπίζω να έχει αρκετή μπαταρία, όχι σαν τους βηματοδότες. Και να είναι βιοδιασπώμενο.
Τρολάρω φυσικά. Η άποψή μου για τις θρησκείες είναι γνωστή και πολλάκις εκφρασμένη. Άρα η Αποκάλυψη του Ιωάννη σχετικά με το φακέλλωμα του ιατρικού ιστορικού των πολιτών και σχετικά με τον εμβολιασμό και την πανδημία είναι πράγματα εντελώς άσχετα μεταξύ τους. Μόνο τα θρησκόληπτα ψέκια που βγαίνουν στους δρόμους με τους σταυρούς και τις εικόνες τα συσχετίζουν. Τώρα το φακέλλωμα της υγείας του καθενός μας μπορεί στο μέλλον να αφορά κυβερνήσεις, ασφαλιστικές εταιρείες και άλλους policy makers για το πως θα μας διαχειριστούν καλύτερα και για το πως θα κάνουν πιο κερδοφόρες επιλογές (π.χ. ποιον να προσλάβουν, τι πιθανότητα έχει κάποιος να νοσήσει, τι κληρονομική πιθανότητα έχει κάποιος να νοσήσει κλπ).
Παρατήρησα ότι την τελευταία φορά που επισκέφτηκα super market δεν ήταν υποχρεωτικό να πάρουμε κάρτα και ότι μέσα γινόταν της μουρλής. Καταργήθηκε ο μέγιστος αριθμός πελατών ή ο Σκλαβενίτης έχει προνομοιακή μεταχείριση;
Παρατήρησα ότι την τελευταία φορά που επισκέφτηκα super market δεν ήταν υποχρεωτικό να πάρουμε κάρτα και ότι μέσα γινόταν της μουρλής. Καταργήθηκε ο μέγιστος αριθμός πελατών ή ο Σκλαβενίτης έχει προνομοιακή μεταχείριση;
Διαφορετικό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο θα λαμβάνουν από την ερχόμενη Δευτέρα ανεμβολίαστοι μέχρι να νοσήσουν ή να κάνουν το εμβόλιο. Παραδείγματα sms ανά ημέρα.
Εννοειται. Η γυναικα ενος αγαπημενου μου εξαδελφου, δηλωσε οτι δεν εμβολιαζεται για να μην...βαλει τον ιο μεσα της.
Και μαλιστα ειπε και στη μανα μου οτι δυσκολευεται να την συναντησει, επειδη εχει εμβολιασθει, αρα εχει τον ιο.
Ε του ειπα του εξαδελφου μου οτι σε αγαπω σε εκτιμω αλλά με την ηλιθια που παντρευτηκες κοβονται οι επαφες. Το ειπα, ειλικρινα. Και δεν ειχε κατι να μου απαντησει.
Να αγιασει το πληκτρολογιο σου.
Αντι να καταγγελλουμε σε καθε ευκαιρια την γελοιοτητα οτι υπαρχουν ακομη ανεμβολιαστοι, καθομαστε και αναλωνουμε χρονο και ενεργεια για να αναλυουμε αν ειναι γελοιοι οι περιορισμοι.