Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.414
- Πόντοι
- 2.786
Αυτό.Αρκετά τους νταντέψαμε…
Άστους να μείνουν πίσω. Δημοκρατικό τους δικαίωμα. Και δικό μας επίσης να προχωρήσουμε
Αυτό.Αρκετά τους νταντέψαμε…
και γω πάω αλλα βαριέμαι να ανεβάζω σεντόνια και έκθεση για τη καθε μια...αν δεις οι περισσότερες κριτικιες λενε ενα κάρο μαλακίες για το πως παρκάρανε η πως μύριζε το δωμάτιο η τι καιρο ειχε η τι χρώμα ειχε το μαλλι της τσατσας και η ουσια ειναι μια παραγραφος ξερω γω αλλη δουλεια δεν εχω να κάνω...οποτε να βαλω τι? οτι έπεσα σε φόλα πχ ? απλώς το πολυ πολυ να παω στη νημα με τα μπουρδέλα και να γραψω η τάδε φολα η η τάδε καλη...σιγα μη κάθομαι τωρα να γράφω ολοκληρη έκθεση για το πως ηταν η μέρα μου στις κριτικιεςΔεν είναι θέμα σημαντικότητας, το θέμα είναι ότι κάνουν μπαμ τα τρολάκια που έχουν μπει μέσα σε site μπουρδέλων κι έχουν 10.000 μηνύματα στα πολιτικά, κτλ και ΜΗΔΕΝ ή 10-15 κριτικές max!!!
Άρα γιατί μπήκες σε αυτό το site? Για τα 0,60?
Κι αυτό το "πάω σε μπουρδέλα αλλά δεν ανεβάζω" το ακούω βερεσέ!
Κι εγώ τότε, έχω πάει μέχρι στιγμής σε 5.000, αλλά έχω ανεβάσει μόνο τις 80
Δεν ανέφερες πως μετά είπε « Δεν ξέρω τελικά ποιος πραγματικά είναι πρόβατο» εννοώντας τους αρνητές.
Ναι, why not? Ίσα ίσα που τέτοιες κριτικές (για φώλες) είναι ακόμα πιο βοηθητικές. Κι εν πάση περιπτώση το site έτσι ξεκίνησε. Μην κοιτάς που τώρα μπαίνει το κάθε σούργελο, πιο παλιά ήταν πολλοί αυτοί που ανέβαζαν και κριτικές, και φωτορεπορτάζ και ότι θες. Ξέρεις πόσοι τύποι σαν τον smyrni υπήρχαν?και γω πάω αλλα βαριέμαι να ανεβάζω σεντόνια και έκθεση για τη καθε μια...αν δεις οι περισσότερες κριτικιες λενε ενα κάρο μαλακίες για το πως παρκάρανε η πως μύριζε το δωμάτιο η τι καιρο ειχε η τι χρώμα ειχε το μαλλι της τσατσας και η ουσια ειναι μια παραγραφος ξερω γω αλλη δουλεια δεν εχω να κάνω...οποτε να βαλω τι? οτι έπεσα σε φόλα πχ ? απλώς το πολυ πολυ να παω στη νημα με τα μπουρδέλα και να γραψω η τάδε φολα η η τάδε καλη...σιγα μη κάθομαι τωρα να γράφω ολοκληρη έκθεση για το πως ηταν η μέρα μου στις κριτικιες
δε βλεπω ευαγγελατο μαστορα μπεεεεεΔεν ανέφερες πως μετά είπε « Δεν ξέρω τελικά ποιος πραγματικά είναι πρόβατο» εννοώντας τους αρνητές.
εμενα δε με εχει βοηθήσει καμια κριτικη..ξερεις σε ποσες "φολες" εχω πεσει στις κριτικές αλλα σε μενα ηταν άψογη? η και το ανάποδο να γραφουν ολοι καλα λογια και σε μένα να ηταν φολάρα του κερατα..ολα σχετικα ειναι.Ειχα μια σταθερή καποτε (τωρα εφυγε) που μου έκανε ενα γαμήισι,ουτε γκόμενα εξω δεν το εκανε αλλα στις κριτικιές διαβαζα τα χειρότεραΝαι, why not? Ίσα ίσα που τέτοιες κριτικές (για φώλες) είναι ακόμα πιο βοηθητικές. Κι εν πάση περιπτώση το site έτσι ξεκίνησε. Μην κοιτάς που τώρα μπαίνει το κάθε σούργελο, πιο παλιά ήταν πολλοί αυτοί που ανέβαζαν και κριτικές, και φωτορεπορτάζ και ότι θες. Ξέρεις πόσοι τύποι σαν τον smyrni υπήρχαν?
Δεν με νοιάζει γενικότερα το τι κάνεις στην ζωή σου, πόσο μάλλον το τι βλέπεις. Αναφέρθηκα στο ποστάρισμά σου που παρουσιάζει την μισή αλήθειαδε βλεπω ευαγγελατο μαστορα μπεεεεε
ουτε εμενα με νοιαζει σε τι αναφερθηκες μαστοραΔεν με νοιάζει γενικότερα το τι κανείς στην ζωή σου, πόσο μάλλον το τι βλέπεις. Αναφέρθηκα στο ποστάρισμά σου που παρουσιάζει την μισή αλήθεια
Σου εξήγησα την φιλοσοφία του site και πως ξεκίνησε. Και πως κατάντησεεμενα δε με εχει βοηθήσει καμια κριτικη..ξερεις σε ποσες "φολες" εχω πεσει στις κριτικές αλλα σε μενα ηταν άψογη? η και το ανάποδο να γραφουν ολοι καλα λογια και σε μένα να ηταν φολάρα του κερατα..ολα σχετικα ειναι.Ειχα μια σταθερή καποτε (τωρα εφυγε) που μου έκανε ενα γαμήισι,ουτε γκόμενα εξω δεν το εκανε αλλα στις κριτικιές διαβαζα τα χειρότερα
Οκ, συμφώνουμε πως ποστάρεις παραπληροφόρηση και δεν σε νοιάζει. Δεκτό.ουτε εμενα με νοιαζει σε τι αναφερθηκες μαστορα
μπεεεεε λεμε
το πως κατάντησε εχεις βάλει και συ το χεράκι σου...και κατι αλλα "κολλητάρια" σου εδω μεσα.Σου εξήγησα την φιλοσοφία του site και πως ξεκίνησε. Και πως κατάντησε
ρε συμφωνα εσυ με οτι γουσταρειςΟκ, συμφώνουμε πως ποστάρεις παραπληροφόρηση και δεν σε νοιάζει. Δεκτό.
Τι λες? Σοβαρά?το πως κατάντησε εχεις βάλει και συ το χεράκι σου...και κατι αλλα "κολλητάρια" σου εδω μεσα.
εσυ πακοχυμενη αλβανικη πουτσογλυφτρα του site καλυτερα μη μιλας.Εσύ έχεις μάτια μόνο για το Δανέζη δροσερούλη.
Δε μου λές? Εγω από Παρασκευή σαν πρόβατο που είμαι θα αλωνίζω στα μαγαζιά και στα club, γιατί σαν πρόβατο που είμαι και οικονομική άνεση έχω να ξοδεύω και δεν θα έχω περιορισμούς.ρε συμφωνα εσυ με οτι γουσταρεις
μπεεεε ξαναλεμε
θα σε κατουραω στη μαπα και θα σε γραφω στα αρχιδια μου.Δε μου λές? Εγω από Παρασκευή σαν πρόβατο που είμαι θα αλωνίζω στα μαγαζιά και στα club, γιατί σαν πρόβατο που είμαι και οικονομική άνεση έχω να ξοδεύω και δεν θα έχω περιορισμούς.
Εσυ που δεν είσαι πρόβατο τί θα κάνεις?
μπορει όντως να ημουν "κάποιος"..η μπορει απλα να ειμαι κάποιος που σας διαβάζει αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασία...(και οταν λεω κολλητάρια σου δεν εννοω μονο απο θεμα ιδεολογίας αλλα και απο αυτοματοποιημενες ηλεκρονικές πληροφορίες)..ολως περιέργως εσυ και τα κολληταρια σου εχετε πολλες γνώσεις για το ποιος ειναι ποιος..Τι λες? Σοβαρά?
Κι εσύ που το ξέρεις? Υποτίθεται 1-1μιση μήνα είσαι εδώ μέσα... ε? Σωστά?
Κι ακόμα να πεις ποιος ήσουν παλιά...
αλλουνου ο κωλος εχει γινει τουνελ αλβανοπακοπουστριγκοΌταν γαμάς με τον κώλο δεν πιάνεται δροσερούλη.