Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.229
Πόντοι
6.256
Εχει κανενας βυσμα να λαδωσουμε κανα γιατρο σε νοσοκομειο γιατι δεν βγαινει άκρη απ τη νόμιμη οδό.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Εχει κανενας βυσμα να λαδωσουμε κανα γιατρο σε νοσοκομειο γιατι δεν βγαινει άκρη απ τη νόμιμη οδό.
Οχι τα βύσματα τελείωσαν. Τωρα θα πας να ζητήσεις το λόγο απο ανεμβολιαστους που σου πιάνουν το κρεβάτι :)

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Η δεύτερη δόση απαιτείται σε παιδιά που εμβολιάζονται για πρώτη φορά. Τα αντιγριπικά ήταν μια δόση πάντα.

O τύπος είχε γράψει ότι αγόραζε δύο κουτά από εμβόλια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ εταιρειών. Μάλλον έκανε και του πνευμονόκοκκου, αλλά στο μυαλό του έκανε 2 δόσεις αντιγριπικού.

Κατά τα άλλα είναι ενημερωμένος και ΔΕΝ κάνει το εμβόλιο του Covid.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Βασικα ο σκουρλετης ειναι απο τους τέζα ηλίθιους. Ηλίθιος όταν λέω το εννοώ πραγματικα… δεν στροφάρει με την καμία! :tooth:
Ο Σκουρλέτης ειναι τοσο εγκεφαλικα νεκρος, ωστε καποτε τολμησε να πει σε ενα τηλεοπτικο πανελ στην Γεννηματα οτι δεν εχει ευαισθησια για τους καρκινοπαθεις.

Η Φωφη, η καρκινοπαθης, κατα τον συντροφο Σκουρλέτη στερείτο ευαισθησιας για τους καρκινοπαθεις.

Και οταν αρχισε η Φωφη να του φωναζει "εγω??? που εχω περασει τα ιδια???", της απαντησε αδιαφορος "τι σημασια εχει που περασατε τα ιδια"

Εκεινη τη μερα τον σιχαθηκα. Και δεν μετριαστηκε η σιχαμαρα μου ούτε οταν εμαθα οτι παιρνει μουρλόχαπα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Ο Σκουρλέτης ειναι τοσο εγκεφαλικα νεκρος, ωστε καποτε τολμησε να πει σε ενα τηλεοπτικο πανελ στην Γεννηματα οτι δεν εχει ευαισθησια για τους καρκινοπαθεις.

Η Φωφη, η καρκινοπαθης, κατα τον συντροφο Σκουρλέτη στερείτο ευαισθησιας για τους καρκινοπαθεις.

Και οταν αρχισε η Φωφη να του φωναζει "εγω??? που εχω περασει τα ιδια???", της απαντησε αδιαφορος "τι σημασια εχει που περασατε τα ιδια"

Εκεινη τη μερα τον σιχαθηκα. Και δεν μετριαστηκε η σιχαμαρα μου ούτε οταν εμαθα οτι παιρνει μουρλόχαπα
Καλά, έτσι είναι όλοι οι αριστεροί, οι "ανθρωπιστές"!!! Μια ματιά π.χ. στα posts που είχαν κάνει αυτοί οι "ανθρωπιστές" στον Πλεύρη όταν ήταν στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας, μια ματιά στα posts που βλέπεις εδώ στο bou από αριστερά αλητάκια... καταλαβαίνεις εύκολα :wink:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Καλά, έτσι είναι όλοι οι αριστεροί, οι "ανθρωπιστές"!!! Μια ματιά π.χ. στα posts που είχαν κάνει αυτοί οι "ανθρωπιστές" στον Πλεύρη όταν ήταν στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας, μια ματιά στα posts που βλέπεις εδώ στο bou από αριστερά αλητάκια... καταλαβαίνεις εύκολα :wink:
Εχουμε ξαναπει, οτι ο "ανθρωπισμος" και η "ευαισθησια" της αριστερας ειναι εντελως επιλεκτικά, στρατευμένα και ως τετοια ειναι μονο υποκριτικά και ακολουθούνται μονο εφοσον υπηρετουν την ατζεντα.

Ειναι πραγματικα αστειο να μιλανε για "ευαισθησια" ανθρωποι που την επικαλουνται βγαζοντας κακομουτσουνιά, ξινίλα, αυθεντική κακία. Βλεπεις αυτον τον Μπογιοπουλο ας πουμε, και βαζεις στοιχημα οτι αυτη η ξινομούρη δεν πρεπει να εχει γελασει ποτέ στη ζωη της.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Εχουμε ξαναπει, οτι ο "ανθρωπισμος" και η "ευαισθησια" της αριστερας ειναι εντελως επιλεκτικά, στρατευμένα και ως τετοια ειναι μονο υποκριτικά και ακολουθούνται μονο εφοσον υπηρετουν την ατζεντα.

Ειναι πραγματικα αστειο να μιλανε για "ευαισθησια" ανθρωποι που την επικαλουνται βγαζοντας κακομουτσουνιά, ξινίλα, αυθεντική κακία. Βλεπεις αυτον τον Μπογιοπουλο ας πουμε, και βαζεις στοιχημα οτι αυτη η ξινομούρη δεν πρεπει να εχει γελασει ποτέ στη ζωη της.
Εμετικό σκουπίδι.... :vomit:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.273
Πόντοι
25.467

Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τον Σκουρλέτη, ο οποίος είναι πράγματι ψυχικά διαταραγμένος, τολμώ να πω πως η Φώφη σίγουρα δεν κόπτεται για το ΕΣΥ όσο ο μακαρίτης ο πατέρας της.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τον Σκουρλέτη, ο οποίος είναι πράγματι ψυχικά διαταραγμένος, τολμώ να πω πως η Φώφη σίγουρα δεν κόπτεται για το ΕΣΥ όσο ο μακαρίτης ο πατέρας της.
Δεν λες ομως σε καρκινοπαθη οτι στερειται ευαισθησιας για τους ασθενεις απο καρκινο. Δεν λεγεται. Πρεπει η ψυχη σου να ειναι γεματη σκατα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Δεν λες ομως σε καρκινοπαθη οτι στερειται ευαισθησιας για τους ασθενεις απο καρκινο. Δεν λεγεται. Πρεπει η ψυχη σου να ειναι γεματη σκατα.
:)

1633987065020.png

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.273
Πόντοι
25.467
Έγραψα και πριν ότι τυγχάνει ψυχικά διαταραγμένος.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.754
Πόντοι
2.356
Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 287 (86.71%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 44 (13.29%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

απο οτι βλεπω σταθερα το νουμερο των διασωληνωμενων ειναι ιδιο αλλα αλλαζει σιγα σιγα η ποσοστωση εμβολιασμενων-ανεμβολιαστων!!!!

πιεξ παρε τα χαπια σου!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ενας βουλευτης σας δεν ειχε προσβάλει τον κατρουγκαλο δημοσια στον αντ1 οταν εκανε θεραπειες.
Δεν θυμάμαι πιο λαμογιο ηταν
Ο δημοσιογραφος της Καθημερινης Κασιματης ηταν, και μετα ζητησε συγνωμη γιατι ειχε παρεξηγησει την απωλεια μαλλιων του Κατρουγκαλου και δεν ηξερε για την ασθενεια του

Επομενως δεν ειναι καθολου το ιδιο με αυτο που συζηταμε

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Ο δημοσιογραφος της Καθημερινης Κασιματης ηταν, και μετα ζητησε συγνωμη γιατι ειχε παρεξηγησει την απωλεια μαλλιων του Κατρουγκαλου και δεν ηξερε για την ασθενεια του

Επομενως δεν ειναι καθολου το ιδιο με αυτο που συζηταμε
Νομίζω δεν χρειάζεται να δίνεις εξηγήσεις για κάτι τέτοια πέραν του "ξέρεις μεγάλε, δεν είμαστε το ίδιο" :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ναι του την είπε καλά καλά και μετά έκανε την πάπια.
Eιναι προφανες οτι δεν ειναι το ιδιο.
Για τον Σκουρλετη που συζητουσαμε εχεις να πεις κατι?
Γιατι εχω βαρεθει λιγο αυτην την τακτικη "λεω κατι αλλο για να φυγει η συζητηση απο εκει που ημασταν".

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Tι ειπες ρε απιθανε, νεκροψια και ιατροδικαστης για εμφραγμα?????

Μπας και νομιζεις οτι σε καθε θανατο ερχεται και ο ιατροδικαστης?
Μα δεν ειναι δυνατον να ειστε ΤΟΣΟ ασχετοι και να μου πουλατε και ειρωνία.
Νισαφι.
Χαζούλη οταν πεθάνει κάποιος σπίτι του κ ζει μόνος του η αστυνομία μπορεί να ζητησει ιατροδικαστή ο οποίος πληρώνεται από την οικογένεια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom