kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.229
- Πόντοι
- 6.256
Εχει κανενας βυσμα να λαδωσουμε κανα γιατρο σε νοσοκομειο γιατι δεν βγαινει άκρη απ τη νόμιμη οδό.
Οχι τα βύσματα τελείωσαν. Τωρα θα πας να ζητήσεις το λόγο απο ανεμβολιαστους που σου πιάνουν το κρεβάτιΕχει κανενας βυσμα να λαδωσουμε κανα γιατρο σε νοσοκομειο γιατι δεν βγαινει άκρη απ τη νόμιμη οδό.
O τύπος είχε γράψει ότι αγόραζε δύο κουτά από εμβόλια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ εταιρειών. Μάλλον έκανε και του πνευμονόκοκκου, αλλά στο μυαλό του έκανε 2 δόσεις αντιγριπικού.Η δεύτερη δόση απαιτείται σε παιδιά που εμβολιάζονται για πρώτη φορά. Τα αντιγριπικά ήταν μια δόση πάντα.
![]()
Αντιγριπικό εμβόλιο | Πνευμονολογικό ιατρείο, Άλιμος
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον αντιγριπικό εμβολιασμό | AΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Ειδικός Πνευμονολόγοςwww.pneumonologos.net
Πρέπει να του βάλουν στο χαρμάνι και το εμβόλιο κατά της μαλακίας. ΙΣΩΣ θα του κάνει καλό.Μπορεί να τα έκανε χαρμάνι ρε τύπε για μεγαλύτερη απόλαυση.
Όπου το προβλεπει ο νομοςσου κανω μια ερωτηση
ποτε ειναι μονομελες και ποτε ειναι τριμελες ?
Ο Σκουρλέτης ειναι τοσο εγκεφαλικα νεκρος, ωστε καποτε τολμησε να πει σε ενα τηλεοπτικο πανελ στην Γεννηματα οτι δεν εχει ευαισθησια για τους καρκινοπαθεις.Βασικα ο σκουρλετης ειναι απο τους τέζα ηλίθιους. Ηλίθιος όταν λέω το εννοώ πραγματικα… δεν στροφάρει με την καμία!![]()
Καλά, έτσι είναι όλοι οι αριστεροί, οι "ανθρωπιστές"!!! Μια ματιά π.χ. στα posts που είχαν κάνει αυτοί οι "ανθρωπιστές" στον Πλεύρη όταν ήταν στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας, μια ματιά στα posts που βλέπεις εδώ στο bou από αριστερά αλητάκια... καταλαβαίνεις εύκολαΟ Σκουρλέτης ειναι τοσο εγκεφαλικα νεκρος, ωστε καποτε τολμησε να πει σε ενα τηλεοπτικο πανελ στην Γεννηματα οτι δεν εχει ευαισθησια για τους καρκινοπαθεις.
Η Φωφη, η καρκινοπαθης, κατα τον συντροφο Σκουρλέτη στερείτο ευαισθησιας για τους καρκινοπαθεις.
Και οταν αρχισε η Φωφη να του φωναζει "εγω??? που εχω περασει τα ιδια???", της απαντησε αδιαφορος "τι σημασια εχει που περασατε τα ιδια"
Εκεινη τη μερα τον σιχαθηκα. Και δεν μετριαστηκε η σιχαμαρα μου ούτε οταν εμαθα οτι παιρνει μουρλόχαπα
Εχουμε ξαναπει, οτι ο "ανθρωπισμος" και η "ευαισθησια" της αριστερας ειναι εντελως επιλεκτικά, στρατευμένα και ως τετοια ειναι μονο υποκριτικά και ακολουθούνται μονο εφοσον υπηρετουν την ατζεντα.Καλά, έτσι είναι όλοι οι αριστεροί, οι "ανθρωπιστές"!!! Μια ματιά π.χ. στα posts που είχαν κάνει αυτοί οι "ανθρωπιστές" στον Πλεύρη όταν ήταν στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας, μια ματιά στα posts που βλέπεις εδώ στο bou από αριστερά αλητάκια... καταλαβαίνεις εύκολα![]()
Εμετικό σκουπίδι....Εχουμε ξαναπει, οτι ο "ανθρωπισμος" και η "ευαισθησια" της αριστερας ειναι εντελως επιλεκτικά, στρατευμένα και ως τετοια ειναι μονο υποκριτικά και ακολουθούνται μονο εφοσον υπηρετουν την ατζεντα.
Ειναι πραγματικα αστειο να μιλανε για "ευαισθησια" ανθρωποι που την επικαλουνται βγαζοντας κακομουτσουνιά, ξινίλα, αυθεντική κακία. Βλεπεις αυτον τον Μπογιοπουλο ας πουμε, και βαζεις στοιχημα οτι αυτη η ξινομούρη δεν πρεπει να εχει γελασει ποτέ στη ζωη της.
Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τον Σκουρλέτη, ο οποίος είναι πράγματι ψυχικά διαταραγμένος, τολμώ να πω πως η Φώφη σίγουρα δεν κόπτεται για το ΕΣΥ όσο ο μακαρίτης ο πατέρας της.Ο Σκουρλέτης ειναι τοσο εγκεφαλικα νεκρος, ωστε καποτε τολμησε να πει σε ενα τηλεοπτικο πανελ στην Γεννηματα οτι δεν εχει ευαισθησια για τους καρκινοπαθεις.
Η Φωφη, η καρκινοπαθης, κατα τον συντροφο Σκουρλέτη στερείτο ευαισθησιας για τους καρκινοπαθεις.
Και οταν αρχισε η Φωφη να του φωναζει "εγω??? που εχω περασει τα ιδια???", της απαντησε αδιαφορος "τι σημασια εχει που περασατε τα ιδια"
Εκεινη τη μερα τον σιχαθηκα. Και δεν μετριαστηκε η σιχαμαρα μου ούτε οταν εμαθα οτι παιρνει μουρλόχαπα
Δεν λες ομως σε καρκινοπαθη οτι στερειται ευαισθησιας για τους ασθενεις απο καρκινο. Δεν λεγεται. Πρεπει η ψυχη σου να ειναι γεματη σκατα.Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τον Σκουρλέτη, ο οποίος είναι πράγματι ψυχικά διαταραγμένος, τολμώ να πω πως η Φώφη σίγουρα δεν κόπτεται για το ΕΣΥ όσο ο μακαρίτης ο πατέρας της.
Δεν λες ομως σε καρκινοπαθη οτι στερειται ευαισθησιας για τους ασθενεις απο καρκινο. Δεν λεγεται. Πρεπει η ψυχη σου να ειναι γεματη σκατα.
Έγραψα και πριν ότι τυγχάνει ψυχικά διαταραγμένος.Δεν λες ομως σε καρκινοπαθη οτι στερειται ευαισθησιας για τους ασθενεις απο καρκινο. Δεν λεγεται. Πρεπει η ψυχη σου να ειναι γεματη σκατα.
διακορευτη γιδων και προβατων! αντε και μεγαλυτερα ποσοστα σε κανα μηνα!!! 20-25%
τσουζει το τσιροτο ηλιθια?
Ο δημοσιογραφος της Καθημερινης Κασιματης ηταν, και μετα ζητησε συγνωμη γιατι ειχε παρεξηγησει την απωλεια μαλλιων του Κατρουγκαλου και δεν ηξερε για την ασθενεια τουΕνας βουλευτης σας δεν ειχε προσβάλει τον κατρουγκαλο δημοσια στον αντ1 οταν εκανε θεραπειες.
Δεν θυμάμαι πιο λαμογιο ηταν
Νομίζω δεν χρειάζεται να δίνεις εξηγήσεις για κάτι τέτοια πέραν του "ξέρεις μεγάλε, δεν είμαστε το ίδιο"Ο δημοσιογραφος της Καθημερινης Κασιματης ηταν, και μετα ζητησε συγνωμη γιατι ειχε παρεξηγησει την απωλεια μαλλιων του Κατρουγκαλου και δεν ηξερε για την ασθενεια του
Επομενως δεν ειναι καθολου το ιδιο με αυτο που συζηταμε
Eιναι προφανες οτι δεν ειναι το ιδιο.Ναι του την είπε καλά καλά και μετά έκανε την πάπια.
Χαζούλη οταν πεθάνει κάποιος σπίτι του κ ζει μόνος του η αστυνομία μπορεί να ζητησει ιατροδικαστή ο οποίος πληρώνεται από την οικογένεια..Tι ειπες ρε απιθανε, νεκροψια και ιατροδικαστης για εμφραγμα?????
Μπας και νομιζεις οτι σε καθε θανατο ερχεται και ο ιατροδικαστης?
Μα δεν ειναι δυνατον να ειστε ΤΟΣΟ ασχετοι και να μου πουλατε και ειρωνία.
Νισαφι.