Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Τρίχες.

Οι κεντρoαριστεροί είναι αυτοί που στηρίζουν τους εμβολιασμούς μαζί με την κεντροδεξιά.

Το υπόλοιπο αριστερό σκυλολόι που έχει στην καρδούλα του Μαρξ-Λένιν-Στάλιν, που δεν έχει αποκηρύξει τον εμφύλιο, που θέλει την ρεβάνς, κ.λπ έχει συμπράξει με τα φασισταριά…
Δηλαδή το 78% των ψηφοφόρων του ΚΚΕ που έχουν εμβολιαστει είναι κεντροδεξιοι ή κεντροαριστεροι;
Ή μήπως πάλι τρίχες;

Ανεμβο .jpg

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Μωρε και πολιτικά το πηγες, δεν ανέφερες για χρυσαύγουλα, για κομμουνιστές και άλλες τέτοιες πιπες ;

Ποιος έγραψε ΜΟΝΟ για τον συριζα;
Εδώ γραφει για τα 3 πιο μεγάλα αριστερά κόμματα στην Ελλάδα.
Και αν ανοίξεις τα στραβά σου στη φώτο, λέει σε "Σύνολο δείγματος ανά εκλογ. συμπεριφορά Ιούλιος 2019"
Άρα, με βάση ότι ψήφισαν το 19.

Ή μήπως η νουδουλα σου πήρε περισσότερους ψήφους και από τα 3 αυτα κομματα στο σύνολο τους ;

Οι λεγόμενοι ψεκες λοιπόν ανήκουν στη δεξιά παραταξη με πιπες του τύπου "δεν κάνω το εμβόλιο επειδή αγαπάω το Χριστο"
"Δεν κάνω εμβόλιο για να μην αλλοιωθεί το αρχαιοελληνικο DNA μου"
Ή μήπως τα λένε οι αριστεροί αυτά;
Τα άνοιξα τα γκαβά μου… και λέω επίσης ΑΝ λάβουμε υπόψη και την ΤΩΡΙΝΗ πρόθεση ψήφου. Λεώ ΑΝ.
Επίσης για τα πολιτικά δεν είπα για ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ πως δεν εμβολιάζονται.
Για μένα εκτός από τους γραφικούς των χρυσών αυγών. Αλλό τόσο γραφικοί είναι και οι άναρχο-απλυτοι… Δεν ξεχωρίζω κανέναν. Εκτός αν μου πεις πως ολοι οι αυτοί ήταν οι πρώτοι που τρέξανε να κλείσουνε ραντεβού…..
Ρε σταμάτα…. Ο ιός υπάρχει, το εμβόλιο σώζει και αν ήταν ο Αλεκσούκος στην κυβέρνηση μαζί με τον Πολάκη, τώρα ακόμα θα πεθαίναμε στα πεζοδρόμια.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Ρε τραχανοπλαγιά, ποιος σου ανέφερε πορείες και χρονικές περιόδους;
Αλλά και πάλι, το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που μετράει;
Έχεις περισσότερους θανάτους πλέον από τη Σουηδία;; εκει τελειώνει κάθε συζήτηση.
Αλλά ξέρεις όμως τι σε τσούζει πιο πολύ; Το ότι σίγουρα είσαι από αυτούς τους βλάκες που πανηγύριζαν με την πορεία της Σουηδίας ή της κάθε Σουηδίας που πήγαινε χειρότερα από εμάς και πλέον είσαι σε χειρότερη μοίρα, σου είπα ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ είναι αυτό που μετράει, και που είσαι ακόμα ε;;
Σε κάνα 2 μήνες θα σου τριβω στη μούρη τη διαφορά που θα 'χει αυξηθεί ακόμα περισσότερο, και εσύ θα επιμένεις για την πορεία της στην αρχή της πανδημίας ότι τα πήγαμε καλά.
Α, και το άλλο; Για ποια κρούσματα αναφέρεις ρε γκασμά;
Αυτα που η Σουηδία έκανε τα πολλαπλάσια τεστ από μας από την αρχή, σε σύγκριση με τους δικούς μας καραγκιοζηδες που τώρα ξύπνησαν με τα τεστ; και τα χρεώνουν 8-10;€
Για αυτό θα συνεχίσεις ρε τούβλο να τρως σανό από τα νούμερα που σου σερβίρουν,
Γιατί αυτό που δεν κατάλαβες είναι πως οι ίδιοι οι πολίτες μαζεύτηκαν μέσα και δεν περίμεναν κανένα μέτρο περιορισμού. Αλλά εσυ καταλαβαίνεις μόνο από επιβολές μέτρων, διαφορετικά δεν……

Σοβαρά? το αποτέλεσμα μετράει? Γιατί ξέρω κάτι νησιά στον Ειρηνικό που δεν είχαν ούτε ένα κρούσμα, πόσο μάλλον θάνατο. Να ρωτήσουν εκεί τους κατοίκους τι κάνανε με επιτυχία.
Εχουμε ξεπεράσει τα 4 εκ. τουρίστες με τον Ιούλιο μόνο να είναι 2 εκ. για μπες και δες λίγο….
Αλλά αυτά δεν υπολογίζονται…
Να σημειωθεί πως η Σουηδία έχει μόνιμο περιορισμό στα σύνορά της από την αρχή του έτους τουλάχιστον…..

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Για αυτό θα συνεχίσεις ρε τούβλο να τρως σανό από τα νούμερα που σου σερβίρουν,
Γιατί αυτό που δεν κατάλαβες είναι πως οι ίδιοι οι πολίτες μαζεύτηκαν μέσα και δεν περίμεναν κανένα μέτρο περιορισμού. Αλλά εσυ καταλαβαίνεις μόνο από επιβολές μέτρων, διαφορετικά δεν……

Σοβαρά? το αποτέλεσμα μετράει? Γιατί ξέρω κάτι νησιά στον Ειρηνικό που δεν είχαν ούτε ένα κρούσμα, πόσο μάλλον θάνατο. Να ρωτήσουν εκεί τους κατοίκους τι κάνανε με επιτυχία.
Εχουμε ξεπεράσει τα 4 εκ. τουρίστες με τον Ιούλιο μόνο να είναι 2 εκ. για μπες και δες λίγο….
Αλλά αυτά δεν υπολογίζονται…
Να σημειωθεί πως η Σουηδία έχει μόνιμο περιορισμό στα σύνορά της από την αρχή του έτους τουλάχιστον…..
Σου ειπα, όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

Συνεχισε τωρα να μου την λες για τους νεκρούς της Σουηδίας στην αρχή της πανδημίας, και το πόσοι μαζεύτηκαν και πως.
Οτι στηρίχτηκε το ΕΣΥ τους πιο πολύ από μας ;
Το ότι κανανε πιο πολλά τεστ από μας από την αρχή; εξ ου και τα 1.100.000 συνολικά κρούσματα τους .

Η μεγαλύτερη φάπα θα πέσει με το τέλος της πανδημιας, οπου με τα αποτελέσματά μας θα γελάει όλη η οικουμένη με το ακροδεξιο τσίρκο που μας κυβερνά.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366

Συνεχισε τωρα να μου την λες για τους νεκρούς της Σουηδίας στην αρχή της πανδημίας, και το πόσοι μαζεύτηκαν και πως.
Το ότι κανανε πιο πολλά τεστ από μας από την αρχή; εξ ου και τα 1.100.000 συνολικά κρούσματα τους .

Η μεγαλύτερη φάπα θα πέσει με το τέλος της πανδημιας, οπου με τα αποτελέσματά μας θα γελάει όλη η οικουμένη με το ακροδεξιο τσίρκο που μας κυβερνά.
91A30AF8-2DAC-4005-A0D4-6A6B086C1359.png

Που σαι γκασμά? Δες λίγο στη Σουηδία πως μειώνονται τα κρούσματα με την ανακοίνωση μέτρων για μάσκες, επιχειρήσεις, σχολεία, κτλ….. Και αν έχουν αποτελεσματικότητα ή οχι… Εκεί όμως ανακοινώνουν και οι πολίτες συμμορφώνονται..

• Like
Αντιδράσεις: kinks

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366

Εχεις δίκιο. Το αποτέλεσμα μετράει.
ΜΕ τη λογική σου, τα περισσότερα τροχαία παγκοσμίως γίνονται με συμβατικά αυτοκίνητα και όχι με υπεραυτοκίνητα, αρα μια Φεράρι είναι μακράν πιο ασφαλές αυτοκίνητο από ότι μια Μερσεντές ας πούμε….. γιατί θανατηφόρα τροχαία με Μερσεντές είναι σαφώς περισσότερα… Λογικό.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
91A30AF8-2DAC-4005-A0D4-6A6B086C1359.png

Που σαι γκασμά? Δες λίγο στη Σουηδία πως μειώνονται τα κρούσματα με την ανακοίνωση μέτρων για μάσκες, επιχειρήσεις, σχολεία, κτλ….. Και αν έχουν αποτελεσματικότητα ή οχι… Εκεί όμως ανακοινώνουν και οι πολίτες συμμορφώνονται..
Αμφέβαλλα σε αυτα ρε σοβά;

Το θεμα είναι ότι αυτοί το κάνουν σωστά, και έχουν σοβαρή κυβέρνηση.
Και συν τοις άλλοις , σου ξανα εγραψα, η σύγκριση μου αυτή με τη Σουηδία προορίζεται ξεκάθαρα στους " κοιταξτε ποσο χάλια τα πάει η Σουηδία έχει τριπλασιους θανάτους από μας" οπως λέγανε κάτι φιλοκυβερνητικα γίδια στην αρχή του covid.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366

Αλλά θέλεις και αποτέλεσμα?

Αριστερή κυβέρνηση δεν θα δούνε ούτε τα εγγόνια σου…..
Θα τρως στην μάπα το ακροδεξιό τσίρκο μέχρι να πεθάνεις

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Βεβαίως, όλοι εκεί κρίνονται στο τέλος.
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΑ απο δικούς σας θα την πάθετε!
Τα ακροδεξια γίδια που σας ψήφισαν, διοτι ο Τσιπρας πούλησε τη Μακεδονία , δεν πουλάνε το αρχαιοελληνικο DNA τους για ενα εμβόλιο τωρα.
Ούτε βεβαια δεν κάνουν το εμβόλιο διότι αγαπούν τον καλό Χριστούλη που τους προσεχει απο ψηλά.
:2funny:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.907
Πόντοι
19.795

Δηλ; Δεν θα ξανακανουμε αποκριες; :confused: Ουτε Πασχα;:confused:

(Πλακα κανω τυπε:grin:)

• Χαχα
Αντιδράσεις: sigman
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Κατάλαβα αυτό που έλεγες εκεί που σε παράθεσα, για αρνητές έγραφες

ξέχασες κάποιες συγκεντρώσεις που γίνανε στα λοκνταουν, εκει πληρώθηκαν τα πρόστιμα ? γνωρίζεις ?
Και βέβαια το μεγάλο κορωνοπάρτυ έγινε με το άνοιγμα του τουρισμού, χύθηκε άδικα η καρδάρα
Όλοι έκαναν κάποιες παραβάσεις. Οι αρνητές, το ξεχείλωσαν

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Δηλ; Δεν θα ξανακανουμε αποκριες; :confused: Ουτε Πασχα;:confused:

(Πλακα κανω τυπε:grin:)
Κάθε μερα έχουμε αποκριες οταν μας κυβερνάει τσίρκο.

Κάθε μέρα έχουμε Πάσχα με τόσους σταυρούς (επιταφιους) στο Σύνταγμα που σηκώνουν οι καλοί αγνοι χριστιανοί που φοβούνται τον σατανά (εμβολιο).

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δεν θα σε αντιπαραθετα, δεν θελω να σου δινω αυτη την αξια, αλλα επειδη αναφερθηκες στα παιδια μου.
Δυστυχως για εσενα, υπαρχουν εδω τουλαχιστον 4 ατομα, που γνωριζομαστε οικογενειακα, ξερουν και εμενα και τα παιδια μου και τι δουλεια κανουν τα παιδια μου και αν τα στηριζω επαγγελματικα και γενικα την σχεση που εχω με αυτα.
Εσυ ομως γουσταρεις να σε μπινελικωνουν ομαδικα. Τρεφεσαι απο τα βρισιδια και απο τα μπινελικια.
Δεν σε μπινελίκωσα, πολύ ευαίσθητος εχεις γινει!

Είπα οτι αν λες αυτα που λες, δηλαδή οτι «εγώ έχω λίγα χρονια μπροστά μου, οποτε αφήστε τα ολα ανοιχτά κι οποιος ζήσει κι οποιος πεθάνει αρκεί εγώ να μην χάσω ΛΕΦΤΑ», μάλλον δείχνει οτι στ’ αρχιδια σου για το τι θα γινει μετά. Και σε αυτο το μετά θα ζουνε και τα παιδια σου.

Τωρα το κατάλαβες ή παλι θα αρχίσεις της σοβαροφανείς παπατζες οτι σε βρίζουν και σε μπινελικωνουν?

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Aγαπητε μου φιλε, ισως να μην σου κοστισε τοσο πολυ, και λογικο ειναι, αυτη η ασκοπη 5μηνη καραντινα, που θα μπορουσε να ηταν 1-1,5 μηνας το πολυ, οσο μου κοστισε εμενα. Ο χρονος μετραει διαφορετικα για εμενα και διαφορετικα για εσενα. Δεν εχω τοσα πολλα 5μηνα να ξοδευω στην ζωη μου ασκοπα, οσα εχεις εσυ. Γι αυτο μην με κρινεις.
Ενώ αυτοί είναι το τρίο-στούντζες. Ο ψευτογιατρός Leclerk, o χασοδίκης και ο Μπάρμπα πόρδουλας να προσπαθούν με το στανιό να μας πείσουν ότι το 6-μηνο lockdown έπιασε τόπο ενώ θα μπορούσε με λιγότερο χρόνο και πιο στοχευμένες παρεμβάσεις να είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα. Σε αυτά βέβαια συνέβαλε και η ανεμελιά του πρωθυπουργού μας και η παραμύθα άντε 2 βδομάδες κουράγιο και μετά πάλι άντε άλλες δύο και το φάγαμε το γάιδαρο και άντε ξανά-μανά ένα εξάμηνο παραμύθα διανθισμένη με οιονοσκόπους λυματορουφηχτές να λένε φοβιστικές παπαρδέλες για 10.000 και 18.000 κρούσματα και εκατόμβες κρουσμάτων.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ενώ αυτοί είναι το τρίο-στούντζες. Ο ψευτογιατρός Leclerk, o χασοδίκης και ο Μπάρμπα πόρδουλας να προσπαθούν με το στανιό να μας πείσουν ότι το 6-μηνο lockdown έπιασε τόπο ενώ θα μπορούσε με λιγότερο χρόνο και πιο στοχευμένες παρεμβάσεις να είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα. Σε αυτά βέβαια συνέβαλε και η ανεμελιά του πρωθυπουργού μας και η παραμύθα άντε 2 βδομάδες κουράγιο και μετά πάλι άντε άλλες δύο και το φάγαμε το γάιδαρο και άντε ξανά-μανά ένα εξάμηνο παραμύθα διανθισμένη με οιονοσκόπους λυματορουφηχτές να λένε φοβιστικές παπαρδέλες για 10.000 και 18.000 κρούσματα και εκατόμβες κρουσμάτων.
Καλά καλά…

:klapste:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.907
Πόντοι
19.795
Δεν σε μπινελίκωσα, πολύ ευαίσθητος εχεις γινει!

Είπα οτι αν λες αυτα που λες, δηλαδή οτι «εγώ έχω λίγα χρονια μπροστά μου, οποτε αφήστε τα ολα ανοιχτά κι οποιος ζήσει κι οποιος πεθάνει αρκεί εγώ να μην χάσω ΛΕΦΤΑ», μάλλον δείχνει οτι στ’ αρχιδια σου για το τι θα γινει μετά. Και σε αυτο το μετά θα ζουνε και τα παιδια σου.

Τωρα το κατάλαβες ή παλι θα αρχίσεις της σοβαροφανείς παπατζες οτι σε βρίζουν και σε μπινελικωνουν?
Ποιος μιλησε για λεφτα; Για την ζωη μου μιλησα. Και που το λοκ νταουν αν δεν ηταν ανεμελο θα μπορουσε να ειναι 1-1,5 μηνα, οπως την πρωτη φορα και οχι 5.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.319
Πόντοι
2.456
Δηλαδή το 78% των ψηφοφόρων του ΚΚΕ που έχουν εμβολιαστει είναι κεντροδεξιοι ή κεντροαριστεροι;
Ή μήπως πάλι τρίχες;

Ανεμβο .jpg
Τύπε δεν αμφισβητώ τα στοιχεία, όμως ποιος είναι ο μέσος όρος ηλικίας των ψηφοφόρων του ΚΚΕ;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ποιος μιλησε για λεφτα; Για την ζωη μου μιλησα. Και που το λοκ νταουν αν δεν ηταν ανεμελο θα μπορουσε να ειναι 1-1,5 μηνα, οπως την πρωτη φορα και οχι 5.
…ναι γιατι «σου κόστισε πολύ» κι ευχόσουν σε αυτόν που μιλούσες να μην του κόστισε τόσο πολύ, όπως σε εσένα.

Θυμάμαι καλα?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.907
Πόντοι
19.795

…ναι γιατι «έχασες πολλά» κι ευχόσουν σε αυτόν που μιλούσες να μην ειναι τόσο ζημιωμένος όπως εσυ.
Ναι, γιατι αυτος ειναι πιο νεος και ο χρονος ζωης μετραει διαφορετικα γι αυτον.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Stories

Νέο!