Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Αριστεροι πρέπει να είναι όλοι αυτοί, τι οχι;

Ανεμβο .jpg
Καλά εντάξει… απάντησέ μου και στην προηγούμενη παράθεση και θα σου απαντήσω και σε αυτό. Φαίνεται πως το έκανες γαργάρα το προηγούμενο.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Για Ευρώπη μιλάω. Και αν ξαναδιαβάσεις θα δεις ότι δεν γράφω πως θα φύγω για τον Κούλη σαν μονάδα αλλά για την κατεστραμμένη Ελλάδα γενικά (στην οποία βάζει ένα πολύ μεγάλο λιθαράκι και ο Κούλης βεβαίως) η οποία θέλει τουλάχιστον 3 γενεές για να στρώσει.
Αλλά έτσι από περιέργεια, μιας και λες ότι όποια χώρα της Ευρώπης κι αν διαλέξω μοιάζει η κυβέρνηση με του Κούλη, πες μας μια χώρα έτσι για να γελάσουμε λίγο. Δεν θέλω μόνο τον αντίστοιχο Κούλη όμως, θέλω όλο το πακέτο Άδωνι κλπ.
Πάρε όποια θέλεις…. υπάρχουν νόμοι που σου αρέσουν ή όχι, τους ακολουθείς απλά… Ο Αδωνις είναι παιδική χαρά μπροστά τους.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Θα παρακαλούσα τους επίδοξους στατιστικολόγους με αδιάσειστα παραδείγματα περί Covid…. ας σταματήσουν. Πετάνε μαλακίες…. αφήστε το ρε παιδιά, δεν έχετε ιδέα τι ποστάρετε… σας πασάρουν δυο νούμερα και νομίζετε πως πιάσατε τον παπά από τα αρχίδια …..

Με λίγα λόγια… ο ιός υπάρχει, τα εμβόλια προστατεύουν και τα λοκντάουν ήταν «αναγκάιο κακό» για να περιοριστεί η εξάπλωση.

Συγγνώμη για το «καβαλημένο» καλάμι, αλλά μην προσπαθείτε γιατί θα σας ρίχνω τάπες μέχρι δευτέρας παρουσίας.…

Μάγκας δεν είμαι, δεν γαμάω, λεφτά πολλά δεν έχω, αλλά περί αριθμών και Covid… καθίστε στην άκρη και ρουφήξτε κανένα δάχτυλο… άιντε… αυγά ε αυγά..

Τουλάχιστον ζώνη κουμπώνετε στο αυτοκίνητο ή περιορίζει την ελευθερία της έκφρασή σας στην κοινωνια

Λοιμωξιολογο-στστιστικολόγοι της πούτσας να πούμε…

Α και να το κάνω ακόμη πιο προκλητικό, αν έχετε κανέναν γιατρό αντιεμβολιαστή, αν…. βάλτε τον να παραθέσει στοιχεία να του ρίξω και αυτού καμιά πούτσα.. αφού δεν σκίζει το πτυχίο του να γίνει σοβατζής,…

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.810
Πόντοι
3.936
πιθανόν να έχουμε περισσότερους θανάτους. Και θα έχουμε, επειδή οι αρνητές πήγαιναν και Κοινωνούσαν κρυφά, έστελναν μήνυμα πως πάνε σε Φαρμακείο στην Αθήνα και γαμούσαν κρυφά, έβρισκαν τρόπους να μην τηρούν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα Λοκντάουν. Αν όμως δεν παίρναμε αυτά τα μέτρα, οι νεκροί μας θα ήταν το λιγότερο διπλάσιοι από όσους έχουμε σήμερα. Οι Σουηδοί ρίσκαραν, κι εξήγησα για ποιο λόγο. Όμως ΑΠΕΤΥΧΑΝ, το παραδέχτηκαν και οι ίδιοι

Ενω τα γκετο με τους 'επενδυτες' στοιβαγμενους σαν σαρδελες σε διαμερισματα χωρις κανενα ελεγχο, και να περιφερονται σαν ιερες αγελαδες στο κεντρο 'ατσιμπητοι' αυτοι και τα 'επενδυτακια τους.. ολα καλα. Χωρια τα καραβανια που κανουν ντου απο παντου στα συνορα. Ξεχασαμε και τους τουριστες με τα ψευτικα πιστοποιητικα. Αλλα πανω απο ολα, φταινε οι κακοι ελληνες που δεν τηρουν τα μετρα.. :embarrased:

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
οχι αυτες δινετε εσεις! το οτι περιοριζεις την κυκλοφορια οδηγησε στον ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ λογω περιορισμενου ωραριου που ειχες να διαθεσεις για να κανεις αυτα που ηθελες!
Ρε άντε πάνε κανένα εμβόλιο και σταμάτα να πετά βλακείες

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Ενω τα γκετο με τους 'επενδυτες' στοιβαγμενους σαν σαρδελες σε διαμερισματα χωρις κανενα ελεγχο, και να περιφερονται σαν ιερες αγελαδες στο κεντρο 'ατσιμπητοι' αυτοι και τα 'επενδυτακια τους.. ολα καλα. Χωρια τα καραβανια που κανουν ντου απο παντου στα συνορα. Ξεχασαμε και τους τουριστες με τα ψευτικα πιστοποιητικα. Αλλα πανω απο ολα, φταινε οι κακοι ελληνες που δεν τηρουν τα μετρα.. :embarrased:
Αρά επειδή οι ¨επενδυτές¨ είναι στοιβαγμένοι μαλάκες…. δεν κάνουμε και έμεις το εμβόλιο έτσι γιατί είμαστε μάγκες…. δλδ σε άλλες χώρες τις Ευρώπης που δεν έχουν στοιβαγμένους επενδύτες δεν έκαναν εμβόλιο…
Εξαιτίας της μαλακίας που κουβαλάς στο κεφάλι θα χαθεί το ελληνικό γένος? και όχι εξαιτίας των επενδυτών που δεν εμβολιάζονται.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
οχι αυτες δινετε εσεις! το οτι περιοριζεις την κυκλοφορια οδηγησε στον ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ λογω περιορισμενου ωραριου που ειχες να διαθεσεις για να κανεις αυτα που ηθελες!
Δλδ αν έλεγαν στους Ελληνάρες να περιορίσουν τις μετακινήσεις… θα το κάνανε…. άντε καλά… ο άλλος με σχάρα για ψήσιμο και αρνί στο πίσω κάθισμα προσπαθούσε να πείσει τους αστυνομικούς ότι έσπασαν οι σωλήνες στο χωριό…

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Α και αυτός ο Πολάκης τι φρούτο είναι ρε… ο ΧΙΒ να πούμε. ούτε τον ιό HIV δεν μπορεί να προφέρει και μιλούσε χθες για μονοκλωνικά αντισώματα. Δεν έχει ιδέα ούτε πως χορηγούνται, ούτε πότε χορηγούνται, ούτε για τις ανακλήσεις που έγιναν…. Έχουν ένα σκασμό περιορισμούς πριν χορηγηθούνε, ενδοφλέβια… με ιατρική παρακολούθηση εντός νοσοκομείου.. αυτό νομίζει πως τα μονοκλωνικά είναι ασπιρίνες…
ΑΝ ήταν υπουργός υγείας τουλάχιστον θα είχαμε όλοι δουλειά γιατί θα είχε στείλει τους μισούς στον άλλο κόσμο….
ΤΑΓΑΡΙ από τα λίγα….

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.091
Πόντοι
3.556
Καλά εντάξει… απάντησέ μου και στην προηγούμενη παράθεση και θα σου απαντήσω και σε αυτό. Φαίνεται πως το έκανες γαργάρα το προηγούμενο.
Μου ζήτησες να βάλω πηγή για τους θανάτους στη Σουηδία. Σωστά;
(Περα απο τις άλλες μαλακιες που έγραψες, ωστόσο δε ζήτησες-ρωτησες κάτι αλλο)
Τόσο πολύ βαριέσαι να κουνήσεις το λιπώδη κωλο σου να ψάξεις

theioulis

Μέγας
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
4.655
Γενικό ποσοστό εμβολιασμένων φοιτητών 76%.
Ποσοστό εμβολιασμένων φοιτητών θεολογικών σχολών 45%.
Ποσοστό εμβολιασμένων παπάδων 30%.
Ποσοστό εμβολιασμένων μοναχών 10%.
Πολύ ωραία μας τα κατέγραψες τα δεδομένα. Πες μας τώρα από τις 3 τελευταίες αυτές κατηγορίες του Ελλαδιστάν-Ορθοδοξιστάν ποια είναι που ανήκει στην Αριστερά και φέρει μαρξιστικές περγαμηνές. Βρε ούγκανε όλοι αυτοί είναι οι παραδοσιακοί οπαδοί και ψηφοφόροι της Νου-Δούλας. Μην τους αποπαίρνεις γιατί θα τους χάσεις (γιατί είμαι σίγουρος ότι διαβάζουν το site, παρότι άνθρωποι της θρησκείας, γιατί είναι γλυκιά η αμαρτία).

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Για Ευρώπη μιλάω. Και αν ξαναδιαβάσεις θα δεις ότι δεν γράφω πως θα φύγω για τον Κούλη σαν μονάδα αλλά για την κατεστραμμένη Ελλάδα γενικά (στην οποία βάζει ένα πολύ μεγάλο λιθαράκι και ο Κούλης βεβαίως) η οποία θέλει τουλάχιστον 3 γενεές για να στρώσει.

Για πες γιατι εχει καταστραφεί η Ελλαδα και πως εχει συμβάλλει ο Κουλης σε αυτο.

(Για να δουμε… άλλη μια μπάλα στην εξέδρα?) :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Πολύ ωραία μας τα κατέγραψες τα δεδομένα. Πες μας τώρα από τις 3 τελευταίες αυτές κατηγορίες του Ελλαδιστάν-Ορθοδοξιστάν ποια είναι που ανήκει στην Αριστερά και φέρει μαρξιστικές περγαμηνές. Βρε ούγκανε όλοι αυτοί είναι οι παραδοσιακοί οπαδοί και ψηφοφόροι της Νου-Δούλας. Μην τους αποπαίρνεις γιατί θα τους χάσεις (γιατί είμαι σίγουρος ότι διαβάζουν το site, παρότι άνθρωποι της θρησκείας, γιατί είναι γλυκιά η αμαρτία).
Αριστεροί, ακροδεξιοί και άτομα χαμηλού μορφωτικού και κοινωνικού επιπέδου ειναι. Το έδειξαν μετρήσεις.

Επισης έδειξε και τι ψηφίζουν.

Οι πίπες που μας λες ειναι για την χωματερή :)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.810
Πόντοι
3.936

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.771
Πόντοι
2.356
Δλδ αν έλεγαν στους Ελληνάρες να περιορίσουν τις μετακινήσεις… θα το κάνανε…. άντε καλά… ο άλλος με σχάρα για ψήσιμο και αρνί στο πίσω κάθισμα προσπαθούσε να πείσει τους αστυνομικούς ότι έσπασαν οι σωλήνες στο χωριό…
καλα εκανε! οποτε τα μετρα δε τηρηθηκαν! οποτε μια χαρα τα πηγαμε με 14000 νεκρους αφου δεν ειχαμε μετρα! οποτε κανενας λογος για μετρα και λοκ νταουν ουτε τοτε ουτε τωρα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε άντε πάνε κανένα εμβόλιο και σταμάτα να πετά βλακείες
το "εκανα" τυπε

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Επιτέλους !! Ολη η αλήθεια για την επιδημία.???

Συνημμένα

• FB_IMG_1633157015531.jpg
    FB_IMG_1633157015531.jpg
    40,7 KB · Εμφανίσεις: 29

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.091
Πόντοι
3.556
Αριστεροί, ακροδεξιοί και άτομα χαμηλού μορφωτικού και κοινωνικού επιπέδου ειναι. Το έδειξαν μετρήσεις.

Επισης έδειξε και τι ψηφίζουν.

Οι πίπες που μας λες ειναι για την χωματερή :)
"Επίσης έδειξε και τι ψηφιζουν"

Ανεμβο .jpg

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.117
Πόντοι
19.795
Η απάντησή μου σχετιζόταν με τον υποχρεωτικό περιορισμό μετακινήσεων. Να διαβάζεις πριν απαντάς
Aνθρωπε μου, για τις μετακινησεις λεω και εγω. Στην πρωτη πανδημια (λογω και των φορτηγων με φερετρα της γειτονικης Ιταλιας) δεν τολμαγε κανεις να μετακινηθει εκτος δημου που κατοικουσε. Στην δευτερη πανδημια, για να δικαιολογηθει η Παρνηθα, δοθηκε το ελευθερο μετακινησης εντος νομου. Εβαζε λοιπον ο γειτονας μου, που υποτιθεται εκανε τηλεργασια, το ποδηλατο στο πορτ παγκαζ του αυτοκινητου, και πηγαινε απο το Παλιο Φαληρο στο Κορωπι, στο εξοχικο οπου μαζευοταν ολο το σκυλοσογο, και εψηνε παιδακια.
Σε καποια φαση, δεν εβαζε καν το ποδηλατο στο πορτ παγκαζ. απλως φοραγε αθλητικα παπουτσια.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Μου ζήτησες να βάλω πηγή για τους θανάτους στη Σουηδία. Σωστά;
(Περα απο τις άλλες μαλακιες που έγραψες, ωστόσο δε ζήτησες-ρωτησες κάτι αλλο)
Τόσο πολύ βαριέσαι να κουνήσεις το λιπώδη κωλο σου να ψάξεις

Ωραία!

Άσε τον λιπώδη κώλο μου και μπες εδώ στστιστικολόγε της κακιάς ώρα και βάλε κάποιον να σου εξηγήσει την πορεία των αριθμων..

Βάλε Ελλάδα παράλληλα με Σουηδία και δες πως πάνε τα κρούσματα σε συνδυασμό με τους θανάτους. Ασχετε!!!

Τα δυο βασικά που θα προσέξεις είναι πως στις αρχές τις πανδημίας στην Σουηδία έγινε χαμός από τους θανάτους επειδή η κυβέρνηση κυνηγούσα την ανοσία της αγέλης. Μέσα σε λίγους μήνες είχανε το υψηλότερο ποσοστό θανάτων παγκοσμίως… Οι γιατροί εκεί φώναζαν για το έγκλημα που γινόταν. Οι ίδιοι οι πολίτες το πήραν γραμμή και έμεναν σπίτια τους. Επίσης θα δεις πως στην Ελλάδα και μετά το καλοκαίρι έχουμε αύξηση θανάτων.

Στην Σουηδία λοιπόν μετά την πανωλεθρία της αρχικής φάσης, Βάλανε μυαλό και μαζεύτηκαν σπιτάκια τους…

Μας «πέταξες» δυο νούμερα, χωρίς να ξέρεις χρονικές περιόδους, πότε έγιναν οι περισσότεροι θάνατοι, % εμβολιασμένων…

ΑΣΧΕΤΕ, Ε ΑΣΧΕΤΕ… Φαντάζομαι έριξες πολύ ιδρώτα για να κουνήσεις τα δάχτυλά σου στο πληκτρολόγιο. Για αυτό έχεις γυμνασμένο κώλο ε?

Που θα μας κάνεις και μαγκιά …

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Αντε χεσε ρε ψακωμενε, λοβοτομημενε απο τα μμε

Ρε «Πρόβατο». Αυτό το άρθρο το έχω δει εκατό φορές… Πάλιωσε!!!

ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ Ο ΣΥΨΑΣ ρε ταγάρι. Οταν τα έλεγε αυτά, ήταν στις αρχές του ιού και μόνο οι μεγάλες ηλικίες είχαν φόβο να κολλήσουν…. Δεν είχαμε περιστατικά σε ηλικίες κάτω των 40 και 30 ετών….. ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΟΜΩΣ ήρθαν και οι μεταλλάξεις και ο ιός «χτυπούσε» όλο και νεώτερες ηλικίες. Με αποτέλεσμα τώρα να βλέπεις στο παίδων ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ παιδάκια 5 και 6 χρόνων!!!!!!!

καλα εκανε! οποτε τα μετρα δε τηρηθηκαν! οποτε μια χαρα τα πηγαμε με 14000 νεκρους αφου δεν ειχαμε μετρα! οποτε κανενας λογος για μετρα και λοκ νταουν ουτε τοτε ουτε τωρα!

το "εκανα" τυπε
Μπράβο! Τότε σταμάτα να κάνει αντιπολίτευση του κώλου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom