sigman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.058
- Πόντοι
- 366
Η απάντησή μου σχετιζόταν με τον υποχρεωτικό περιορισμό μετακινήσεων. Να διαβάζεις πριν απαντάςΕνω εμεις καναμε ανεμελες ποδηλαταδες.
Η απάντησή μου σχετιζόταν με τον υποχρεωτικό περιορισμό μετακινήσεων. Να διαβάζεις πριν απαντάςΕνω εμεις καναμε ανεμελες ποδηλαταδες.
Καλά εντάξει… απάντησέ μου και στην προηγούμενη παράθεση και θα σου απαντήσω και σε αυτό. Φαίνεται πως το έκανες γαργάρα το προηγούμενο.Αριστεροι πρέπει να είναι όλοι αυτοί, τι οχι;
![]()
Πάρε όποια θέλεις…. υπάρχουν νόμοι που σου αρέσουν ή όχι, τους ακολουθείς απλά… Ο Αδωνις είναι παιδική χαρά μπροστά τους.Για Ευρώπη μιλάω. Και αν ξαναδιαβάσεις θα δεις ότι δεν γράφω πως θα φύγω για τον Κούλη σαν μονάδα αλλά για την κατεστραμμένη Ελλάδα γενικά (στην οποία βάζει ένα πολύ μεγάλο λιθαράκι και ο Κούλης βεβαίως) η οποία θέλει τουλάχιστον 3 γενεές για να στρώσει.
Αλλά έτσι από περιέργεια, μιας και λες ότι όποια χώρα της Ευρώπης κι αν διαλέξω μοιάζει η κυβέρνηση με του Κούλη, πες μας μια χώρα έτσι για να γελάσουμε λίγο. Δεν θέλω μόνο τον αντίστοιχο Κούλη όμως, θέλω όλο το πακέτο Άδωνι κλπ.
πιθανόν να έχουμε περισσότερους θανάτους. Και θα έχουμε, επειδή οι αρνητές πήγαιναν και Κοινωνούσαν κρυφά, έστελναν μήνυμα πως πάνε σε Φαρμακείο στην Αθήνα και γαμούσαν κρυφά, έβρισκαν τρόπους να μην τηρούν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα Λοκντάουν. Αν όμως δεν παίρναμε αυτά τα μέτρα, οι νεκροί μας θα ήταν το λιγότερο διπλάσιοι από όσους έχουμε σήμερα. Οι Σουηδοί ρίσκαραν, κι εξήγησα για ποιο λόγο. Όμως ΑΠΕΤΥΧΑΝ, το παραδέχτηκαν και οι ίδιοι
Ρε άντε πάνε κανένα εμβόλιο και σταμάτα να πετά βλακείεςοχι αυτες δινετε εσεις! το οτι περιοριζεις την κυκλοφορια οδηγησε στον ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ λογω περιορισμενου ωραριου που ειχες να διαθεσεις για να κανεις αυτα που ηθελες!
Αρά επειδή οι ¨επενδυτές¨ είναι στοιβαγμένοι μαλάκες…. δεν κάνουμε και έμεις το εμβόλιο έτσι γιατί είμαστε μάγκες…. δλδ σε άλλες χώρες τις Ευρώπης που δεν έχουν στοιβαγμένους επενδύτες δεν έκαναν εμβόλιο…Ενω τα γκετο με τους 'επενδυτες' στοιβαγμενους σαν σαρδελες σε διαμερισματα χωρις κανενα ελεγχο, και να περιφερονται σαν ιερες αγελαδες στο κεντρο 'ατσιμπητοι' αυτοι και τα 'επενδυτακια τους.. ολα καλα. Χωρια τα καραβανια που κανουν ντου απο παντου στα συνορα. Ξεχασαμε και τους τουριστες με τα ψευτικα πιστοποιητικα. Αλλα πανω απο ολα, φταινε οι κακοι ελληνες που δεν τηρουν τα μετρα..![]()
Δλδ αν έλεγαν στους Ελληνάρες να περιορίσουν τις μετακινήσεις… θα το κάνανε…. άντε καλά… ο άλλος με σχάρα για ψήσιμο και αρνί στο πίσω κάθισμα προσπαθούσε να πείσει τους αστυνομικούς ότι έσπασαν οι σωλήνες στο χωριό…οχι αυτες δινετε εσεις! το οτι περιοριζεις την κυκλοφορια οδηγησε στον ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ λογω περιορισμενου ωραριου που ειχες να διαθεσεις για να κανεις αυτα που ηθελες!
Μου ζήτησες να βάλω πηγή για τους θανάτους στη Σουηδία. Σωστά;Καλά εντάξει… απάντησέ μου και στην προηγούμενη παράθεση και θα σου απαντήσω και σε αυτό. Φαίνεται πως το έκανες γαργάρα το προηγούμενο.
Πολύ ωραία μας τα κατέγραψες τα δεδομένα. Πες μας τώρα από τις 3 τελευταίες αυτές κατηγορίες του Ελλαδιστάν-Ορθοδοξιστάν ποια είναι που ανήκει στην Αριστερά και φέρει μαρξιστικές περγαμηνές. Βρε ούγκανε όλοι αυτοί είναι οι παραδοσιακοί οπαδοί και ψηφοφόροι της Νου-Δούλας. Μην τους αποπαίρνεις γιατί θα τους χάσεις (γιατί είμαι σίγουρος ότι διαβάζουν το site, παρότι άνθρωποι της θρησκείας, γιατί είναι γλυκιά η αμαρτία).Γενικό ποσοστό εμβολιασμένων φοιτητών 76%.
Ποσοστό εμβολιασμένων φοιτητών θεολογικών σχολών 45%.
Ποσοστό εμβολιασμένων παπάδων 30%.
Ποσοστό εμβολιασμένων μοναχών 10%.
Για Ευρώπη μιλάω. Και αν ξαναδιαβάσεις θα δεις ότι δεν γράφω πως θα φύγω για τον Κούλη σαν μονάδα αλλά για την κατεστραμμένη Ελλάδα γενικά (στην οποία βάζει ένα πολύ μεγάλο λιθαράκι και ο Κούλης βεβαίως) η οποία θέλει τουλάχιστον 3 γενεές για να στρώσει.
Αριστεροί, ακροδεξιοί και άτομα χαμηλού μορφωτικού και κοινωνικού επιπέδου ειναι. Το έδειξαν μετρήσεις.Πολύ ωραία μας τα κατέγραψες τα δεδομένα. Πες μας τώρα από τις 3 τελευταίες αυτές κατηγορίες του Ελλαδιστάν-Ορθοδοξιστάν ποια είναι που ανήκει στην Αριστερά και φέρει μαρξιστικές περγαμηνές. Βρε ούγκανε όλοι αυτοί είναι οι παραδοσιακοί οπαδοί και ψηφοφόροι της Νου-Δούλας. Μην τους αποπαίρνεις γιατί θα τους χάσεις (γιατί είμαι σίγουρος ότι διαβάζουν το site, παρότι άνθρωποι της θρησκείας, γιατί είναι γλυκιά η αμαρτία).
Αντε χεσε ρε ψακωμενε, λοβοτομημενε απο τα μμεΑρά επειδή οι ¨επενδυτές¨
καλα εκανε! οποτε τα μετρα δε τηρηθηκαν! οποτε μια χαρα τα πηγαμε με 14000 νεκρους αφου δεν ειχαμε μετρα! οποτε κανενας λογος για μετρα και λοκ νταουν ουτε τοτε ουτε τωρα!Δλδ αν έλεγαν στους Ελληνάρες να περιορίσουν τις μετακινήσεις… θα το κάνανε…. άντε καλά… ο άλλος με σχάρα για ψήσιμο και αρνί στο πίσω κάθισμα προσπαθούσε να πείσει τους αστυνομικούς ότι έσπασαν οι σωλήνες στο χωριό…
το "εκανα" τυπεΡε άντε πάνε κανένα εμβόλιο και σταμάτα να πετά βλακείες
"Επίσης έδειξε και τι ψηφιζουν"Αριστεροί, ακροδεξιοί και άτομα χαμηλού μορφωτικού και κοινωνικού επιπέδου ειναι. Το έδειξαν μετρήσεις.
Επισης έδειξε και τι ψηφίζουν.
Οι πίπες που μας λες ειναι για την χωματερή![]()
Aνθρωπε μου, για τις μετακινησεις λεω και εγω. Στην πρωτη πανδημια (λογω και των φορτηγων με φερετρα της γειτονικης Ιταλιας) δεν τολμαγε κανεις να μετακινηθει εκτος δημου που κατοικουσε. Στην δευτερη πανδημια, για να δικαιολογηθει η Παρνηθα, δοθηκε το ελευθερο μετακινησης εντος νομου. Εβαζε λοιπον ο γειτονας μου, που υποτιθεται εκανε τηλεργασια, το ποδηλατο στο πορτ παγκαζ του αυτοκινητου, και πηγαινε απο το Παλιο Φαληρο στο Κορωπι, στο εξοχικο οπου μαζευοταν ολο το σκυλοσογο, και εψηνε παιδακια.Η απάντησή μου σχετιζόταν με τον υποχρεωτικό περιορισμό μετακινήσεων. Να διαβάζεις πριν απαντάς
Ωραία!Μου ζήτησες να βάλω πηγή για τους θανάτους στη Σουηδία. Σωστά;
(Περα απο τις άλλες μαλακιες που έγραψες, ωστόσο δε ζήτησες-ρωτησες κάτι αλλο)
Τόσο πολύ βαριέσαι να κουνήσεις το λιπώδη κωλο σου να ψάξεις
![]()
Sweden COVID - Coronavirus Statistics - Worldometer
Sweden Coronavirus update with statistics and graphs: total and new cases, deaths per day, mortality and recovery rates, current active cases, recoveries, trends and timeline.www.worldometers.info
Ρε «Πρόβατο». Αυτό το άρθρο το έχω δει εκατό φορές… Πάλιωσε!!!Αντε χεσε ρε ψακωμενε, λοβοτομημενε απο τα μμε
![]()
Νίκος Σύψας: «Οι μετανάστες δεν κινδυνεύουν από τον ιό γιατί είναι νέοι και παιδιά»
Τα σχόλια δικά σας!www.google.com
Μπράβο! Τότε σταμάτα να κάνει αντιπολίτευση του κώλου.καλα εκανε! οποτε τα μετρα δε τηρηθηκαν! οποτε μια χαρα τα πηγαμε με 14000 νεκρους αφου δεν ειχαμε μετρα! οποτε κανενας λογος για μετρα και λοκ νταουν ουτε τοτε ουτε τωρα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το "εκανα" τυπε