jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
Τίνος είσαι εσύ παιδί μου και πως τολμάς να με αποκαλείς με το μικρό μου; :S :S :S
Κανενα σεβας απ τους νεολαιους πια
Τίνος είσαι εσύ παιδί μου και πως τολμάς να με αποκαλείς με το μικρό μου; :S :S :S
πλατεία Βάθης τυπε στους λαθρολιβανεζους,ο πιο υγιής έχει Δαγγειο πυρετό εκεί περα :S :S :S
αυτό το αποβρασμα δεν πρέπει να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονίες από πρόθεση με άμεσο δόλο και να κρεμαστεί στο Συνταγμα
δυστυχως δε επαιξε και πολυ στα καναλια ομως.. μονο το φτωχαδακι τον ελληνα που πηγε να πιει ενα φρεντο στην παραλιααυτό το αποβρασμα δεν πρέπει να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονίες από πρόθεση με άμεσο δόλο και να κρεμαστεί στο Συνταγμα:S :S :S
αυτό το αποβρασμα δεν πρέπει να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονίες από πρόθεση με άμεσο δόλο και να κρεμαστεί στο Συνταγμα:S :S :S
αυτό το αποβρασμα δεν πρέπει να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονίες από πρόθεση με άμεσο δόλο και να κρεμαστεί στο Συνταγμα:S :S :S
επιεικής ποινή τυπε κιόλας... :S :S :Sαυτό το αποβρασμα δεν πρέπει να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονίες από πρόθεση με άμεσο δόλο και να κρεμαστεί στο Συνταγμα:S :S :S
Τυπε σε πόλεμο δεν λένε ότι είμαστε;
Στον πόλεμο τους λιποτάκτες και τους προδότες τι τους κάνανε;
ετσι τυπε,μιλαμε ο τραγος και οι ομοιοι του ειναι η εμπροσθοφυλακη του Κορονοιου,μαχονται να τον μεταδωσουν παντου.προδοτες του αισχιστου ειδους :S :S :SΤυπε σε πόλεμο δεν λένε ότι είμαστε;
Στον πόλεμο τους λιποτάκτες και τους προδότες τι τους κάνανε;
η χειροτερη τιμωρια των παπαδων οτι οι γενια μας δλδλ απο 50 και κατω τους εχει τελειωσει και σε λιγα χρονια δεν θα εχουν λαο διοτι ο κοσμος ξυπνησε παγκοσμιως και κανενας νεος βουδιστης χριστιανος ινδουιστης δεν ασχολειται με αυτες τις επιχειρησεςι τυπου θρησκια
μονο τα μουσλικια ειναι ακομα πιστα
λυπαμαι παπαδες αλλα εχετε το πολυ αλλα 20 χρονια ζωης
Στο ΠΑΣΟΚ ειστε απατριδες και αθρησκοι?Στιχοι απο τον υμνο της νουδου
για μας τα χρώματα δεν έχουν αξία
γιατί πιστεύουμε Πατρίδα Θρησκεία
![]()
Οι υποτιθεμενες πολυδιαφημισμενες αξιες της νουδου
Τωρα ΕΡΤ μενουμε σπιτι με δημοτικα ασματα![]()