alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Μα δεν παρακολουθεις. Όποτε βαζω καμια φωνη με λενε κουμμουνιΒάλε μια φωνή και θ' ακούσουν.
Μα δεν παρακολουθεις. Όποτε βαζω καμια φωνη με λενε κουμμουνιΒάλε μια φωνή και θ' ακούσουν.
Μα δεν παρακολουθεις. Όποτε βαζω καμια φωνη με λενε κουμμουνι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τυπε διπλωσα στο γελιο εκει που του φορεσε την αποχη στο κεφαλι. :S :S :S
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για αυτο σου λενε να εισαι σε καραντινα. Γιατι μπορει να μην εχεις συμπτωματα αλλα να βγαινεις εξω και να κολλας ανθρωπους αβερτα.Αυτό με το μόνος με σκύλο ή τρέξιμο που ανέβασε ο Τζεηκομπ ήταν πολύ καλό.
Άρα μπορώ να βγω μόνος μου και να συναντηθω καπου με αλλον άνθρωπο.
Αυτό το κραταω.
Ευχαριστώ Τζεηκομπ.
Να ρωτησω κάτι άλλο τώρα. Εσείς οι πιο προσεκτικοί πως ξέρετε ότι δεν έχετε νοσησει ή δεν έχετε ασυμπτωματική κορώνα στην κεφάλα σας; Απλά για να ξέρω.
Καμια ειρωνεία.
, κολλησαν οι εγκεφαλικοι μου νευρωνες για δεκα δευτερολεπτα
Τύπε πρεπει να μπει ερωτηση, πόσοι σε αυτη τη φωτογραφια αντιληφθηκατε οτι υπαρχει τηγανι
Οσοι ειδατε τηγανι, ειστε πουστηδες
Μπορεί και να γνωρίζει αν είναι πρακτικά εφαρμόσιμο αλλά για λόγους εγνωσμένης αξίας να μην το εκμεταλλεύεται. Courtesy λέγεται, ρώτα τον Άλεξ να σου πει τι σημαίνει.
Βέβαια έτσι δεν μπορεί ν' αποφύγει τη σκύλευση του λούμπεν μαλάκα που εκπροσωπείς στο ακέραιο, συνεχίζοντας να τζογάρεις σε κομματικά οφέλη, πατώντας πάνω στην ευγένεια του πολιτικού ήθους που επιμένει να προβάλλει ο αντίπαλος μπας κι εγκαθιδρυθεί ο πολιτικός πολιτισμός από εμάς τους ίδιους, αυτός τον οποίο μας επιβάλλουν οι εκάστοτε Βρυξέλλες,
καραμαλάκα..
κάναν πουτσο την κερνάς τυπε η όλη μέρα ψωλινγκ με τα καραπουτσια εδώ μεσαTo χειροτερο στην καραντινα για μερικους δεν ειναι οτι δεν μπορεις να βλεπεις αυτους που θελεις, αλλά οτι μπορεις να βλεπεις μονο αυτους που δεν θελεις
Για αυτο σου λενε να εισαι σε καραντινα. Γιατι μπορει να μην εχεις συμπτωματα αλλα να βγαινεις εξω και να κολλας ανθρωπους αβερτα.
Τυπε δεν υπαρχει σωτηρια μην το ψαχνεις, ο περισσοτερος κοσμος δεν ειναι εξω για να ξεσκασει ή γιατι εχει μια δουλεια αλλα απο αντιδραση :S :S :S ειπε ο Μητσοτακης μενουμε μεσαεμεις εξω σε πηγαδακια των 10 .... κλαιν μαιν δε γινεται τιποτα.
Συζυγικο σεξ λέγεται.κάναν πουτσο την κερνάς τυπε η όλη μέρα ψωλινγκ με τα καραπουτσια εδώ μεσα:S :S :S
με το στενό οικογενειακό της περιβάλλον τυπε :S :S :SΜενει σπιτι κι αυτην. :S :S :S
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[instagram]https://www.instagram.com/p/B94sqxuFNUq/?utm_source=ig_embed[/instagram]
με το στενό οικογενειακό της περιβάλλον τυπε :S :S :S
έλεος ρε τύπε με τον κάθε άσχετο που βγαίνει και λέει την πίπα τουΑφου το λες και μονος σου ρε τυπε...πουθενας.
Ο συγκεκριμενος επειδη εχω τη τιμη να τον γνωριζω και προσωπικα ειναι και κορυφαιος γιατρος και σπουδαιος ανθρωπος...
Τύπε λογω κρισης ηρθησαν οι ποινες μαλλον
Ειναι οπως επιστρεφονται οι πινακιδες κυκλοφοριας απο το υπουργειο στις γιορτες στους παραβατες