Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Οι εξειδικευμένοι γιατροί δεν απαντούν διότι δεν έχουν λογικά επιχειρήματα να υποστηρίξουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.
μετά από ΚΑΙ ΑΥΤΗ την απάντηση, αναρωτιέμαι αν έχεις δυσκολία κατανόησης κειμένου, ή είσαι πληρωμένος προπαγανδιστής και προσπαθείς να ξεστρατίσεις τη συζήτηση. Μόνο εσύ το γνωρίζεις. Έγραψα πως αν υπάρχει διαφορά στα ποσοστά θανάτων ανάμεσα στους εμβολιασμένους της Σουηδίας και τους Εμβολιασμένους της Ελλάδας, οι μόνοι αρμόδιοι να εξηγήσουν αυτή την διαφορά, είναι οι Εξιδεικευμένοι Γιατροί, ως καθ' ύλην αρμόδιοι. Απάντησες το παραπάνω. Άλλη μια απάντηση που δεν έχει την παραμικρή σχέση με το δικό μου κείμενο, Άρα Μάρα Κουκουνάρα, όπως πολύ ορθά επεσήμανε και ο Άλεξ. Όποιος διαβάζει πάντως, μπορεί να κατανοήσει τι είδους άτομα είναι κατά των εμβολιασμών και να κάνει τις επιλογές του. https://el.wikipedia.org/wiki/Αντιεμβολιαστικό_κίνημα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Δανία πληθυσμός 5,800,000
Νεκροί 2,580

Νορβηγία πληθυσμός 5,300,000
Νεκροί 814

Φινλανδία πληθυσμός 5,500,000
Νεκροί 1,024

Σουηδία πληθυσμός 10,230,000
Νεκροί 14,685

Τί δεν έχει τρομερά υψηλά νούμερα, τους γάμησε τα πρέκια.
Κι όμως, παρόλο που τα νούμερα είναι συντριπτικά, και μάλιστα για χώρες όμορες, με πολύ κοντινά συστήματα και σύνθεση πληθυσμού, ΚΑΙ ΠΑΛΙ οι Αντιεμβολιαστές δεν θα πειστούν. Είναι έτοιμοι να σου πουν πως η Νέα Τάξη Πραγμάτων δίνει πλασματικά νούμερα. Εκβίασαν το Βασιλιά και τον Πρωθυπουργό της Νορβηγίας πως θα τους σκοτώσουν για να ανακοινώσουν όσα Ανακοίνωσαν κλπ κουλά. Δρουν με θρησκευτική πίστη στο θέμα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
τα δεδομενα για μενα ειναι κ τελος...
--χωρις μετρα θα ημασταν πολυ χειροτερα--ΓΕΓΟΝΟΣ...
--ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ τα παντα για τα εμβολια εχει περασει ελαχιστος χρονος...
-στο ρισκο ναι η οχι ..εγω τελικα το κανω γιατι οι πιθανοτητες να νοσησω βαρια ειναι υπαρκτες...--
δεν θεωρω κανεναν ψεκασμενο αν εχει αναστολες, ομως αναστολες βαση δικηςτου ερευνας με στοιχεια..
οχι τα κλικ του youtube οτι πει ο καθενας..
παραδειγμα θα σκουσω τον Ιωαννιδη ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑς ΣΟΒΑΡΟΣ αντιθετα αλλους στο 1 λεπτο το κλεινω
....παραδειγμα θα σκουσω τον Ιωαννιδη ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑς ΣΟΒΑΡΟΣ....

ομολογία Ιωαννίδη για τη Βλακεία του

"Here is an effort to dissect why I was so wrong. Behaving like an expert (i.e. a fool) was clearly the main reason"
Σελίδα 22, στο Appendix, 2η παράγραφος

Appendix. Box 1. John Ioannidis: a fool’s confession and dissection of a forecasting failure

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τα δεδομενα για μενα ειναι κ τελος...
--χωρις μετρα θα ημασταν πολυ χειροτερα--ΓΕΓΟΝΟΣ...
--ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ τα παντα για τα εμβολια εχει περασει ελαχιστος χρονος...
-στο ρισκο ναι η οχι ..εγω τελικα το κανω γιατι οι πιθανοτητες να νοσησω βαρια ειναι υπαρκτες...--
δεν θεωρω κανεναν ψεκασμενο αν εχει αναστολες, ομως αναστολες βαση δικηςτου ερευνας με στοιχεια..
οχι τα κλικ του youtube οτι πει ο καθενας..
παραδειγμα θα σκουσω τον Ιωαννιδη ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑς ΣΟΒΑΡΟΣ αντιθετα αλλους στο 1 λεπτο το κλεινω
βρήκα στο διαδίκτυο αυτό το Διαμάντι, αυτή την εξαιρετική πρόβλεψη του ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ Ιωαννίδη. Πόσο περισσότερο έξω μπορεί να πέσει κάποιο άτομο σε προβλέψεις; Ιούν 22, 2020
.....Όσον αφορά για την ανακάλυψη του εμβολίου σημείωσε ότι εδώ και δεκαετίες οι επιστήμονες δεν έχει καταφέρει να βρουν αποτελεσματικό εμβόλιο για τους κορωνοϊούς. Επεσήμανε μάλιστα ότι ακόμη και να ανακαλυφθεί το εμβόλιο, θα χρειαστούν ακόμη 6-12 μήνες μέχρι τη μαζική παραγωγή..... πηγή https://imedical.gr/makari-na-min-epivevaiotho-provlepsi-dr-ioannidi-gi-poy-erchetai-stin-ellada/

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Ο βλάξ νομίζει ότι μας αποστόμωσε ρωτώντας γιατί δε κάνουμε σύγκριση με χώρες που τα'χουν πάει ακομη χειρότερα.
Λοβοτομημένος ή απλώς ανεγκέφαλος;
Φανατικός. Δεν μπορώ να αποφασίσω αν είναι απλά φανατικός και αυτοτυφλώνεται, ή είναι Μισθοφόρος Προπαγανδιστής. Μόνο ο ίδιος γνωρίζει

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Από Στατιστική είσαι σκράπας! Η Στατιστική εξετάζει τα πραγματικά δεδομένα και όχι τις αιτίες τους (εσύ αυτό κάνεις).
Μία από την μεγαλύτερη μπούρδα που γράφτηκε, εφάμιλλη αυτών του Λαδάκη.

Σοβαρά τώρα, θα συγκρίνεις δύο σειρές αριθμών που προκύπτουν από τελείως διαφορετικές συνθήκες;

Αλήθεια γιατί δεν συγκρίνεις την "πετυχημένη" Σουηδία με τις Δανία, Φιλανδία, Νορβηγία;

Αφού η Σουηδία είναι συγκρίσιμη με την Ελλάδα, μπορείς να δώσεις εξήγηση γιατί η Ελλάδα το 2019 είχε σχεδόν 40% περισσότερους νεκρούς από την Σουηδία;

Άντε με το κάθε ψεκασμένο που έχει και "επιχειρήματα".

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Kαλημέρα παιδες...! ειπα να μην μπω εδω μέσα γιατι βλεπω πέφτει μπόλικο μπινελίκι και να με συμπαθάτε δεν εχω καμια όρεξη.Δεν θελω να πω αν ειμαι υπερ η κατά του εμβολίου,αλλωστε εγω εμβολιασμένος ειμαι αυτο ομως δε σημαινει
πως ειμαι και υπέρ με το ζόρι.Παρολα αυτα ομως διαφωνω με οσα συμβαινουν,εν μέρη καταλαβαινω οτι ολα γίνονται για την δημόσια υγεια,αυτο ομως που δεν μπορώ να δεχτώ ειναι γιατι καποιος που εχει ανοιξει ενα Α,Β μαγαζι η επιχειρηση
να ειναι αναγκασμένος να δουλευει με συγκεκριμένο τρόπο και ουσιαστικα να "πληρώνει" την νύφη για τον κόσμο που αρνειται να εμβολιαστει. Εγω δεν θα πω αν ειναι σωστο η οχι που δεν θέλουν,δεν με αφορά και δεν με νοιάζει αν καποιος εχει εμβολιαστει σε καμια περίπτωση δεν θα πω "α επειδη το εκανα και εγω καντο και εσυ" οχι...Απο κει και περα ομως σαν ιδιοκτήτης επιχείρησης θεωρω οτι ειναι εντελώς άδικο αυτο που συμβαινει.Απο που και ως που ρε φίλε θα μ πεις ποσο κόσμο θα βάλω στο μαγαζι μου? δικια σου ειναι η επιχειρηση? με δικα σου λεφτά την εφτιαξες? με ρωτάς αν βγαινω να δουλέψω με μονο εμβολιασμένους? Αυτα και αλλα πολλα θα ηθελα να πω αλλα θα γινω κουραστικός..και παλι καλη σας μερα!!υγεια πανω απο ολα!!

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Το απέτυχαν είναι λίγο σχετικό όμως , θεωρητικά μπορεί να τα πήγαν λίγο καλύτερα απο κάποιες χώρες αλλά ο στόχος τους να ηταν να τα πάνε πολύ καλύτερα απο όλες τις χώρες ... είναι και το τί στόχους βάζει ο καθένας μάλλον :P
Μεγάλε τα πήγαν ΠΟΛΥ χειρότερα από τις φιλόνικές τους ώρες. Επειδή μάλιστα το αφήγημα ήταν, ναι αλλά προστάτευσαν την οικονομία τους. ΟΥΤΕ αυτό ισχύει.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Ποια ερώτηση παγίδα τύπε μου; Να σου θυμίσω τι έγραψες.
Συνδυασες τα σωματίδια με τα κουτάλια, που ήταν μια ανοησία για ψεκασμένους πρόθυμους να την πιστέψουν,
Έχω ένα γνωστό που επιμένει ότι κολλάνε κλειδιά και καρφίτσες στο χέρι του και έχει γίνει το "αξιοθέατο" στους φίλους του. Εγώ τον κορόιδευα τόσο καιρό και του έλεγα μόνο αν έχει μαγνητισμένα σωματίδια μέσα το εμβόλιο μπορεί να δικαιολογηθεί αυτό. Τώρα τι να υποθέσω, με τέτοιες χοντράδες που βρίσκουν μέσα στα εμβόλια απίστευτο είναι να έχει δίκιο το παιδί;
"Ανοησία" το νόμιζα κι εγώ, αλλά ας μην είμαστε πλέον τόσο απόλυτοι. Εδώ στην Ελλάδα ότι και να είχε μέσα η σύριγγα δεν θα τόλμαγε υπουργός να βγει και να το πει.

βρήκες και πουστιά.
Άμα βρήκαν σε 1,6 εκατομμύριο δόσεις σωματίδια που δεν έχουν καμία δουλειά εκεί τι να υποθέσω; Να τρέξω να τους καλύψω; Είναι σαν να αγόρασα ένα καρβέλι ψωμί και να βρήκα άμμο μέσα. Τι να πω για το φούρνο, "έλα μωρέ δεν είναι τίποτα, κανας σοβάς θα έπεσε"; Φυσικά θα έπρεπε να γίνει ντόρος και να κλείσει ο "φούρνος" μέχρι να δούμε αν υπήρχε δόλος ας πούμε από κάποιον υπάλληλο ή τι άλλο έφταιξε.

Και δεν έβαλες και ένα λινκ να το διαβάσουμε κι εμείς στην αρχική πηγή.
Αυτό ναι. Έχει γίνει μπουρδέλο το θρεντ και έχω ρίξει το επίπεδο μου :buck2:

Σωματίδια σε μέγεθος τέτοιο που τα είδαν μέσα στη φιάλη και στη σύριγγα κατά τη διάρκεια τυπικού οπτικού ελέγχου. Τόση πουστιά δηλαδή.
Έκαναν πόσοι χιλιάδες τη δόση τους χωρίς να τους προστατέψει κανένας.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Απο κει και περα ομως σαν ιδιοκτήτης επιχείρησης θεωρω οτι ειναι εντελώς άδικο αυτο που συμβαινει.Απο που και ως που ρε φίλε θα μ πεις ποσο κόσμο θα βάλω στο μαγαζι μου? δικια σου ειναι η επιχειρηση? με δικα σου λεφτά την εφτιαξες? με ρωτάς αν βγαινω να δουλέψω με μονο εμβολιασμένους? Αυτα και αλλα πολλα θα ηθελα να πω αλλα θα γινω κουραστικός..και παλι καλη σας μερα!!υγεια πανω απο ολα!!
Σε μία φιλελεύθερη οικονομία θα είχες δίκιο. Πλέον όμως βαδίζουμε σε κομμουνισμό τύπου Κίνας.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
Μεγάλε τα πήγαν ΠΟΛΥ χειρότερα από τις φιλόνικές τους ώρες. Επειδή μάλιστα το αφήγημα ήταν, ναι αλλά προστάτευσαν την οικονομία τους. ΟΥΤΕ αυτό ισχύει.
Μπορεί να είναι και έτσι , πάντως το αρχικό πλάνο των Σουηδών ήταν το να μην πάρουν μέτρα με το σκεπτικό οτι αυτούς που θα γλυτώσεις σήμερα θα κολλήσουν αύριο η μεθαύριο , οπότε με τις καραντίνες παρατείνεις σε βάθος χρόνου το πρόβλημα , δεν ξέρω αν το εξηγώ καλά το πιό πάνω γιατί το είπα με δικά μου λόγια όπως το θυμόμουν να το είδα στο ιντερνετ σε κάποια φάση.

Αρα το απέτυχαν η δεν απέτυχαν μήπως πρέπει να το δούμε σε βάθος χρόνου και όχι το πόσους νεκρούς είχαν το 2020 η το 2021 ;

Βέβαια η αρχική λογική των Σουηδών μάλλον βασιζόταν στο γεγονός οτι πολύ δύσκολα θα είχαμε εμβόλια τόσο γρήγορα όσο ήρθαν , αλλά και απο την άλλη μιλάμε για ένα εμβόλιο που και κολλάς και μεταδίδεις και νοσείς και με περιορισμένη διάρκεια ανοσίας , αν μιλούσαμε για εμβόλιο που δεν κολλάς δεν νοσείς κτλ θα είχαν και πιό πολύ νόημα οι καραντίνες ... δηλαδή κάναμε υπομονή αλλά ηρθε το εμβόλιο και γλύτώσαμε ....

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Να απολυθούν ΤΩΡΑ όλοι οι ανεμβολίαστοι απ'τον δημόσιο τομέα...:takethis::takethis::takethis:

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Να απολυθούν ΤΩΡΑ όλοι οι ανεμβολίαστοι απ'τον δημόσιο τομέα...:takethis::takethis::takethis:
λολ :smitten: :alivedick: :smitten: :alivedick: :smitten:

Και μια πούτσα δώρο σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους προσφορά του Αραβότουρκου της καρδιάς σας:takethis::takethis::takethis:
Άντε κρατήστε και τα καυλιά που περισσεύουν:alivedick::alivedick::alivedick:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Και μια πούτσα δώρο σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους προσφορά του Αραβότουρκου της καρδιάς σας:takethis::takethis::takethis:
Ουμανιστής φίλος Αραβότουρκος πάντα γενναιόδωρος και πάντα χωρίς διακρίσεις μοιράζει πούτσες... :hi:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.896
Πόντοι
19.795

Tυπε η πουτσα θα ειναι εμβολιασμενη, η, ανεμβολιαστη; :think:

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Σωστά, όλα αδιάφορα ειναι για σένα πλην του makeleio.gr :)
TYPE ΦΥΣΙΚΑ και δεν παιρνω σοβαρα μακελιο,666,τσιπαρισματα κτλ....
αυτα ειναι μεσαιωνας 100%..η μαλλον καλυτερα εκμεταλευση της μαζας για οφελος--
----
ειναι παρα πολλα που δεν ξερουμε ασε τον φοβο παρενεργειες κτλ....
η Δ ποσο θα κρατησει?? μετα αυτην την μεταλλαξη η επομενη θα σε προστατεψει?
6 μηνες λενε η προστασια επειδη ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ??
ΑΠΛΗ ερωτηση...η σε 6 μηνες απο σημερα θα εχουμε κατι αλλο?

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.505
Πόντοι
456
----
6 μηνες λενε η προστασια επειδη ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ??
Καλού κακού κάνε και ένα rapid ή self λίγο πριν εμβολιαστείς.

Όσο για τα υπόλοιπα

Οι κίνδυνοι για τους εμβολιασμένους και τι δεν γνωρίζει η επιστήμη (με πηγή το Bloomberg)

Όπως είχε πει και ο Rumsfeld

....because as we know, there are known knowns; there are things we know we know. We also know there are known unknowns; that is to say we know there are some things we do not know. But there are also unknown unknowns—the ones we don't know we don't know

Πιστεύω η απάντηση του Donald κολάει γάντι και με τον κορωνοιο.

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Tυπε η πουτσα θα ειναι εμβολιασμενη, η, ανεμβολιαστη; :think:
Χαμπιμπαρέ μου η Αραβόπουτσα αφορά όλα τα γιουνάνια ανεξαρτήτως κόμματος, ομάδας, ιδεολογίας, οικονομικής κατάστασης και εμβολίου ή όχι :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Θα είναι στυγνή, αμείλικτη και καθολική :alivedick::alivedick::alivedick:

Συνεχίστε το πλάκωμα τώρα μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων :wanker::smitten::wanker::smitten::wanker:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
----
Σύμφωνα με τις εταιρείες η διάρκεια που σε προστατεύει το εμβόλιο είναι 6 με 8 μήνες , δεν ξέρω αν έχουν καταλήξει ακριβώς , αλλά και για τον καθένα μπορεί να διαφέρει λίγο αν σου πουν κατα μέσο όρο 6 μήνες σημαίνει οτι σε άλλον θα κρατήσει 5,5 μήνες και σε άλλον 6,5 κάπως έτσι. Μετά απο αυτό το διάστημα υποτίθεται οτι δεν έχεις καθόλου ανοσία η έχεις πολύ λίγη , δεν ξέρω σίγουρα.

Όσον αφορά τις μεταλλάξεις υποτίθεται οτι τις πιάνουν όλες , άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο ... αν βγεί μετάλλαξη που δεν την πιάνει καθόλου το εμβόλιο υποθέτω πως θα βγάλουν καινούργιο εμβόλιο.

Απο εκεί και πέρα έχουμε και κάποιες διαφωνίες με τους ειδικούς που βγαίνουν στα κανάλια να ισχυρίζονται οτι η ανοσία του εμβολίου είναι καλύτερη απο την φυσική ανοσία , και με διάφορους ειδικούς που δεν βγαίνουν στα κανάλια να λένε οτι ναι μεν δεν προτείνουν να πάμε να κολλήσουμε ... αλλά αν κολλήσαμε τότε η φυσική ανοσία όχι απλά είναι καλύτερη αλλά πιάνει με μεγαλύτερη ευκολία και τις όποιες μελλοντικές μεταλλάξεις λόγω οτι αποκτάς λέει ανοσία και στις 4 πρωτείνες του ιού και όχι μόνο στην μία όπως με το εμβόλιο , και αρα ότι και να αλλάξει στην επόμενη μετάλλαξη θα αναγνωρίσεις οτι έχει μείνει ίδιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom