Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Νταξ, καλά τους γλεντάς, δεν χρειάζεσαι βοήθεια, έχεις και τον px για όποιον χρειάζεται σκληρό μερεμέτιασμα. :s&m_1:
Eγω δυστυχως εχω μια φυσικη ευγενεια που με αποτρεπει απο σκληρη αντιπαραθεση. Μαλλον ειναι μειονεκτημα χαρακτηρα αυτο.
Ο πιεξ ομως δεν μασαει και τους περιποιειται καταλληλως, τον χαιρομαι.
Μολονοτι στο παρελθον με ειχε περασει κι εμενα πριονοκορδελα, το σωστο πρεπει να το πω. Τους γλενταει μια χαρα.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.314
Πόντοι
2.636
Eγω δυστυχως εχω μια φυσικη ευγενεια που με αποτρεπει απο σκληρη αντιπαραθεση. Μαλλον ειναι μειονεκτημα χαρακτηρα αυτο.
Μολονοτι στο παρελθον με ειχε περασει κι εμενα πριονοκορδελα, το σωστο πρεπει να το πω. Τους γλενταει μια χαρα.
Πραγματικα,ετσι νοιωθετε και κοιμαστε καλυτερα το βραδυ;

Οτι καποιος σε ενα φορουμ για ρδελα,γλεντα καποιους αλλους;

Αλλα εαν ετσι ειπε ο γιατρος σας,δεν χαλαμε κανενος τη χαρη...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.167
Πόντοι
19.795
Δεν είναι μειονεκτήμα, τυπε. Πλεονέκτημα είναι. Και γι αυτό συζητάμε ακόμα μαζί σου. Στο είχα πει και παλιότερα αυτό.

• Like
Αντιδράσεις: barock

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Δεν είναι μειονεκτήμα, τυπε. Πλεονέκτημα είναι. Και γι αυτό συζητάμε ακόμα μαζί σου. Στο είχα πει και παλιότερα αυτό.
Μακαρι να ειναι ετσι, γιατι μερικες φορες απογοητευομαι που δεν μπορω να γινω λιγο πιο καφρος

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.148
Πόντοι
5.506
Τελικά μου θυμίζει φάση ευρώ δραχμή και νοσμιματοκοπιο. Κάτι λαέ και ζωή αν θυμάστε
Ρε τύπε, το κορυφαίο που ακούμε είναι οτι "με αυτά που κάνουν, ΜΑΣ ΔΙΧΑΖΟΥΝ". Λες και σου είπε ο κούλης ή ο αλ6ς να τρώγεται ο ένας με τον άλλο ποιός την έχει πιο σωστή την άποψη.

ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΙΧΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ, ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.148
Πόντοι
5.506
Ρε τυπε τοση ωρα σπαω το κεφαλι μου να καταλαβω. Τι εννοουσε οτι "εκπροσωπώ"?
Υπάρχει μια γενικευμένη αντίληψη από τους κάθε λογής ψεκασμένους, τους γνωστούς αντι-ΣΕ ΟΛΑ, οτι υπάρχουν από πληρωμένοι σε όλο το φάσμα του διαδικτύου εώς κρυφοεκπρόσωποι-παρατηρητές και "αντιπρόσωποι" της εκάστοτε κυβέρνησης. Στην προκειμένη, επειδή έχουμε το θάρρος της άποψης και της ευθύτητας να δηλώσουμε τις πολιτικές μας προτιμήσεις θεωρούν πως είτε πληρωνόμαστε για να γράφουμε, ή προσβλέπουμε σε αναρρίχηση εντός κόμματος ( :grin: ), ή μας προσέχουν οι σουπερβαιζορ μας αν τα γράφουμε καλά για το κόμμα. Το δε τραγικότερο είναι πως πιστεύουν πως είμαστε σαν κι αυτούς, όπως συμφωνούν ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΤΑ της νδ και του Κυριάκου, οτι και εμείς επικροτούμε ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝ, άκριτα, τυφλά και μας ζητάνε και εξηγήσεις γιατί ο τάδε είπε αυτό και γιατί ο δείνα έκανε εκείνο.

Γενικά, άσχημο πράγμα να έχεις προβληματική ζωή και να μην ξέρεις πως να βρεις τη χαρά της.

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
Τι είναι αυτό ρε παιδί μου να ρωτάω το επάγγελμα και να ντρέπονται να πούνε oι περισσότεροι....

Whatever :)
Δεν ντρέπεται κανένας , μήπως εσυ δεν καταλαβαίνεις τι είναι ιδιωτικό και τι δεν είναι ; Μήπως να σου δηλώσω και το εισόδημα μου για να μην στεναχωρηθείς; Τα πάντα έχουν όρια.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.314
Πόντοι
2.636
Δεν ντρέπεται κανένας , μήπως εσυ δεν καταλαβαίνεις τι είναι ιδιωτικό και τι δεν είναι ; Μήπως να σου δηλώσω και το εισόδημα μου για να μην στεναχωρηθείς; Τα πάντα έχουν όρια.
Ποιος το γαμει αυτο το σκουπιδι...

don t feed the trolls

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.359
Πόντοι
6.256
Τελικα αποκατασταθηκε η φημη της μυκονου με την επισκεψη τσιπρα?
Μηπως επρεπε να παει ο μητσοτακης στο νησι, να δει τι γινεται, να αφουγκραστει τον κοσμο

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.359
Πόντοι
6.256
Μερικες φορες, συχνα δηλαδη, γραφει σα να τρολλαρει,
Υποβαθμιζει γεγονοτα, κουκουλωνει τα ακουκούλωτα και γενικως .

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.148
Πόντοι
5.506
Μην τον ακούς, τζάμπα θα πάει το νερό.

1626980270216.jpeg

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.402
Πόντοι
12.756
Τζωνακος που ειναι;πινει τα χαπια του;ετοιμαζει το χαμεμηλο του;ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΜΕ

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.167
Πόντοι
19.795
Μερικες φορες, συχνα δηλαδη, γραφει σα να τρολλαρει,
Υποβαθμιζει γεγονοτα, κουκουλωνει τα ακουκούλωτα και γενικως .
Έχει όμως ήπιο τρόπο έκφρασης. Και εγώ διαφωνώ με τα περισσότερα από όσα γράφει, αλλά τουλάχιστον μπορείς να συζητήσεις μαζί του, χωρίς βρισιδια.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.935
Πόντοι
216
Χθες μιλαγα με ενα γειτονα 92 χρονων αρνητης εμβολιου
Η γυναικα του 80 πλας κι αυτη,
Μου λεγαν σιγα μην το κανω και πεθανω, ο γερος ελεγε αν βαλεις στπο μπρατσο κινητο κολλαει σα μαγνητης.
Μου κανε εντυπωση γιατι τους ξεφω οτι ειναι καλα στα μυαλα τους.
Δεν πολυ κυκλοφορουν αλλα παιδια κλπ θα πηγαινουν σπιτι ισως και εγγονια.
Εχω ακουσει για ενα γιατρο στη γειτονια που ειναι αρνητης.

Παιρνουν ενα σωρο χαπια ακουνε γιατρους μια ζωη αλλα το κορονομπολι ειναι τσιπακι,
Αλήθεια έλεγε ο γέρος τύπε, πιάνει και με 2ευρο :confused:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.201
Πόντοι
1.706
βασικα αυτο σκεφτομουν και οταν εγραφα το ποστ.

Βασικο κριτηριο για εναν γιατρο ειναι το εξης: τον αφηνεις να σε χειρουργησει; :2funny: Με τιποτα! αχαχ καλυτερα να με χειρουργησει ο Τσαλικης (που εχει πτυχιο γιατρου απτη ρουμανια ή κατι τετοιο) :2funny:

Αλλα φανταζομαι ο κικιλιας δεν εχει και ειδικοτητα χειρουργου. Απλα "διδακτωρ", θα διδαξε κανενα μαθημα της πουτσας για κανα εξαμηνο, να του φυγει το απωθημενο.
Τύπε τι εννοείς δεν είναι διδάκτωρ ο Κικίλιας; Αυτή η ιατρική διάνοια! Αυτή η απίστευτη ευφυία! Που κάνει χειραψία με ΜΠΟΥΝΙΑ και μετά σκουπίζει την ΠΑΛΑΜΗ! Αυτός δεν είναι απλός διδάκτωρ, είναι επιστήμονας για τη ΝΑΣΑ!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Υποχρεωτικός εμβολιασμός / Χέρι χέρι ΝΔ και ΚΙΝΑΛ

mitsotakis-gernnimata.jpg

Σκυλιάσανε οι Συριζαίοι.

Από την άλλη είναι γνωστό ότι η μεγαλύτερη αποδοχή των εμβολιασμών συναντάται στους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ.

Αυτό κάτι δείχνει, τον ορθολογισμό των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ (όσων, τσπα, έχουνε μείνει) που είναι μεγαλύτερος από κάθε άλλο κόμμα (εξαιρούνται τα γνωστά σούργελα του νήματος, παντού υπάρχουν αυτοί).

Ο Λοβέρδος πρώτος τάχθηκε υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών πολλούς μήνες πριν.

Ο ΓΑΠ πήγε την μητέρα του, 97 χρονών, στο ΙΚΑ Καλλιθέας να κάνει το εμβόλιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom