Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.491
Πόντοι
27.261
Κάτι έχουμε καταλάβει ρε αρχιψέκα.
:2funny:
ελα αγαπουλα γυρισα :rose:, αλλα δε βρηκα τα απαιτουμενα προπς :cussing:.
αγορασα κατι παρομοιο ομως για να γουσταρεις ?.
μη σε αφησω και με το παραπονο δηλαδη.
θα σου σπαω στα κωλοβαρδουλα απο ενα, καθε φορα που θα χυνει το τσουτσουνακι σου, οταν θα σου κανω κωλονοσκοπηση.
ε ρε τσοντα που εχει να πεσει :boff:
ειμαστε φτιαγμενοι ο ενας για τον αλλον το εχεις καταλαβει εεε ? :smitten:
μαρεγκα θα στον κανω τον πωπουδακο σου ατιμουτσικο :bigdick:
πλυσου, χτενισου, αρωματισου και ξυρισου.
και μην αλλοιωνεις τα γραπτα μου, γιατι θα στο φτασω μεχρι αμυγδαλες και θα χρειαστεις σφραγισμα μετα :s&m_1:

Συνημμένα

• χρυσα αυγα για πιξι.jpg
    χρυσα αυγα για πιξι.jpg
    65,7 KB · Εμφανίσεις: 24

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Καραμητρο ζηλευεις που δεν σου λενε τετοια γλυκολογα;;

Εχεις λιωσει απο την ζηλεια

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.662
Πόντοι
2.306
4 ατομα απο φιλικο περιβαλλον εχουν νοσησει βαρια τις τελευταιες 2 εβδομαδες. Ολοι εμβολιασμενοι , ο ενας σε ΜΕΘ απο χθες βραδυ. Τους ειπαν να παιρνουν ντεπον (!) γιατι ειναι εμβολιασμενοι και δε θα χουν θεμα. Οταν επιδεινωθηκε τους πλακωσαν με αζιθρομυκινη και κατι εισπνεομενα που δε θυμαμαι. Δεν ανακοινωνουν ποιο στελεχος ειναι αλλα μαλλον προκειται για δελτα γιατι γινεται παντου χαμος. Πολυ φοβαμαι οτι ερχεται μαυρος χειμωνας παλι.

Να προσεχετε , εμβολιασμενοι και μη.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Χθες μιλαγα με ενα γειτονα 92 χρονων αρνητης εμβολιου
Η γυναικα του 80 πλας κι αυτη,
Μου λεγαν σιγα μην το κανω και πεθανω, ο γερος ελεγε αν βαλεις στπο μπρατσο κινητο κολλαει σα μαγνητης.
Μου κανε εντυπωση γιατι τους ξεφω οτι ειναι καλα στα μυαλα τους.
Δεν πολυ κυκλοφορουν αλλα παιδια κλπ θα πηγαινουν σπιτι ισως και εγγονια.
Εχω ακουσει για ενα γιατρο στη γειτονια που ειναι αρνητης.

Παιρνουν ενα σωρο χαπια ακουνε γιατρους μια ζωη αλλα το κορονομπολι ειναι τσιπακι,
Το θεμα με τους γερους που δεν πανε να κανουν εμβολιο ή δεν τους υποχρεωνουν τα παιδια τους με το ζορι ειναι τεραστιο. Ακουνε Βελοπουλο , Μυλωνακη ,Χιο Τραγκα και αλλους και δεν μπορουν να σκεφτουν οτι εαν κατσικωθουν σε μια ΜΕΘ λογω της ανοησιας τους και χρειαστει καποιος νεοτερος ΜΕΘ δεν θα την εχει διαθεσιμη. Ποσο μαλλον εαν αυτος ο αλλος ειναι το παιδι τους. Ουστ κωλογεροι παρτακηδες που θελετε να ψηφιζεται κιολας.

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Είχα, διαβάσει κάπου ότι οι νέοι σχεδόν οι μισοί δηλώνουν εισόδημα χαρτζηλικη από την σύνταξη του παππού

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.491
Πόντοι
27.261
Μην ξεχάσεις να φας μια φασολάδα προηγουμένως αρχιψέκα γιατί έχω μια μάντρα πρόχειρη να μου κλάσεις. :2funny:
βρε και μαντρες θα πηδηξω και φραχτες και βραχους και οτι εμποδιο θελεις κοκονα μου εσυ.
ακομα και πλυση εντερου θα σου κανω, γιατι οσο με δυσκολευεις, τοσο με καβλωνεις :bigdick:

Τελευταία τροποποίηση:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τον απο πανω px, εννοεις που μπηκε σφηνοπουτσης ?
το καταλαβα και εγω και του ειπα να κουλαρει λιγο.
Mια χαρα σας τα λεει ο πιεξ. Όποτε πεταγεται ειναι ο φοβος και ο τρομος του καθε ψεκασμενου και του καθε γραφικου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
οι ψεκες ειναι ανομοιομορφοι πολιτικα...Υπαρχουν αναμεσα τους απο φανατικοι χριστιανοι,ελληνοπληκτικοι,αριστεριστεριστες,απολιτικ οντα,μπαχαλακιδες,αντισπισιστες,οικολογοι και καθε λογης αμορφωτος και απεδευτος...
Με δυο λογια, το καθιζημα της κοινωνιας.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.091
Πόντοι
6.256
Το θεμα με τους γερους που δεν πανε να κανουν εμβολιο ή δεν τους υποχρεωνουν τα παιδια τους με το ζορι ειναι τεραστιο. Ακουνε Βελοπουλο , Μυλωνακη ,Χιο Τραγκα και αλλους και δεν μπορουν να σκεφτουν οτι εαν κατσικωθουν σε μια ΜΕΘ λογω της ανοησιας τους και χρειαστει καποιος νεοτερος ΜΕΘ δεν θα την εχει διαθεσιμη. Ποσο μαλλον εαν αυτος ο αλλος ειναι το παιδι τους. Ουστ κωλογεροι παρτακηδες που θελετε να ψηφιζεται κιολας.
Νομιζω αυτοι που ανεφερες δεν εχουν πει να μην κανει εμβολιο ο κοσμος

mimmo

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Like
107
Πόντοι
1
Με ρεγουλο το πιωμα βραδιατικα, στον πιεξ απαντας οχι σε μενα
Σε λάθος πόρτα χτύπησες. Ούτε πίνω κάν. Εμένα σε σένα με αρέσει να απαντώ. Άλλωστε έδωσες και ψήφο θετική στον πιχι. Θέλεις η φοβάσαι μην γελοιοποιηθείς ? Που είναι δεδομένο αφού υποστηρίζεις ένας ηλίθιο ψυχασθενή.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
θα ηταν μια σωστη και δημοκρατικη λυση σε μια κυβερνηση με αρχιδια που δεν θα φοβοταν να χασει την καrekla να πει,,ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ,
Αντί αυτού προτιμά να τους απολύσει από τις δουλειές τους, να απαγορέψει την είσοδο στα μαγαζιά και να περιορίσει την μετακίνηση. Πολύ υψηλότερο το πολιτικό κόστος.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Νομιζω αυτοι που ανεφερες δεν εχουν πει να μην κανει εμβολιο ο κοσμος
Εστω οτι ετσι ειναι.Εχουν προτρεψει εστω τους ανω των 50 ετων να εμβολιαστουν ? Σε ενα πραγμα επενδυουν για να κανουν αντιπολίτεφση στους νεκρους . Ασε δε που κανενας δεν εχει δωσει το παραδειγμα εμβολιασμου.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.491
Πόντοι
27.261

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Αμα ειχαμε τσιπρα θα ειχαμε 1 εκατομμυριο νεκρους φορ πλακα....Τυχεροι ειμασταν που ειχαμε τον μονοφθαλμο αντι για τον τυφλο,,,,,και το γραφει αυτο ενας που σιχενεται την ΝΔ...Πιο πολλυ ομως σιχαινομαι τον ξυριζα....
1 εκατ. νεκρούς από το covid ή από την πείνα; ... :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σε λάθος πόρτα χτύπησες. Ούτε πίνω κάν. Εμένα σε σένα με αρέσει να απαντώ. Άλλωστε έδωσες και ψήφο θετική στον πιχι. Θέλεις η φοβάσαι μην γελοιοποιηθείς ? Που είναι δεδομένο αφού υποστηρίζεις ένας ηλίθιο ψυχασθενή.
Το να συμπεριφερεσαι ετσι χωρις να εχεις πιει, ειναι ακομη χειροτερο.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Τις τελευταίες μέρες το αφήγημα από τους ειδικούς και τα κανάλια είναι ότι πρέπει να εμβολιαστούν τα παιδιά για να προστατέψουν τον ηλικιωμένο αρνητή του εμβολίου :2funny:
Να πουν ότι το εμβόλιο δεν προστατεύει δεν μπορούνε. Να πουν ότι τα παιδιά κινδυνεύουν περισσότερο από τον ιό παρά από το εμβόλια πάλι όχι. Σκέφτηκαν αυτή την αρλούμπα για να διακιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom