jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
τινος κλωνος εισαι εσυ μεσιε?Reverse troll ειναι ο κλωντ ρε τυπε. Απλα εχει δοσει και αυτος απο μονος του υλικο ως κασιανη
τινος κλωνος εισαι εσυ μεσιε?Reverse troll ειναι ο κλωντ ρε τυπε. Απλα εχει δοσει και αυτος απο μονος του υλικο ως κασιανη
θα ενεργοποιηθηκε και το ρηγμα της αττικης τοτε με αυτο το τροπο... και το χειροτερο ειναι να κανει σεισμο 3 το πρωι..Χτες έκανε ένα σεισμουλάκο στη Σαντορίνη και είπαμε έχει πλάκα με Κούλη να σκάσει και το ηφαίστειο
Γιατι να επιβαλλαμε απαγορευση κυκλοφοριας για αλλο λογο αν δεν υπηρχε ο ιος?
Εχεις πυρετο?
Tυπε αμα γινει σεισμος τοτε θα μας λενε βγειτε απο τα σπιτια? Τι θα κανουμε μπερδευτηκα :S
εδώ ακομα περναω καμμια φορα να δω τους 50οροφους ουρανοξύστες που ειχαν ταξει τα σουργελα.Με το ελληνικο τι εγινε βρε;;
Μπηκαν οι μπουλντοζες;
σκασε ρε μισανθρωπο κλωναριΆσε που το να ψοφάγανε οι μισοί γέροι θα ήταν ευλογία για την οικονομία.
Γιατί σχεδόν όλος ο αναπτυγμένος κόσμος πάσχει από υπογεννητικότητα και υπερβολικά μεγάλους μέσους όρους ηλικίας, που δημιουργούν τεράστια οικονομικά προβλήματα όπως στο συνταξιοδοτικό κλπ.
Θα μου πεις ΟΚ, αυτό είναι υπερβολή. Είναι όμως η αλήθεια και δε ντρέπομαι να το λέω. Γιατί να ντραπεί κανείς όταν λέει την αλήθεια;
λεω αληθειες τυπε που τους πειραζει τους νδ γ αυτό μου την πεφτουν ολοι.
μπες στο άλλο νημα με τις πολιτικες εξελιξεις που τα εβαζα με 6 ταυτόχρονα,
Χωρίς να έχω ιδιαίτερη γνωση νομίζω ότι τα λεφτά αυτά είναι υπό τη μορφή δανεισμού. Υπάρχουν απόψεις που μιλούν για τύπωμα χρήματος το οποίο χρειάζεται τώρα, ως «πραγματικό χρήμα» στην οικονομία. Οι δε φόβοι για υπερπληθωρισμό δεν έχουν βάση λόγω της κατακόρυφης πτώσης της κατανάλωσης. Πιθανόν πιο ειδικοί στο νήμα να μπορούν να τοποθετηθούν.
Tυπε αμα γινει σεισμος τοτε θα μας λενε βγειτε απο τα σπιτια? Τι θα κανουμε μπερδευτηκα :S
τινος κλωνος εισαι εσυ μεσιε?
θαβγεις απο το σπιτι και θα μπεις στο σπιτι του σκυλου
Απλα πραγματα
Όχι το σενάριο του Χριστού. Ρώτα αυτόν τι θα έκανε στην θέση της Εκκλησίας σήμερα τύπε..Το σεναριο της αμυθητης περιουσιας τυπε?
εδώ ακομα περναω καμμια φορα να δω τους 50οροφους ουρανοξύστες που ειχαν ταξει τα σουργελα.
το ζει ρε μαλακανα επιβαλλαμε ,να σας συλλαβουμε...ολα σε πρωτο προσωπο...
την ψωνισε ο αλεξης της εξουσιας
αμα κανει και σεισμο θα παρεις και επιδομα σεισμοπαθη, 800 + 800 = 1.600 ευρω σε μια βδομαδα
alert τωρα η νεκρικη πομπη στην Ιταλια.
εδω με τα ΡΕΟ που εχουμε απο τον Τρωικο Πολεμο θα κανουν ντου οι γυπες ,δεν θα μεινει ουτε το σασμαν :S :S :S