jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Η θεωρια μπολιασματος κουλιΤα δύο μεσαία αγόρια σαν να "σπρώχνονται" λιγάκι ?
Τελευταία τροποποίηση:
Η θεωρια μπολιασματος κουλιΤα δύο μεσαία αγόρια σαν να "σπρώχνονται" λιγάκι ?
Λεξοτανιλ για υποαμοιβαδεςΣήμερα το πρωί, ραντεβού με μεγαλοστέλεχος του Τειρεσία στο Mauzac (Μαρούσι).
Μπαίνουμε μέσα:
- Μπορούμε να καθίσουμε μέσα?
- Ναι φυσικά, έχετε πιστοποιητικό εμβολιασμού?
- Ναι, έχουμε.
- Ωραία, να το τσεκάρουμε λίγο?
Σκανάρει με το κινητό της τα πιστοποιητικά μας κι όλα ΟΚ.
Δίπλα μας, ζευγάρι. Ο ένας έχει πιστοποιητικό, η άλλη όχι.
- Λυπάμαι, εσείς δεν μπορείτε να κάτσετε μέσα.
- Και τι? Μαζί είμαστε, χώρια θα κάτσουμε?
- Μπορείτε να καθίσετε έξω, κύριε.
- Μα έχει κωλοζέστη!!!!
- Λυπάμαι κύριε, δεν γίνεται να κάτσει μέσα η κυρία.
Σηκώθηκαν κι έφυγαν νευριασμένοι!!!!
Κι εγώ μες στην τρελή χαρά!!!!
"ΟΞΩ ΡΕ ΧΤΙΚΙΑΡΗΔΕΣ!!!!!"
Aμόρφωτε μαλάκα έγραψες 4 λέξεις, οι τρεις είναι λάθος. Μόνο η πρώτη είναι σωστή (το άρθρο Η)!!!!Η θεωρια μπολιαματος κουλι
Λεξοτανίλ πήρε ο μαλάκας με την χτικιάρα του από τα νεύρα. Εγώ τους κοιτούσα και χαμογελούσαΛεξοτανιλ για υποαμοιβαδες
Ξερεις ολα αυτα ειναι παρανομα και αντισυνταγματικαAμόρφωτε μαλάκα έγραψες 4 λέξεις, οι τρεις είναι λάθος. Μόνο η πρώτη είναι σωστή (το άρθρο Η)!!!!
Moυ αρέσει ρε μαλάκα που θες να αμοιφθείς και πλουσιοπάροχα από το κράτος! Γιατί ρε μαλάκα κωλόχοντρε? Επειδή είσαι άχρηστος κι είδες μια αχτίδα φωτός με το πασοκ (όπως όλοι οι τσομπαναραίοι άχρηστοι!) και το θεώρησες δεδομένο?
Τέλειωσαν αυτά που ήξερες, τώρα πούτσα και ο καθένας εκεί που ΑΞΙΖΕΙ.
Σκέψου γιατί είσαι λοιπόν εκεί που είσαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λεξοτανίλ πήρε ο μαλάκας με την χτικιάρα του από τα νεύρα. Εγώ τους κοιτούσα και χαμογελούσα
καλως τον τζοννυΞερεις ολα αυτα ειναι παρανομα και αντισυνταγματικα
Θαρθει η ωρα που θα πληρωθουν
Θα ειστε τα μαυρα προβατα ηθικοι αυτουργοι και συνεργατες της χουντας
Kαλά καλά, κάτσε και σκέψου τώρα γιατί έχεις καταντήσει εκεί που έχεις καταντήσει, κατάλαβε ότι για το κατάντημά σου φταις ΕΣΥ και μόνο ΕΣΥ, 100% με απόλυτη βεβαιότητα και μετά μας λες περί χούντας κι ότι άλλη παπάρα θες.Ξερεις ολα αυτα ειναι παρανομα και αντισυνταγματικα
Θαρθει η ωρα που θα πληρωθουν
Θα ειστε τα μαυρα προβατα ηθικοι αυτουργοι και συνεργατες της χουντας
αν λεμε τωρα γινει η στραβη θα καταθεσεις στεφανι;Kαλά καλά, κάτσε και σκέψου τώρα γιατί έχεις καταντήσει εκεί που έχεις καταντήσει, κατάλαβε ότι για το κατάντημά σου φταις ΕΣΥ και μόνο ΕΣΥ, 100% με απόλυτη βεβαιότητα και μετά μας λες περί χούντας κι ότι άλλη παπάρα θες.
Χούντα, ξεχούντα, πασοκ, νδ, τσίριζας, δεν παίζει ρόλο. Εσύ θα είσαι εκεί που εισαι
Τι εννοείς?αν λεμε τωρα γινει η στραβη θα καταθεσεις στεφανι;
ρε Μπαρμπα δεν διαβαζεις λιγο παραπανω;εγω με Καραμαναρο οργανωνουμε σε περιπτωση που ερθει το μοιραιο την τελετη στον τζονναρο...γραφειο,εκκλησια,που θα μοιραστουν οι συλλογες του,τα καδρα του Ανδρεα και της Μιμης,οι σημαιεςΤι εννοείς?
Kαλά, αν θέλετε κάτουρα για να ποτίσουμε τα λουλούδια γύρω-γύρω, πείτε μουρε Μπαρμπα δεν διαβαζεις λιγο παραπανω;εγω με Καραμαναρο οργανωνουμε σε περιπτωση που ερθει το μοιραιο την τελετη στον τζονναρο...γραφειο,εκκλησια,που θα μοιραστουν οι συλλογες του,τα καδρα του Ανδρεα και της Μιμης,οι σημαιες
οχι ρε ειναι προστατευομενο ειδος ...θα προσπαθησω να βρω και ΛαλιωτηKαλά, αν θέλετε κάτουρα για να ποτίσουμε τα λουλούδια γύρω-γύρω, πείτε μου
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ναι σώθηκες τώρα! Ο Λαλιώτης φίλε μου ήταν το πιο γατόνι από όλους εκεί πέρα. ΌΛΟΙ ξέρουν ότι έχει φάει τα περισσότερα από όλους τους άλλους μαζί και ΟΛΟΙ ξέρουν ότι δεν πρόκειται να τον ακουμπήσει ποτέ κανείς, ούτε καν να τον βρεις!!!οχι ρε ειναι προστατευομενο ειδος ...θα προσπαθησω να βρω και Λαλιωτη
Βλεπει εφιαλτες οτι ο πρασινος ηλιος δύειΤζονακο λιγες ωρες κοιμηθηκες βλεπω....εχεις αυπνιες;
Δε ντρεπεσαι λιγο εσυ ρε που μετα απο 25 χρονια εγινες μπραβοκουλης.Ρε μαλάκα, πάλι σούρωσες πρωϊνιάτικα;
Αμα παιρνεις συνταξη απο τα 40 λογω πασοκ στα εξηντα θες ζαναξ αυλή δυο τηλεορασεις μια μηχανη ποπ κορν και ενα τετραωρο υπνοΕτσι ειν οι παππουδες! Απ τις 6 το πρωι το ματι ανοιχτο!
Ξαναρωτάω και σήμερα. Αυτοί πού κάνανε δεύτερη δόση μέσα στον Γενάρη, δεν πρέπει νά πατήσουν τρίτο τσίμπημα τώρα; Στην ουσία είναι ανεμβολιαστοι, και δεν πρέπει να κυκλοφορούν ελεύθεροι, χωρίς μάσκα και χωρίς τεστ.
Είναι που βλέπει δρακουλιάρικα ρε τύπε και μετά δεν τον παίρνει ο ύπνος.Τζονακο λιγες ωρες κοιμηθηκες βλεπω....εχεις αυπνιες;
σε καλω και σενα να εκφωνησεις λογο αν γινει το μοιραιο με την ΔΕίναι που βλέπει δρακουλιάρικα ρε τύπε και μετά δεν τον παίρνει ο ύπνος.
Ψες δεν μας έλεγε οτι έβλεπε το Hellraiser?