jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Μουλτι ΚΟΥΛΙΑφου το εκαναν μουλτι κουλτι εδω..![]()
Μουλτι ΚΟΥΛΙΑφου το εκαναν μουλτι κουλτι εδω..![]()
Τα δύο μεσαία αγόρια σαν να "σπρώχνονται" λιγάκι ?Νεα φωτο διαφημιση, παρακινηση, στο μετρο..
Αντιστοιχη φωτο με λ'μεταναστες - στριες στα αραβικά, δεν τοποθετηθηκε όμως. Δεν θα επρεπε.. Αφου το εκαναν μουλτι κουλτι εδω..![]()
Προηγουνται τα παιδια κωλογερεΞαναρωτάω και σήμερα. Αυτοί πού κάνανε δεύτερη δόση μέσα στον Γενάρη, δεν πρέπει νά πατήσουν τρίτο τσίμπημα τώρα; Στην ουσία είναι ανεμβολιαστοι, και δεν πρέπει να κυκλοφορούν ελεύθεροι, χωρίς μάσκα και χωρίς τεστ.
Ετσι ειν οι παππουδες! Απ τις 6 το πρωι το ματι ανοιχτο!Τζονακο λιγες ωρες κοιμηθηκες βλεπω....εχεις αυπνιες;
ο συμπαθης ηλικιωμενος Τζοννυς φιλε Καραμαναρε....καλος,χρυσος παππους αλλα Ψεκας..κριμα θα τον βρει το ΚΑΚΟ..Ετσι ειν οι παππουδες! Απ τις 6 το πρωι το ματι ανοιχτο!
Φοβαμαι οτι θα διασωληνωθει μεσα στον Αυγουστο με την Δ…ο συμπαθης ηλικιωμενος Τζοννυς φιλε Καραμαναρε....καλος,χρυσος παππους αλλα Ψεκας..κριμα θα τον βρει το ΚΑΚΟ..![]()
εγω παω στους ΤΕΛΕΤΑΙ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ να κανονισω για παν ενδεχομενο εσυ πηγαινε εκκλησια για να ξεκινησουν να χτυπανε πενθιμα οι καμπανες και ο νεοκορος να αναβει κερακι απο τωρα για παρτη του καθε πρωιΦοβαμαι οτι θα διασωληνωθει μεσα στον Αυγουστο με την Δ…![]()
Οφειλουμε να τον ρωτησουμε αν επιθυμει να αποτεφρωθει… και να σκορπισουμε τη σταχτη του στην …Ελουντα!εγω παω στους ΤΕΛΕΤΑΙ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ να κανονισω για παν ενδεχομενο εσυ πηγαινε εκκλησια για να ξεκινησουν να χτυπανε πενθιμα οι καμπανες και ο νεοκορος να αναβει κερακι απο τωρα για παρτη του καθε πρωι
σωστος φιλε Καραμανη..θα σεβαστουμε τις τελευταιες του επιθυμιες... το ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ στον συμπαθη αυτο παλαιοπασοκο δεκοτζηΟφειλουμε να τον ρωτησουμε αν επιθυμει να αποτεφρωθει… και να σκορπισουμε τη σταχτη του στην …Ελουντα!![]()
Ποιος θα κληρονομησει τα 5000 ντιβιντι και τα ποπ κορν…σωστος φιλε Καραμανη..θα σεβαστουμε τις τελευταιες του επιθυμιες... το ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ στον συμπαθη αυτο παλαιοπασοκο δεκοτζη![]()
πιστευω ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ πρεπει να δωθουν στον βανταμα που ουτως η αλλως τον κανει λαστιχο με τα παντα ας τον παιζει πιο ποιοτικα τουλαχιστον και μετα να τσιμπαει και τα ποπκορνακια τουΠοιος θα κληρονομησει τα 5000 ντιβιντι και τα ποπ κορν…![]()
αφου ξερει οτι θα τον πας στον προμηθεαΤζονακο λιγες ωρες κοιμηθηκες βλεπω....εχεις αυπνιες;
Ζαν κλων Βανταμ νομιμος κληρονομος!!!πιστευω ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ πρεπει να δωθουν στον βανταμα που ουτως η αλλως τον κανει λαστιχο με τα παντα ας τον παιζει πιο ποιοτικα τουλαχιστον και μετα να τσιμπαει και τα ποπκορνακια του
Ζαν κλων Βανταμ νομιμος κληρονομος!!!![]()
![]()
![]()
θα κουβαλησεις φερετρο τοτε η θα σκορπισεις σταχτηΕγώ θέλω κληρονομιά τη σημαία του πασοκ που έχει στο δωμάτιο του
εκλεισε σημαια δκη σου και μπονους φωτο Ανδρεα και ΜιμηςΌτι θέλει ο τζονη είμαι πρόθυμος
Όχι, το έχω πει επανειλημμένως ότι είμαι Αθηναίος αλλά εσύ σαν γνήσιο σκουπίδι συνεχίζεις να λες λες λες λες λες - όλο και κάτι θα μείνει. Κατά την τακτική των γκεμπελοσταλινικών σκουπιδιώνΕσυ υποαμοιβαδα απο την πλατανια την πατριδα του μαυρογυαλουρου και του γκρουεζα;;
![]()
Στη μπούτσα μαςΦοβαμαι οτι θα διασωληνωθει μεσα στον Αυγουστο με την Δ…![]()
Αφού ρε τυπε θα τους διώξει όλους ο Κούλης, ποιός θα τον σωληνωσει; Εκτός αν προσλάβει υδραυλικούς ή ψυκτικούς να καρφώνουν τις σωλήνες...Φοβαμαι οτι θα διασωληνωθει μεσα στον Αυγουστο με την Δ…![]()