You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Ρε Γκρούεζα, γνωρίζεις ότι ο αγαπημένος σου Αντωνίου είχε μηνήσει τους Πασόκους βουλευτές που ψήφισαν το πρώτο μνημόνιο;
Υποθέτω ότι συμφωνείς και σε αυτό μαζί του, ξεπούλησε την χώρα ο ΓΑΠ…
Ο ιδιος ειναι;;Θεοπαλαβος.
Ποιος όμως είναι ο Δημήτρης Αντωνίου;
Είναι ο άνθρωπος που έβαλε υποψηφιότητα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας! Καλά διαβάσατε. Ο Δημήτρης Αντωνίου είχε καταθέσει στα γραφεία της Ρηγίλλης την υποψηφιότητά του
Ποιος είναι ο γιατρός που τα έβαλε με τον Άδωνη; Αποκαλύψεις!
Ο γιατρός που μήνυσε τους βουλευτές που ψήφισαν το Μνημόνιο για εσχάτη προδοσία και βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Ειδικά μετά την...
gkaratheodoris.blogspot.com
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Πλασματική η έξαρση των κρουσμάτων σύμφωνα με τον κύριο Γάκη
Μιλάμε για τον ίδιο Γάκη που πριν 8 μήνες είχε δηλώσει ψευδώς πως έχει υπογραφεί συμφωνία μεταξύ ΕΕ και Αμερικής ότι εφόσον ένα εμβόλιο εγκριθεί από τον FDA αυτομάτως εγκρίνεται από την Ευρώπη και το αντίστροφο;
Για τον ίδιο Γάκη που πριν 8 μήνες δήλωνε πως το 94% αποτελεσματικότητα που ανακοινώθηκε από Pfizer & Moderna, είναι ένα νούμερο εξτρεμιστικό, το οποίο έχει διαρρεύσει για εντυπωσιασμό και θα πέσει δραματικά όταν χρησιμοποιηθεί ευρέως το εμβόλιο;
Νταξ τότε ο τύπος είναι έγκυρος και αξιόπιστος αναλυτής τον ακούμε...
sorry, τον γράφουμε στα αρχίδια μας…
Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
Είναι ο άνθρωπος που έβαλε υποψηφιότητα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας! Καλά διαβάσατε. Ο Δημήτρης Αντωνίου είχε καταθέσει στα γραφεία της Ρηγίλλης την υποψηφιότητά του
? ? ?
Περιμένουμε και ένα link από το ακόμα πιο έγκυρο site
Malakiesgroyeza.blogspot.com
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Μιλάμε για τον ίδιο Γάκη που πριν 8 μήνες είχε δηλώσει ψευδώς πως έχει υπογραφεί συμφωνία μεταξύ ΕΕ και Αμερικής ότι εφόσον ένα εμβόλιο εγκριθεί από τον FDA αυτομάτως εγκρίνεται από την Ευρώπη και το αντίστροφο;
Για τον ίδιο Γάκη που πριν 8 μήνες δήλωνε πως το 94% αποτελεσματικότητα που ανακοινώθηκε από Pfizer & Moderna, είναι ένα νούμερο εξτρεμιστικό, το οποίο έχει διαρρεύσει για εντυπωσιασμό και θα πέσει δραματικά όταν χρησιμοποιηθεί ευρέως το εμβόλιο;
Νταξ τότε ο τύπος είναι έγκυρος και αξιόπιστος αναλυτής τον ακούμε...
sorry, τον γράφουμε στα αρχίδια μας…
Ισραήλ: Αναφορές για μειωμένη αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Pfizer
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο με την εγκυρότητα της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ. Βίντεο, Χρηματιστήριο, Πρωτοσέλιδα, Οικονομική ενημέρωση
www.naftemporiki.gr
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.247
- Πόντοι
- 5.006
πουστη βαγγον εχω βαλει στην αγνοηση εδω και μηνες...ξεβρωμισε το σαιτ ναπουμε...Κασσιανή και Μρ. Μαλάκας πήγαν για μπάνια μάλλον.
του εκανα και τρισαγιο στην μνημη του...
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Και ο Χαλκιδέος, Δημήτρης Αντωνίου για το τιμόνι της ΝΔ!? ? ?
Περιμένουμε και ένα link
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Απογευματινής” δήλωση υποψηφιότητας για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, κατέθεσε και ο Χαλκιδέος γιατρός, Δημήτρης Αντωνίου:
Και ο Χαλκιδέος, Δημήτρης Αντωνίου για το τιμόνι της ΝΔ! - Eviaportal.gr
Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Απογευματινής" δήλωση υποψηφιότητας για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, κατέθεσε και ο Χαλκιδέος γιατρός, Δημήτρης Αντωνίου:
eviaportal.gr
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
https://www.protothema.gr/world/art...-katastrofi-apo-tin-kakokairia-deite-eikones/
Εγώ απορώ, γιατί σε τέτοιες συνθήκες φυσικών καταστροφών, όπως τώρα στην Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία, ή στην Λάρισα με τον σεισμό τον Μάρτιο, δεν μιλάει κανένας για μασκουλες, αποστάσεις κλπ.Αυτοι οι άνθρωποι δεν θα κολησουν αναμεταξύ τους;
Μπεεε
Εγώ απορώ, γιατί σε τέτοιες συνθήκες φυσικών καταστροφών, όπως τώρα στην Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία, ή στην Λάρισα με τον σεισμό τον Μάρτιο, δεν μιλάει κανένας για μασκουλες, αποστάσεις κλπ.Αυτοι οι άνθρωποι δεν θα κολησουν αναμεταξύ τους;
Μπεεε
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
https://www.protothema.gr/greece/ar...si-kai-tourismo-skepseis-gia-topika-lockdown/
Ειδικά αυτές οι απαγορεύσεις την νύχτα τι πρωτοποριακές που είναι! Καμπούλ κάναν τα νησιά...
Ειδικά αυτές οι απαγορεύσεις την νύχτα τι πρωτοποριακές που είναι! Καμπούλ κάναν τα νησιά...
theioulis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 3.425
Παρότι οι στίχοι είναι άπαιχτοι (ειδικά για κλανιάρηδες σαν του λόγου μου), ο συγκεκριμένος έγινε γυρολόγος και κατέληξε στη Δεξιά. Παρακμή και σκατίλα.Στιχοι γραμμενοι απο υποψηφιο βουλευτη της ΝΔ
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.119
- Πόντοι
- 22.785
Στην ουρά για το rapid test, στην ουρά για την είσοδο στο καράβι. Χαρτιά, βεβαιώσεις, κωδικοί και barcode. Αναπνοή – εισπνοή στα στενά όρια της μάσκας. Δόση πρώτη, δόση δεύτερη, ημερομηνίες και υπενθυμίσεις. Μηνύματα κυβερνητικά και προσωπικά ραντεβού. Έχω απόψε ραντεβού με Pfizer περιμένοντας τις παρενέργειες. Συγκεκριμένες οι λέξεις που κυριαρχούν πλέον κι έχουν πάρει άλλη τροπή στο καθημερινό λεξιλόγιο· στο άκουσμά τους άλλαξαν οι έννοιες στις πρώτες σκέψεις του νου. Σημαντική έννοια όμως να «μη φαγωθούμε μεταξύ μας», καλύτερα όλοι μαζί σ’ αυτό με προσωπικές επιλογές-δικαιώματα, ακούγοντας ο ένας τον άλλον, δίνοντας χρόνο χωρίς διακοπή, ακόμη κι όταν διαφωνούμε, ακόμη κι όταν δεν καταλαβαίνουμε....,
Δ
Διαγραμμένο μέλος 178879
Επισκέπτης
Ξέχασες τα γήπεδα. θα γίνονται έλεγχοι αραγε;
Στην ουρά για το rapid test, στην ουρά για την είσοδο στο καράβι. Χαρτιά, βεβαιώσεις, κωδικοί και barcode. Αναπνοή – εισπνοή στα στενά όρια της μάσκας. Δόση πρώτη, δόση δεύτερη, ημερομηνίες και υπενθυμίσεις. Μηνύματα κυβερνητικά και προσωπικά ραντεβού. Έχω απόψε ραντεβού με Pfizer περιμένοντας τις παρενέργειες. Συγκεκριμένες οι λέξεις που κυριαρχούν πλέον κι έχουν πάρει άλλη τροπή στο καθημερινό λεξιλόγιο· στο άκουσμά τους άλλαξαν οι έννοιες στις πρώτες σκέψεις του νου. Σημαντική έννοια όμως να «μη φαγωθούμε μεταξύ μας», καλύτερα όλοι μαζί σ’ αυτό με προσωπικές επιλογές-δικαιώματα, ακούγοντας ο ένας τον άλλον, δίνοντας χρόνο χωρίς διακοπή, ακόμη κι όταν διαφωνούμε, ακόμη κι όταν δεν καταλαβαίνουμε....,
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Τα σκουπιδια εκει καταληγουνΠαρότι οι στίχοι είναι άπαιχτοι (ειδικά για κλανιάρηδες σαν του λόγου μου), ο συγκεκριμένος έγινε γυρολόγος και κατέληξε στη Δεξιά. Παρακμή και σκατίλα.
Στην χωματερη
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Εκλεισες ραντεβου για Φαιζερ παππουλη;
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Αυτη ειναι η νεα κανονικοτητα του κουλη
Τι δεν καταλαβαινεις
Ελεγχος παντου
Τα μιασματα και οι εθνικοφρονες
Διαιρει και βασιλευε
Δεξια με λιγα λογια
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.119
- Πόντοι
- 22.785
No no no.Ξέχασες τα γήπεδα. θα γίνονται έλεγχοι αραγε;
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Πορεία στην Αθήνα και χέστηκε η φοράδα στ αλονι.
Κάνε εκεί στο Κοστα Ναβαρίνο να δεις δραματα...
politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 1.706
η πολωση εχει ξεκινησει ηδη τζονυ
απο σεπτεβριο τα πραγματα θα γινουν παρα πολυ αγρια και με ανεξελεγχτα
Πάλι από Σεπτέμβριο θα γίνουν τα πράγματα πάρα πολύ άγρια, ρε Γλάσκε;
Δεν βαρέθηκες τόσα χρόνια να πηγαίνεις κουβά;
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Δεν θα έχεις καμιά παρενέργεια. Οι περισσότεροι που έχω ΔΕΙ (όχι έχω ακούσει) το πιο πολύ που είχαν ήταν λίγο μούδιασμα στο χέρι και κάτι δέκατα. Εγώ προσωπικά τίποτα. Οι γονείς μου 75 ετών, τίποτα. Η αδερφή μου 40 ετών τίποτα. Ο αδερφός μου 38 ετών τίποτα. Τα ξαδέρφια μου τιποτα. Ο κολλητός μου σήκωσε 37,6 πυρετό. Μια φίλη της μάνας μου 80άρα, απλά πονούσε το χέρι της για 1 ημέρα.
Κι άλλα πολλά παραδείγματα, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ παραδείγματα όχι τις πούτσες που ανεβάζει το κάθε σούργελο στο διαδίκτυο. Άντε κάνε το να τελειώνεις και να μην έχεις χαρτιά, να τρως πόρτες, κτλ, κτλ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μην αγχώνεσαι για το Κόστα Ναβαρίνο γιατί εκεί δεν πρόκειται να πατήσεις ποτέ. Οπότε, από πίτα που δεν τρως τι σε νοιάζει αν καίγεται!Πορεία στην Αθήνα και χέστηκε η φοράδα στ αλονι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις