CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.406
- Πόντοι
- 2.606
..κολλησες σιγουρα... :S ... και ο ρεζ που γυρισε με το μετρο σημερα ηταν χαλιας!Ναι..τραγουδουσαμε αγκαλια στο γκολ..
..κολλησες σιγουρα... :S ... και ο ρεζ που γυρισε με το μετρο σημερα ηταν χαλιας!Ναι..τραγουδουσαμε αγκαλια στο γκολ..
τυπε πως κρινεις κατι νεοφιλελεδες υπερμαχους της ιδιωτικης πρωτοβουλίας που δεν εχουν αφησει δημοσια καρεκλα απιαστη
ε ρε μαλακα...Είναι του ΚΚΕ τυπε...ότι και να έλεγε δεν θα του άρεσε.
οταν βαζει γκολ ο γιαννουλης τυπε πανηγυριζουμε και εμεις στον πειραιαΝαι..τραγουδουσαμε αγκαλια στο γκολ..
είναι ανθρωποι πανω απ ολα :S :S :SΦιλελεδες,αριστεροι,φασιστες ολα τα κομματοσκυλα τα ιδια σκατα ειναι τυπε μου...
Μετα καταλαβαμε οτι μπηκε σε λαθος εστια..οταν βαζει γκολ ο γιαννουλης τυπε πανηγυριζουμε και εμεις στον πειραια
ε ρε και εσυ πριν σιγουρευτεις μην φιλας στα μουτρα τον μπουχο :S :S :S :SΜετα καταλαβαμε οτι μπηκε σε λαθος εστια..
ε ρε μαλακα...
εκτος του οτι ειναι συνεπεστατη και υπερυπευθυνη δηλωση εχει και κομματι στοχων του ανθρωπου για την πολη του....
γαμα τα κομματα σε παρακαλω ρε μην τα αναφερεις τουλαχιστον σε εμενα πλς
Ο ΠΟΛΑΚΗΣ?2 υποπτα κρουσματα στην βουλη τυποι
δεν ειμαι σιγουρος τυπε αν ψοφησει οποιοςδηποτε εκει μεσα θα λυπηθωΟ ΠΟΛΑΚΗΣ?
Τάκη, να σου φέρω ένα Ασιατακι από εδώ που είμαι, να σε βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού; Να τρομάξει και η πεθερά, να φύγει από το σπίτι και να μην σου ξανακολησει.(Για δεκαπέντε μέρες τουλαχιστον θα βρεις την ησυχία σου)δεν πηγα τυπε, γιατι εχω λιγο πυρετο και βηχα... :S :S :S
Τάκη, να σου φέρω ένα Ασιατακι από εδώ που είμαι, να σε βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού; Να τρομάξει και η πεθερά, να φύγει από το σπίτι και να μην σου ξανακολησει.(Για δεκαπέντε μέρες τουλαχιστον θα βρεις την ησυχία σου)
παππουλης ρε μαλακες γατακια
τυπε φτερνιστηκα μολις :Sκολησε και ο παπας ρε μαλακες
τι ζουμε
καποια σε σκεφτετε.....τυπε φτερνιστηκα μολις :S