Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Το ζήτημα είναι εάν ο ιός αυτός θα υποχωρήσει με την άνοιξη ή όχι. Αν υποχωρήσει δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Οι επιστήμονες όμως δεν είναι σίγουροι ότι θα συμβεί αυτό. Μπορεί να υποχωρήσει, μπορεί και όχι λένε  :S :S :S

Μια χαρά θα υποχωρήσει όπως υποχώρησαν και οι ανάλογες επιδημίες από τους προηγούμενους κορωνοιους...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
.....πανε σαν τρελοι οι μαλακες σουπερμαρκετ και γεμιζουνε καροτσια..........βενζινη βαλτε να πατε χωριο και φυσιγγια για τη χραπα χρουπα ρε...και τα σκυλια αταιστα ρε να μυριζουν αγνωστο απο χιλιομετρα!  :rockon: :rockon:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Νομίζω οτι η φασαρία και ο πανικός είναι δυσανάλογα μεγάλος σε σχέση με τα πραγματικά γεγονότα.
Ενας ιός είναι με χαμηλή θνησιμότητα.
Μην ξεχνάμε οτι η απλή γρίπη που κανείς δεν της δίνει σημασία μέχρι σήμερα έχει "πάρει" 77 ανθρώπους στην Ελλάδα.
Και επειδή οι Αμερικάνοι λένε "put your money where your mouth is" ακολουθώντας τον kings έχωσα αρκετά στο ΧΑΑ τώρα που τρέχει αίμα.
Με -9,1% τραπεζικό δείκτη δεν νομίζω οτι θα βγω χαμένος.

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Νομίζω οτι η φασαρία και ο πανικός είναι δυσανάλογα μεγάλος σε σχέση με τα πραγματικά γεγονότα.

Τυπε, ο αντρας της γκομενας που βρεθηκε θετικη στην Αθηνα δουλευει ενα οροφο κατω απο μενα. Ηρθανε πριν μια ωρα και μας κανανε ενημερωση Τσιορδας και σια.Δε ξερω εσυ ποσο κουλ εισαι, εμενα εσφιξε λιγο ο κωλος μου.

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Και ο αντρας της λεει οτι πηγαν πρωτα στο Σωτηρια (Πευμονολογικο), περιμεναν ΕΞΙ ΩΡΕΣ (γεματα τα εξ ιατρεια με μεταναστες) και τελικα την εφερε μετροπολιταν που εγινε η διαγνωση αμεσως. Οσοι περασαν απο Σωτηρια μαλον τον ηπιαν, και στο Σωτηρια πανε οσοι εχουν ηδη αναπνευστικα.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Τυπε, ο αντρας της γκομενας που βρεθηκε θετικη στην Αθηνα δουλευει ενα οροφο κατω απο μενα. Ηρθανε πριν μια ωρα και μας κανανε ενημερωση Τσιορδας και σια.Δε ξερω εσυ ποσο κουλ εισαι, εμενα εσφιξε λιγο ο κωλος μου.

Δεν αντιλέγω.
Άλλο η ασφάλεια της απόστασης, άλλο να σκάει δίπλα σου.
Η λογική όμως λέει οτι όλο αυτό θα ξεθυμάνει ...παίρνοντας δυστυχώς κάποιους λίγους άρρωστους ηλικιωμένους μαζί.
Τι διάλο όμως; Ελλαδίτσα είμαστε και το καλοκαιράκι δεν αργεί.
Θα σκάει ντάλα ήλιος και θα κυκλοφορούν γριποκορονοιοί;
Δεν νομίζω...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Και ο αντρας της λεει οτι πηγαν πρωτα στο Σωτηρια (Πευμονολογικο), περιμεναν ΕΞΙ ΩΡΕΣ (γεματα τα εξ ιατρεια με μεταναστες) και τελικα την εφερε μετροπολιταν που εγινε η διαγνωση αμεσως. Οσοι περασαν απο Σωτηρια μαλον τον ηπιαν, και στο Σωτηρια πανε οσοι εχουν ηδη αναπνευστικα.
Αυτο ειναι το μπου κομ

Αμεση πληροφορηση και ενημερωση με λεπτομερειες

Τύπε μαλλον δεν εχει σφιξει απλως ο κωλος, εχει φτασει το σκατο στην καλτσα ε?

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
:grin:

Συνημμένα

• corona.jpg
    corona.jpg
    46,6 KB · Εμφανίσεις: 33

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.168
Πόντοι
2.606
Εχω ονοματεπωνυμο, φεις και ινστα της 38χρονης αλλα
δεν το δημοσιευω εννοειτε..
τι να το κανουμε ρε τυπε να της κανουμε καμακι η να δουμε μηπως της ειχαμε τραβηξει κανα μανικι?

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Αυτο ειναι το μπου κομ

Αμεση πληροφορηση και ενημερωση με λεπτομερειες

Τύπε μαλλον δεν εχει σφιξει απλως ο κωλος, εχει φτασει το σκατο στην καλτσα ε?

για μενα, οχι. Υγιης ειμαι, ουτε αναπνευστικα εχω ουτε τιποτα. Αλλα Καθ. Δευτερα που στανταρ επαιζε οικογενειακο τσιμπουσι, ε ενα ακυρο του ριξα. Γονεις κλπ.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
καμοια συγγενεια με αυτο τον τσιορδα?
8e552ffef6c74c0d9f417d23ed878289.jpg

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Καλοκαιρινό καρναβάλι στην Πάτρα - Το ανακοίνωσε ο Πελετίδης (δείτε τι λέει ο κομμουνιστής κατά τα άλλα...  :headbang:)

Την απογοήτευση και την πικρία του για την ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων στη χώρα λόγω του κορονοϊού εξέφρασε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά την ανακοίνωση που "πάγωσε" την πρωτεύουσα του καρναβαλιού.

Όπως είπε ο κ.Πελετίδης ο Δήμος Πατρέων υποχρεούται να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις αφού αυτό επιτάσσει η προστασία της δημόσιας υγείας ωστόσο ζήτησε από την κυβέρνηση οικονομική αποζημίωση για καρναβαλιστές και καταστηματάρχες και έκτακτη επιχορήγηση του δήμου ενώ την έφερε προ των ευθυνών της για την κατάσταση σε νοσοκομεία και δομές υγείας που όπως υπογράμμισε έχουν σοβαρές ελλείψεις.

«Καλούμαστε να υλοποιήσουμε την Κοινή Υπουργική Απόφαση, την πράξη νομοθετικού περιεχομένου ματαίωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην πόλη μας. Είναι ένα υποχρεωτικό μέτρο για την προστασία της δημόσιας υγείας και της ζωής των δημοτών και των επισκεπτών της πόλης μας, το οποίο είναι φυσικά πρώτιστο καθήκον για όλους μας. Επιβάλλεται να ακολουθήσουμε πιστά τις υποδείξεις των επιστημονικών φορέων, που είναι επιφορτισμένοι με τη δημόσια υγεία» είπε.

«Αυτή η απόφαση δημιουργεί σοβαρά οικονομικά προβλήματα στους επαγγελματίες της πόλης μας και στα μέλη των καρναβαλικών πληρωμάτων», σημείωσε προσθέτοντας ότι «ζητάμε από την κυβέρνηση έκτακτη επιχορήγηση του δήμου και του καρναβαλικού οργανισμού, καθώς και την αποζημίωση των καρναβαλικών πληρωμάτων και των επαγγελματιών, που θα υποστούν οικονομικές συνέπειες από την ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων».

Στο μεταξύ, μετά τη ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων ο Κώστας Πελετίδης ανήγγειλε καλοκαιρινό καρναβάλι την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, με αφορμή την παράδοση του κτιριακού συγκροτήματος των παλαιών σφαγείων που θα αποτελεί κόμβο δημιουργίας, με επίκεντρο το πατρινό καρναβάλι.

Όπως εξήγησε, «θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις, ώστε να έχουμε ένα καλοκαιρινό καρναβάλι και θα προτρέψουμε όλα τα καρναβαλικά πληρώματα να συμμετάσχουν».

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.015
Πόντοι
5.506
τι δεν σου αρεσε απο αυτα που λεει?

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Ειναι υποχρεωμενος βασει της υπουργικης αποφασης να το ακυρωση ως δημοτικη αρχη αλλα ο κοσμος θα βγει κανονικα και η καρελαση θα γινει.Παντως πριν απο λιγο ανακοινωσε ο Αυγενακης οτι τα ματς θα γινουν με κοσμο κανονικα

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.541
Πόντοι
34.538
Ρε μαλακες..εχει καμμια ωρα που φτερνιζομαι συνεχεια!!!

Λετε να με κολλησε ο ΜΠΟΥΞΟΣ που περασε προχθες?

:think: :think:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.173
Πόντοι
6.056
Είναι του ΚΚΕ τυπε...ότι και να έλεγε δεν θα του άρεσε.
τυπε πως κρινεις κατι νεοφιλελεδες υπερμαχους της ιδιωτικης πρωτοβουλίας που δεν εχουν αφησει δημοσια καρεκλα απιαστη :think: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom