Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Το φαντάζομαι...

5f65a08928000035139d2f7b.jpeg
αυτη εδω ειναι 100 χρονων

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
εγω απορω που βλεπουμε μαζεμενα 5000 ψεκ με χριστιανοταλιμπαν πλακατ, και δεν τα λουζουμε επιτοπου με βενζινη και φωτια να ξεμπερδευουμε μια ωρα αρχυτερα. Απο σεπτεμβρη αυτα τα ζωα θα γεμιζουν τις μεθ και θα ψοφοκοπανε, και θα βαρεθουμε παλι να διαβαζουμε για οσους επιζησουν που θα λενε "ημουν αρνητης, τωρα πιστευω, καντε το εμβολιο" και αλλες τετοιες πιπες.
Κοίτα, το έχω πει (και μαζί με μένα και άλλοι) πως τώρα πια, όποιος ήθελε να εμβολιαστεί, εμβολιάστηκε. Δεν είναι εμβολιασμένοι οι αρνητές. Ας μην τους πιέσουμε. Ας μην φοράνε μάσκες, ας μαζεύονται στους Ναούς τους, ας πασπατεύουν τα αντίδωρα με χέρια που δεν έχουν αποστειρώσει, κι ας Κοινωνήσουν στη συνέχεια. Αφού αυτή είναι η επιθυμία τους, ας την υλοποιήσουν. Είναι δικαίωμά τους

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Αν και στο ίντερνετ ο καθένας ότι δηλώσει είναι σου προτείνω ΑΝ έχεις ηλικία πάνω από 40 και είσαι χοντρός όπως γράφουν μερικοί εδώ να το κάνεις (αφού μιλήσεις με τον γιατρό που σε παρακολουθεί για πιθανά γνωστό ιστορικό αντενδείξεων). Σε συμφέρει.
Ρε μαστορα εχεις ποσταρει αυτο...

Κάθε άλλο τύπε, έχω γράψει πολλάκις στο παρελθόν ότι η όλη ιστορία της κοβιντ ενέχει τέτοιους βαθμούς απροσδιοριστίας που θα χρειαστούν χρόνια για να μάθουμε αν οι επιλογές που κάναμε ως κοινωνίες ήταν οι βέλτιστες ή όχι, όπως και για να φτάσουμε σε ένα επίπεδο επιστημονικής συναντίληψης - κοινά αποδεκτής επιστημονικά "αλήθειας" δηλαδή.
Περνας γενεες 14 την χουντοκυβερνηση του κουλη και μου λες να κανω κατι που φτιαχτηκε για κατι απροσδιοριστο που θα χρειαστει χρονια για να το μαθουμε;;

Σε τι με συμφερει δηλαδη ;;

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ρε μαστορα εχεις ποσταρει αυτο...

Περνας γενεες 14 την χουντοκυβερνηση του κουλη και μου λες να κανω κατι που φτιαχτηκε για κατι απροσδιοριστο που θα χρειαστει χρονια για να το μαθουμε;;

Σε τι με συμφερει δηλαδη ;;

ΟΚ, τύπε - καλή συνέχεια.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Κοίτα, το έχω πει (και μαζί με μένα και άλλοι) πως τώρα πια, όποιος ήθελε να εμβολιαστεί, εμβολιάστηκε. Δεν είναι εμβολιασμένοι οι αρνητές. Ας μην τους πιέσουμε. Ας μην φοράνε μάσκες, ας μαζεύονται στους Ναούς τους, ας πασπατεύουν τα αντίδωρα με χέρια που δεν έχουν αποστειρώσει, κι ας Κοινωνήσουν στη συνέχεια. Αφού αυτή είναι η επιθυμία τους, ας την υλοποιήσουν. Είναι δικαίωμά τους
Ώπα δικαίωμά τους.Αλλά αν νοσήσουν να κάτσουν σπίτια τους.Να μην τρέχουν στα νοσοκομεία μετά.Δεν θα χάθουν θέσεις άλλων ασθενών στα νοσοκομεία γιατί απλά γουστάρω να είμαι αρνητής.Είναι ικανοί μετά να μας πουν αν νοσήσουν ότι δεν υπάρχει κορωνοιός και έχουν νοσήσει από κάτι άλλο και να απαιτήσουν περίλθαψη.Ξέρω πέρσι 2 άτομα που πέθαναν 50 και 55 απο καρδιακό (μάλιστα ο ένας και ορειβάτης) γιατί δεν υπήρχαν θέσεις στο νοσοκομείο και τους λέγανε καθήστε σπίτι και ενημερώνετέ μας.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
1626373477050.png

αν πιστευετε λοιπον οτι το 50% του πληθυσμου ειναι ψεκασμενοι...τοτε μαλλον κατι δε παει καλα με σας...γιατι σιγουρα απο το υπολοιπο 50% που βλεπω εδω,σιγουρα ενα μεγαλο ποσοστο ειναι ανθρωποι που τους "αναγκασαν" εμεσα...οποτε ενα 30% κατ εμε πραγματικα το ηθελε οποτε το 70% ψεκασμενοι??? :think: :think: κατι δε παει καλα εδω...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
Ρε τύπε, πλάκα μας κάνεις; Εδώ πηγαίναμε στο στρατό και μας πλάκωναν στα εμβόλια.
όταν μας έκαναν τα εμβόλια του στρατού (που ποτέ δεν μάθαμε ακριβώς τι ήταν, κάποιοι έλεγαν πως μας τα έκαναν για να μην αρρωστήσουμε από τις ληγμένες πριν από δεκαετίες κονσέρβες κρέατος Αργεντινής, τις επονομαζόμενες Γκοτζίλα), πήραμε 3 μέρες ελεύθεροι υπηρεσιών, στο Κέντρο στην Κόρινθο. Όλοι ήμασταν τάβλα στο κρεβάτι, και οι υπόλοιποι ήταν 19χρονα παιδιά, στον ανθό της δύναμης και της φυσικής τους κατάστασης, εγώ ήμουν 24. Και αυτά τα ξέχασαν

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ώπα δικαίωμά τους.Αλλά αν νοσήσουν να κάτσουν σπίτια τους.Να μην τρέχουν στα νοσοκομεία μετά.
Οποιος νοσησει εχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ και το κρατος εχει την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να τον περιλθαψει γιατι εχει πληρωσει και για την νοσηλεια και για τα φαρμακα

Γκαιγκε;;

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Μοχλός πίεσης θα γίνουν τα πανεπιστήμια για να εμβολιάσουν τα παιδιά. Δεν νοιάζεται κανένας για την εκπαίδευση. Ούτε νομίζω θα ξανακάνουν εξ αποστάσεως επειδή κάποιο ποσοστό δεν εμβολιάστηκε. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να μπουν και τα παιδιά στο σύστημα της "νέας κανονικότητας", να κυκλοφορούν με qr-code κι αυτά και να τρώνε ένεση κάθε εξάμηνο.
Τα παιδια καλα θα κανουν να παρουν τους γονεις τους και τους παππουδες τους να πανε να εμβολιαστουν γι να μην χρειαστει αυτοι να κανουν εμβολια για να ζησουν την ζωη τους .Δεν ειναι σωστο να εμβολιαστουν οσοι ειναι ανηλικοι. Σκεψου τι θα γινει εαν καποιος ανηλικος κανει εμβολιο με την συγκαταθεση των γονιων του και παθει κατι σοβαρο. Τα qr-code, 5g κλπ ειναι συνομοσιολογιες για λιγους μυημενους .

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
Ώπα δικαίωμά τους.Αλλά αν νοσήσουν να κάτσουν σπίτια τους.Να μην τρέχουν στα νοσοκομεία μετά.Δεν θα χάθουν θέσεις άλλων ασθενών στα νοσοκομεία γιατί απλά γουστάρω να είμαι αρνητής.Είναι ικανοί μετά να μας πουν αν νοσήσουν ότι δεν υπάρχει κορωνοιός και έχουν νοσήσει από κάτι άλλο και να απαιτήσουν περίλθαψη.Ξέρω πέρσι 2 άτομα που πέθαναν 50 και 55 απο καρδιακό (μάλιστα ο ένας και ορειβάτης) γιατί δεν υπήρχαν θέσεις στο νοσοκομείο και τους λέγανε καθήστε σπίτι και ενημερώνετέ μας.
κι εγώ αυτό θα πρότεινα. Δεν γίνεται όμως στις Δημοκρατίες. Η Κίνα θα το εφάρμοζε σίγουρα

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Οποιος νοσησει εχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ και το κρατος εχει την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να τον περιλθαψει γιατι εχει πληρωσει και για την νοσηλεια και για τα φαρμακα

Γκαιγκε;;

Τύπε εσύ μη μασας. Από τον ντεμεκ "κοροϊδοϊό" δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Τα παιδια καλα θα κανουν να παρουν τους γονεις τους και τους παππουδες τους να πανε να εμβολιαστουν γι να μην χρειαστει αυτοι να κανουν εμβολια για να ζησουν την ζωη τους .Δεν ειναι σωστο να εμβολιαστουν οσοι ειναι ανηλικοι. Σκεψου τι θα γινει εαν καποιος ανηλικος κανει εμβολιο με την συγκαταθεση των γονιων του και παθει κατι σοβαρο. Τα qr-code, 5g κλπ ειναι συνομοσιολογιες για λιγους μυημενους .
Εσύ καλά τα λες, λογικά είναι αυτά. Η κυβέρνηση όμως ξεφεύγει από αυτή την οδό. Μόλις τώρα διάβασα είδηση ότι οι ανεμβολίαστοι φοιτητές θα χρειάζονται καθημερινό rapid test. Εξήγησέ το εσύ αν είναι λογικό το μέτρο, χωρίς να υποπέσεις σε συνωμοσιολογία. Όπως και πολλά άλλα.

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Θα σου πώ τι έχω διαβάσει από αξιόπιστες πηγές - όχι τι έχω ακούσει από τους τσαρλατάνους κυβερνητικούς εγκάθετους και τα επιστημονικά και δημοσιογραφικά τσιράκια τους στα ΜΜΕ - αφού επισημάνω και πάλι ότι αυτοί που πράγματι ερευνούν είναι ακόμα στο ψάξιμο και θα λέγανε πιθανολογώ μάλλον κάτι σαν "έχουμε κάποιες αυξανόμενες ενδείξεις ότι ..." αν τους ρωτούσες.

Η θεωρία του "πολύ μικρότερου ιικού φορτίου" των εμβολιασμένων προκύπτει από μετρήσεις συγκέντρωσης του ιού που έγιναν στην μύτη, οι οποίες μετρήσεις έδειξαν όντως κατά πολύ μειωμένες ποσότητες ιού μεταξύ εμβολιασμένων κρουσμάτων ΑΡΑ ΥΠΟΘΕΤΟΥΝ ότι πιθανά θα είναι αντίστοιχα μειωμένη και η πιθανότητα να κολλήσει κάποιος τρίτος από αυτούς. Αυτό όμως δεν επιβεβαιώνεται από άλλες έρευνες που δίνουν μείωση της μεταδοτικότητας του ιού από εμβολιασμένους υπό συγκεκριμένες συνθήκες και με πολλούς αστερίσκους της τάξης του 40-50%, την ίδια στιγμή που μελέτες για την παραλλαγή Δ δεν βρίσκουν παρά αμελητέα μείωση λόγω της αυξημένης μεταδοτικότητας και της συγκριτικά μειωμένης προστασίας από τα εμβόλια. Επίσης επειδή κανείς δεν έβαλε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους φορείς να κολλήσουν σκόπιμα άλλους ανθρώπους σε πλήρως ελεγχόμενες συνθήκες εργαστηρίου, δηλαδή υπάρχει κενό στην πειραματική αξιολόγηση του τι συμβαίνει - πχ δεν έχει μετρηθεί αν κάποιος άρρωστος φταρνιστεί ή φωνάξει 2 μέτρα μακριά από τα μούτρα του άλλου εάν αυτός νοσήσει κτλ. Τέλος Το χ3.5 το οποίο σου έγραψα δεν είναι προσωπική άποψη, προκύπτει με λογική αναγκαιότηα βάσει ενός επιπέδου αποτελεσματικότητας του εμβολίου της τάξης του 90% και των επίσημων στοιχείων του αμερικανικού ΕΟΔΥ.

Εν ολίγοις, ακόμα μαθαίνουμε.
Μεγάλο κείμενο χωρίς παραγράφους, χωρίς πηγές, που αποφεύγει να απαντήσει στο 2 ο σημείο.

Ακόμα και αν δεχτώ το 3.5, που δεν το τεκμηριώνει, αυτό αφορά μόνο το 10% των εμβολιασμών, άρα η πιθανότητα μετάδοσης, είναι 3 φορές μικρότερη!!!

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Μόλις τώρα διάβασα είδηση ότι οι ανεμβολίαστοι φοιτητές θα χρειάζονται καθημερινό rapid test.
Εναι ενα μετρο βλακειας ΕΑΝ ειναι γινει κατι τετοιο. Οσοι ειναι πανω απο 50 χρονων να τσακιστουν να κανουν εμβολιο για να ζησουν οι νεοι ελευθεροι

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
O kontolagnos λέει ότι ο τζόνης έκανε το εμβόλιο και μας κοροϊδεύει. Περιμένω απάντηση σε αυτή τη σοβαρότατη καταγγελία.
Τρίτη φορά που το ρωτάς και κάνει το κουνέλι.
Μάλλον το κούμπωσε και σφυρίζει αδιάφορα.

• Like
Αντιδράσεις: barock

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Μεγάλο κείμενο χωρίς παραγράφους, χωρίς πηγές, που αποφεύγει να απαντήσει στο 2 ο σημείο.

Ακόμα και αν δεχτώ το 3.5, που δεν το τεκμηριώνει, αυτό αφορά μόνο το 10% των εμβολιασμών, άρα η πιθανότητα μετάδοσης, είναι 3 φορές μικρότερη!!!

Απολύτως τεκμηριωνεται τύπε. Σου παρέθεσα την επίσημη εκτίμηση του cdc για αναλογίες κινδύνου ανά ηλικιακή ομάδα και επέλεξα την πλεον ευνοϊκή εκδοχή αποτελεσματικότητας εμβολίων κατά μόλυνσης και συμπτωματικής νοσησης της τάξης του 90% οταν οι Ισραηλινοί μιλάνε για μόλις 64% , αν δεν αντιλαμβάνεσαι τα στοιχειώδη δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο.

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Αυτο που ειδαμε χθες ηταν δυο χιλιαδες γραφικοι που αποτελει αδιαψευστο δεικτη οτι σε καθε κοινωνια υπαρχει και ενα μικρο ποσοστο ακοινωνητων και ηλιθιων.
Σιγα μην περιμενε ο παλαβος παπας με τον σταυρο να τον περιθωριοποιησει η καθε κυβερνηση. Φροντισε μονος του γι αυτο.
Και ερχεσαι εσυ να τους δωσεις και βαρυτητα στην κινηση τους.
Ρε δεν πατε καλα ορισμενοι

Ο απόπατος που είδες χθες στους δρόμους, είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι που βγάζουν κάθε φορά τη ΝΔ πρώτο κόμμα.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
1626373477050.png

αν πιστευετε λοιπον οτι το 50% του πληθυσμου ειναι ψεκασμενοι...τοτε μαλλον κατι δε παει καλα με σας...γιατι σιγουρα απο το υπολοιπο 50% που βλεπω εδω,σιγουρα ενα μεγαλο ποσοστο ειναι ανθρωποι που τους "αναγκασαν" εμεσα...οποτε ενα 30% κατ εμε πραγματικα το ηθελε οποτε το 70% ψεκασμενοι??? :think: :think: κατι δε παει καλα εδω...
Ρε συ τυπε,μας δειχνεις το 50% και μας λες να το πιστεψουμε!Δλδ γιατι να μην πιστεψουμε το αλλο 50%

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom