Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δεν ειναι η πλειοψηφια των πολιτων.
Δεν ειναι θανατικό.
Δεν ειναι πειραματικο.

Η Φωφη ειπε να πας να εμβολιαστεις. Για πότε εκλεισες ραντεβου?
Δεν θα σου απαντήσει ποτέ. Είναι από τις περιπτώσεις που το βουλώνει, το κάνει αβαβά και ανεβάζει κάτι από makeleio.

Περίμενέ το, έρχεται σε λίγο :wink:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
στο λουξεμβουργο εβγαζε 15 χιλ το μηνα και περιμενεις να βρει γκομενο τωρα αυτη?
Α αυτη ηταν? Γιατι μου ελεγες τις προαλλες οτι ηταν τον αρειο παγο. Ελεγκτικο συνεδριο λοιπον. Να ειναι καλα το κοριτσι, ανεμβολιαστες δεν παιρνουμε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Α αυτη ηταν? Γιατι μου ελεγες τις προαλλες οτι ηταν τον αρειο παγο. Ελεγκτικο συνεδριο λοιπον. Να ειναι καλα το κοριτσι, ανεμβολιαστες δεν παιρνουμε
ναι...δε θυμομουν λεπτομερειες η μανα μου ξερει αυτα τα κουτσομπολια...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Ε όχι και κορίτσι 47 χρονών κωλόγρια :2funny:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ειδησεις ΣΚΑΙ.
Σια Κοσιωνη. <Η αστυνομια λεει οτι 4.000 ανθρωποι μαζευτηκαν στο Συνταγμα. Εμενα μου φανηκαν πολυ περισοτεροι.>
Παυλος Τσιμας. <Το εμβολιο ειναι αφορμη. Βρηκαν την ευκαιρια για να μαζευτουν καποιες ακροδεξιες ομαδες. Συμβαινει και σε αλλες ευρωπαικες χωρες αυτο.>

Συμφωνω και στα δυο με οσα ειπαν οι δημοσιογραφοι. Τους θεωρω σοβαρους.
Μια και ημουν στη συγκεντρωση, εχω αποψη.
Ηταν αρκετες χιλιαδες, οταν καποιοι μιλαγαν για μερικες...εκατονταδες.
Υπηρχαν οργανωμενες ακροδεξιες ομαδες (φωναζαν αλητες προδοτες πολιτικοι, να καει η Βουλη.) Η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου ηταν ανοργανωτοι ανθρωποι, απο ετεροκλητους χωρους. Αποδειξη οτι εγω ειμαι Δεξιος, στις τελευταιες εκλογες ψηφισα ΝΔ, και η συναδελφος που ημασταν μαζι, ειναι φανατικη ΣΥΡΙΖΑια.

Τελευταία τροποποίηση:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456

Είναι το επίσημο εργαλείο αναφοράς παρενεργειών φαρμάκων, αυτό που ονομάζουν διαδικασία φαρμακοεπαγρύπνησης ή φαρμακοεπιτήρησης, και είναι ο μόνος επίσημος τρόπος πληροφόρησης του ΕΟΦ για οποιαδήποτε παρενέργεια.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε από τον Ασθενή είτε από τον γιατρό του - για δε προϊόντα με έκτακτες άδειες χρήσης όπως τα κόβιντ εμβόλια υπάρχει πάγια σαφής σύσταση προς το υγειονομικό προσωπικό και τους ασθενείς να αναφέρουν ακόμα και την ελαχιστότατη παρενέργεια για λόγους διασφάλισης ποιότητας των υπό δοκιμή προϊόντων.

Από τους 10δες ανθρώπους που εμβολιάστηκαν κατά κοβιντ και που έχω ρωτήσει σχετικά προκύπτει ότι ο εκάστοτε γιατρός/νοσοκόμα που ενεπλάκησαν στην διαδικασία εμβολιασμού τους δεν ενημέρωσαν για την κίτρινη κάρτα απολύτως κανένα.

Μιλάμε για εγκληματικές παραλείψεις και πιθανά σκόπιμη υποκαταγραφή παρενεργειών ΕΚΤΟΣ και αν αυτές είναι τόσο εκτεταμένες που δεν μπορούν να αποκρυφθούν.
Ούτε εγώ το ήξερα και ούτε και εμένα με ενημέρωσε κανένας και στις 2 δόσεις.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Όταν συμπίπτουν οι απόψεις ακροδεξιών, αριστεροαναρχικών, χρυσαυγιτών, καζακικών κομμουνιστών και φιλελεύθερων τζημερικών ... κάτι σημαίνει αυτό ....

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Σε τι να απαντησω ρε αμοιβαδα;;
Στο αν κάνεις το εμβόλιο όπως σε καλεί η αρχηγός σου βρε μαλάκα χώνα!
Δεν καταλαβαίνεις την ερώτηση και την περνάς στο ντούκου?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Όταν συμπίπτουν οι απόψεις ακροδεξιών, αριστεροαναρχικών, χρυσαυγιτών, καζακικών κομμουνιστών και φιλελεύθερων τζημερικών ... κάτι σημαίνει αυτό ....
Το προφανές, ότι όλοι αυτοί είναι για τον πούτσο ομαδικώς.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Σας προτείνω να κόψετε την μαλακία ορισμένοι περί μικρού μεγέθους συγκεντρώσεων κατά της υποχρεωτικότητας διότι απλά γελοιοποιείστε.

Είναι άλλο η ιδεολογική διαφωνία και άλλο η διαστροφή της πραγματικότητας.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Στο αν κάνεις το εμβόλιο όπως σε καλεί η αρχηγός σου βρε μαλάκα χώνα!
Δεν καταλαβαίνεις την ερώτηση και την περνάς στο ντούκου?
Εγω δεν εχω αρχηγο ουτε τσοπανη ουτε ειμαι σε μαντρι

Πρωτον αν ηταν εμβολιο κανονικο ελεγμενο αν υπηρχε σοβαρος λογος και αν υπηρχαν αξιοπιστα ατομα κανονικοι ειδικοι και με επειθαν οτι ηταν αναγκαιο ΙΣΩΣ και να το εκανα

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ούτε εγώ το ήξερα και ούτε και εμένα με ενημέρωσε κανένας και στις 2 δόσεις.

Ούτε και σε εμένα το είπαν - πιθανά όμως το είπαν στον επόμενο μετά το διακριτικό τραμπούκισμα που τους έριξα για πλημελή εκτέλεση των καθηκόντων τους (και τις δύο φορές).

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Σωστά... στον καναπέ σου είσαι που έχει ανοίξει γούβα μαλάκα από το καθισιό!

Πρωτον αν ηταν εμβολιο κανονικο ελεγμενο αν υπηρχε σοβαρος λογος και αν υπηρχαν αξιοπιστα ατομα κανονικοι ειδικοι και με επειθαν οτι ηταν αναγκαιο ΙΣΩΣ και να το εκανα
Το εμβόλιο είναι κανονικό, ελεγμένο και υπάρχει σοβαρός λόγος. Απλά το αποχαύνομα στον καναπέ σου βλέποντας το "γυαλί" 24/7 με κουβάδες ποπ κορν δίπλα σου, έχει λιώσει τα εγκεφαλικά σου κύτταρα.

Δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς δεν χρησιμεύεις πουθενά, δεν παράγεις και προσφέρεις τίποτα στην κοινωνία. Ζήσε με την συνταξούλα σου λοιπόν (που καλώς στην έκοψαν) και σκούζε :)

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Αν και στο ίντερνετ ο καθένας ότι δηλώσει είναι σου προτείνω ΑΝ έχεις ηλικία πάνω από 40 και είσαι χοντρός όπως γράφουν μερικοί εδώ να το κάνεις (αφού μιλήσεις με τον γιατρό που σε παρακολουθεί για πιθανά γνωστό ιστορικό αντενδείξεων). Σε συμφέρει.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645

Ποιον θες να σου φέρουμε να σε πείσει, από τον Χάβαρντ κανέναν επιστήμονα;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
καλα...αντε γεια ειναι για την ηλικια της

Το φαντάζομαι...

5f65a08928000035139d2f7b.jpeg