Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Καλα εσένα δεν σε πειράζει σαν Έλληνα να σε έχουν στην πίεση.. με μάσκες εμβόλια περιορισμούς.. Και οι ορδες από λαθρο να είναι χυμα στο κύμα, λες και δεν υπάρχει κορωνοιος γι αυτούς.. Κάτι δεν πάει καλά εδώ..
δεν υπαρχει τσιπα

μην το ψαχνεις

καποτε θα ασχοληθουν οι ιστορικοι του μελλοντος καθως επεισης και οι ψυχιατροι για τα οσα χιλια μυρια εκανε η τωρινη κυβερνηση εναντια στους ελληνες και οχι στους λαθρομεταναστες

• Like
Αντιδράσεις: dCorso

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Στην Ελλάδα συμβαίνει το εξής παράδοξο: Ενώ σε όλες τις χώρες οι δεξιοί είναι υπερ του εμβολίου και οι αριστεροί βάζουν το θέμα των προσωπικών ελευθεριών, στην χώρα μας οι αριστεροί κάνουν πιο μαζικά το εμβόλιο παρά οι δεξιοί...και σ'αυτό αναποδοι ειμαστε! ΧΑΧΑΧΑΧ
Εδώ έχεις τους ακροδεξιούς να σου λένε "μα έχει τσιπάκι μα θα αλλοιώσει το ελληνικό μας DNA" μονο γέλια προκαλεί αυτή η κατάσταση.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Καλα εσένα δεν σε πειράζει σαν Έλληνα να σε έχουν στην πίεση.. με μάσκες εμβόλια περιορισμούς.. Και οι ορδες από λαθρο να είναι χυμα στο κύμα, λες και δεν υπάρχει κορωνοιος γι αυτούς.. Κάτι δεν πάει καλά εδώ..
Άκου να δεις φιλαράκι...

Όχι δεν αισθάνομαι πιεσμένος. Ούτε η μάσκα με ενοχλεί, ούτε το εμβόλιο με ενοχλεί (εξάλλου γι' αυτό δεν πέρασα ούτε μια παιδική αρρώστια όταν ήμουν μικρός), ούτε οι περιορισμοί. Η ζωή τα έχει αυτά και πρέπει να κάνεις adapt. Αν το κάνεις περνάς καλά σε όλες τις συνθήκες. Αν όχι, τότε γκρίνια και μίρλα και σου φταίνε όλα. Κι όλα αυτά που λες είναι τελικά παπάτζες.

Η ουσία αυτού που θες να πεις πραγματικά είναι στην δεύτερη πρόταση που γράφεις αναφορικά με τους λάθρο. Ναι έχεις δίκιο κι εμένα μου την δίνει αυτό, δεν συμφωνώ με αυτά που (δεν) κάνει η κυβέρνηση για αυτούς, αλλά ούτε συμφωνώ και με τις μεθόδους των χρυσαύγουλων που πήγαιναν και έσπαγαν πάγκους, μάπες, κτλ, κτλ. Αυτό είναι το πρόβλημά σου μεγάλε, όχι οι μάσκες και τα εμβόλια.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Στην Ελλάδα συμβαίνει το εξής παράδοξο: Ενώ σε όλες τις χώρες οι δεξιοί είναι υπερ του εμβολίου και οι αριστεροί βάζουν το θέμα των προσωπικών ελευθεριών, στην χώρα μας οι αριστεροί κάνουν πιο μαζικά το εμβόλιο παρά οι δεξιοί...και σ'αυτό αναποδοι ειμαστε! ΧΑΧΑΧΑΧ
Εδώ έχεις τους ακροδεξιούς να σου λένε "μα έχει τσιπάκι μα θα αλλοιώσει το ελληνικό μας DNA" μονο γέλια προκαλεί αυτή η κατάσταση.
Μπα, δεν ισχύει ιδιαίτερα αυτό, το θέμα είναι ότι εδώ στην Ελλάδα η πανδημία έχει γίνει πολιτικό θέμα πολύ πιο πολύ από όλες τις άλλες χώρες.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Αυτά τα εκατομμύρια λαθρομεταναστων να δούμε πότε θα εμβολιαστούν. Αυτοί τι εγινε δεν μεταδίδουν τον κορωνοιο; Δεν ασχολείται κανείς μαζί τους; Μέχρι και φυματιωση έφεραν..
το είχαν βάλει το βιντεάκι με το λαμόγιο.
δες και θα καταλάβεις ,γέλια μέχρι δακρύων :2funny:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Μπα, δεν ισχύει ιδιαίτερα αυτό, το θέμα είναι ότι εδώ στην Ελλάδα η πανδημία έχει γίνει πολιτικό θέμα πολύ πιο πολύ από όλες τις άλλες χώρες.
Είναι η νοοτροπία του Έλληνα, κάπου πρέπει να ρίξει το φταίξιμο!
Θα μου πεις όμως τώρα, όταν ακούς φράσεις από τον πρωθυπουργό όπως "ελευθερίες μόνο σε αυτούς που τις δικαιούνται " ενώ ξέρεις ότι απευθύνεσαι σε έναν αντιδραστικό λαό, έχεις και εσύ μεγάλη ευθύνη ως ΠΘ.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Είναι η νοοτροπία του Έλληνα, κάπου πρέπει να ρίξει το φταίξιμο!
Θα μου πεις όμως τώρα, όταν ακούς φράσεις από τον πρωθυπουργό όπως "ελευθερίες μόνο σε αυτούς που τις δικαιούνται " ενώ ξέρεις ότι απευθύνεσαι σε έναν αντιδραστικό λαό, έχεις και εσύ μεγάλη ευθύνη ως ΠΘ.
Ναι, αλλά πάρε το πρώτο που είπες για την νοοτροπία και το τελευταίο για τον ΠΘ.
Πως θα γίνει δηλαδή? Θες να αλλάξει η νοοτροπία? Ναι.

Ε, τότε κάποιος πρέπει να σπάσει αυγά!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Όχι δεν αισθάνομαι πιεσμένος.
Το πηγες αλλού το θέμα. Δηλαδή οποίος δεν θέλει να γίνει η Ελλάδα Καμπούλ., είναι χ.α; Δηλαδή εσείς που τους θέλετε (για τους δικούς σας λογους) γιατί είναι πολλά τα λεφτά Άρη.Να σας πούμε ισλαμοφασιστες; Δημοκρατικό κομμα ψηφίζω, helloo..- Τότε εμβολιασου.. Και μέσα σε έξι με οκτώ μήνες, αν σε πετυχει κάποιος από αυτούς και στο μεταδώσει, τότε τι θα πεις; -Για να θωρακησεις μια χώρα πρέπει να τους εμβολιασεις Όλους, χωρίς εξαιρέσεις.. Και όχι μόνο τους κακους ελληνες που δεν συμορφωνονται..

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Ναι, αλλά πάρε το πρώτο που είπες για την νοοτροπία και το τελευταίο για τον ΠΘ.
Πως θα γίνει δηλαδή? Θες να αλλάξει η νοοτροπία? Ναι.

Ε, τότε κάποιος πρέπει να σπάσει αυγά!
Τα αυγά σπάνε σε περιόδους χαλαρότητας πιο εύκολα , άσε που είναι στο DNA μας , μεσογειακό ταμπεραμέντο γαρ.
Εχεις 1.5 χρόνο με αυτή την ιστορία του κορώνα, ο κόσμος είναι στο αμήν ψυχολογικά (όσο και να το χλευάζεις αυτό μιλάω με πάνω από 100 ανθρώπους την μέρα στη δουλειά και κόβω αντιδράσεις)
Το λοιπόν, έχει που υπάρχει ήδη μια εκρηκτικοτητα, δεν τα λες αυτά.
Είναι σαν να βλέπεις έναν ανθρώπο νευριασμένο στο δρόμο και να του πεις "εεε εσύ σε γαμαω στα όρθια ".
Μόνο διχασμό φέρνεις σε αυτά, πρέπει να είσαι ενωτικός.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Το πηγες αλλού το θέμα. Δηλαδή οποίος δεν θέλει να γίνει η Ελλάδα Καμπούλ., είναι χ.α; Δηλαδή εσείς που τους θέλετε (για τους δικούς σας λογους) γιατί είναι πολλά τα λεφτά Άρη.
Δεν ξέρω αν διάβασες το ποστ μου, αλλά για υπογράμμισέ μου πότε είπα κάτι από αυτά που λες εσύ εδώ...

Να σας πούμε ισλαμοφασιστες; Δημοκρατικό κομμα ψηφίζω, helloo..- Τότε εμβολιασου.. Και μέσα σε έξι με οκτώ μήνες, αν σε πετυχει κάποιους από αυτούς και στο μεταδώσει, τότε τι θα πεις;
Καλά δεν είναι όλα τα κόμματα δημοκρατικά. Θες να μου πεις ότι το ΚΚΕ είναι? Αρνείται το σύνταγμα στα ίσια. Τράβα ρώτα αυτούς τότε γιατί είναι στη Βουλή και πόσα είναι τα λεφτά Άρη! :wink:

Και υπάρχουν κι άλλα.... κι ο νοών νοείτο.
-Για να θωρακησεις μια χώρα πρέπει να τους εμβολιασεις Όλους, χωρίς εξαιρέσεις.. Και όχι μόνο τους κακους ελληνες που δεν συμορφωνονται..
Ναι, σε αυτό συμφωνούμε κι εγώ το πάω και παρακάτω: οι μετανάστες να εμβολιαστούν κι οι λάθρο με συνοπτικές διαδικασίες out!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
το είχαν βάλει το βιντεάκι με το λαμόγιο.
δες και θα καταλάβεις ,γέλια μέχρι δακρύων :2funny:

Τι λέει μωρέ μας δουλεύει ο ακριδας; Με αυτό το βίντεο πείστηκα ακόμη περισσότερο.. Οτι κάτι άλλο παίζει.. Μηπως έχει βγει το τσίμπημα για μια πιο συντομη ημερομηνία ληξης..;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τα αυγά σπάνε σε περιόδους χαλαρότητας πιο εύκολα, έχεις 1.5 χρόνο με αυτή την ιστορία του κορώνα, ο κόσμος είναι στο αμήν ψυχολογικά (όσο και να το χλευάζεις αυτό μιλάω με πάνω από 100 ανθρώπους την μέρα στη δουλειά και κόβω αντιδράσεις)
Oι αντιδράσεις φαίνονται στην πλειοψηφία. Κι αυτή την στιγμή 2 στους 3 είναι υπέρ του εμβολίου. Δεν υπάρχει χώρα που να υπάρχει ομοιογένεια στο πως αντιλαμβάνονται την πανδημία.

Το λοιπόν, έχει που υπάρχει ήδη μια εκρηκτικοτητα, δεν τα λες αυτά.
Είναι σαν να βλέπεις έναν ανθρώπο νευριασμένο στο δρόμο και να του πεις "εεε εσύ σε γαμαω στα όρθια ".
Μόνο διχασμό φέρνεις σε αυτά, πρέπει να είσαι ενωτικός.
Είναι ενωτικός αλλά τηρεί και το σύνταγμα όπου υπάρχει συγσγκεριμένη νομοθεσία για την ασφάλεια της δημόσιας υγείας. Ενωτικός είναι διότι σου δίνει την επιλογή. Φαντάζεσαι να σου έλεγε "προαιρετική η ζώνη ασφαλείας στο αμάξι". Δεν γίνεται! Σου λέει "βάλε ζώνη, αν θες μην την βάζεις, αλλά θα φας πρόστιμο". Είναι κι αυτό διχαστικό?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Τι λέει μωρέ μας δουλεύει ο ακριδας; Με αυτό το βίντεο πείστηκα ακόμη περισσότερο.. Οτι κάτι άλλο παίζει.. Μηπως έχει βγει το τσίμπημα για μια πιο συντομη ημερομηνία ληξης..;
στα ίσα μας λέει ότι
δεν θέλουν να εμβολιάσουν τα εκατομμύρια των επενδυτών,
οπότε η ανοσία τουλάχιστον αθήνα είναι όνειρο απατηλό.
Οι επενδυτές είναι νέοι κ οκέι
αλλά οι έλληνες νέοι να εμβολιασθούν.
Υπάρχει λογική ? τι φούμαρα πουλάνε οι άνθρωποι ?

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Oι αντιδράσεις φαίνονται στην πλειοψηφία. Κι αυτή την στιγμή 2 στους 3 είναι υπέρ του εμβολίου. Δεν υπάρχει χώρα που να υπάρχει ομοιογένεια στο πως αντιλαμβάνονται την πανδημία.
Μη μπερδεύεσαι, άλλο το είμαι υπέρ του εμβολίου, άλλο το ειμαι υπέρ του διαχωρισμου της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και μη .
Εγώ ας πούμε είμαι υπέρ των εμβολίων αλλά επίσης και των ισων δικαιωμάτων των εμβολιασμενων και μη.
Αυτοί αν παθουν κάτι οι ίδιοι θα βαράνε το κεφάλι τους στο τοίχο, εγώ όμως αν πάθω κάτι έστω και μακροπρόθεσμα; ποιος θα φταίει;
Εγώ βέβαια που πήρα αυτή την απόφαση για τους x y λόγους μου.
Οπότε μπορώ να τους κατανοήσω πλήρως στο φόβο τους .
Μη πιάσω τώρα και τα ΜΜΜ που είναι όλοι σα σαρδέλες εκεί μέσα.
Είναι ενωτικός αλλά τηρεί και το σύνταγμα όπου υπάρχει συγσγκεριμένη νομοθεσία για την ασφάλεια της δημόσιας υγείας. Ενωτικός είναι διότι σου δίνει την επιλογή. Φαντάζεσαι να σου έλεγε "προαιρετική η ζώνη ασφαλείας στο αμάξι". Δεν γίνεται! Σου λέει "βάλε ζώνη, αν θες μην την βάζεις, αλλά θα φας πρόστιμο". Είναι κι αυτό διχαστικό?
Ή ζώνη ασφαλείας δεν βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
στα ίσα μας λέει ότι
δεν θέλουν να εμβολιάσουν τα εκατομμύρια των επενδυτών,
οπότε η ανοσία τουλάχιστον αθήνα είναι όνειρο απατηλό.
Οι επενδυτές είναι νέοι κ οκέι
αλλά οι έλληνες νέοι να εμβολιασθούν.
Υπάρχει λογική ? τι φούμαρα πουλάνε οι άνθρωποι ?
Αυτοί και οι τουρίστες θα αφόδευουν.. και τα λήμματα θα καταμετρουνται συνολικά. Και ξανά στο μπαλαουρο κατ οίκον οι κακοι ελληνες.. Ετσι δεν θα ξεψειριασουμε ποτέ..

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Αυτοί και οι τουρίστες θα αφόδευουν.. και τα λήμματα θα καταμετρουνται συνολικά. Και ξανά στο μπαλαουρο κατ οίκον οι κακοι ελληνες.. Ετσι δεν θα ξεψειριασουμε ποτέ..
αν υπήρχε μυαλό έπρεπε ο μητσοτάκης να τον γ@μησει τον κάθε συψα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom