politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.668
- Πόντοι
- 1.706
Ζανπατιστας λεγομαι πρωτον.
Δευτερον εμβολιο δεν κανω.
Σου είπα, όταν ξεμπαναριστεί ο Ζανούλης μπες με το κανονικό και άσε τον Σανπαστίτσιο.
Ζανπατιστας λεγομαι πρωτον.
Τον ξεμπροστιαζει ο μανοςhttps://www.newsone.gr/ellada/georg...OAdIXE2tX1cjdtfctK_HrpFM2qhnPx9Q-jGKR0xhW-Y3Y μεσα μπουμπουκο μαζι σου! ο λογος σου συμβολαιο?
Βιταμουλη θελεις να κρυφτεις αλλα η χαρα δεν σε αφηνειΖαν-πατιστας λεγομαι πρωτον.
"Ψεκασμένος ο Στέφανος, γέρος δεν ξέρει τι λέει, άθλια αντιπολιτευτική ρητορική, αν έχει στοιχεία να τα δημοσιοποιήσει αλλιώς να σιωπήσει" και άλλα τέτοια πολλά ...Τον ξεμπροστιαζει ο μανος
Χαρακτηρίζει τον Άδωνι Γεωργιάδη ως τον πλέον αποτυχημένο υπουργό, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς στα κανάλια εγώ δεν κάνει τίποτα για το χαρτοφυλάκιο του.
Ο Στέφανος Μάνος συνθλίβει Γεραπετρίτη - Σκέρτσο και μιλά για χρεοκοπία!
Όσα δεν τολμάει να πει η αξιωματική αντιπολίτευση, τα είπε χωρίς περιστροφές ο Στέφανος Μάνος. Ποιος; Ο Στέφανος Μάνος! Ο μεγαλύτερος υποστηρικτής –www.newsbreak.gr
Πρόσφατα καθόμουν κ βλέπαμε μαζί τον τελικό ποδοσφαίρου με τον πιο διάσημο μπαοκτση του bourdela ccomΚαποιοι νομιζουν οτι σε ολα τα νηματα θα πρεπει να βριζομαστε σαν δεκαχρονα.
Τις προαλλες το ειδα και αυτο, σε καποιο νημα, νομιζα οτι μετα απο 50 χρονια θα ειχαν αλλαξει καποια πραγματα:
"Μαλακα"
"Πιαστη μου και λακα"
"Την πιανω την λακωνω και στον κωλο σου τη χωνω"
"Στον δικο μου δεν χωραει στον δικο σου κολυμπαει"
"Βαλτου λαδι να γλυστραει και νερο να κολυμπαει" κλπ κλπ κλπ.
Γιατί είσαι τελείως βλάκας. Τόσο απλό.18 χρονος στην Ίο
Τη δευτερα βγηκε αρνητικος την τεταρτη θετικος.
Τωρα ειναι σε καραντινα, ασυμπτωματικος
Γιατι δεν πιστεψαν το αρνητικο τεστ και πιστεψαν το θετικο?
Εχω πραγματικα την τιμη να γνωριζω προσωπικα 6-7 ατομα απο το νημα των παππουληδων και αλλα τοσα απο το νημα της Ταυλανδης. Ειδικα στο νημα των παππουληδων, κανουμε την πλακα μας εχοντας τους κωδικες μας.Πρόσφατα καθόμουν κ βλέπαμε μαζί τον τελικό ποδοσφαίρου με τον πιο διάσημο μπαοκτση του bourdela ccom
Ξαφνικά τον βλέπω να Μιλά κ γράφει με κάποιον για το παιχνίδι ΠΑΟΚ Ολυμπιακός
Τον ρωτώ ποιος ήταν κ μου λέει ο τάδε από το σαητ μας σσ μέσα στους δύο τρεις πιο διάσημους γαύρους
.
Μα όλη την ώρα βρίσκεστε κ είστε φίλοι Τελικά;;
Τρελλαθηκα πραγματικα
Βρε μήπως εδώ μερικοί είστε φίλοι κ πετάτε βρισιές έτσι για πλάκα;;;
γιατι ειναι παντα δεξια18 χρονος στην Ίο
Τη δευτερα βγηκε αρνητικος την τεταρτη θετικος.
Τωρα ειναι σε καραντινα, ασυμπτωματικος
Γιατι δεν πιστεψαν το αρνητικο τεστ και πιστεψαν το θετικο?
γεροντοκωδικας δηλΕχω πραγματικα την τιμη να γνωριζω προσωπικα 6-7 ατομα απο το νημα των παππουληδων και αλλα τοσα απο το νημα της Ταυλανδης. Ειδικα στο νημα των παππουληδων, κανουμε την πλακα μας εχοντας τους κωδικες μας.
Παντοτε ελεγα οτι πρεπει να ειμαστε επιφυλακτικοι στις παραθεσεις μας με τον αλλον γιατι δεν ξερουμε ποιος ειναι.
Που σαι μαλάκα κωλόχοντρε? Σου έχω νέα!Ο κορονοϊός, η κλιματική αλλαγή και οι συρράξεις μεγάλωσαν την πείνα παγκοσμίως
Ο κορονοϊός, η κλιματική αλλαγή και οι συρράξεις μεγάλωσαν την πείνα παγκοσμίως
Σε πολύ μεγάλο βαθμό επιδεινώθηκε η πείνα στον κόσμο, σύμφωνα με νέα έρευνα.www.gazzetta.gr