Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Βέβαια ειναι μια εισήγηση που σκοντάφτει κυρίως στο εσωτερικό της ΝΔ καθως φημολογείται πως υπάρχουν βουλευτές που δημόσια στηρίζουν τον εμβολιασμό αλλα οι ίδιοι για τον εαυτό τους, αποφεύγουν το εμβολιο οπως ο διάολος το λιβάνι.

κοτες λυρατες :cheesy:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.616
Πόντοι
6.256
Ελα,
Τρισαθλιε κλωνοκοπρίτη,
Εχω μια συμβουλη για σενα,
Να ακους προσεκτικα τι λεει η παγωνη γιατι θα σε κανει ντα.
Φιλικά

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.851
Πόντοι
19.795
Μετα απο εναμισυ χρονο και συζηταμε ακομα το ιδιο θεμα, για μασκες, εμβολια, προσεχη λοκνταουν, κλπ. κλπ.
Κατα τα αλλα, ολα ειναι τελεια, δεν υπαρχει κανενα προβλημα απο την μια πλευρα, ενω απο την αλλη πλευρα εχουμε ολικη καταστροφη και ξεκληρισμα της ανθρωποτητας μεσω των εμβολιων.
Υπαρχουν καποιες χωρες, οπως η Κινα και η Ν. Ζηλανδια που εχουν λυσει εδω και καιρο το προβλημα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Μετα απο εναμισυ χρονο και συζηταμε ακομα το ιδιο θεμα, για μασκες, εμβολια, προσεχη λοκνταουν, κλπ. κλπ.
Κατα τα αλλα, ολα ειναι τελεια, δεν υπαρχει κανενα προβλημα
Ακριβως επειδη υπαρχουν και αλλα προβληματα γιαυτο σερνουν τον κοροιδοιο και τις "αναβαθμισεις δ λ "

Για να ταιζουν τα χαπατα με σωτηρια και ελευθερια

Το ξερουν το παραμυθι

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.851
Πόντοι
19.795
Έχεις χοντρό πρόβλημα τελικά.
Φιλαρακο, ελεος πια, μαθε να διαβαζεις. Αναφερω οτι απο την μια μερια οι μεν τα εχουν ολα τελεια, απο την αλλοι, οι φερομενοι ως "ψεκασμενοι" τα παρουσιαζουν καταστροφικα. Δεν παιρνω την θεση ουτε του ενος, ουτε του αλλου, δεν ειμαι των ακρων.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Απορια!Αραγε υπο ιδιες συνθηκες καταγραφηκαν στην ιστορια οι πανδημιες; ?

Ρωταω,γιατι η πολιτικη και οι πολιτικοι,δεν ειχαν καμμια επιπτωση με την κατασταση αυτη...Υγειας κυριως,οικονομικα,ευημεριας ενω ο κοσμος βουλιαζει στην αβεβαιοτητα

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Φιλαρακο, ελεος πια, μαθε να διαβαζεις. Αναφερω οτι απο την μια μερια οι μεν τα εχουν ολα τελεια, απο την αλλοι, οι φερομενοι ως "ψεκασμενοι" τα παρουσιαζουν καταστροφικα. Δεν παιρνω την θεση ουτε του ενος, ουτε του αλλου, δεν ειμαι των ακρων.
Δυστυχώς μερικοί είναι ή περιορισμένης διανοητικής ικανότητας ή επίτειδες διαστρεβλώνουν και απομονώνουν λεχθέντα. Και όταν τα βρουν σκούρα αρχίζουν το υβρεολόγιο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.851
Πόντοι
19.795
Είναι σα να μου λες ότι οι μεν λένε ότι αν πέσεις από ένα γκρεμό θα σκοτωθείς λόγω της βαρύτητας ενώ οι "φερόμενοι" ως ψεκασμένοι λένε ότι δεν θα σκοτωθείς και ότι η βαρύτητα είναι μύθος. Και μόνο ότι παρουσιάζεις αυτές τις δύο απόψεις ως ισότιμες προδίδει τις πραγματικές σου προθέσεις.
Αν εσυ αντιλαμβανεσαι ποιες ειναι οι προθεσεις μου, κατ αυτον το τροπο, δικαιωμα σου.
Περιτο βεβαια να ξανααντιπαραθεσεις σε ποσταρισμα μου, εφ οσον οι προθεσεις μου (οπως τις αντιλαμβανεσαι εσυ) δεν ειναι ιδιες με τις δικες σου. Ουτε προκειται να σε πεισω, και ουτε να με πεισεις. Ας μην χανουμε το χρονο μας σε ασκοπες αντιπαραθεσεις.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Αν εσυ αντιλαμβανεσαι ποιες ειναι οι προθεσεις μου, κατ αυτον το τροπο, δικαιωμα σου.
Περιτο βεβαια να ξανααντιπαραθεσεις σε ποσταρισμα μου, εφ οσον οι προθεσεις μου (οπως τις αντιλαμβανεσαι εσυ) δεν ειναι ιδιες με τις δικες σου. Ουτε προκειται να σε πεισω, και ουτε να με πεισεις. Ας μην χανουμε το χρονο μας σε ασκοπες αντιπαραθεσεις.
αστο τυπε...γαμησε το :cheesy: ..χανεις χρονο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
εδω εχω εκφερει τοσες φορες την αποψη μου για την αντικειμενικοτητα της καταστασης και ποιοι οντως πρεπει να εμβολιαστουν για να γλιτωσουμε μεθ και ολο το νταβαντουρι και ακομα με λενε αντιεμβολιαστη.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ακριβως επειδη υπαρχουν και αλλα προβληματα γιαυτο σερνουν τον κοροιδοιο και τις "αναβαθμισεις δ λ "
Για να ταιζουν τα χαπατα με σωτηρια και ελευθερια
Το ξερουν το παραμυθι

:confused:
Screenshot_19.jpg

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.616
Πόντοι
6.256
Κατα τα αλλα, ολα ειναι τελεια, δεν υπαρχει κανενα προβλημα απο την μια πλευρα, ενω απο την αλλη πλευρα εχουμε ολικη καταστροφη και ξεκληρισμα της ανθρωποτητας μεσω των εμβολιων.
Υπαρχουν καποιες χωρες, οπως η Κινα και η Ν. Ζηλανδια που εχουν λυσει εδω και καιρο το προβλημα.

Διαβασε εδω γερο,
Σου μοιαζουν για ανθρωποι που μπορουν να διαχειριστουν κριση?
Τον αλλο μηνα στους 18 με 25 θα δινουν κουπονια για δωρεαν γαμησια για να πανε για εμβολιο

Ποσο τελειωμενοι μπερδεμενοι ειναι, για πες

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.851
Πόντοι
19.795
αστο τυπε...γαμησε το :cheesy: ..χανεις χρονο
Καποιοι νομιζουν οτι σε ολα τα νηματα θα πρεπει να βριζομαστε σαν δεκαχρονα.
Τις προαλλες το ειδα και αυτο, σε καποιο νημα, νομιζα οτι μετα απο 50 χρονια θα ειχαν αλλαξει καποια πραγματα:
"Μαλακα"
"Πιαστη μου και λακα"
"Την πιανω την λακωνω και στον κωλο σου τη χωνω"
"Στον δικο μου δεν χωραει στον δικο σου κολυμπαει"
"Βαλτου λαδι να γλυστραει και νερο να κολυμπαει" κλπ κλπ κλπ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Καποιοι νομιζουν οτι σε ολα τα νηματα θα πρεπει να βριζομαστε σαν δεκαχρονα.
Τις προαλλες το ειδα και αυτο, σε καποιο νημα, νομιζα οτι μετα απο 50 χρονια θα ειχαν αλλαξει καποια πραγματα:
"Μαλακα"
"Πιαστη μου και λακα"
"Την πιανω την λακωνω και στον κωλο σου τη χωνω"
"Στον δικο μου δεν χωραει στον δικο σου κολυμπαει"
"Βαλτου λαδι να γλυστραει και νερο να κολυμπαει" κλπ κλπ κλπ.
ναι το ειδα και γω :tooth:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.851
Πόντοι
19.795

Διαβασε εδω γερο,
Σου μοιαζουν για ανθρωποι που μπορουν να διαχειριστουν κριση?
Τον αλλο μηνα στους 18 με 25 θα δινουν κουπονια για δωρεαν γαμησια για να πανε για εμβολιο

Ποσο τελειωμενοι μπερδεμενοι ειναι, για πες
Τι να πω; Να επαναλαβω αυτα που λεω απο περσι; Οτι αυτη η κριση ειναι η μεγαλυτερη μετα τον 2ο ΠΠ και θα πρεπει να αντιμετωπιστει με καθολικα μετρα απο ολη την Ευρωπη; Οτι κανεις Μητσοτακης, κανενας Τσιπρας και καμμια Μερκελ δεν μπορουν να την αντιμετωπισουν απο μονοι τους;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.616
Πόντοι
6.256
Τι να πω; Να επαναλαβω αυτα που λεω απο περσι; Οτι αυτη η κριση ειναι η μεγαλυτερη μετα τον 2ο ΠΠ και θα πρεπει να αντιμετωπιστει με καθολικα μετρα απο ολη την Ευρωπη; Οτι κανεις Μητσοτακης, κανενας Τσιπρας και καμμια Μερκελ δεν μπορουν να την αντιμετωπισουν απο μονοι τους;
Αυτους εχουμε, να αναστησουμε τον τσωρτσιλ?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.851
Πόντοι
19.795

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.668
Πόντοι
1.706
Δεν εχεις δικαιωμα να υποστηριζεις τα εμβολια απο τη στιγμη που δεν εχεις κανει...

Ζανούλη, ο Τσίπρας λέει να κάνετε εμβόλιο.
Ηδη ο Πούσυς το σκέφτεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom