kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.016
- Πόντοι
- 6.256
Εισαγγελατος τωρα σκουπιδιαζει θαναση κοντογεωργη, τα κανε γαργαρα ο γ γ συντονισμου
Φθηνα ειναι, λεφτα υπαρχουννομιζω 20 η 25 ευρω μαξιμουν 40 να ειναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν ισχυει πια το ραπιντ
Την ώρα που μπορούν σχεδόν όλοι οι τουρίστες να εισέρχονται στη χώρα και να μετακινούνται ελεύθερα με self tests απαγορεύεται στους γηγενείς να μετακινούνται με τα ίδια κριτήρια; Πάνε καλά; Τι είδους εκβιασμός είναι αυτός;ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ
Οριστικό: Μπλόκο στους ανεμβολίαστους για μετακινήσεις από νομό σε νομό και νησιά!
Green pass και για τις εσωτερικές μετακινήσεις φαίνεται πως συζητούν οι ειδικοί του υπουργείου Υγείας, οι οποίοι συνεδριάζουν αυτή την ώρα.Πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Open αναφέρουν ότι οι ειδ...www.xerolas.eu
περιμενε απαντηση απο αλεξ και λοιπες κουλικες δυναμειςΤην ώρα που μπορούν σχεδόν όλοι οι τουρίστες να εισέρχονται στη χώρα και να μετακινούνται ελεύθερα με self tests απαγορεύεται στους γηγενείς να μετακινούνται με τα ίδια κριτήρια; Πάνε καλά; Τι είδους εκβιασμός είναι αυτός;
αν εμβολιαστουν ολοι εγω το πιστευωαληθεια τωρα πιστευετε θα ξαναβγει η νδ?
καλα εγω στα αρχιδια μ τεστ τους δειχνω οσα θελουνΧΟΥΝΤΑΡΑ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ
Μπλόκο στους ανεμβολίαστους -Μόνο με αρνητικό τεστ τα ταξίδια από νομό σε νομό με τρένα, πλοία, αεροπλάνα και ΚΤΕΛ | Μάντολες Blog
Πιο αυστηρές γίνονται οι μετακινήσεις,σύμφωνα με εισήγηση των ειδικών. Συγκεκριμένα η επιτροπή των ειδικών εισηγήθηκε αυστηροποίηση των μέτρων γιαmantoles.net
ανταποδοση στην ΑΡΙΣΤΗ (ΑΧΡΗΣΤΗ) κυβερνηση
ενα κοινωνικο μυνημα στους αριστους της κυβερνησης
ρε ειχα βγει με μια ρωσιδα το μαιο που ειχε ερθει για διακοπες και απορησε η γυναικα."καλα μ λεει μπορω εγω να παω οπου θελω και συ οχι? "Την ώρα που μπορούν σχεδόν όλοι οι τουρίστες να εισέρχονται στη χώρα και να μετακινούνται ελεύθερα με self tests απαγορεύεται στους γηγενείς να μετακινούνται με τα ίδια κριτήρια; Πάνε καλά; Τι είδους εκβιασμός είναι αυτός;
το αλλο τεστ θα ισχυει απο εδω και περα απο εμβολιαστικο κεντροαν εμβολιαστουν ολοι εγω το πιστευω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλα εγω στα αρχιδια μ τεστ τους δειχνω οσα θελουν
Άδωνις Γεωργιάδης: «Θέλετε τον χειμώνα να σας ξανακλείσουμε και να χρεοκοπήσετε;» (Video)Ζοφερή προειδοποίηση από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων
www.athensmagazine.gr
|
στειλε αν μπορεις καποια ειδηση για αυτο που λες για το τεστ...ψαχνω και δε βρισκωτο αλλο τεστ θα ισχυει απο εδω και περα απο εμβολιαστικο κεντρο
δε τη πηρα δε μαρεσε τελικα...(τιντερ)"Όταν είμαι στην αγκαλιά σου όλα τα μέρη του κόσμου δεν έχουν καμία αξία"
Αυτό να της έλεγες και θα την πηδούσες και τώρα .
εχεις δει τι μουνι γαμαει ο μπουμπουκος?
Άδωνις Γεωργιάδης: «Θέλετε τον χειμώνα να σας ξανακλείσουμε και να χρεοκοπήσετε;» (Video)
Ζοφερή προειδοποίηση από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεωνwww.athensmagazine.gr
Εμπρός λαέ σκύψε το κεφάλι,ο μόνος δρόμος είναι πισωκολλητό και πάλι
θελω να δω το τεστ πως θα το κανουν με το green pαss αλλιως εμενα δε με ενοχλειΑν περάσει αυτό το πράγμα,ο Μωυσής έπεσε την ίδια μέρα
Της ειπες οτι αυτοι ...δεν ξερουνρε ειχα βγει με μια ρωσιδα το μαιο που ειχε ερθει για διακοπες και απορησε η γυναικα."καλα μ λεει μπορω εγω να παω οπου θελω και συ οχι? "
βαλε ερτ 6 ωρα θα τα πει ο χαρδαλιαςστειλε αν μπορεις καποια ειδηση για αυτο που λες για το τεστ...ψαχνω και δε βρισκω
το βρηκα ναι θελει rapid...οκβαλε ερτ 6 ωρα θα τα πει ο χαρδαλιας
δε χρειαζεται γελασε η κοπελα ...καταλαβε οτι εχουμε να κανουμε με κρετινουςΤης ειπες οτι αυτοι ...δεν ξερουν
Κανεις λαθος η γκομενα εκεινη ηταν φοκους πανω απο 100 μετρα ηταν απο αυτον.Τελικα η γκομενα 50 μετρα αριστερα ηταν δικια του?