Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
αρχισε ο μυτιλιναιος το φακελωμα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.003
Πόντοι
6.256
εχουμε καμια πληροφορια για το ποτε θα δωθουν τα νοσοκομεια σε μη κοβιντ ασθενεις?
συγχωρεστε με που ρωταω σαχλαμαρες :confused:

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Φιλικά πάντα, εδώ νομίζω σφάλλεις.

Ο κάθε γιατρός έλιωσε στα θρανία για να πάρει μια συγκεκριμένη ειδικότητα ... παρόλο που έχει μια βασική ιδέα ως προς το σύνολο του οργανισμού και γνώσης φαρμακολογίας δεν είναι δυνατόν να ξέρει τα πάντα ούτε και θα έπρεπε, γι αυτό και υπάρχουν οι ειδικότητες. Εκτός και αν είναι γιατρός ερευνητής σε ομάδα δημιουργίας φαρμάκων. Δεν είναι όλοι οι γιατροί ειδικοί σε όλα γι αυτό και ενημερώνονται από τις φαρμακευτικές και πίστεψε με χωρίς να το ψάχνουν ιδιαίτερα. Γι αυτό ο φίλος αναρωτιέται "πόσα περισσότερα απο αυτά που χρειάζονται"

Προφανώς και ο αντισεισμικός ήταν σωτήριο βήμα ώς προς την ασφάλεια, όμως κανείς μηχανικός δεν επιβάλλει "πολύ περισσότερα" σίδερα καθώς υπάρχει πρώτον άνω όριο όπλισης, δεύτερον είναι αντιοικονομικό. Άρα ο μηχανικός επιβάλλει συνήθως τα ελάχιστα που προκύπτουν αφού λάβει βέβαια υπ όψη μερικούς συντελεστές ασφάλειας. Το κυριότερο ! έχει εδώ και χρόνια (στην Ελλάδα) την πλήρη ευθύνη εφ όρου ζωής αν κάτι συμβεί στο μέλλον.

Δεν έχω ακούσει κάτι ανάλογο πχ στα φάρμακα ή στα εμβόλια ή κάπου αλλού.
Επίσης όταν είσαι γιατρός,αρχιτέκτονας,δικηγόρος κτλ.Δεν σε κάνει έξυπνο αυτόματα.. εξειδικευμένο σε κανει.Εχω δει τυπάκο που πέφτουν τα κλειδιά κάτω και δεν ξέρει να τα σηκώσει...χαχαχαχα

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.556
Επίσης όταν είσαι γιατρός,αρχιτέκτονας,δικηγόρος κτλ.Δεν σε κάνει έξυπνο αυτόματα.. εξειδικευμένο σε κανει.Εχω δει τυπάκο που πέφτουν τα κλειδιά κάτω και δεν ξέρει να τα σηκώσει...χαχαχαχα
Τέτοια επαγγέλματα δεν είναι πανάκεια για να χαρακτηριστείς Αϊνστάιν, πάντως γκασμάς μια φορά σίγουρα δεν είσαι.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Υπάρχουν αρκετοί που απέτυχαν στις πανελλήνιες και πήγαν βουλγαρίες ρουμανίες κύπρο για να σπουδάσουν μηχανικοί,γιατροί,δικηγόροι. Αυτοί στην συνέχεια πήραν την πελατεία απο γονείς θείους σχετικούς με το αντικείμενο και μάθανε την δουλειά εμπειρικά.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Έχουμε καμιά οδηγία των ειδικών για τις μάσκες ενόψει καύσωνα την ερχόμενη εβδομάδα ; :think:

Εμένα χτες με πέτυχε μπατσικό στο περπάτημα με την μάσκα στο χέρι , αλλά δεν με σταμάτησαν ... εν το μεταξύ ημουν ηδη σταματημένος στο φανάρι των πεζών , και έσκασε μυτη το μπατσικό δίπλα μου ... εγω τους είδα τελευταία στιγμη γιατί κοιτούσα απο την άλλη , με το που άναψε πράσινο για αυτούς έφυγαν χωρίς να μου πούν κάτι.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Έχουμε καμιά οδηγία των ειδικών για τις μάσκες ενόψει καύσωνα την ερχόμενη εβδομάδα ; :think:

Εμένα χτες με πέτυχε μπατσικό στο περπάτημα με την μάσκα στο χέρι , αλλά δεν με σταμάτησαν ... εν το μεταξύ ημουν ηδη σταματημένος στο φανάρι των πεζών , και έσκασε μυτη το μπατσικό δίπλα μου ... εγω τους είδα τελευταία στιγμη γιατί κοιτούσα απο την άλλη , με το που άναψε πράσινο για αυτούς έφυγαν χωρίς να μου πούν κάτι.

Τί να σταματήσουν κι αυτοί,αφού βράδυ ειδικά ζήτημα να φοράει μάσκα ο 1 στους 10

Στο ΑΠΘ έχει πάρτι κάθε μέρα κι αυτοί στ'αρχίδια τους.

Πάντως την άλλη βδομάδα που πλακώνουν 40αρια θα πέσει γέλιο,θα βλέπεις παππούδια να λιποθυμάνε :grin:

τοκος

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Like
81
Πόντοι
0
Η συγκεκριμενη αντιπολιτευση παντως ΔΕΝ εχει ζητησει εκλογες.

Και πώς να ζητησει? Να επιδιωξει μια ωρα αρχυτερα τη συντριβη της?
Πετανε κατι υπονοουμενα αλλα μεχρι εκει.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Έχετε δει μέχρι τώρα κανα τουρίστα με μάσκα;Μας βλέπουν και γελάνε

Κι εδώ περιμένουν πότε να τους πει ο Ευαγγελάτος να τις βγάλουν

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ στο Ισραήλ, μέσα στο καλοκαίρι, θερίζουν οι ιογενείς λοιμώξεις σε ενήλικες και παιδιά!​

Με πολύ ενδιαφέρον, στα όρια της αγωνίας, διαβάζουμε το ρεπορτάζ της Jerusalem Post (by Rοssela Tercatin) όσο και τα ρεπορτάζ από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Ισραήλ είναι η τρίτη πιο εμβολιασμένη χώρα στο κόσμο (57%) και ο πληθυσμός του Ηνωμένου Βασιλείου ο πιο εμβολιασμένος πληθυσμός της Ευρώπης με ποσοστό 45% πλήρως εμβολιασθέντων.

Στη Μεγάλη Βρετανία λοιπόν καλπάζουν τα κρούσματα της μετάλλαξης DELTA ενώ στο Ισραήλ θερίζουν οι πρωτοφανείς για την εποχή ιογενείς λοιμώξεις!
-Δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο!..,

δηλώνει ο Dr Tal Brosh, επικεφαλής της Μονάδας Λοιμώξεων στο Νοσοκομείο Samson Assuta Ashdod.
H κρίση της Covid-19 μπορεί να έχει τελειώσει (;) αλλά σε όλο το Ισραήλ ενήλικες και παιδιά αρρωσταίνουν από ιογενείς λοιμώξεις σε ένα φαινόμενο που είναι άνευ προηγουμένου και απρόσμενο για αυτήν την περίοδο του έτους, σύμφωνα με αρκετούς επαγγελματίες του ιατρικού τομέα.

-Δεν έχουμε ξεναδεί ποτέ να συμβαίνει κάτι παρόμοιο εξηγεί ο Dr. Tal Brosh.

«Παρακολουθούμε ιογενείς λοιμώξεις στο νοσοκομείο, που φυσικά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου αυτού που συμβαίνει στην κοινότητα, καθώς για κάθε νοσηλευόμενο ασθενή, υπάρχουν πολλοί περισσότερα εκεί έξω. Από την Άνοιξη, παρατηρούμε έναν αυξανόμενο αριθμό αναπνευστικών ασθενειών και από τον Μάιο σημειώθηκε αύξηση των περιπτώσεων RSV ».
Ο RSV, ή ο αναπνευστικός συγκυτιακός ιός, εμφανίζεται συνήθως το χειμώνα μαζί με τη γρίπη και είναι ιδιαίτερα σοβαρός για πολύ μικρά παιδιά και ηλικιωμένους, ευάλωτους ενήλικες.

–Συνήθως το βλέπουμε να εξαφανίζεται το καλοκαίρι, αλλά αν λάβουμε υπόψη τους τωρινούς αριθμούς τώρα, είναι σαν να βρισκόμαστε στον χειμώνα σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια», δηλώνει αιφνιδιασμένος ο Brosh.

–Κατά τη διάρκεια του χειμώνα 2020-2021, δεν είδαμε μια μεμονωμένη περίπτωση RSV…”

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.003
Πόντοι
6.256

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ στο Ισραήλ, μέσα στο καλοκαίρι, θερίζουν οι ιογενείς λοιμώξεις σε ενήλικες και παιδιά!​

Με πολύ ενδιαφέρον, στα όρια της αγωνίας, διαβάζουμε το ρεπορτάζ της Jerusalem Post (by Rοssela Tercatin) όσο και τα ρεπορτάζ από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Ισραήλ είναι η τρίτη πιο εμβολιασμένη χώρα στο κόσμο (57%) και ο πληθυσμός του Ηνωμένου Βασιλείου ο πιο εμβολιασμένος πληθυσμός της Ευρώπης με ποσοστό 45% πλήρως εμβολιασθέντων.

Στη Μεγάλη Βρετανία λοιπόν καλπάζουν τα κρούσματα της μετάλλαξης DELTA ενώ στο Ισραήλ θερίζουν οι πρωτοφανείς για την εποχή ιογενείς λοιμώξεις!
-Δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο!..,

δηλώνει ο Dr Tal Brosh, επικεφαλής της Μονάδας Λοιμώξεων στο Νοσοκομείο Samson Assuta Ashdod.
H κρίση της Covid-19 μπορεί να έχει τελειώσει (;) αλλά σε όλο το Ισραήλ ενήλικες και παιδιά αρρωσταίνουν από ιογενείς λοιμώξεις σε ένα φαινόμενο που είναι άνευ προηγουμένου και απρόσμενο για αυτήν την περίοδο του έτους, σύμφωνα με αρκετούς επαγγελματίες του ιατρικού τομέα.

-Δεν έχουμε ξεναδεί ποτέ να συμβαίνει κάτι παρόμοιο εξηγεί ο Dr. Tal Brosh.

«Παρακολουθούμε ιογενείς λοιμώξεις στο νοσοκομείο, που φυσικά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου αυτού που συμβαίνει στην κοινότητα, καθώς για κάθε νοσηλευόμενο ασθενή, υπάρχουν πολλοί περισσότερα εκεί έξω. Από την Άνοιξη, παρατηρούμε έναν αυξανόμενο αριθμό αναπνευστικών ασθενειών και από τον Μάιο σημειώθηκε αύξηση των περιπτώσεων RSV ».
Ο RSV, ή ο αναπνευστικός συγκυτιακός ιός, εμφανίζεται συνήθως το χειμώνα μαζί με τη γρίπη και είναι ιδιαίτερα σοβαρός για πολύ μικρά παιδιά και ηλικιωμένους, ευάλωτους ενήλικες.

–Συνήθως το βλέπουμε να εξαφανίζεται το καλοκαίρι, αλλά αν λάβουμε υπόψη τους τωρινούς αριθμούς τώρα, είναι σαν να βρισκόμαστε στον χειμώνα σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια», δηλώνει αιφνιδιασμένος ο Brosh.

–Κατά τη διάρκεια του χειμώνα 2020-2021, δεν είδαμε μια μεμονωμένη περίπτωση RSV…”

Ολο κακα μαντατα εισαι συ

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Άντε,Πέμπτη τέλος οι μάσκες

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96
Άντε,Πέμπτη τέλος οι μάσκες

Ε ναι μην κακοκαρδίσουμε όσους τουρίστες ήρθαν

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96
Δεν έχω δει τουρίστα με μάσκα
Εγώ έχω δει.
Βέβαια έχεις ένα δίκιο, οι περισσότεροι γνωρίζουν πως είναι μια βλακεία και μισή αυτό σε εξωτερικό χώρο, από τις ίδιες τις χώρες τους.

Theodor73

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Κριτικές
51
Like
5.187
Πόντοι
7.636
Εγώ έχω δει.
Βέβαια έχεις ένα δίκιο, οι περισσότεροι γνωρίζουν πως είναι μια βλακεία και μισή αυτό σε εξωτερικό χώρο, από τις ίδιες τις χώρες τους.
Πριν λίγες μέρες σε ολόκληρο γκρουπ που πέρασε μπροστά μου από δε ξέρω και εγώ πόσους δύο γυναίκες είδα και αυτές με κατεβασμένη τη μάσκα.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Μεχρι Δεκεμβρη που ημουν Γερμανια,μασκες φορουσαντο αποκλειστικα στα κεντρα πολεων και κλειστους χωρους,παραεξω απ τα κεντρα κανεις δεν φοραγε καθως ευνοουταν η ασκηση και οι περιπατοι σε εξ.χωρους,την στιγμη που εδω ειχαν βαρεσει προστιμο 5000€ σε περιπατητη στην Μακρυνιτσα,προφανως μολυνε το οζον!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom