Ούτε εγώ ούτε κανείς ζαλίσαμε κανενός τα αρχίδια. ΑΝ όμως έρθει 4ο κύμα, θα είναι από τους ανεμβολίαστους, έτσι? Για να 'μαστε ξηγημένοι! Μην ακούσω κάναν επαγγελματία ή μαγαζάτορα, μη εμβολιασμένο, να κράζει για το 4ο κύμα, οκ? Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του.
Επίσης, μην κράζει κάποιος ανεμβολίαστος αν φάει πόρτα σε κάποιο μαγαζί γιατί όπως έχεις εσύ το δικαίωμα να μην το κάνεις, τόσο δικαίωμα έχει και ο μαγαζάτορας να μην σε αφήσει να μπεις στο μαγαζί του χωρίς πιστοποιητικό. ΟΚ? Δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα με αυτό, σωστά? Δικαίωμά του δεν θα είναι?
Σιγά ρε μεγάλε μην περίμενα να ανοίξουν τα μπουρδέλα για να γαμήσω. Τι είμαι? Μπούλης ή βαγονομαλάκας ή κάτι άλλα τελειωμένα ναυάγια που μπαίνουν εδώ μέσα οι οποίοι γαμάνε μόνο σε μπουρδέλα!!! (κι αν!)
Έχω μια σταθερή εδώ και κάποιους μήνες, σε κάποια φάση θα πάω και σε κάνα μπουρδελάκι για φρέσκο αίμα ή για κανένα στανταράκι μου. Μετά από 1-2 μήνες όμως. Τώρα έχει πλακώσει όλη η αγάμητη πλέμπα, σιγά μην πάω να σταθώ δίπλα τους στην ουρά για να γαμήσω!