Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
μπα..
ουτε με γυναικες δεν του σηκωνεται, πρεπει να χαπακωθει
anikanos.jpg
θει για να γαμησει
Εσυ δεν γαμάς καθόλου έτσι κι αλλιώς. Απο το πρωί μέχρι το βράδυ εδώ. Ανεργος, άφραγκος, αγαμητος και γιουσουφάκι που απο χαυγιτης έγινες τσιριζαιος.

Υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα? :)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Μη μαλώνετε ρε. :2funny:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Εσυ δεν γαμάς καθόλου έτσι κι αλλιώς. Απο το πρωί μέχρι το βράδυ εδώ. Ανεργος, άφραγκος, αγαμητος και γιουσουφάκι που απο χαυγιτης έγινες τσιριζαιος.

Υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα? :)
παλι μπιντε μπηκε το γκομενακι και γραφεις? :2funny: :2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Έχει πλάκα να δουλεύεις την πλεμπα του μπου :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

παλι μπιντε μπηκε το γκομενακι και γραφεις? :2funny: :2funny:
Εσυ κανεις μπιντε στην παλάμη σου? Αλήθεια θυμάσαι πως είναι το μουνι? :tooth:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Έχει πλάκα να δουλεύεις την πλεμπα του μπου :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσυ κανεις μπιντε στην παλάμη σου? Αλήθεια θυμάσαι πως είναι το μουνι? :tooth:
τουλαχιστον ομως μου σηκωνεται
λεβιτρα παιρνεις μονο οταν πας μεταξι η και για να μαλακιστεις?

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206

:takethis::confused::confused::confused:
Θα χάσουν τα καταναγκαστικά live stream από Ελλάδα με 26αχρονες ελληνίδες τα αδέρφια..

Τελευταία τροποποίηση:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
τουλαχιστον ομως μου σηκωνεται
λεβιτρα παιρνεις μονο οταν πας μεταξι η και για να μαλακιστεις?
Όχι το έχω εξηγήσει κι αυτο: παίρνω όταν είναι να πάω για 3-4 σερί με καμία πιτσιρικα. Κάτι που για σένα είναι όνειρο άπιαστο και μένεις στην παλάμη. :)

Απο δουλειά πως πάμε? Έχουμε? :tooth:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Όχι το έχω εξηγήσει κι αυτο: παίρνω όταν είναι να πάω για 3-4 σερί με καμία πιτσιρικα. Κάτι που για σένα είναι όνειρο άπιαστο και μένεις στην παλάμη. :)

Απο δουλειά πως πάμε? Έχουμε? :tooth:
οπως αυτη που ερχεται τα σ/κ αλλα εισαι συνεχεια στο bou :2funny: :2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
οπως αυτη που ερχεται τα σ/κ αλλα εισαι συνεχεια στο bou :2funny: :2funny:
Είπα εγώ ότι έρχεται όλα τα ΣΚ?

Είσαι ψεύτης απο κούνια, λαμόγιο απο μικρός και άνεργος εδώ και μήνες!

Κι αυτο είναι το σωστό για σένα. :)

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Είπα εγώ ότι έρχεται όλα τα ΣΚ?

Είσαι ψεύτης απο κούνια, λαμόγιο απο μικρός και άνεργος εδώ και μήνες!

Κι αυτο είναι το σωστό για σένα. :)
Ρε καραγκιοζο ξεχασες που μας αποχαιρετουσες τις παρασκευες επειδη θα ερχοταν το δηθεν γκομενακι σου για σκ και ολο το σκ εγραφες τις μαλακιες σου εδω
Οταν σε κατουρουσαμε για αυτο μας ελεγες οτι γραφεις οταν μπαινει για μπιντε
Ποσο θα ξευτιλιστεις περισσοτερο
Εισαι κερατας, εισαι ανικανος εισαι και ψευτης

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ρε καραγκιοζο ξεχασες που μας αποχαιρετουσες τις παρασκευες επειδη θα ερχοταν το δηθεν γκομενακι σου για σκ και ολο το σκ εγραφες τις μαλακιες σου εδωΝαιΟταν σε κατουρουσαμε για αυτο μας ελεγες οτι γραφεις οταν μπαινει για μπιντε
Ναι, κι αυτο σημαίνει ότι θα έρχεται ΚΑΘΕ ΣΚ? Έχεις φάει τέτοια πουτσα μεγάλε που προσπαθείς να βρεις ότι μπορείς για να μου την πεις αλλά και παλι… πλεμπα του μπου είσαι, άνεργος, μαλακας και αγαμητος :)

Κι αυτο είναι το σωστό!

Ποσο θα ξευτιλιστεις περισσοτερο
Εισαι κερατας, εισαι ανικανος εισαι και ψευτης
Ψευταράς μεγάλος είσαι εσυ και σε προκαλώ να ανεβάσεις όλα αυτα που λες. Ψάξε να τα βρεις, έτσι κι αλλιώς έχεις τίποτα άλλο καλύτερο να κανεις? :tooth: :tooth: :tooth:

Αντε μαλακα μπινε που έχεις 4000 μηνύματα στο νήμα για τους λάθρο και θα ψηφίσεις τσίριζα! ΜΑΛΑΚΑ!!!!!! :tooth:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Ψευταράς μεγάλος είσαι εσυ και σε προκαλώ να ανεβάσεις όλα αυτα που λες. Ψάξε να τα βρεις, έτσι κι αλλιώς έχεις τίποτα άλλο καλύτερο να κανεις? :tooth: :tooth: :tooth:

Αντε μαλακα μπινε που έχεις 4000 μηνύματα στο νήμα για τους λάθρο και θα ψηφίσεις τσίριζα! ΜΑΛΑΚΑ!!!!!! :tooth:
Ρε καραγκιοζο αποκαλεις τους αλλους πλεμπα οταν ολη σου η ερωτικη ζωη μετα το διαζυγιο ειναι στα πακοχυμενα σεντονια του μεταξιου? Οι μουσουλμανοι δεν χρησιμοποιουν κωλοχαρτο, στα σκατωμενα πας και γαμας γιατι μεχρι 10 ευρω μπορεις να δωσεις, αντε και το κοστος του λεβιτρα αφου εισαι ανικανος

Τελευταία τροποποίηση:

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Ρε καραγκιοζο αποκαλεις τους αλλους πλεμπα οταν ολη σου η ερωτικη ζωη μετα το διαζυγιο ειναι στα πακοχυμενα σεντονια του μεταξιου. Οι μουσουλμανοι δεν χρησιμοποιουν κωλοχαρτο, στα σκατωμενα πας και γαμας γιατι μεχρι 10 ευρω μπορεις να δωσεις, αντε και το κοστος του λεβιτρα αφου εισαι ανικανος
Με το νυχάκι του μικρού μας δαχτύλου σκουπιζόμαστε :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ρε καραγκιοζο αποκαλεις τους αλλους πλεμπα οταν ολη σου η ερωτικη ζωη μετα το διαζυγιο ειναι στα πακοχυμενα σεντονια του μεταξιου?
Για άλλη μια φορά ψέματα γιατί είσαι πλεμπα!!! Και αυτο είναι το σωστό!

Οι μουσουλμανοι δεν χρησιμοποιουν κωλοχαρτο, στα σκατωμενα πας και γαμας γιατι μεχρι 10 ευρω μπορεις να δωσεις, αντε και το κοστος του λεβιτρα αφου εισαι ανικανος
Τα φιλαράκια σου στο τσίριζα θα σου φέρνουν μουσουλμάνους να σε κωλογαμανε και να σου δίνουν καμία τουρκική λύρα μιας κι είσαι άφραγκος!

Η τσατίλα σου μου δίνει απίστευτη ικανοποίηση! Πιο σκουπίδι απο σένα πεθαίνεις, απορώ πως ζεις ακόμα! :tooth: :tooth: :tooth:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Εντωμεταξύ όλος ο κόσμος μιλάει συνέχεια για τον κορωνοϊό. Βγαίνεις έξω ραντεβού και αντί να μιλήσεις για πιο "ερωτικά" θέματα, πιάνει η άλλη την πάρλα για τα εμβόλια, ότι δεν υπάρχει λόγος να κάνει, ότι είναι απλά μια ίωση, ότι ο covid είναι φτιαχτός, ότι το χειρίστηκαν όλοι λάθος κλπ κλπ. :confused:
γαμησες εν τελη?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
μπα..
ουτε με γυναικες δεν του σηκωνεται, πρεπει να χαπακωθει για να γαμησει
anikanos.jpg

μπα..
ουτε με γυναικες δεν του σηκωνεται, πρεπει να χαπακωθει για να γαμησει
anikanos.jpg
καλα ολα αυτα αλλα και γω που εχω παρει μερικες φορες δε μπορουσα να χυσω με τιποτα...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.011
Πόντοι
6.256
Τσαρλατανος αδωνης τωρα,
Ενα τεταρτο κυμα και λοκνταουν θα ηταν καταστροφικο,

Τα ιδια που ελεγε και περσυ και εφυγαν 11000 ανθρωποι

Φετος θα του φταιει οτι δεν πανε να εμβολιαστουν,

Για το φιασκο με το αστρα ζενεκα μουγκα,
Ποσο τσαρλατανοι οι ανθρωποι

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ούτε εγώ ούτε κανείς ζαλίσαμε κανενός τα αρχίδια. ΑΝ όμως έρθει 4ο κύμα, θα είναι από τους ανεμβολίαστους, έτσι? Για να 'μαστε ξηγημένοι! Μην ακούσω κάναν επαγγελματία ή μαγαζάτορα, μη εμβολιασμένο, να κράζει για το 4ο κύμα, οκ? Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

Επίσης, μην κράζει κάποιος ανεμβολίαστος αν φάει πόρτα σε κάποιο μαγαζί γιατί όπως έχεις εσύ το δικαίωμα να μην το κάνεις, τόσο δικαίωμα έχει και ο μαγαζάτορας να μην σε αφήσει να μπεις στο μαγαζί του χωρίς πιστοποιητικό. ΟΚ? Δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα με αυτό, σωστά? Δικαίωμά του δεν θα είναι?

Σιγά ρε μεγάλε μην περίμενα να ανοίξουν τα μπουρδέλα για να γαμήσω. Τι είμαι? Μπούλης ή βαγονομαλάκας ή κάτι άλλα τελειωμένα ναυάγια που μπαίνουν εδώ μέσα οι οποίοι γαμάνε μόνο σε μπουρδέλα!!! (κι αν!)

Έχω μια σταθερή εδώ και κάποιους μήνες, σε κάποια φάση θα πάω και σε κάνα μπουρδελάκι για φρέσκο αίμα ή για κανένα στανταράκι μου. Μετά από 1-2 μήνες όμως. Τώρα έχει πλακώσει όλη η αγάμητη πλέμπα, σιγά μην πάω να σταθώ δίπλα τους στην ουρά για να γαμήσω! :)
Ρε μαλακομπουκι νομιζεις ο μαγαζατορας θα διωχνει πελατες απο το μαγαζι του επειδη δεν εχουν κανει εμβολιο η θα κοιτα να μαζεψει κοσμο??
Ποσο βοδι εισαι τελικα.
Οταν θα παω εγω με 2 φιλαρακια να κανουμε καταναλωση και να αφησουμε μια 50αρα θα μας πει δεν μπαινετε γιατι δεν κανατε τα ψευτοεμβολια,και να μας το πει ενας οι αλλοι 10 θα μας κανουν μτεμεναδες.

Που να σταθεις ρε θειτσο,μεχρι να παρεις τα λεβιτρα να δρασουν θα περιμενουν να πηδησουν 10 νοματαιοι πισω απο σενα.
Χαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom