You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.786
- Πόντοι
- 19.795
Επειδη ακομα βαδιζουμε σχεδον στα τυφλα, ο καθενας πρεπει να ειναι ελευθερος επιλογης και να μην εκβιαζεται για τετοια θεματα. Απο την αλλη η κυβερνηση πρεπει να δωσει κινητρα σε αυτους που το σκεπτονται για να εμβολιαστουν σαν ενα ειδος ανταμοιβης, και οχι να τιμωρησει αυτους που δεν θελουν να εμβολιαστουν.
Παρολο που εχω εμβολιαστει, υποχρεωτικα, λογω του οτι θελω να ταξιδευω, εξακολουθω να πιστευω οτι με ενα καθολικο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ λοκ-νταουν, ενος το πολυ μηνος, απο την Ευρωπαικη Ενωση τον Νοεμβριο, και οχι ακορντεον, και μαλακιες, θα ειχαν λυσει σε μεγαλο βαθμο το προβλημα, χωρις την υποχρεωτικοτητα των εμβολιασμων.
Επειδη δεν εχω σπουδασει στο Χαρβαρντ, αδυνατω να πιστεψω οτι καποιοι σπουδαγμενοι που αποφασιζουν στην Ε.Ε, δεν ειχανε σκεφτει αυτη τη λυση. Ειναι ομως πολλα τα λεφτα, οπως φαινεται απο το εμποριο των εμβολιων.
Παρολο που εχω εμβολιαστει, υποχρεωτικα, λογω του οτι θελω να ταξιδευω, εξακολουθω να πιστευω οτι με ενα καθολικο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ λοκ-νταουν, ενος το πολυ μηνος, απο την Ευρωπαικη Ενωση τον Νοεμβριο, και οχι ακορντεον, και μαλακιες, θα ειχαν λυσει σε μεγαλο βαθμο το προβλημα, χωρις την υποχρεωτικοτητα των εμβολιασμων.
Επειδη δεν εχω σπουδασει στο Χαρβαρντ, αδυνατω να πιστεψω οτι καποιοι σπουδαγμενοι που αποφασιζουν στην Ε.Ε, δεν ειχανε σκεφτει αυτη τη λυση. Ειναι ομως πολλα τα λεφτα, οπως φαινεται απο το εμποριο των εμβολιων.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.457
- Πόντοι
- 2.606
Καλη βεβαια η πλακα αλλα με τα νιαμου που εχουμε μπλεξει τα πραγματα ειναι ροκ...."όπως επισημαίνει η ΓΣΕΕ στην ετήσια έκθεσή της για την ελληνική οικονομία, η μείωση της απασχόλησης, του μέσου μισθού αλλά και της αγοραστικής δύναμης των πολιτών ήταν ο άμεσος αντίκτυπος της πανδημίας στους Ελληνες εργαζόμενους, με αποτέλεσμα να κατατάσσονται στους πολίτες της Ε.Ε. που επλήγησαν περισσότερο από την κρίση. Κι αυτό ενώ οι Ελληνες εργαζόμενοι ανακηρύσσονται πρωταθλητές στις ώρες εργασίας, πλησιάζοντας περισσότερο τους Βαλκάνιους και την Τουρκία παρά τον μέσο όρο της Ευρώπης.
...οποτε μετα απο την ανακοινωση αυτων των θλιβερων στατιστικων ,λογικα θα βγουν σε τιποτα πουστοκαναλα μεσα στην βδομαδα να εξαγγειλουν κανα φαραωνικο εργο προς υλοποιηση μεσα στην επομενη δεκαετια,θα μας δειξουν φτηνομακετες και πλανα ρεντερινγκ δημοτικου απο το προτζεκτ και θα συνεχισουν την μασα και την καταστροφη....
...οποτε μετα απο την ανακοινωση αυτων των θλιβερων στατιστικων ,λογικα θα βγουν σε τιποτα πουστοκαναλα μεσα στην βδομαδα να εξαγγειλουν κανα φαραωνικο εργο προς υλοποιηση μεσα στην επομενη δεκαετια,θα μας δειξουν φτηνομακετες και πλανα ρεντερινγκ δημοτικου απο το προτζεκτ και θα συνεχισουν την μασα και την καταστροφη....
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
οχι...εμβολιο με τα μπουνια τωρα κωλογερε..αλλιως ταβερνακι και τσιπουρακι γιοκΕπειδη ακομα βαδιζουμε σχεδον στα τυφλα, ο καθενας πρεπει να ειναι ελευθερος επιλογης και να μην εκβιαζεται για τετοια θεματα. Απο την αλλη η κυβερνηση πρεπει να δωσει κινητρα σε αυτους που το σκεπτονται για να εμβολιαστουν σαν ενα ειδος ανταμοιβης, και οχι να τιμωρησει αυτους που δεν θελουν να εμβολιαστουν.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
ολοι αυτοι που βγαζουν τα μετρα εχουν ενα καλο και ενα κακο...ειναι μεν σπουδαγμενοι στο χαρβαρντ οπως λες ομως παραλληλα οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι και αμπαλοι. ξερεις τι σημαινει αμπαλος? ενας ο οποιος εχει διαβασει στη ζωη του αλλα δεν εχει ζησει τιποτα,100% θα βγει μαλακαςΕπειδη ακομα βαδιζουμε σχεδον στα τυφλα, ο καθενας πρεπει να ειναι ελευθερος επιλογης και να μην εκβιαζεται για τετοια θεματα. Απο την αλλη η κυβερνηση πρεπει να δωσει κινητρα σε αυτους που το σκεπτονται για να εμβολιαστουν σαν ενα ειδος ανταμοιβης, και οχι να τιμωρησει αυτους που δεν θελουν να εμβολιαστουν.
gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
Σχεδον το 10% των νεων κρουσμάτων που καταγράφονται σε Ευρώπη και ηπα ειναι άτομα εμβολιασμενα είτε με μόνη η διπλή δόση.
Στα περίπου 150000 ημερισωις κρουσμάτα που βγαζει ευρωπη και ηπα 15000 αυτων είναι εμβολιασμενοι.
Στα περίπου 150000 ημερισωις κρουσμάτα που βγαζει ευρωπη και ηπα 15000 αυτων είναι εμβολιασμενοι.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
με ινδικη μεταλλαξη θα προσκυναει στο βουδα...λογικα αν κολλησει καποιος βραζιλιανικη μεταλαξη ,αν ειναι αντρας θα μαθει μπαλαρα ,αν ειναι γυναικα θα κανει κωλαρα.....το αντιθετο βεβαια θα θεωρηθει απολυτα καταστροφικη επιπλοκη!
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.760
- Πόντοι
- 3.656
μήπως να μας έλεγες, πως γνωρίζεις αυτά που γράφεις παραπάνω; ή πιστεύεις πως θα τα χάψουμε, απλώς επειδή τα δηλώνει κάποιος ανώνυμος στο διαδίκτυο;Ρε μην τρώτε κουτόχορτο,νομίζετε ρωτάνε αυτούς που είναι μεθ αν εχουν κανει η δεν έχουν κάνει εμβόλιο??τους βαφτίζουν όλους ανεμβολιαστους για να τα ακούν οι ανεμβολιαστοι και να φοβούνται.
Αναφορές στην Ευρώπη για εμβολιασμενους μεσα στις μεθ και να το λένε οι συγγενείς τους αυτό.
Βασικά τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα , και αυτό που λές σωστό είναι μάλλον , αλλά απο οτι έχω καταλάβει ... αρχικά υπάρχει περίπτωση έστω και μια στις χίλιες αυτός που εμβολιάστηκε (και ειδικά οι πολύ ηλικιωμένοι ακόμα περισσότερο) να μην αναπτύξεί καθόλου αντισώματα , οπότε αν απο τους 100 κάνουν αντισώματα παράδειγμα οι 99 τότε είναι επι του συνόλου ... αλλά και αυτοί που κάνουν αντισώματα μπορεί τα αντισώματα αυτά να μην πιάνουν τον ιό η να πιάνουν τον ιό και να μην πιάνουν κάποια απο τις μεταλλάξεις.Μια διόρθωση. Το ποσοστό επιτυχίας του εμβολίου δεν είναι επί του συνόλου, αλλά ατομικό. Δηλαδή αν ο τρόπος που νοσείς είναι ένα συνεχές φάσμα από το 0 όπου είσαι ασυμπτωματικός μέχρι το 100 που είναι ο θάνατος, πρακτικά το ποσοστό σημαίνει ότι θα τον περάσεις 95% ελαφρύτερα. Όχι ότι το 95% των εμβολιασμένων δε θα νοσήσει.
Κάπως έτσι τα έχω καταλάβει εγω ακούγοντας τους "ψεκασμένους" Κούβελα και Ποντίκα , τωρα αν οι αψέκαστοι κυβερνητικοί επιστήμονες τα εξηγουν καλύτερα η διαφορετικά να τους ακούσουμε και αυτούς ... ΑΝ τα εξηγουν όμως
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Δεν τα γνωρίζει απλά κάνει το γνωστό σφάλμα λογικής, θεωρεί σαν δεδομένο κάτι μόνο και μόνο επειδή εξυπηρετεί το αφήγημά τουμήπως να μας έλεγες, πως γνωρίζεις αυτά που γράφεις παραπάνω; ή πιστεύεις πως θα τα χάψουμε, απλώς επειδή τα δηλώνει κάποιος ανώνυμος στο διαδίκτυο;
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Μιλάς για φτήνια εσυ με ΜΗΔΕΝ κριτικές? Ούτε πρεζακι στην Κουμουνδούρου δεν έχεις να πληρώσεις 5 ευρω, ε?μιλας για φτηνια εσυ με κριτικες απο μεταξι?
Ωραία!
Ήσουν που ήσουν φτωχομπινες, τώρα με κουλη τελειώνουν και τα λαμόγια, οπότε… no future for you
ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
παλι στον μπιντε ειναι το δηθεν γκομενακι σου που λες οτι ερχεται τα σκ..Μιλάς για φτήνια εσυ με ΜΗΔΕΝ κριτικές? Ούτε πρεζακι στην Κουμουνδούρου δεν έχεις να πληρώσεις 5 ευρω, ε?
Ωραία!
Ήσουν που ήσουν φτωχομπινες, τώρα με κουλη τελειώνουν και τα λαμόγια, οπότε… no future for you
πηγαινε στο θρεντ για τα cg στην θεσσαλονικη αν θες να δεις κριτικες μου
ναυαγιο σιγα μην εχεις γκομενα
τωρα στησου πισω απο τα πακια στο μεταξι και γραψε αλλη μια κριτικη
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Δυστυχως δεν έχω να ανεβάσω τίποτα απο σένα.παλι στον μπιντε ειναι το δηθεν γκομενακι σου που λες οτι ερχεται τα σκ..
πηγαινε στο θρεντ για τα cg στην θεσσαλονικη αν θες να δεις κριτικες μου
ναυαγιο σιγα μην εχεις γκομενα
τωρα στησου πισω απο τα πακια στο μεταξι και γραψε αλλη μια κριτικη
Άρα η παλάμη καλά κρατεί, τώρα και άνεργος!
Και γουστάρω τρέλα που είσαι ανέργος
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.457
- Πόντοι
- 2.606
ΝΟΜΟΣ!ολοι αυτοι που βγαζουν τα μετρα εχουν ενα καλο και ενα κακο...ειναι μεν σπουδαγμενοι στο χαρβαρντ οπως λες ομως παραλληλα οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι και αμπαλοι. ξερεις τι σημαινει αμπαλος? ενας ο οποιος εχει διαβασει στη ζωη του αλλα δεν εχει ζησει τιποτα,100% θα βγει μαλακας
ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
ποσο πατο εχεις πιασει?Δυστυχως δεν έχω να ανεβάσω τίποτα απο σένα.
Άρα η παλάμη καλά κρατεί, τώρα και άνεργος!
Και γουστάρω τρέλα που είσαι ανέργος
μεχρι το δικαστηριο σε λυπηθηκε και σου εδωσε το σπιτι οπως ο ιδιος εγραψες
Τελευταία τροποποίηση:
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Το μπαρμπαναυαγιο εχει μια κατσικουλα την μαγδαλωναυαγιο σιγα μην εχεις γκομενα
Την ποτιζει στην γουρνα και την ταιζει σανο απο την πειραιως
Τωρα αμα θελησει κατι πονηρο το μπαρμπαναυαγιο την βατευει την μαγδαλω διπλα στην γουρνα
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Εντωμεταξύ όλος ο κόσμος μιλάει συνέχεια για τον κορωνοϊό. Βγαίνεις έξω ραντεβού και αντί να μιλήσεις για πιο "ερωτικά" θέματα, πιάνει η άλλη την πάρλα για τα εμβόλια, ότι δεν υπάρχει λόγος να κάνει, ότι είναι απλά μια ίωση, ότι ο covid είναι φτιαχτός, ότι το χειρίστηκαν όλοι λάθος κλπ κλπ.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Πόσο ψεύτης αλλά και μαλακας! Το δικαστήριο μου έδωσε το σπίτι…!!!ποσο πατο εχεις πιασει?
μεχρι το δικαστηριο σε λυπηθηκε και σου εδωσε το σπιτι οπως ο ιδιος εγραψες
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!! Ανέβασε το ποστ
Ρε μαλακα γιουσουφακι, καταλαβαίνω την σύφιλη που έχεις τώρα με την κρίση που έχεις πάρει τα αρχιδια μου στο στοματάκι σου και κανεις dental floss με τις πουτσότριχές μου.
Ανεργος, άφραγκος και αγάμητος.
Κι αυτο είναι το σωστό!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσυ μόνο παλάμη. Τίποτα άλλο!!!!Το μπαρμπαναυαγιο εχει μια κατσικουλα την μαγδαλω
Τωρα αμα θελησει κατι πονηρο το μπαρμπαναυαγιο την βατευει την μαγδαλω διπλα στην γουρνα
ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
μπα..Το μπαρμπαναυαγιο εχει μια κατσικουλα την μαγδαλω
ουτε με γυναικες δεν του σηκωνεται, πρεπει να χαπακωθει για να γαμησει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36