Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δεν λέω , ωραία τα λέει ο ντόκτωρ εδω πέρα , αλλά ξεχνάει να μας πει δυο τρία πράγματα όπως οτι

Πρώτη φορά στην ιστορία κυκλοφορεί εμβόλιο πριν ολοκληρωθούν οι δοκιμές. Και εκτός αυτού έχουν φαγωθεί να το κάνουν και υποχρεωτικό , άμεσα η έμμεσα.
Κανείς δεν έχει φαγωθεί να το κάνει υποχρεωτικό, πλην ορισμένων επαγγελμάτων, π.χ. των υγειονομικών. Εσύ συμφωνείς με αυτό ας πούμε?

Πρώτη φορά θέλουν να εμβολιάσουν όλο τον πλανήτη ,
Πρώτη φορά γίνεται αυτό στον πλανήτη.

είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα στείλουν εμβόλια και στην Αφρική , αλλά φαγητό δεν μπορούν (η δεν θέλουν) να στείλουν.
Φαντάσου να μην έστελναν ούτε εμβόλια...
Αλλά εσύ που κράζεις... έχεις γίνει ανάδοχος σε κάνα παιδάκι εκεί?

Επίσης τόσο καιρό μας ενημερώνουν για τους θάνατους απο κορωνοιό , αλλά απο οτι ακούω στην Κύπρο απαγορεύεται να αναφέρουν αν ο νεκρός λόγω κορωνοιού είχε εμβολιαστεί , και πιθανόν το ίδιο να ισχύει (η να ισχύσει) και παντού ποιός ξέρει.
Πιθανότατα πάρα πολύ να φεύγουν λόγω covid. Γιατί? Γιατί ο ιός χτυπάει τα υποκείμενα νοσήματα. Ας πούμε λοιπόν ότι λένε ότι όλοι οι θάνατοι έρχονται από τον Covid. Θυμάσαι παλαιότερα που λέγανε αιτία θανάτου το υποκείμενο νόσημα και έβγαιναν κάποιοι και λέγανε "μας παραμυθιάζουν, είναι από covid"?

Λέει οτι το πόστ του δεν έχει σκοπό να πείσει κάποιον να το κάνει η να μην το κάνει , οπότε μήπως θα έπρεπε να αναφερθούν και τα παραπάνω ;
Εσύ απομόνωσες αυτή την πρόταση. Το υπόλοιπο το διάβασε που λέει ότι ο σκοπός είναι να προσέχεις από που ενημερώνεσαι? Ουσιαστικά αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που ανεβάζει το ποστ. Για την σωστή ενημέρωση. Το αναφέρει πολλές φορές. Εσένα σου έμεινε μόνο το "δεν έχει σκοπό να πείσει κανέναν"?

Η τα παραπάνω ανήκουν στις θεωρίες συνωμοσίας όπως λέει στην συνέχεια ; :think:
Δεν είναι θεωρίες συνομωσίας διότι τα περιστατικά που αναφέρει είναι πραγματικά, υπάρχει πλέον ιατρικό πρωτόκολλο και έγιναν στην pro-covid εποχή.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Γάλλος νομπελίστας ιολόγος Montagnier: «Όσοι εμβολιάστηκαν για τον κορωνοϊό δεν θα επιζήσουν»!​

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Γάλλος νομπελίστας ιολόγος Montagnier: «Όσοι εμβολιάστηκαν για τον κορωνοϊό δεν θα επιζήσουν»!​

Συνεχίζεις την εμπορική συνεργασία με το μακελειό;

Μπορεις να μας πεις περίπου ποιο είναι το ντηλ; Ετσι για να ξέρουμε

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.306
Πόντοι
216

Εαν δεν επιζησουμε θα εχετε μεγαλο προβλημα οσοι θα επιζησετε .Δεν θα μπορειται να μας θαψετε γιατι θα ειναι πολλα τα πτωματα και θα βρωμισει ο τοπος και θα γεμισει σκουλικια κατσαριδες και ποντικια .Οποτε θα αναγκαστειται να πατε σε αλλες περιοχες που δεν θα εχουν τετοιο προβλημα. Με λιγα λογια θε επιστρεψετε σε παραδοσιακους τροπους επιβιωσης

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Απο ασπιρινη ποσοι πεθαναν περσι, ξερεις?
Να την καταργησουμε και την ασπιρινη?
Να καταργησουμε το Astra Zeneca οπως εκανε η Αυστρια η Δανια, η Νορβηγια. Οσες σοβαρες χωρες το χορηγουν ακομα το κανουν μονο σε ηλικιωμενους καθως μεχρι στιγμης δεν τους προκαλει βλαβες
Αλλα καπου πρεπει να ξεστοκαρουν, σε αυτες τις περιπτωσεις προθυμα λαμογια παντα βρισκονται

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Για οσους νουνεχείς ανθρωπους μας διαβαζουν και εχουν καποιες αμφιβολιες για τον εμβολιασμο, εχω να πω τα εξης.
Βλεπετε ποιοι ειναι εναντιον του εμβολιασμου.
Οι γνωστοι θεόχαζοι του σάιτ.
Αυτο πρεπει να αποτελεί πληρη αποδειξη για εσας, οτι ο εμβολιασμος ειναι απαραιτητος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Να καταργησουμε το Astra Zeneca οπως εκανε η Αυστρια η Δανια, η Νορβηγια. Οσες σοβαρες χωρες το χορηγουν ακομα το κανουν μονο σε ηλικιωμενους καθως μεχρι στιγμης δεν τους προκαλει βλαβες
Αλλα καπου πρεπει να ξεστοκαρουν, σε αυτες τις περιπτωσεις προθυμα λαμογια παντα βρισκονται
Δεν μου απαντησες.
Η ασπιρινη σκοτωσε 15 ατομα περσι μονο στην Ελλαδα.
Να την καταργησουμε?

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Δεν μου απαντησες.
Να την καταργησουμε?
Εφοσον δεν την εχουν καταργησει σοβαρες χωρες οπως η Αυστρια οχι.
Για οποιοδηποτε σκευασμα ειχε απαγορευθει η κυκλοφορια του στον πολιτισμενο κοσμο, θα το επιθυμουσα και για την Ελλαδα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Εφοσον δεν την εχουν καταργησει σοβαρες χωρες οπως η Αυστρια οχι.
Για οποιοδηποτε σκευασμα ειχε απαγορευθει η κυκλοφορια του στον πολιτισμενο κοσμο, θα το επιθυμουσα και για την Ελλαδα
Συγνωμη αλλά αδυνατω να παρακολουθησω τη λογικη σου
Εσενα οι αποψεις σου εχουν να κανουν μονο με το ποιος κυβερναει, οχι με οποιαδηποτε κοινη λογικη

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Δεν μου απαντησες.
Να την καταργησουμε?
Έχεις κάποια απόδειξη κάποιο link καποια πηγή για αυτό που έγραψες;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
194367751_955675098553032_5492931238245541085_n.jpg
Ντροπη ρε τύπε, αυτο το δημοσιευμα αφορα την Κυπρο, οχι την Ελλαδα.

Γιατι το κάνεις αυτο? Απο λαθος ή επιτηδες? Για να ξερω δηλαδη, αν ειναι να μην σε λαμβανω καθολου υποψη μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχεις κάποια απόδειξη κάποιο link καποια πηγή για αυτό που έγραψες;
Γιατρος μού το ειπε. Αν μου ειπε ψεματα, σου λεω ψεματα

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Συγνωμη αλλά αδυνατω να παρακολουθησω τη λογικη σου
Εσενα οι αποψεις σου εχουν να κανουν μονο με το ποιος κυβερναει, οχι με οποιαδηποτε κοινη λογικη
Η κοινη λογικη λεει πως δεν χρειαζεται να επαναφευρεις τον τροχο
Αφοσον το αποφασισαν οι επιστημονικες επιτροπες σοβαρων χωρων αρκει ωστε να ακολουθησουμε
Θα εμπιστευτουμε τον Χαρδαλια και οχι την αποφαση των Αυστριακων και των Δανων?
Εδω γελαμε

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556

Γιατι το κάνεις αυτο? Απο λαθος ή επιτηδες? Για να ξερω δηλαδη, αν ειναι να μην σε λαμβανω καθολου υποψη μου

Γιατρος μού το ειπε. Αν μου ειπε ψεματα, σου λεω ψεματα
Δεν ΜΟΥ λες ψέμματα, ΜΑΣ λες ψέμματα και αυτό είναι το χειρότερο.
Το έψαξα αυτό που έγραψες και πραγματικά δεν ανέφερε πουθενά τίποτα τέτοιο σε καμια σελίδα.

liambouras

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
81
Πόντοι
0

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

αλεξ

μην περνεις διαζυγιο απο το χιουμορ εχει και πετυχημενα φωντομονταζ σαν και αυτο

κατι τελευταιο

εισαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει φαρμακο για τον κορονοοιο? ειδαλως γιατι δεν εχει δωθει σε ασθενεις?

δεν σου κανει εντυπωση η επιμονη της κυβερνησης αποκλειστικα και μονο για τα εμβολια και οχι για τα φαρμακα?

στο εξωτερικο λενε οτι εχουν ηδη βγει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Δεν ΜΟΥ λες ψέμματα, ΜΑΣ λες ψέμματα και αυτό είναι το χειρότερο.
Το έψαξα αυτό που έγραψες και πραγματικά δεν ανέφερε πουθενά τίποτα τέτοιο σε καμια σελίδα.
Nα κοιταξεις καλυτερα. Αφορά την Κύπρο.

Η κοινη λογικη λεει πως δεν χρειαζεται να επαναφευρεις τον τροχο
Αφοσον το αποφασισαν οι επιστημονικες επιτροπες σοβαρων χωρων αρκει ωστε να ακολουθησουμε
Θα εμπιστευτουμε τον Χαρδαλια και οχι την αποφαση των Αυστριακων και των Δανων?
Εδω γελαμε
Και για ποιον μεταφυσικο λογο εμπιστευεσαι τους Δανους και οχι την κυβερνηση σου?
Λογω κομματοσκυλιασης?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Για οσους νουνεχείς ανθρωπους μας διαβαζουν και εχουν καποιες αμφιβολιες για τον εμβολιασμο, εχω να πω τα εξης.
Βλεπετε ποιοι ειναι εναντιον του εμβολιασμου.
Οι γνωστοι θεόχαζοι του σάιτ.
Αυτο πρεπει να αποτελεί πληρη αποδειξη για εσας, οτι ο εμβολιασμος ειναι απαραιτητος.
Πραγματικά όμως!!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom