Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Ονειρο μου η κουβα αν και βενεζουελα θα ηθελα να παω.
Στα 55 θελω να μεινω μονιμα κουβα αφου οικονομικα εχω φτιαχτει και εχω επενδυσει τα παντα στη κουβα.
γιατι στη κουβα να επενδυσεις?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.651
Πόντοι
6.256
20 τοις εκατο με δυο δοσεις?
Αφου μιλαγανε για αγέλη πριν το καλοκαιρι για να δεχτουμε τουρισμο.

Τα πανηγυρια δεν καταλαβαινω, για πιο λογο

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
20 τοις εκατο με δυο δοσεις?
Αφου μιλαγανε για αγέλη πριν το καλοκαιρι για να δεχτουμε τουρισμο.

Τα πανηγυρια δεν καταλαβαινω, για πιο λογο
Πιστευεις ακομα την κουλοκυβερνηση.
Εχει εμβολιασει 20% διπλοδοσικους και 30% μονοδοσικους.
Η αγελη θα επιτευχθεί τον σεπτεμβρη με Οκτωβρη με το 70% διπλοδοσικους.
Ως τοτε η κορωνα θα καλπαζει με εξαρσεις και υφεσεις.
Παντως 4ο κυμα κατα Οκτωβρη με νοεμβρη ειναι μαστ για να εμβολιαστουν οι ανω των 12 ετων.
Θα εχουμε περιπετεια μεχρι και τον αλλον χειμωνα ειναι σίγουρο, ισως σε μικροτερο βαθμο αλλα θα έχουμε

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.720
Πόντοι
736
Πτωτικά τα νούμερα βλέπω σε διασωληνωμένους και σε νεκρούς , είναι που λήγει το κύμα ; είναι και η εποχικότητα ; είναι όλα μαζι , ποιός ξέρει , όσο για το 4ο κύμα που λέει ο Ζαν Κλώντ πιο πάνω που στην ουσία θα είναι το δεύτερο , αν είναι να έρθει κάπου εκει τέλη Οκτώβρη υπολογίζω και εγω λόγω εποχικότητας , μακάρι να μην έρθει και ποτε. Όσο για την ανοσία αγγέλης αυτή προυποθέτει μεγάλη διάρκεια στην ανοσία των εμβολιασμένων.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.033
Πόντοι
1.486
Θα γουστάρω σε ένα τραπέζι με τσίπουρα με @alex71 @jhonny64 @jean-Claud @savvass κοψιδια μαγκάλι k μόνο πολιτικές συζητήσεις
:headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

Χρυσαυγιτες κ ΚΚΕ ποιους έχουμε εδώ μέσα;;;;;;;
Και καλα ο δικηγόρος και ο Ζαν Κλωντ...Τον αλβανό τι τον θες?Για να σας σερβιρει φορωντας τη σημαία του παλαι ποτε ΠΑΣΟΚ?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Τρομοκρατεί και πάλι η “πολύχρωμη” Παγώνη: “«Βάζετε το κεφάλι σας στο ντορβά» και εμβολιάζεστε ή ξεχάστε την επιστροφή στην «κανονικότητα»»!​

toni2

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
78
Πόντοι
1

Τρομοκρατεί και πάλι η “πολύχρωμη” Παγώνη: “«Βάζετε το κεφάλι σας στο ντορβά» και εμβολιάζεστε ή ξεχάστε την επιστροφή στην «κανονικότητα»»!​

Παγώνι όνομα και πράμα η πολύχρωμη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Πιστευεις ακομα την κουλοκυβερνηση.
Εχει εμβολιασει 20% διπλοδοσικους και 30% μονοδοσικους.
Η αγελη θα επιτευχθεί τον σεπτεμβρη με Οκτωβρη με το 70% διπλοδοσικους.
Ως τοτε η κορωνα θα καλπαζει με εξαρσεις και υφεσεις.
Παντως 4ο κυμα κατα Οκτωβρη με νοεμβρη ειναι μαστ για να εμβολιαστουν οι ανω των 12 ετων.
Θα εχουμε περιπετεια μεχρι και τον αλλον χειμωνα ειναι σίγουρο, ισως σε μικροτερο βαθμο αλλα θα έχουμε
και γω πιστευω με το που ξεμπερδεψουμε με τουρισμο θα εχουμε νεα γλεντια

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Πτωτικά τα νούμερα βλέπω σε διασωληνωμένους και σε νεκρούς , είναι που λήγει το κύμα ; είναι και η εποχικότητα ; είναι όλα μαζι , ποιός ξέρει , όσο για το 4ο κύμα που λέει ο Ζαν Κλώντ πιο πάνω που στην ουσία θα είναι το δεύτερο , αν είναι να έρθει κάπου εκει τέλη Οκτώβρη υπολογίζω και εγω λόγω εποχικότητας , μακάρι να μην έρθει και ποτε. Όσο για την ανοσία αγγέλης αυτή προυποθέτει μεγάλη διάρκεια στην ανοσία των εμβολιασμένων.

Γιατι δευτερο ρε τυπε ηδη τωρα ειμαστε στο 3ο.
Το πρωτο ηταν μαρτη απριλη με λιγα τεστ τα περισσοτερα κρουσματα δεν πιαστηκαν.
Το δευτερο ηρθε Οκτωβρη τελος με Νοέμβρη, το γεναρη εγινε μια καμψη και φλεβαρη μεσα προς τελος ηρθε το 3ο που μας βασανισε μεχρι τελη απριλη αρχες μαιου τωρα ειμαστε πτωτικα μεχρι την επομενη εξαρση.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
και γω πιστευω με το που ξεμπερδεψουμε με τουρισμο θα εχουμε νεα γλεντια
Πρεπει τουλαχιστον μεχρι το Σεπτέμβρη να εχει εμβολιαστει διπλοδοσικα το 70% και παραπανω,αν αυτο ειτε δεν γινει ειτε οι αρνητες δεν πανε ο κορωνα θα διατηρησει μια επιδημιακη εικονα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Πρεπει τουλαχιστον μεχρι το Σεπτέμβρη να εχει εμβολιαστει διπλοδοσικα το 70% και παραπανω,αν αυτο ειτε δεν γινει ειτε οι αρνητες δεν πανε ο κορωνα θα διατηρησει μια επιδημιακη εικονα.
απο τη στιγμη που εχει ανοιξει η πλατφορμα και δεν πανε να εμβολιαστουν τοτε καθε κατεργαρης στο παγκο του.Δεν σου φταιω ομως εγω να με ξανα κλεισεις μεσα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
απο τη στιγμη που εχει ανοιξει η πλατφορμα και δεν πανε να εμβολιαστουν τοτε καθε κατεργαρης στο παγκο του.Δεν σου φταιω ομως εγω να με ξανα κλεισεις μεσα.
Εγω θελω να κανω αδενοεμβολιο αλλα αυτο με τις θρομβωσεις με προβληματιζει γ αυτο και το ακυρωσα.
Ειμαι υπερ της Άστρα για εμβολιο και ας λενε διαφορα,και θα πω παραδειγμα υπαρκτο.
Εχω δυο θειους η γυναικα εμβολιαστικε αστρα ο θειος φαιζερ.
Η θεια εχει εμβολιαστει μονοδοσικη πριν 50 μερες και ο θειος διπλοδοσικος πριν 45 μερες μιας και το φαιζερ εχει 21 μερες μεταξι των δοσεων.
Ο θειος και η θεια εχουν περιπου ιδιο αριθμο αντισωματων και η θεια σε 10 η 15 μερες κανει την δευτερη δοση.
Αρα πιο δυνατο σε αντισωματα παιζει να ειναι το αστρα.
Θα πουν καποιοι αναλογα στον οργανισμο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Εγω θελω να κανω αδενοεμβολιο αλλα αυτο με τις θρομβωσεις με προβληματιζει γ αυτο και το ακυρωσα.
Ειμαι υπερ της Άστρα για εμβολιο και ας λενε διαφορα,και θα πω παραδειγμα υπαρκτο.
Η θεια εχει εμβολιαστει μονοδοσικη πριν 50 μερες και ο θειος διπλοδοσικος πριν 45 μερες μιας και το φαιζερ εχει 21 μερες μεταξι των δοσεων.
Ο θειος και η θεια εχουν περιπου ιδιο αριθμο αντισωματων και η θεια σε 10 η 15 μερες κανει την δευτερη δοση.
εγω δε κανω τιποτα αν δε περιμενω κανα χρονο ακομη και ας μου τα κανουν τσουρεκια στα αεροδρομια....και απο δουλειες παλι δεν μπορει να με πιεσει καποιος γιατι ειμαι αφεντικο του εαυτου μου (δοξα το θεο να λες)

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.082
Πόντοι
1.706
Τζανάκης: Το να φοράς μάσκα όταν περπατάς μόνος στον δρόμο δεν έχει καμία επιδημιολογική βάση
"Το να φοράς μια μάσκα σε ένα δρόμο που περπατάς, σε ένα άλσος που τρέχεις, σε ένα δάσος που κάνεις μια βόλτα νομίζω δεν έχει καμία επιδημιολογική βάση" είπε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης.

https://www.protothema.gr/koronoios...ton-dromo-den-ehei-kamia-epidimiologiki-vasi/

Φτάσαμε σε σημείο τα αυτονόητα που λέει ο kolompourdas εδώ και ένα χρόνο να πρέπει να τα πει καθηγητής μπας και τα χωνέψουν κάτι διανοητικά καθυστερημένοι τυφλοί οπαδοί του Κούλη που δε χρειάζεται να αναφέρουμε ποιοι είναι.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.651
Πόντοι
6.256
Α ρε τσιόδρα, ολα τα σφάζεις

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.720
Πόντοι
736
Γιατι δευτερο ρε τυπε ηδη τωρα ειμαστε στο 3ο.
Το πρωτο ηταν μαρτη απριλη με λιγα τεστ τα περισσοτερα κρουσματα δεν πιαστηκαν.
Το δευτερο ηρθε Οκτωβρη τελος με Νοέμβρη, το γεναρη εγινε μια καμψη και φλεβαρη μεσα προς τελος ηρθε το 3ο που μας βασανισε μεχρι τελη απριλη αρχες μαιου τωρα ειμαστε πτωτικα μεχρι την επομενη εξαρση.
Ναι , αλλα το είπα με την λογική οτι το πρώτο κύμα σχεδόν δεν συνέβει στην Ελλάδα , και τα 2ο-3ο ηταν τόσο κολλητά που θα μπορουσαν να θεωρηθούν και ένα , όσο κολλητά ηταν και τα 2ο-3ο λοκντάουν μεταξύ τους.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.720
Πόντοι
736
Τζανάκης: Το να φοράς μάσκα όταν περπατάς μόνος στον δρόμο δεν έχει καμία επιδημιολογική βάση
"Το να φοράς μια μάσκα σε ένα δρόμο που περπατάς, σε ένα άλσος που τρέχεις, σε ένα δάσος που κάνεις μια βόλτα νομίζω δεν έχει καμία επιδημιολογική βάση" είπε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης.

https://www.protothema.gr/koronoios...ton-dromo-den-ehei-kamia-epidimiologiki-vasi/

Φτάσαμε σε σημείο τα αυτονόητα που λέει ο kolompourdas εδώ και ένα χρόνο να πρέπει να τα πει καθηγητής μπας και τα χωνέψουν κάτι διανοητικά καθυστερημένοι τυφλοί οπαδοί του Κούλη που δε χρειάζεται να αναφέρουμε ποιοι είναι.
Βλέπω και εδω αναφέρει οτι εξαιρούνται απο την χρήση μάσκας όσοι εργάζονται σε ατομικό χώρο , αλλά και το να περπατάς μόνος στην ουσία είναι σαν να είσαι μόνος σου , το οτι θα περάσεις δίπλα απο κάποιον για ένα δευτερόλεπτο δεν νομίζω να κολλάς τίποτα.

1. Υπό την επιφύλαξη τυχόν ειδικότερων διατάξεων, επιβάλλεται η υποχρέωση χρήσης μη ιατρικής μάσκας, σε όλη την επικράτεια, σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων και των χώρων εργασίας, εξαιρουμένων όσων εργάζονται σε ατομικό χώρο χωρίς την παρουσία οποιουδήποτε άλλου προσώπου.
2. Από την υποχρέωση χρήσης μάσκας κατά την παρούσα εξαιρούνται: α) τα άτομα για τα οποία η χρήση μάσκας δεν ενδείκνυται για ιατρικούς λόγους που αποδεικνύονται με τα κατάλληλα έγγραφα, όπως λόγω αναπνευστικών προβλημάτων και β) τα παιδιά ηλικίας κάτω των τεσσάρων (4) ετών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom