sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 47.958
- Πόντοι
- 26.141
Το άνοιξαν ή του το κρατάν ακόμα κλειστό;Να πάτε στο μαγαζί του closer.
Το άνοιξαν ή του το κρατάν ακόμα κλειστό;Να πάτε στο μαγαζί του closer.
γιατι στη κουβα να επενδυσεις?Ονειρο μου η κουβα αν και βενεζουελα θα ηθελα να παω.
Στα 55 θελω να μεινω μονιμα κουβα αφου οικονομικα εχω φτιαχτει και εχω επενδυσει τα παντα στη κουβα.
Σκεφτομαι να ανοιξω κατι σε μπαρακι παραλιακο μπιτσ μπαρ φαση.γιατι στη κουβα να επενδυσεις?
καλη φαση αλλα θα βγαζεις φραγκα? εκει πεινανεΣκεφτομαι να ανοιξω κατι σε μπαρακι παραλιακο μπιτσ μπαρ φαση.
Βεβαια θα παω να δω πως κινειται η αγορα εκει.
Πιστευεις ακομα την κουλοκυβερνηση.20 τοις εκατο με δυο δοσεις?
Αφου μιλαγανε για αγέλη πριν το καλοκαιρι για να δεχτουμε τουρισμο.
Τα πανηγυρια δεν καταλαβαινω, για πιο λογο
Και καλα ο δικηγόρος και ο Ζαν Κλωντ...Τον αλβανό τι τον θες?Για να σας σερβιρει φορωντας τη σημαία του παλαι ποτε ΠΑΣΟΚ?Θα γουστάρω σε ένα τραπέζι με τσίπουρα με @alex71 @jhonny64 @jean-Claud @savvass κοψιδια μαγκάλι k μόνο πολιτικές συζητήσεις
Χρυσαυγιτες κ ΚΚΕ ποιους έχουμε εδώ μέσα;;;;;;;
Παγώνι όνομα και πράμα η πολύχρωμη.Τρομοκρατεί και πάλι η “πολύχρωμη” Παγώνη: “«Βάζετε το κεφάλι σας στο ντορβά» και εμβολιάζεστε ή ξεχάστε την επιστροφή στην «κανονικότητα»»!
και γω πιστευω με το που ξεμπερδεψουμε με τουρισμο θα εχουμε νεα γλεντιαΠιστευεις ακομα την κουλοκυβερνηση.
Εχει εμβολιασει 20% διπλοδοσικους και 30% μονοδοσικους.
Η αγελη θα επιτευχθεί τον σεπτεμβρη με Οκτωβρη με το 70% διπλοδοσικους.
Ως τοτε η κορωνα θα καλπαζει με εξαρσεις και υφεσεις.
Παντως 4ο κυμα κατα Οκτωβρη με νοεμβρη ειναι μαστ για να εμβολιαστουν οι ανω των 12 ετων.
Θα εχουμε περιπετεια μεχρι και τον αλλον χειμωνα ειναι σίγουρο, ισως σε μικροτερο βαθμο αλλα θα έχουμε
Γιατι δευτερο ρε τυπε ηδη τωρα ειμαστε στο 3ο.Πτωτικά τα νούμερα βλέπω σε διασωληνωμένους και σε νεκρούς , είναι που λήγει το κύμα ; είναι και η εποχικότητα ; είναι όλα μαζι , ποιός ξέρει , όσο για το 4ο κύμα που λέει ο Ζαν Κλώντ πιο πάνω που στην ουσία θα είναι το δεύτερο , αν είναι να έρθει κάπου εκει τέλη Οκτώβρη υπολογίζω και εγω λόγω εποχικότητας , μακάρι να μην έρθει και ποτε. Όσο για την ανοσία αγγέλης αυτή προυποθέτει μεγάλη διάρκεια στην ανοσία των εμβολιασμένων.
Κορονοϊός κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα 30-05-2021
Κορονοϊός κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα 30-05-2021 Κορονοϊός τα νέα κρούσματα 30/05/2021 στην Ελλάδα και οι περιοχές κατανομήςwww.odigostoupoliti.eu
Πρεπει τουλαχιστον μεχρι το Σεπτέμβρη να εχει εμβολιαστει διπλοδοσικα το 70% και παραπανω,αν αυτο ειτε δεν γινει ειτε οι αρνητες δεν πανε ο κορωνα θα διατηρησει μια επιδημιακη εικονα.και γω πιστευω με το που ξεμπερδεψουμε με τουρισμο θα εχουμε νεα γλεντια
απο τη στιγμη που εχει ανοιξει η πλατφορμα και δεν πανε να εμβολιαστουν τοτε καθε κατεργαρης στο παγκο του.Δεν σου φταιω ομως εγω να με ξανα κλεισεις μεσα.Πρεπει τουλαχιστον μεχρι το Σεπτέμβρη να εχει εμβολιαστει διπλοδοσικα το 70% και παραπανω,αν αυτο ειτε δεν γινει ειτε οι αρνητες δεν πανε ο κορωνα θα διατηρησει μια επιδημιακη εικονα.
Εγω θελω να κανω αδενοεμβολιο αλλα αυτο με τις θρομβωσεις με προβληματιζει γ αυτο και το ακυρωσα.απο τη στιγμη που εχει ανοιξει η πλατφορμα και δεν πανε να εμβολιαστουν τοτε καθε κατεργαρης στο παγκο του.Δεν σου φταιω ομως εγω να με ξανα κλεισεις μεσα.
εγω δε κανω τιποτα αν δε περιμενω κανα χρονο ακομη και ας μου τα κανουν τσουρεκια στα αεροδρομια....και απο δουλειες παλι δεν μπορει να με πιεσει καποιος γιατι ειμαι αφεντικο του εαυτου μου (δοξα το θεο να λες)Εγω θελω να κανω αδενοεμβολιο αλλα αυτο με τις θρομβωσεις με προβληματιζει γ αυτο και το ακυρωσα.
Ειμαι υπερ της Άστρα για εμβολιο και ας λενε διαφορα,και θα πω παραδειγμα υπαρκτο.
Εχω δυο θειους η γυναικα εμβολιαστικε αστρα ο θειος φαιζερ.
Η θεια εχει εμβολιαστει μονοδοσικη πριν 50 μερες και ο θειος διπλοδοσικος πριν 45 μερες μιας και το φαιζερ εχει 21 μερες μεταξι των δοσεων.
Ο θειος και η θεια εχουν περιπου ιδιο αριθμο αντισωματων και η θεια σε 10 η 15 μερες κανει την δευτερη δοση.
Αρα πιο δυνατο σε αντισωματα παιζει να ειναι το αστρα.
Θα πουν καποιοι αναλογα στον οργανισμο.
Α ρε τσιόδρα, ολα τα σφάζειςΕγω θελω να κανω αδενοεμβολιο αλλα αυτο με τις θρομβωσεις με προβληματιζει γ αυτο και το ακυρωσα.
Ειμαι υπερ της Άστρα για εμβολιο και ας λενε διαφορα,και θα πω παραδειγμα υπαρκτο.
Εχω δυο θειους η γυναικα εμβολιαστικε αστρα ο θειος φαιζερ.
Η θεια εχει εμβολιαστει μονοδοσικη πριν 50 μερες και ο θειος διπλοδοσικος πριν 45 μερες μιας και το φαιζερ εχει 21 μερες μεταξι των δοσεων.
Ο θειος και η θεια εχουν περιπου ιδιο αριθμο αντισωματων και η θεια σε 10 η 15 μερες κανει την δευτερη δοση.
Αρα πιο δυνατο σε αντισωματα παιζει να ειναι το αστρα.
Θα πουν καποιοι αναλογα στον οργανισμο.
Ναι , αλλα το είπα με την λογική οτι το πρώτο κύμα σχεδόν δεν συνέβει στην Ελλάδα , και τα 2ο-3ο ηταν τόσο κολλητά που θα μπορουσαν να θεωρηθούν και ένα , όσο κολλητά ηταν και τα 2ο-3ο λοκντάουν μεταξύ τους.Γιατι δευτερο ρε τυπε ηδη τωρα ειμαστε στο 3ο.
Το πρωτο ηταν μαρτη απριλη με λιγα τεστ τα περισσοτερα κρουσματα δεν πιαστηκαν.
Το δευτερο ηρθε Οκτωβρη τελος με Νοέμβρη, το γεναρη εγινε μια καμψη και φλεβαρη μεσα προς τελος ηρθε το 3ο που μας βασανισε μεχρι τελη απριλη αρχες μαιου τωρα ειμαστε πτωτικα μεχρι την επομενη εξαρση.
Βλέπω και εδω αναφέρει οτι εξαιρούνται απο την χρήση μάσκας όσοι εργάζονται σε ατομικό χώρο , αλλά και το να περπατάς μόνος στην ουσία είναι σαν να είσαι μόνος σου , το οτι θα περάσεις δίπλα απο κάποιον για ένα δευτερόλεπτο δεν νομίζω να κολλάς τίποτα.Τζανάκης: Το να φοράς μάσκα όταν περπατάς μόνος στον δρόμο δεν έχει καμία επιδημιολογική βάση
"Το να φοράς μια μάσκα σε ένα δρόμο που περπατάς, σε ένα άλσος που τρέχεις, σε ένα δάσος που κάνεις μια βόλτα νομίζω δεν έχει καμία επιδημιολογική βάση" είπε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης.
https://www.protothema.gr/koronoios...ton-dromo-den-ehei-kamia-epidimiologiki-vasi/
Φτάσαμε σε σημείο τα αυτονόητα που λέει ο kolompourdas εδώ και ένα χρόνο να πρέπει να τα πει καθηγητής μπας και τα χωνέψουν κάτι διανοητικά καθυστερημένοι τυφλοί οπαδοί του Κούλη που δε χρειάζεται να αναφέρουμε ποιοι είναι.