Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

Περιμενετε αποποιησεις ευθυνων εσεις

Αν μακροπροθεσμα αρχισει και δουλευει το χτικιο θα ψαξετε να βρειτε τους ανεμελους και τους ειδικους μουφολογους να τους ζητησετε ευθυνες

Προβατα μππεεεεεεεεεεε.....

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.898
Πόντοι
456
Ξέρει κανείς σε ποιο εμβολιαστικο κέντρο κάνουν το εμβόλιο της Johnson and Johnson;
Διάβασα ότι παρέλαβαν νέες παρτίδες αλλά εγώ δεν το βρίσκω πουθενά ,μόνο στην Αίγινα το βρήκα αλλά μου πέφτει μακριά.
Ξέρει κανείς;

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.055
Πόντοι
2.606
Εγώ πιστεύω διαβάζει το νήμα "αφίξεις αλλοδαπών τρανς" στο bou....είναι υπουργός Ανάπτυξης, νοιάζεται για τις ξένες επενδύσεις
...ισως να διαβαζει με ενδελεχες ενδιαφερον και φατσα ψωλομουρη το πολυ εξωτικο νημα " βουλγαροτραβελα"...ψαχνει σιγουρα παντου επενδυτες!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.720
Πόντοι
736
Λοιπόν το ιικό φορτίο που έχει δεχτεί κάποιος είναι ευθέως ανάλογο με την βαρύτητα νόσησης.
Εγω νόμιζα οτι το μόνο που μετρούσε ηταν το κόλλησα η δεν κόλλησα , αλλά πως είναι τόσο σίγουροι αυτοί που έκαναν τις έρευνες οτι αυτός με το μεγάλο ιικό φορτίο που το περνάει βαριά , δεν είχε κολλήσει ένα μικρό φορτίο το οποίο μεγάλωσε στην συνέχεια με την όποια μέθοδο έχουν οι διάφοροι ιοί να εξαπλώνονται ;

Επίσης αν είναι έτσι όπως τα έλεγε ο Prince , και επιβεβαιώνεις και εσυ , τότε σε ένα ζευγάρι παράδειγμα αν εμβολιαστεί ο ένας είναι σχεδόν σαν να εμβολιάστηκε και ο άλλος , ειδικά στην περίπτωση που ο ανεμβολίαστος κάθεται σπίτι και έρχεται σε επαφή μόνο με τον-την σύντροφό του.

Απο αυτά που είχα ακούσει ως τώρα δηλαδή , νόμιζα οτι το μόνο που ισχύει σε σχέση με το μικρό φορτίο είναι οτι αν έχω μικρό φορτίο και συναντηθώ με 100 άτομα θα το κολλήσω παράδειγμα στους 2 , ενω με μεγάλο φορτίο θα το κολλήσω στους 20 , οτι δηλαδή αυξάνονται απλά οι πιθανότητες μετάδοσης.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.720
Πόντοι
736
Ξέρει κανείς σε ποιο εμβολιαστικο κέντρο κάνουν το εμβόλιο της Johnson and Johnson;
Διάβασα ότι παρέλαβαν νέες παρτίδες αλλά εγώ δεν το βρίσκω πουθενά ,μόνο στην Αίγινα το βρήκα αλλά μου πέφτει μακριά.
Ξέρει κανείς;
Απο οτι άκουσα όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν για το johnson , το έστειλαν στα νησιά λέει λόγω τουρισμου , δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι , απλά αυτό άκουσα.

Όσο για τις νέες παρτίδες που λές ποιός ξέρει μπορεί να τις έστειλαν και αυτές κατευθείαν στα νησιά.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.720
Πόντοι
736
Εάν μεταδοθεί ελαφρύ ιικό φορτίο, μπορεί να γίνει βαρύ φορτίο/βαριά νόσηση σε αυτόν που μεταδόθηκε?
Η βιβλιογραφία για τους ιούς γενικά λέει οτι αυτό γίνεται , ο Leclerc απάντησε πως δεν γίνεται , ξερω γω τι γίνεται με αυτόν τον κορώνα μήπως είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα ;
Δηλαδή γίνεται σε όλους του άλλους ιούς αλλά στον κορώνα όχι ; Δεν γίνεται σε κανέναν ιό ; :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.101
Πόντοι
3.656
Εγώ ούτε που πήρα στα χέρια μου τέτοιο έντυπο
Κάτι. Μόνο με ρωτούσαν οι. Νοσοκόμες κ. Απαντούσα

Ούτε ταυτότητα δε μου ζήτησαν
Άλλον να έστελνα ,θα Μπορούσε να κάνει για εμένα
Εγώ συμπλήρωσα ο ίδιος το έντυπο, το έλεγξε η Γιατρός, υπέγραψε αριστερά κι εγώ υπέγραψα δεξιά. Στη συνέχεια η Νοσηλεύτρια έλεγξε την ταυτότητά μου, μου έκανε το εμβόλιο, περίμενα ένα τέταρτο, κι έφυγα. Κι είμαι πάλι εδώ να γράφω στο Μπου

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.101
Πόντοι
3.656

Περιμενετε αποποιησεις ευθυνων εσεις

Αν μακροπροθεσμα αρχισει και δουλευει το χτικιο θα ψαξετε να βρειτε τους ανεμελους και τους ειδικους μουφολογους να τους ζητησετε ευθυνες

Προβατα μππεεεεεεεεεεε.....
Αν η Γιαγιά μου είχε αρχίδια, θα είχα τρεις παππούδες. Αλλά αν δεν θέλεις να εμβολιαστείς, μην μας πρήζεις. Πάρε το ρίσκο σου, και μπορεί να είσαι από τους τυχερούς που θα περάσουν τον Ιό ελαφρά, γιατί όχι;

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Αν η Γιαγιά μου είχε αρχίδια, θα είχα τρεις παππούδες. Αλλά αν δεν θέλεις να εμβολιαστείς, μην μας πρήζεις. Πάρε το ρίσκο σου, και μπορεί να είσαι από τους τυχερούς που θα περάσουν τον Ιό ελαφρά, γιατί όχι;
φοβαται να κανει το εμβολιο μηπως απο πρασινη καμπια μεταμορφωθει σε μπλε πεταλουδα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.101
Πόντοι
3.656
φοβαται να κανει το εμβολιο μηπως απο πρασινη καμπια μεταμορφωθει σε μπλε πεταλουδα
δεν γνωρίζω αν φοβάται. Κάποια εταιρεία έλεγξε 812.000 αντιεμβολιαστικές δημοσιεύσεις και βρήκε ότι πίσω από το 65% αυτών κρύβονται 12 συγκεκριμένα άτομα. Δεν είναι φανατικοί. Είναι εταιρείες προπαγανδιστών, πολύ καλοί στη δουλειά τους, που πληρώνονται αδρά από κύκλους που έχουν συμφέρον να πολεμάνε την Επιστήμη. Δεν ξέρω αν οποιοσδήποτε δηλώνει αντιεμβολιαστής είναι απλά παραπλανημένος, ή είναι μισθοφόρος πηγή https://www.sciencealert.com/most-a...line-come-from-the-same-12-people-study-shows

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Σήμερα, στις 8.00 το πρωί έκανα τη 2η δόση του Άστρα Ζένεκα. Φωτογράφησα το έντυπο, πριν το συμπληρώσω, για να δει ο κάθε καλόπιστος αναγνώστης, πως δεν υπάρχει κάπου η Δήλωση Αποποίησης ευθύνης για τον εμβολιασμό. Καταγράφει το Ιστορικό του εμβολιαζόμενου, κάτω αριστερά υπογράφει ο Γιατρός, κάτω δεξιά ο εμβολιαζόμενος. Δεν κολλάει στο μπράτσο μου νόμισμα του ευρώ, ούτε πιρούνι, όπως ισχυρίζονται διάφοροι ψεκασμένοι στο διαδίκτυο. Δεν πιάνω 5G, δεν μου έδωσαν δώρο κεραία για καλύτερη λήψη, κι ας έκανα επανεκκίνηση, κι ας έφερα εφτά φορές το γύρω του τετραγώνου. Αν συνεχίσω να γράφω, σημαίνει πως δεν έπαθα θρόμβωση ή οτιδήποτε άλλο. Θα είμαστε σε επικοινωνία
ΕΜΒΟΛΙΟ.jpg
εγώ δεν βλέπω να γράφει κάτω δεξιά ονομ/νυμο και υπογραφή εμβολιαζόμενου πάντως. Άρα από την κούτρα τους σε βάλανε να υπογράψεις. Γι'αυτό και δεν το έχει αναφέρει άλλος.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Ξέρει κανείς;
Χτες τα μεσάνυχτα που έψαχνα να κλείσω μου έβγαλε σε εμβολιαστικο κέντρο στον Πειραιά, νομίζω στο Τζάνειο για μια δόση, άρα j & j.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.101
Πόντοι
3.656
εγώ δεν βλέπω να γράφει κάτω δεξιά ονομ/νυμο και υπογραφή εμβολιαζόμενου πάντως. Άρα από την κούτρα τους σε βάλανε να υπογράψεις. Γι'αυτό και δεν το έχει αναφέρει άλλος.
ακόμα κι έτσι να είναι, δεν υπάρχει αποποίηση ευθύνης ΠΟΥΘΕΝΑ στο έντυπο, όπως ισχυρίζονται οι ψεκασμένοι

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
ακόμα κι έτσι να είναι, δεν υπάρχει αποποίηση ευθύνης ΠΟΥΘΕΝΑ στο έντυπο, όπως ισχυρίζονται οι ψεκασμένοι
εντωμεταξύ ο καημός τους είναι η αποποίηση ευθυνών, δηλαδή δεν τους ενδιαφέρει που θα ψοφήσουν σε αυτή την περίπτωση, τους ενδιαφέρει να προλάβουν να πάρουν λεφτά πριν ψοφήσουν :2funny: φτιάξανε τσέπες και στα φέρετρα αυτοί

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.853
Πόντοι
12.756
Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Εγώ συμπλήρωσα ο ίδιος το έντυπο, το έλεγξε η Γιατρός, υπέγραψε αριστερά κι εγώ υπέγραψα δεξιά. Στη συνέχεια η Νοσηλεύτρια έλεγξε την ταυτότητά μου, μου έκανε το εμβόλιο, περίμενα ένα τέταρτο, κι έφυγα. Κι είμαι πάλι εδώ να γράφω στο Μπου
Έπρεπε να ήσουν με την νοσηλεύτρια :wink:
Καλή ανοσία!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
δεν γνωρίζω αν φοβάται. Κάποια εταιρεία έλεγξε 812.000 αντιεμβολιαστικές δημοσιεύσεις και βρήκε ότι πίσω από το 65% αυτών κρύβονται 12 συγκεκριμένα άτομα. Δεν είναι φανατικοί. Είναι εταιρείες προπαγανδιστών, πολύ καλοί στη δουλειά τους, που πληρώνονται αδρά από κύκλους που έχουν συμφέρον να πολεμάνε την Επιστήμη. Δεν ξέρω αν οποιοσδήποτε δηλώνει αντιεμβολιαστής είναι απλά παραπλανημένος, ή είναι μισθοφόρος πηγή https://www.sciencealert.com/most-a...line-come-from-the-same-12-people-study-shows
Αυτο θα ηταν μια εξηγηση. Ειναι πιο ευκολο να αποδεχθω οτι καποιοι πληρωνονται για να γραφουν ανοησιες, παρα οτι τις πιστευουν πραγματικα.
Εχουμε κι εδω κατι τετοια κουμάσια.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εσυ να πας να τους πεις, οτι οταν νοσησες κυκλοφορουσες εξω με τον κινδυνο να διασπειρεις τον ιο.
Εγω δεν εχω να τους πω τιποτα. Γιατι δεν εχω ευθυνη γι αυτο. Πανδημια εχουμε. Ενω εσυ εχεις ευθυνη οταν κυκλοφορεις ελευθερος ενω νοσεις.

Σήμερα, στις 8.00 το πρωί έκανα τη 2η δόση του Άστρα Ζένεκα. Φωτογράφησα το έντυπο, πριν το συμπληρώσω, για να δει ο κάθε καλόπιστος αναγνώστης, πως δεν υπάρχει κάπου η Δήλωση Αποποίησης ευθύνης για τον εμβολιασμό. Καταγράφει το Ιστορικό του εμβολιαζόμενου, κάτω αριστερά υπογράφει ο Γιατρός, κάτω δεξιά ο εμβολιαζόμενος. Δεν κολλάει στο μπράτσο μου νόμισμα του ευρώ, ούτε πιρούνι, όπως ισχυρίζονται διάφοροι ψεκασμένοι στο διαδίκτυο. Δεν πιάνω 5G, δεν μου έδωσαν δώρο κεραία για καλύτερη λήψη, κι ας έκανα επανεκκίνηση, κι ας έφερα εφτά φορές το γύρω του τετραγώνου. Αν συνεχίσω να γράφω, σημαίνει πως δεν έπαθα θρόμβωση ή οτιδήποτε άλλο. Θα είμαστε σε επικοινωνία
ΕΜΒΟΛΙΟ.jpg
Μποκολε να μας πεις τι συμπτωματα εχεις....
Συη πρωτη δοση σε γονατισε?? Ξερω πολλους με αστρα που τους γονατισε η πρωτη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom