Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.022
Πόντοι
6.256
Οι αυστριακοι πετανε τις μάσκες, εμείς?
Τι εκαναν καλυτερα οι αυστριακοί

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
(που η ιδια η λινου βγηκε και ειπε οτι το αστραζενεκα σιγουρα στο μελλον θα βγαλει και αλλες βλαβες)
Πού το ειπε αυτο?
Πουθενα δεν υπαρχει τετοια δηλωση.
Αν υπηρχε θα ειχε χαλασει ο κοσμος.
Γιατι γραφετε τετοια πραγματα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σοβαρεψου μαστορα

Προσπαθησε το τουλαχιστον
Εσυ γιατι δεν το προσπαθεις ποτέ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ε τα παράβολα κ το χαρτόσημα κ όλα τα έξοδα της αγωγής εννοείται να αναλαμβάνω εγώ απλώς η αμοιβή σου ειναι επί τοις εκατό
Εγώ στηρικτικα στα λόγια Θεοδωρίδου κ έκλεισα να εμβόλιαστω ενώ για τρεις εβδομάδες μετά έκλεισα εισητηρια επαγγελματικά για εξωτερικό ,,,όμως πρέπει 21 μέρες μετά να είμαι εδώ τελικά για δεύτερη δόση άρα χάνω. Πτήση κ επαγγελματικό ραντεβού
Αυτό δεν είναι εξαπάτηση ;;;
Σκέψου το παραπλάνηση πολίτη από δημόσιο αρμόδιο όργανο με ενδεχόμενο δόλο για εμβολιασμό αλλά κ διαφυγοντα κέρδη
Ηθική βλάβη κ ότι αλλο μπορούμε
Ένα φυσιολογικό ποσό στα 30 χιλιάρικα με αγωγή κατά προσωπικά της Θεοδωρίδου αλλά κ του θεσμού αφού εκπροσωπεί το κράτος
:rockon:
Αν υπαρχει ενα πραγμα που αντιπαθω ως δικηγορος, ειναι κατι αγωγες και μηνυσεις που κανουν διαφοροι περιεργοι κατα του πρωθυπουργου, κατά του Προεδρου της Δημοκρατιας επικαλουμενοι προδοσιες, σφαλματα, δόλο, ξεπουλημα κλπ.
Επισης αντιπαθω τους συναδελφους, που παιρνουν λεφτα απο αυτους τους ανθρωπους για να κανουν αγωγες και μηνυσεις που τις βλεπουν οι δικαστες και κρατανε την κοιλια τους απο τα γελια.
Σορυ φιλε, αλλά αυτα που μου λες δεν ειναι σοβαρα πραγματα, άκου "εξαπατηση απο κρατικο οργανο με δολο". Μην λετε πραγματα που δεν γνωριζετε τι σημαινουν. Ψαξε αλλου, σιγουρα θα βρεις προθυμους συναδελφους αν πληρωνεις, παντως εαν τους υποσχεθεις οτι θα πληρωθουν με ποσοστο απο αυτα που θα παρεις, πιστεψε με δεν θα βρεις κανεναν. Πονηροι υπαρχουν πολλοι, χαζοί ομως οχι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ειμαστε απο τις λιγες χωρες που εμβολιαζουν με αδενοεμβολιο σε τοσο μικρες ηλικιες.
Η ομάδα επιτροπης εμβολιασμών που εχουν ορισει ειναι για τα μπαζα.
Επρεπε το αδενοεμβολιο να το κανουν συγκεκριμενες κατηγοριες πολιτων για να ειναι ασφαλες.
Οι ανω των 55 θεωρουνται ασφαλης και μπορουν να το κανουν αφοβα.
Σωστα, τι ειναι η επιτροπη εμβολιασμων μπροστα στον Ζαν Κλωντ του μπου κομ.
Ε ρε αρρωστια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
191351828_3976334942412374_6995679594331953218_n.jpg
Πολυ καλα του κάνανε του νταλικερη, ειχε ηδη καταδικασθει αλλες δυο φορες και τον πηγανε τριτη φορα στο αυτοφωρο. Αμετανοητος και προκλητικος. Μπραβο στο δικαστηριο που με ειδικη αιτιολογια στην αποφαση, τον υποχρεωσε να εκτισει 40 μερες στη φυλακη.
Και την επομενη φορα θα φαει ακομη περισσοτερες.
Οσο για τη μαλακια οτι εχει κανει χειρουργεια και δεν μπορει να φοραει τη μασκα, εχω να του πω να παει να γαμηθει, αυτο που λεει αποτελει προσβολη για ολους τους μεταμοσχευμενους με βαρια χειρουργεια που φορανε υποχρεωτικα μασκα, ουστ σουργελο καραγκιοζη

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.170
Πόντοι
22.266
Αν υπαρχει ενα πραγμα που αντιπαθω ως δικηγορος, ειναι κατι αγωγες και μηνυσεις που κανουν διαφοροι περιεργοι κατα του πρωθυπουργου, κατά του Προεδρου της Δημοκρατιας επικαλουμενοι προδοσιες, σφαλματα, δόλο, ξεπουλημα κλπ.
Επισης αντιπαθω τους συναδελφους, που παιρνουν λεφτα απο αυτους τους ανθρωπους για να κανουν αγωγες και μηνυσεις που τις βλεπουν οι δικαστες και κρατανε την κοιλια τους απο τα γελια.
Σορυ φιλε, αλλά αυτα που μου λες δεν ειναι σοβαρα πραγματα, άκου "εξαπατηση απο κρατικο οργανο με δολο". Μην λετε πραγματα που δεν γνωριζετε τι σημαινουν. Ψαξε αλλου, σιγουρα θα βρεις προθυμους συναδελφους αν πληρωνεις, παντως εαν τους υποσχεθεις οτι θα πληρωθουν με ποσοστο απο αυτα που θα παρεις, πιστεψε με δεν θα βρεις κανεναν. Πονηροι υπαρχουν πολλοι, χαζοί ομως οχι
Δλδ τη μαλάκια που πέταξε η Θεοδωρίδου δεν πρέπει να την κυνηγήσουμε;;;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.170
Πόντοι
22.266
Δεν τελείωσα έχω κ άλλα
Λυπάμαι που οι πραγματικοί δεξιοί πατριώτες σε αυτή τη χώρα έχουν χαθεί κ υπάρχουν μόνο επαγγελματίες δεξιοί κ νεοδημοκρστες

Για να έχουμε υγειη δεξιά θα πρέπει πρώτα από όλα εμείς να την κρίνουμε κ να την κυνηγάμε όταν παρεκτρέπεται

• Like
Αντιδράσεις: ave.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Ε ρε αρρωστια
Σούργελο ο φίλος αλλά αυτό που λέει για τις λίγες χώρες είναι γεγονός.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Ε ρε αρρωστια
Η αποφαση της επιτροπης για εμβολιασμο 30ρηδων με Astra Zeneca ειναι εγκληματικη
Υπαρχει το προηγουμενο αποφασεων αλλων κρατων για την πληρη απαγορευση του η την χρηση του ΜΟΝΟ σε ηλικιωμενους και στο Κουλισταν σημερα εχουμε νεκρους οπως η 44χρονη στην Κρητη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Η αποφαση της επιτροπης για εμβολιασμο 30ρηδων με Astra Zeneca ειναι εγκληματικη
Υπαρχει το προηγουμενο αποφασεων αλλων κρατων για την πληρη απαγορευση του η την χρηση του ΜΟΝΟ σε ηλικιωμενους και στο Κουλισταν σημερα εχουμε νεκρους οπως η 44χρονη στην Κρητη
Kι αλλος γιατρος απο δω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν τελείωσα έχω κ άλλα
Λυπάμαι που οι πραγματικοί δεξιοί πατριώτες σε αυτή τη χώρα έχουν χαθεί κ υπάρχουν μόνο επαγγελματίες δεξιοί κ νεοδημοκρστες

Για να έχουμε υγειη δεξιά θα πρέπει πρώτα από όλα εμείς να την κρίνουμε κ να την κυνηγάμε όταν παρεκτρέπεται
Ποιοι ειστε "εσεις"?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom