Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.765
Πόντοι
3.656
,τι συνεπειες μπορει να εχει ενα εμβολιο που δε πιστευω με τιποτα οτι εχει τον ιδιο βαθμο επικινδυνοτητας με τα αλλα κοινα εμβολια
Άντε πάλι η ίδια παμπάλαια ιστορία. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ. Ως πότε τα μέλη των Σάπιενς που έχουν παραμείνει στην πρωταρχική κατάσταση του αρχέγονου πίθηκου - πρόγονου, θα κρατάνε πίσω την ανθρωπότητα επειδή ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ή ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ σε οτιδήποτε; Άσε τους Επιστήμονες άνθρωπε να δράσουν, και πίστευε ότι δεν προσεληνωθήκαμε, ότι στην πραγματικότητα μας κυβερνούν Εξωγήινοι, κι ότι ο Μέγα Αλέκος έκλεισε τα ρυπαρά γένη στις πυραμίδες της Τάκλα Μακάν. Από την άλλη απλώνεις το χέρι σου και καβαλάς αεροπλάνα, έχεις διπλάσιο μέσο όρο ζωής από τους παππούδες σου και τρως κρέας κάθε μέρα, αν γουστάρεις ενώ αυτοί το έτρωγαν Πάσχα και Χριστούγεννα. Πόση αχαριστία πια

• Like
Αντιδράσεις: alex71
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Άντε πάλι η ίδια παμπάλαια ιστορία. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ. Ως πότε τα μέλη των Σάπιενς που έχουν παραμείνει στην πρωταρχική κατάσταση του αρχέγονου πίθηκου - πρόγονου, θα κρατάνε πίσω την ανθρωπότητα επειδή ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ή ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ σε οτιδήποτε; Άσε τους Επιστήμονες άνθρωπε να δράσουν, και πίστευε ότι δεν προσεληνωθήκαμε, ότι στην πραγματικότητα μας κυβερνούν Εξωγήινοι, κι ότι ο Μέγα Αλέκος έκλεισε τα ρυπαρά γένη στις πυραμίδες της Τάκλα Μακάν. Από την άλλη απλώνεις το χέρι σου και καβαλάς αεροπλάνα, έχεις διπλάσιο μέσο όρο ζωής από τους παππούδες σου και τρως κρέας κάθε μέρα, αν γουστάρεις ενώ αυτοί το έτρωγαν Πάσχα και Χριστούγεννα. Πόση αχαριστία πια
κατι περνεις εσυ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.765
Πόντοι
3.656
πολλά ΠΑΙΡΝΩ. Εσύ τι πέρνεις, δεν γνωρίζω, άρχισε από τα βασικά. Μάθε ορθογραφία, και ύστερα εξέφρασε άποψη για τα Εμβόλια και την Ιατρική Επιστήμη. Μπορείς βέβαια να επιλέξεις να βράζεις ματζούνια, φύλλα φραπελιάς, Κρυσταλλοθεραπεία , να ανοίξεις τα Τσάκρα σου κλπ. Δυστυχώς δεν υπάρχει πια το νερό του Καματερού

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
πολλά ΠΑΙΡΝΩ. Εσύ τι πέρνεις, δεν γνωρίζω, άρχισε από τα βασικά. Μάθε ορθογραφία, και ύστερα εξέφρασε άποψη για τα Εμβόλια και την Ιατρική Επιστήμη. Μπορείς βέβαια να επιλέξεις να βράζεις ματζούνια, φύλλα φραπελιάς, Κρυσταλλοθεραπεία , να ανοίξεις τα Τσάκρα σου κλπ. Δυστυχώς δεν υπάρχει πια το νερό του Καματερού
σε απαλλασσω λογω :jerking:

Zeus69

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
111
Πόντοι
1
Ούτε η Αγία Αθανασία του Αιγάλεω. Γι' αυτό γίνονται όλα αυτά :2funny:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.365
Πόντοι
786
έκφρασε; ίσως...

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Εγω ειμαι υπερ του αστρα και ας λενε οτι θελουν τα καναλια.
Γενικα ειμαι υπερ των εμβολιων των αδενοιων.
Και εγω αν θα κανω με αστρα θα κανω.
Εχω φιλο διαδικτιακο που εχει σπουδασει μοριακη γενετικη και τον ρωτησα και μου είπε πως σιγουροι 100% για τα mrna εμβολια θα ειμαστε σε κανα χρονο που θα εχουμε βαση δεδομενων.
Τωρα ειναι απλα πειραματικο ολο το σταδιο που γινεται.
Απλα εχουμε 2 τεχνολογίες η μρνα και του αδενοιου και στο τελος θα συγκρινουν το με και το δε και θα βγάλουν συμπέρασμα.
Παντως του αδενοιου μου ειπε ειναι πιο δυνατο εμβολιο με πιο πολλες παρενεργειες αλλα και πιο ασφαλης.
Του μρνα εχουν λιγότερες παρενεργειες αλλα εχουν μαλλον λιγη χρονικη ανοσια γυρω στο 6μηνο με 8μηνο ενω ο αδενοιος κρατάει ανετα χρονο.
Σημερα του εχω στείλει και αλλα ερωτηματα και μολις μου απαντησει θα τα γραψω.

Σωστος τονυ.
Εγω ειπα η επιτροπη εμβολιασμων της χωρας θελει ξηλωμα.
Ποιος ηταν αυτος ο εξυπνακιας που πηρε τη πρωτοβουλια να πει οκ αστρα απο 30 ετων και ανω??
Και εχουμε ηδη 3 ατομα που χαροπαλευουν.
Αν το αστρα το εκαναν ανω των 55 αυτη τη στιγμη δεν θα ειχαμε τετοια ζητηματα.
Απλα τους εμειναν εμβολια δεν ειχαν που να τα κανουν και ειπαν ας τα κανουμε στους 30ιδες σιγα δεν θα παθουν τιποτα και τωρα 3 με 4 ατομα κινδυνευουν να χασπυν τη ζωη τους.
Σε δανια σλοβακια καναδα και αλλες χωρες οταν ενα ατομα πεθαινε απο το εμβολιο επεφτε μπαν στην εταιρεια.
Εδω ομως δεν πτωουνται συνεχιζουν ακαθεκτοι.
Φτου στα μούτρα της επιτροπης εμβολιασμων και στα μούτρα της κυβερνησης.

:2funny::2funny::2funny:
Αυτός είναι ο Ζανούλης που αγαπήσαμε.
Καλωσήρθες ξανά Ζαν!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
:2funny::2funny::2funny:
Αυτός είναι ο Ζανούλης που αγαπήσαμε.
Καλωσήρθες ξανά Ζαν!
Και παλι λεω οτι το αστρα ειναι ενα καλο και ασφαλης εμβολιο για ολους ανω των 55 ετων.
Ειναι εμβολιο αδενοιου παλια και δοκιμασμενη συνταγη.
Το μονο θεμα ειναι οι απειροελαχιστες επιπτωσεις θρομβων ιδιως σε μικροτερες ηλικιες καιτι που επρεπε η κυβερνηση να αποτρεψει
Εγω δεν το κανω και θα το παω μαλλον προς σεπτεμβρη με αδενοεμβολιο.

studio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Like
104
Πόντοι
0

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011