Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
Τύπε ας μας απαντήσει κανονικά ότι δεν ευθύνονται οι εμβολιασμοί.

Για να του πω και ποια χώρα εινα, αν έχει διαδηλώσεις που λέει ο Αλεξ ή έγινε κάτι άλλο.

Εσένα σε ρωτάει ο γιατρός από που είσαι όταν σου δίνει αγωγή ;
με τον τρόπο που έχεις (πονηρά ή ...από λάθος) αποκόψει αποσπασματικά τμήμα των διαγραμμάτων όποιος θέλει να είναι ακριβολόγος θα σου πει ότι δεν μπορεί να δώσει ξεκάθαρη απάντηση. Προσωπικά πιστεύω ότι το κάνεις εν γνώσει σου γι' αυτό άλλωστε δεν βάζεις την χώρα ώστε να δούμε την πλήρη εικόνα και τους χρονικούς συσχετισμούς.

αν κάνω λάθος και ρωτάς με ειλικρίνεια δεν έχεις παρά να βάλεις πλήρη τα διαγράμματα (και τη χώρα :wink: ). Στο μεταξύ να σου πω το κλασσικό που έχουν γράψει πολλάκις οι αγγλομαθείς στατιστικολόγοι του μπου :) :
"Correlation does not imply causation" ,
ακόμη και αν φαίνεται να υπάρχει συσχέτιση νομίζεις ότι μπορεί κάποιος μη ειδικός (όπως είμαστε εμείς οι απλοί αναγνώστες) να βγάζει συμπεράσματα απλά συκγρίνοντας αριθμούς, εφόσον δεν έχει πρόσβαση σε άλλα στοιχεία ;

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Νίκο ; Θα σου πω κάτι τελευταίο για την στατιστική:

Όλοι όσοι έχουν σκοτωθεί σε αεροπορικό ατύχημα, μπήκαν εκείνη τη μέρα στο αεροπλάνο γνωρίζοντας πως ταξιδεύουν με το πιο ασφαλές μέσο που υπάρχει.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.022
Πόντοι
6.256
Η μεγαλύτερη υποκρισία του αιώνα

Για να καταλάβετε ότι μια επιδημία την κατέταξαν σε πανδημία

Εμένα για το καλό του συνόλου μου εκλεισαν την επιχείρηση με ζημιά όπως κ εκατομμυριων άλλων μικρό εποχειρησεων παγκόσμια λόγω πανδημίας επαναλαμβάνω για το καλό του κοινωνικού συνόλου
ΑΛΛΑ για τις φαρμακοβιομηχανίες για το καλό του κοινωνικού συνόλου αδυνατούσαν τόσο καιρό να αποδεσμεύσουν την πατέντα

Κ μάλιστα βγαίνουν τσογλανια καθηγητές φαρμακολογίας κ γιατροί κ υποστηρίζουν την πατέντα που πρέπει να μην απελευθερωθεί διότι έτσι κλονι ο καπιταλισμός κ η έρευνα
Βρε μουνια της λάσπης κ ο καπιταλισμός δεν κλονίζεται έχοντας κλειστά εκατομμυρια μικροεπιχειρησεις;;;

Υποκριτές στο μεγαλείο τους

Ούν είμαι κ θα είμαι κατά του ΛΟΚ ντάουν
Κ είμαι υπερήφανος ψεκι :rockon: για αυτο
Tο Υπουργείο θα βρίσκεται δίπλα σε διευθυντές σχολείων και εκπαιδευτικούς που έρχονται αντιμέτωποι με πιέσεις και νομικές διενέξεις από γονείς αρνητές και που δέχονται επιθέσεις λόγω της εφαρμογής του μέτρου των self test, ενημέρωσε η Νίκη Κεραμέως.

ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΤΡΕΛΕΓΚΩ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΑ

Κιμπάρισα κι αυτή , όπως ο μηταρακης με τους εισβολείς ο κούλης με τις βρωμόπουστες λοατκι κλπ
Κιμπάρικη κυβέρνηση ρε, χώνει το χέρι βαθιά στην ξένη τσέπη

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
με τον τρόπο που έχεις (πονηρά ή ...από λάθος) αποκόψει αποσπασματικά τμήμα των διαγραμμάτων όποιος θέλει να είναι ακριβολόγος θα σου πει ότι δεν μπορεί να δώσει ξεκάθαρη απάντηση. Προσωπικά πιστεύω ότι το κάνεις εν γνώσει σου γι' αυτό άλλωστε δεν βάζεις την χώρα ώστε να δούμε την πλήρη εικόνα και τους χρονικούς συσχετισμούς.

αν κάνω λάθος και ρωτάς με ειλικρίνεια δεν έχεις παρά να βάλεις πλήρη τα διαγράμματα (και τη χώρα :wink: ). Στο μεταξύ να σου πω το κλασσικό που έχουν γράψει πολλάκις οι αγγλομαθείς στατιστικολόγοι του μπου :) :
"Correlation does not imply causation" ,
ακόμη και αν φαίνεται να υπάρχει συσχέτιση νομίζεις ότι μπορεί κάποιος μη ειδικός (όπως είμαστε εμείς οι απλοί αναγνώστες) να βγάζει συμπεράσματα απλά συκγρίνοντας αριθμούς, εφόσον δεν έχει πρόσβαση σε άλλα στοιχεία ;

Φίλε αν πω τη χώρα (που φαίνεται ξεκάθαρα ποια είναι από τον αριθμό των νεκρών, αλλά δεν μπαίνει κάνεις στον κόπο να δει με προσοχή τα στοιχεία), θα το ρίξουν σε άλλους παράγοντες από την αρχή της συζήτησης.
Ας μου απαντήσουν ξεκάθαρα ότι ΔΕΝ έχει σχέση και θα δεις αν καταρρίπτεται η απάντηση.

Και με συγχωρείς, δεν ρώτησα τον Αλεξ, που είναι δικηγόρος(αν και πετάχτηκε να πει την άποψη του) τον γιατρό της συζήτησης ρώτησα συγκεκριμένα.

Έχουμε λοιπόν μια συζήτηση που οι ΜΗ ειδικοί απαντάνε, και οι ειδικοί αποφεύγουν να απαντήσουν και ειρωνεύονται.
Με όλο τον σεβασμό γιατί έχεις σωστούς τρόπους και δεν βρίζεις όπως οι υπόλοιποι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Νίκο ; Θα σου πω κάτι τελευταίο για την στατιστική:

Όλοι όσοι έχουν σκοτωθεί σε αεροπορικό ατύχημα, μπήκαν εκείνη τη μέρα στο αεροπλάνο γνωρίζοντας πως ταξιδεύουν με το πιο ασφαλές μέσο που υπάρχει.
και καλα εκαναν.
και καλως εμβολιαζομαστε για να εχουμε νεκρους μετρημενους στα δακτυλα απο τα εμβολια και οχι σε χιλιαδες οπως ημασταν ανεμβολιαστοι μεχρι τωρα.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
Εσυ πετάχτηκες απλά για να επιτεθείς.

Δεν διάβασες καλά καλά τη διαφωνία με τον Prince και το στοίχημα που ο ίδιος είπε ότι θα ακολουθήσει αν υπογράφεις το ιστορικό σου.

Έθεσα μια σειρά από ερωτήματα πάνω στη φόρμα που υπογράφεις και εσείς κολλήσετε επειδή δεν ανεβάζω το έντυπο του φίλου μου.

Στον στρατό με τόσα εμβόλια που μας έκαναν, βάλαμε καμία υπογραφή ;

Μόνο επίθεση και χαρακτηρισμούς τύπε, μόλις σου εβαλα το εγχειρίδια αλλάζεις θέμα.

ευγενικά και με συμπάθεια ξεκόλλα με το έντυπο γιατί επιμένεις και γίνεσαι ρεζίλι. Αυτό που ο ίδιος ποστάρεις (το PDF) δείχνει ξεκάθαρα τη μορφή που έχουν οι δύο φόρμες οι οποίες διαψεύδουν πανηγυρικά αυτό που ισχυρίζεσαι (ότι ο φίλος σου υπέγραψε για τον εμβολιασμό του ίδιου )

Ενημερωτικά σου λέω ότι όταν συνέδευσα τη μητέρα μου να εμβολιαστεί ΔΕΝ υπέγραψε, αλλά ΟΥΤΕ και γω για την ίδια επειδή ΔΕΝ υπήρχε θέμα δικαστικού παραστάτη. Το ιστορικό το συμπηρώνουν οι γιατροί με βάση αυτά που τους λες και τέλος.

ο λεκλερκ σου είπε ότι δεν υπέγραψε, τον αποκάλεσες ψεύτη, το ίδιο και ο Τάσος. Προς το παρόν ο μόνος ψεύτης εδώ είσαι εσύ.

• Like
Αντιδράσεις: kinks

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
δεν με απασχολει, τι εκανε η κινα λογω συστηματος,
συζητα με καποιον ΚΚΕ

Εφόσον δεν σε απασχολεί τι έκανε η Κίνα, που είναι το σημείο αναφοράς της κλίμακας της Οξφόρδης για την καραντίνα, πως έχεις άποψη και σχολιάζεις την 5η θέση μας σε άποψη «αυστηρότητας» ;

Πες απλά : δεν αναγνωρίζω την μελέτη γιατί βάσης έτσι σε κλίμακα χώρας που έχει κουμουνισμο !

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εφόσον δεν σε απασχολεί τι έκανε η Κίνα, που είναι το σημείο αναφοράς της κλίμακας της Οξφόρδης για την καραντίνα, πως έχεις άποψη και σχολιάζεις την 5η θέση μας σε άποψη «αυστηρότητας» ;

Πες απλά : δεν αναγνωρίζω την μελέτη γιατί βάσης έτσι σε κλίμακα χώρας που έχει κουμουνισμο !
οχι αναγνωριζω την μελετη,

αλλα δεν με απασχολει γιατι εχω τελειως διαφορετικο συστημα.

εκει δερνουν και εκτελουν.

εδω 2 πηγανεν να δειρουν στην νεα σμυρνη και εγινε μινι επανασταση.

περιμενω να πεις "ειναι λαθος στατιστικο να παρω σαν δειγμα εμβολιασμενης χωρας τις σευχελλες"

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
περιμενω να πεις "ειναι λαθος στατιστικο να παρω σαν δειγμα εμβολιασμενης χωρας τις σευχελλες"

Εάν είναι λάθος να πάρω σαν «δείγμα» τις Σεϋχέλλες, επιβεβαιώνεις τα λεγόμενα μου:

Κάνεις στατιστική με τα δείγματα που βολεύουν την άποψη σου.

Που διαφωνούμε πάνω σε αυτό ;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
επισης και εγω οταν εμβολιαστηκα δεν υπεγραψα στο χαρτι που λεει οτι συναινω.

ηταν τελειως περιττο να το γραψουν , φυσικα και συναινω δεν εκλεισε αλλως το ραντεβου ουτε με φερανε σηκωτο και με απειλες.

αλλο συναινω και αλλο εχω ευθηνη,

οταν συναινω να με λουσει η κομμωτρια δεν σημαινει οτι δεν θα την παω δικαστηριο αμα μου ριξει ακουα φορτε αντι για σαμπουαν

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εάν είναι λάθος να πάρω σαν «δείγμα» τις Σεϋχέλλες, επιβεβαιώνεις τα λεγόμενα μου:

Κάνεις στατιστική με τα δείγματα που βολεύουν την άποψη σου.
οχι εγω πηρα τα μεγαλυτερα δυνατα δειγματα, εσυ πηρες ενα μικρο που σε βολευε για εμβολιασμενες χωρες και το ανυπαρκτο υποθετικο στις δοκιμες.
Που διαφωνούμε πάνω σε αυτό ;
θα συνεχισουμε να διαφωνουμε οταν εσυ επικαλεισαι τις εξαιρεσεις για να τρολαρεις ενω εγω τον κανονα

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
επισης και εγω οταν εμβολιαστηκα δεν υπεγραψα στο χαρτι που λεει οτι συνενω.

Αυτή η φόρμα χρησιμοποιήθηκε όταν εμβολιάστηκες ;

0571F540-5531-487E-96CD-5DAB9DAC01C3.jpeg

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αυτή η φόρμα χρησιμοποιήθηκε όταν εμβολιάστηκες ;

0571F540-5531-487E-96CD-5DAB9DAC01C3.jpeg
μπορει να ειχε και αλλα. δεν θυμαμαι πχ αν εγραφε πανω "ασθενους" ή κατι αλλο. καπου εγραφε οτι εχω ενημερωθει για τυχον κυνδινους απο παρενεργειες.

ονοματεπωνυμο ολογραφως ειχε αλλα υπογραφη και αναληψη ευθυνης ΟΧΙ

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
μπορει να ειχε και αλλα. δεν θυμαμαι πχ αν εγραφε πανω "ασθενους" ή κατι αλλο. καπου εγραφε οτι εχω ενημερωθει για τυχον κυνδινους απο παρενεργειες.

ονοματεπωνυμο ολογραφως ειχε αλλα υπογραφη και αναληψη ευθυνης ΟΧΙ

Έγραψες το όνομα σου σε ένα έντυπο που δεν θυμάσαι τι έγραφε, αλλά είσαι σίγουρος ότι δεν έχει σχέση με αυτό που συζητάμε.

Οκ με κάλυψες !

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895
Φίλε αν πω τη χώρα (που φαίνεται ξεκάθαρα ποια είναι από τον αριθμό των νεκρών, αλλά δεν μπαίνει κάνεις στον κόπο να δει με προσοχή τα στοιχεία), θα το ρίξουν σε άλλους παράγοντες από την αρχή της συζήτησης.
Ας μου απαντήσουν ξεκάθαρα ότι ΔΕΝ έχει σχέση και θα δεις αν καταρρίπτεται η απάντηση.

Και με συγχωρείς, δεν ρώτησα τον Αλεξ, που είναι δικηγόρος(αν και πετάχτηκε να πει την άποψη του) τον γιατρό της συζήτησης ρώτησα συγκεκριμένα.

Έχουμε λοιπόν μια συζήτηση που οι ΜΗ ειδικοί απαντάνε, και οι ειδικοί αποφεύγουν να απαντήσουν και ειρωνεύονται.
Με όλο τον σεβασμό γιατί έχεις σωστούς τρόπους και δεν βρίζεις όπως οι υπόλοιποι.

εγώ δεν πρόκειται να ψάξω αν θες μας λες ποια είναι. Και δεν είσαι ο πρώτος που ισχυρίζεται τέτοια συσχέτιση, πριν από σένα Dik και Νενα το προσπάθησαν. Στις δικές τους περιπτώσεις (τις χώρες που διάλεξαν) ήταν εμφανές το λάθος που έκαναν.

επειδή κάποιος είναι γιατρός σε μια α' ειδικότητα όπως πχ. ο Λεκλερκ δεν σημαίνει ότι μπορεί να απαντήσει σε αυτό που ρωτάς. Απλά γιατί ακόμη και αν υπάρχει καταρχήν συσχέτιση σου έγραψα και πριν ότι πρέπει να έχεις πρόσβαση και στα υπόλοιπα δεδομένα/συνθήκες κλπ. για να κάνεις διερεύνηση.

εμείς οι άσχετοι όμως μπορούμε να σου απαντήσουμε (και συ ο ίδιος κανονικά θα έπρεπε) στην περίπτωση που δε νυπάρχει συσχέτιση, πχ. αν βάλεις τα διαγράμματα και δεις ότι χρονικά εμβολιασμοί (και πόσοι εμβολιασμοί ; ) και κρουσματα απέχουν

• Like
Αντιδράσεις: kinks
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Έγραψες το όνομα σου σε ένα έντυπο που δεν θυμάσαι τι έγραφε, αλλά είσαι σίγουρος ότι δεν έχει σχέση με αυτό που συζητάμε.
οχι ρε τυπε αυτα τα 2 που σου εγραψα τα θυμαμαι γιατι εγω πηγα με την λογικη οτι θα υπογραψω καπου ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.

το ονομα μου το εγραψα στην φορμα αλλα οχι υπογραφη.

λειπει επισης αυτο που σου ειπα "οτι εχω λαβει γνωσει για κινδυνους απο παρενεργεις κλπ"
αρχισες παλι τις εξυπναδες για να γινεις ακομη πιο αντιπαθητικος

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
επειδή κάποιος είναι γιατρός σε μια α' ειδικότητα όπως πχ. ο Λεκλερκ δεν σημαίνει ότι μπορεί να απαντήσει σε αυτό που ρωτάς

Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Παρ’ολο που δεν είναι της ειδικότητας όπως λες, εκφέρει ιατρική άποψη για τα εμβόλια.
Δεν έχει δηλώσει ειδικότητα που να σχετίζεται με αυτά.

Δεν είναι κάπως αντιφατικό ;

εμείς οι άσχετοι όμως μπορούμε να σου απαντήσουμε (και συ ο ίδιος κανονικά θα έπρεπε) στην περίπτωση που δε νυπάρχει συσχέτιση,

Τώρα το ότι σαν άσχετοι μπορούμε να αποκλείσουμε συσχέτιση, αλλά δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι υπάρχει σχέση μεταξύ των 2, είναι λογικό ;

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
αρχισες παλι τις εξυπναδες για να γινεις ακομη πιο αντιπαθητικος

Φίλε, κάνουμε μια κουβέντα μεταξύ αγνώστων και ανταλλάσουμε απόψεις, και γώ μαθαίνω από σας, και σείς μπορεί να ακούσετε από μένα κάτι που δεν έχει ξανά ειπωθεί.

Δεν χαρακτηρίζω και δεν βρίζω κανέναν σας ούτε προσπαθώ να γίνω συμπαθής.

Έχετε όλοι νεύρα με την κατάσταση και οποίος εκφέρει άποψη διαφορετική από τη δική σας αρχίζετε την επίθεση.

Ηρεμήστε λίγο, πανδημία έχουμε, θα περάσει κάποια στιγμή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom