alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Καποιοι εχουν και girlfriends τύπε, μην σοκαρεσαιΣιγά μην είναι girlfriend
Καποιοι εχουν και girlfriends τύπε, μην σοκαρεσαιΣιγά μην είναι girlfriend
Γιατί το λες αυτό με τόση σιγουριά?Σιγά μην είναι girlfriend
Ελληνίδα είναι, αρκετά γνωστή…
truth to tell, η κίτρινη ζήλεια βγάζει μάτιΣιγά μην είναι girlfriend
Έχει σημασία?Η αδερφή της Τζούλιας είναι;
Τελικα η Greenpeace και οι αλλες οικολογικες οργανωσεις εχουν δικιο ,κοιτα ρε πως καταντησανε οι ορκες!Το μάτι σου «κόβει» τόσο άσχημα όσο είναι τα χαζά που γράφεις…
Η κλιματικη αλλαγη τύπεΤελικα η Greenpeace και οι αλλες οικολογικες οργανωσεις εχουν δικιο ,κοιτα ρε πως καταντησανε οι ορκες!
Χάθηκαν οι καλοί μερακλήδες άνδρεςΡε φιλε σοβαρα τωρα, πού βλεπεις χοντρο μπρατσο? Ανορεξικες τις θελετε?
Προσωπικα θα το κανω απο Οκτωβρη και μετα!Με τετοιες θερμοκρασιες,συμφωνα παντα με τους ειδικους,οι ειδικοι αναφερουν την αδυναμια ιων,ποιος ειμαι εγω ως ψεκασμενος να τους αμφισβητησω;Α πα παΜια ερωτηση για την επιστημονικη ομαδα του μπου.
Συμφερει να κανω τωρα το εμβολιο ή να περιμενω και να το κανω τον σεπτεμβρη/οκτωβρη?
Η σκεψη ειναι οτι μεχρι να το κανω και να αναπτυξω τα αντισωματα θα εχουν πιασει οι ζεστες και ο ιος θα μας εχει χαιρετισει ετσι και αλλιως ,ενω οταν θα μπει ο χειμωνας θα ειμαι ηδη 6 μηνες εμβολιασμενος και θα χρειαζομαι συμπληρωμα (το θεωρω δεδομενο οτι θα παιξει συμπληρωμα σε καποια φαση).
Ειμαι σε διλλημα
Βλέπε παπούτσια.. έχουν βαλσαμώσει επάνω του. Λες και τα φοράει συνεχώς απο το 2001Σιγά μην είναι girlfriend
Μετανάστες οι μισοί ασθενείς που νοσηλεύονται με κορωνοϊό στην Αθήνα | Star.gr
Άκρως ανησυχητικά είναι τα στοιχεία από τις εισαγωγές στα νοσοκομεία αναφοράς της Αθήνας. Οι μισοί ασθενείς που νοσηλεύονται με κορωνοϊό είναι μετανάστεςwww.star.gr
Vitamin D status as a predictor of Covid‐19 risk in Black, Asian and other ethnic minority groups in the UK
ας κλεισουμε τα μαγαζια
η πραγματική ουσία της είδησης είναι άλλη. Η Επιστήμη κάνει ότι μπορεί για να τους κρατήσει ζωντανούς, αλλά η θρησκεία είτε με Ιό, είτε χωρίς, συνεχίζει να σκοτώνει45 νεκροι στο ισραηλ σε ατυχημα, μεταξυ τους και παιδια.
με λοκνταουν αυτοι θα ηταν ζωντανοι.
αυτο για αυτους που ξεχνανε τις ζωες που εμμεσα σωθηκανε επειδη δεν ειχαμε δυστυχηματα αεροπορικα, αυτοκινητιστικα, θανατους απο αλλες μεταδοτικες ασθενειες κλπ και μετρανε μονο τους λιγους νεους και τους πολλους ηλικιωμενους που σωθηκαν απο τον κοβιντ αμεσα.
και παρουσιαζουν για πολλους ενω ειναι λιγοι οι νεκροι απο το αγχος-καρδιακα και τις αυτοκτονιες.
https://www.protothema.gr/world/art...pistous-pou-podopatithikan-i-epathan-asfuxia/
Φίλε έχεις σκοπό να ταξιδέψεις σύντομα,.στους επόμενους 3 μήνες πχ;Μια ερωτηση για την επιστημονικη ομαδα του μπου.
Συμφερει να κανω τωρα το εμβολιο ή να περιμενω και να το κανω τον σεπτεμβρη/οκτωβρη?
Η σκεψη ειναι οτι μεχρι να το κανω και να αναπτυξω τα αντισωματα θα εχουν πιασει οι ζεστες και ο ιος θα μας εχει χαιρετισει ετσι και αλλιως ,ενω οταν θα μπει ο χειμωνας θα ειμαι ηδη 6 μηνες εμβολιασμενος και θα χρειαζομαι συμπληρωμα (το θεωρω δεδομενο οτι θα παιξει συμπληρωμα σε καποια φαση).
Ειμαι σε διλλημα
Τωρα που ειπες Ντουμπάι ρε τύπε
Αυτη ποια ειναι?
Ξερουμε?
Εχο κ καλύτερο μαγαζί το nammos στην al Jumeirah beach (dubai) στα μπατακονερα εκείΤωρα που ειπες Ντουμπάι ρε τύπε
Αυτη ποια ειναι?
Ξερουμε?