Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.879
Πόντοι
456
Το μάτι σου «κόβει» τόσο άσχημα όσο είναι τα χαζά που γράφεις…

19_n.jpg
Τελικα η Greenpeace και οι αλλες οικολογικες οργανωσεις εχουν δικιο ,κοιτα ρε πως καταντησανε οι ορκες! :bounce:

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.879
Πόντοι
456
Μια ερωτηση για την επιστημονικη ομαδα του μπου.
Συμφερει να κανω τωρα το εμβολιο ή να περιμενω και να το κανω τον σεπτεμβρη/οκτωβρη?
Η σκεψη ειναι οτι μεχρι να το κανω και να αναπτυξω τα αντισωματα θα εχουν πιασει οι ζεστες και ο ιος θα μας εχει χαιρετισει ετσι και αλλιως ,ενω οταν θα μπει ο χειμωνας θα ειμαι ηδη 6 μηνες εμβολιασμενος και θα χρειαζομαι συμπληρωμα (το θεωρω δεδομενο οτι θα παιξει συμπληρωμα σε καποια φαση).
Ειμαι σε διλλημα :think:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.207
Πόντοι
22.266
Ρε φιλε σοβαρα τωρα, πού βλεπεις χοντρο μπρατσο? Ανορεξικες τις θελετε?
Χάθηκαν οι καλοί μερακλήδες άνδρες
Τώρα με το Mtv κ τα πρωινά δικά όλοι μανεκεν ονειρουονται
Άμα δεν έχει η γυναίκα πιασίματα για πάλη πολύ απλά δεν αξίζει

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Συμφερει να κανω τωρα το εμβολιο ή να περιμενω και να το κανω τον σεπτεμβρη/οκτωβρη?
Η σκεψη ειναι οτι μεχρι να το κανω και να αναπτυξω τα αντισωματα θα εχουν πιασει οι ζεστες και ο ιος θα μας εχει χαιρετισει ετσι και αλλιως ,ενω οταν θα μπει ο χειμωνας θα ειμαι ηδη 6 μηνες εμβολιασμενος και θα χρειαζομαι συμπληρωμα (το θεωρω δεδομενο οτι θα παιξει συμπληρωμα σε καποια φαση).
Προσωπικα θα το κανω απο Οκτωβρη και μετα!Με τετοιες θερμοκρασιες,συμφωνα παντα με τους ειδικους,οι ειδικοι αναφερουν την αδυναμια ιων,ποιος ειμαι εγω ως ψεκασμενος να τους αμφισβητησω;Α πα πα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.406
Πόντοι
3.936

Vitamin D status as a predictor of Covid‐19 risk in Black, Asian and other ethnic minority groups in the UK​

ας κλεισουμε τα μαγαζια

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
45 νεκροι στο ισραηλ σε ατυχημα, μεταξυ τους και παιδια.

με λοκνταουν αυτοι θα ηταν ζωντανοι.

αυτο για αυτους που ξεχνανε τις ζωες που εμμεσα σωθηκανε επειδη δεν ειχαμε δυστυχηματα αεροπορικα, αυτοκινητιστικα, θανατους απο αλλες μεταδοτικες ασθενειες κλπ και μετρανε μονο τους λιγους νεους και τους πολλους ηλικιωμενους που σωθηκαν απο τον κοβιντ αμεσα.

και παρουσιαζουν για πολλους ενω ειναι λιγοι οι νεκροι απο το αγχος-καρδιακα και τις αυτοκτονιες.

https://www.protothema.gr/world/art...pistous-pou-podopatithikan-i-epathan-asfuxia/
η πραγματική ουσία της είδησης είναι άλλη. Η Επιστήμη κάνει ότι μπορεί για να τους κρατήσει ζωντανούς, αλλά η θρησκεία είτε με Ιό, είτε χωρίς, συνεχίζει να σκοτώνει

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Φίλε έχεις σκοπό να ταξιδέψεις σύντομα,.στους επόμενους 3 μήνες πχ;
Πολύ απλά,αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να μπορείς να κυκλοφορείς σαν νορμάλ άνθρωπος σε άλλες χώρες κλπ, τότε κάντο το συντομότερο.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Σαν πεσμένη την βλέπω την επιδημία , η τουλάχιστον αν είναι έτσι όπως μας τα λέει η κυρία στο βίντεο , σύμφωνα με την οποία ψάχνουν άτομα να τα κρατήσουν στις κλινικές covid :confused:

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Για τα κορωνοπαρτυ από τις κωλογριες χθες στις εκκλησίες μούγκα στη στρουγκα τα βοθροκαναλα.

Περιμενουν να ανοίξει η εστιαση αύριο και τις συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς για να ξαναρχίσουν τα ρεπορταζ

Μουνοπανα

• Like
Αντιδράσεις: ave.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.207
Πόντοι
22.266
Τωρα που ειπες Ντουμπάι ρε τύπε
Αυτη ποια ειναι?
Ξερουμε?

Εχο κ καλύτερο μαγαζί το nammos στην al Jumeirah beach (dubai) στα μπατακονερα εκεί

Στη Ψαρού κλάσης ανώτερο κ πολύ καλύτερη θάλασσα

Βυζάρες η Άντζελα Παντελή αλλά 1,45-1,50 το πολυ

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom