iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Εδώ μια βαριά άρρωστη από Κορωνοιο... Μακάρι να τα καταφερει... :'(
Ενας αυτιστικος μαλακας εισαι φαινεται και απο τον τροπο που γραφεις αλλωστε...οτι θελεις να γραψεις ειναι καποιο αρθρο απο το google συνηθως απο καποιο παρακμιακο σαιτ που επειδη εισαι τοσο ηλιθιος δεν το καταλαβαινεις και γραφεις μαλακιες.
Πετας και μερικα γελακια σαν βλακας και καθαριζεις...
Υ.Γ
Plaquenil πηρες ρε καθυστερα;
Λέγε , από τη ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ δεν προσπαθείς να
πάρεις πτυχίο ;
Από γενική μόρφωση είσαι κάτω από το μέσο όρο
κάτσε τουλάχιστον να διαβάσεις να πάρεις το πτυχίο σου
από τη Βουλγαρία !
Κάτσε να μάθεις αγγλική ορολογία !
Μάθε και τη σωστή ιατρική ορολογία
διότι στα ποστ σου ΔΕΝ χρησιμοποιείς
τους σωστούς όρους !
Στρώσε το πωπουδάκι σου , και διάβαζε !
και δω Ελληνας γιατρος τυπε καταρρεει :S :S :S
Κατα τα αλλα συμπαθη φιλε ντελιβερα, εχεις να χωρισεις τιποτα με τον Τουρκο συναδελφο σου;Να και μια ευχαριστη ειδηση....ολοψυχα ευχομαι να ξεπερασετε Ιταλια και Κινα μαζι.
Στους 4 ανέβηκε ο αριθμός των θανάτων από τον κορονοϊό στην Τουρκία, όπως ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κότζα. Συνολικά 359 επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν καταγραφεί στη χώρα, πρόσθεσε.
Χθες ο αριθμός των κρουσμάτων ήταν 191.
Ο Κότζα συμπλήρωσε πως 1.981 άνθρωποι εξετάσθηκαν το τελευταίο 24ωρο, και 168 εξ αυτών βρέθηκαν θετικοί στον ιό.
Κατα τα αλλα συμπαθη φιλε ντελιβερα, εχεις να χωρισεις τιποτα με τον Τουρκο συναδελφο σου;
με ενα χυσαμολ των 500mg θα γινει περδικι
Για κρουαζιέρες και πτήσεις μίλησα!Για ξενοδοχεία έχω πληροφόρηση και δεν τα έβαλα στο στόμα μου! Θα συμβεί αυτό που λέει ο κρητικός!ρε τυπε βγηκε προχτες ο προεδρος των ξενοδοχων Κρητης και του λενε αν τελειωσει ολο αυτο πρεπει να ριξετε τις τιμες και λεει 'οχι,εχω πει σε ολους τους ξενοδοχους να μην τις ριξουν γιατι οποιος ειναι να ρθει θα ρθει΄ ,και οτι τωρα κλεινονται τα πακετα του 2021.
μιλαμε για παρασιτικη υαινα πρωτου βαθμου
αυτος ειναι ο ελληνικος τουρισμος :S :S :S
εισαι λαθος τύπε,ετσι λειτουργει ο τουρισμος,αν θελει οπελάτης να ερθει θα ερθει,θα το κάνει γιατι εψαξε και σε βρηκε καλυτερο,δεν σου κανει χαρη,τοτε πρέπει να του τα πάρεις,αν βρει καπου καλυτερα θα σε γραψει στ αρχιδια του,αυτοι ειναι οι νομοι της αγοράςρε τυπε βγηκε προχτες ο προεδρος των ξενοδοχων Κρητης και του λενε αν τελειωσει ολο αυτο πρεπει να ριξετε τις τιμες και λεει 'οχι,εχω πει σε ολους τους ξενοδοχους να μην τις ριξουν γιατι οποιος ειναι να ρθει θα ρθει΄ ,και οτι τωρα κλεινονται τα πακετα του 2021.
μιλαμε για παρασιτικη υαινα πρωτου βαθμου
αυτος ειναι ο ελληνικος τουρισμος :S :S :S
Tυπε αυτο πρεπει να ειναι πολυ σοβαρο περιστατικο, εχει επεκταθει η ασπρη γλιτσα απο τη γλωσσα σε ολο το προσωπο. :S :S :S
Tυπε αυτο πρεπει να ειναι πολυ σοβαρο περιστατικο, εχει επεκταθει η ασπρη γλιτσα απο τη γλωσσα σε ολο το προσωπο. :S :S :S
Απλως σε θεματα υγειας ειμαι καπως ευαισθητοποιημενος λογω προβληματος υγειας που αντιμετωπιζει πολυ κοντινο μου προσωπο. Τελος παντων το κοβω εδω γιατι μπορει να με βγαλουν και Τουρκο πρακτορα. :SΕχω να χωρισω οτι την ωρα που εμεις παλευουμε με την επιδημια και ειμαστε μια χωρα οικονομικα κατεστραμμενη εχω τον κωλοΤουρκο να μου στελνει χιλιαδες λαθρο στα συνορα για να κανουν εισβολη στη χωρα μου....αγαπητε μου κωλογερε!
Κατα τα αλλα συμπαθη φιλε ντελιβερα, εχεις να χωρισεις τιποτα με τον Τουρκο συναδελφο σου;
Απλως σε θεματα υγειας ειμαι καπως ευαισθητοποιημενος λογω προβληματος υγειας που αντιμετωπιζει πολυ κοντινο μου προσωπο. Τελος παντων το κοβω εδω γιατι μπορει να με βγαλουν και Τουρκο πρακτορα. :S
Πτυχιούχος Ιατρικής λέει ότι
είναι ο Hellraiser !
Έστω , από Βουλγαρία !
Μπορεί ένας γιατρός, να εύχεται να πεθάνουν ΑΜΑΧΟΙ
Τούρκοι από ίωση ;
ΑΜΑΧΟΙ Τούρκοι, που μπορεί να έχουν εργαστεί και
από την εργασία τους να έχουν προέλθει προϊόντα
που ΕΙΣΑΓΕΙ η Ελλάδα, και τα έχουν καταναλώσει Έλληνες.
Είναι αυτή συμπεριφορά " πτυχιούχου Ιατρικής "
που ορκίστηκε , στον όρκο του Ιπποκράτη ;
Σε κάθε περίπτωση , η γνώμη του Hellraiser είναι
ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ, σχετικά με την επιδημία του Κορωναϊού.
Σημασία έχει τι αποφαίνεται ο Καθηγητής Ιωαννίδης
που είναι , ο καλύτερος στον κόσμο στην ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΑ
και όχι τι αναφέρει ένας ασήμαντος που ισχυρίζεται
ότι είναι "πτυχιούχος ιατρικής" και εύχεται να
πεθάνουν ΑΜΑΧΟΙ.
Δεν χρειάζεταιΑπλως σε θεματα υγειας ειμαι καπως ευαισθητοποιημενος λογω προβληματος υγειας που αντιμετωπιζει πολυ κοντινο μου προσωπο. Τελος παντων το κοβω εδω γιατι μπορει να με βγαλουν και Τουρκο πρακτορα. :S
δεν λειτουργει ετσι τυπε,η Ταυλανδη ηταν για χρονια παμφθηνη με τρομερες υπηρεσιες για αυτο γαμιοταν στον τουρισμο,οχι επειδη ηταν ακριβη.εισαι λαθος τύπε,ετσι λειτουργει ο τουρισμος,αν θελει οπελάτης να ερθει θα ερθει,θα το κάνει γιατι εψαξε και σε βρηκε καλυτερο,δεν σου κανει χαρη,τοτε πρέπει να του τα πάρεις,αν βρει καπου καλυτερα θα σε γραψει στ αρχιδια του,αυτοι ειναι οι νομοι της αγοράς