Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
καλά να περάσεις φίλε.
Ευχαριστώ θερμά.
Και γω ετοιμάζομαι σιγά σιγά.
Αντεύχομαι.
καλά να περάσεις φίλε.
Και γω ετοιμάζομαι σιγά σιγά.
Ισως θα πρεπει να ριξεις μια ματια στον Μπαμπινιωτη για να μαθεις τι σημαινει μεταλλαξη και τι μεταμφιεση μεταλλαγμενε.Γελάς, φοράς γυναικεία εσώρουχα και περούκα, και κουνάς τον κώλο σου. Κι ο μεταλλαγμένος είμαι εγώ!!!!!!!!!!!!!!! Case study είσαι τύπε
Κυριακο , Λευκορωσια εχεις παει η και για εκει τα γνωριζεις απο αλλους?
γιατι εξυμνεις και τον Λουκασενκο για αυτο ρωταω ...
Τάσσο ένα τελευταίο ζάλισμα, καλοπροαίρετο στο βαθμό που μπορεί να είναι.Δεν εχεις παει σε αυτες τις χωρες για να δεις πως ζει ο κοσμος και πως συμπεριφερονται οι ηγετες που τοσο θαυμαζεις στους πολιτες τους.
Αρα εισαι θεωρια και μονο αυτο ...
μην μας ζαλιζεις λοιπον αλλο τα συμπερασματα βγηκαν.
οι συναναστροφες με ντοπιους σε κανουν να γνωρισεις την νοοτροπια ενος λαουΤάσσο ένα τελευταίο ζάλισμα, καλοπροαίρετο στο βαθμό που μπορεί να είναι.
Μπορώ να δεχτώ πως επειδή έζησες κάποια χρόνια στη Μολδαβία έχεις σαφή άποψη για το πως είναι η ζωή εκεί.
Αλλά από μερικά περάσματα για μερικές μέρες από Λευκορωσία, Τουρκία, Πολωνία, Ρουμανία, Αμερική και όπου αλλού θες άντε και μερικές επισκέψεις στα πουτανάδικα πως μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για το πως ζούσε και πως ζει ο κόσμος εκεί; Και μάλιστα για τα εμβολιαστικά τους προγράμματα όπως υπονόησες για το Ισραήλ που έχεις πάει.
Κι εγώ κάποτε είχα πάει 5-6 μέρες Φιλανδία αλλά δεν ξέρω τι παίζει στη χώρα. Το ίδιο και για τη Ρουμανία. Και πολλές άλλες χώρες. Μια μυρουδιά παίρνουμε από το καλύτερο που έχουν να δείξουν.
Οπότε την επιμονή σου πως αν δεν έχεις πάει δεν ξέρεις, ενώ εγώ που έχω πάει πριν 2-5-10 χρόνια μπορώ να έχω γνώμη δεν ισχύσυναναστροφες ι όταν μιλάμε για την επιδημία και την γεωπολιτική.
Μουνοπανα λάσπης φασίστες ναζι είναι κ καλά τους έκαναν οι κόκκινοι φασίστεςοι συναναστροφες με ντοπιους σε κανουν να γνωρισεις την νοοτροπια ενος λαου
νομιζω πως εχουμε μιλησει για βαλτικη και ρωσια..
οι βαλτικοι βγαζουν σπυρια σε οτιδηποτε ρωσικο
τους θυμιζει το στοιβαγμα των παππουδων τους σε τρενα για σιβηρια και την παραχωρηση των σπιτιων τους σε ρωσους και γεωργιανους
ετσι κατανοω την βαθια τους αντιπαθεια για τους ρωσους
η λετονια απο τις 7/2/21 εκλεισε τα συνορα τηςΜουνοπανα λάσπης φασίστες ναζι είναι κ καλά τους έκαναν οι κόκκινοι φασίστες
Να γαμηθουν οι σκατοβαλτες
Είναι κ από τις τοπ καραντινοκαυλες χωρες
Όλη η Ευρώπη έχει ανοιχτά τα σύνορα εκτός από τους βάλτες latvia τώρα που μιλάμε
Τα πιο πιστά σκυλιά των Γερμανών ακόμα κ από Δανία Αυστρία πολωνια
Και οι συναναστροφές σχετικό είναι. Υπάρχουν επαγγελματικές ομάδες που ακμάζουν και άλλες που τα φέρνουν δύσκολα βόλτα. Όπως και στη χώρα μας. Άλλα θα πει ο ΔΥ και άλλα ο ΕΕ. Υπάρχουν χώρες που αυτά είναι αντεστραμμένα.οι συναναστροφες με ντοπιους σε κανουν να γνωρισεις την νοοτροπια ενος λαου
νομιζω πως εχουμε μιλησει για βαλτικη και ρωσια..
οι βαλτικοι βγαζουν σπυρια σε οτιδηποτε ρωσικο
τους θυμιζει το στοιβαγμα των παππουδων τους σε τρενα για σιβηρια και την παραχωρηση των σπιτιων τους σε ρωσους και γεωργιανους
ετσι κατανοω την βαθια τους αντιπαθεια για τους ρωσους
Θα έχουμε κάνει καινούργια. Αν προλάβουμε.Η πλακα ειναι οτι απο τον επομενο Νοεμβριο που ληγουν τα τωρινα εμβολια παλι μεσα θα ειμαστε!
Risk for COVID-19 Infection, Hospitalization, and Death By Age Group
Cases, Data, and Surveillance
Cases, data, and surveillance to track and analyze COVID-19.www.cdc.gov
Αυτό το είχα ακούσει , αλλά αυτό που δεν ξέρω είναι το αν δεν επανέρχεσαι λόγω οτι κόλλησες covid η μήπως δεν επανέρχεσαι μετά απο διασωλήνωση ; Και αν είναι η διασωλήνωση αυτή που αφήνει τα κουσούρια , δεν θα έπρεπε να προσπαθούν να την αποφύγουν με όποιο τρόπο μπορούν ;Αυτό πρώτη φορά το ακούω για τον covid. Ότι όποιος κολλήσει παίζει να μην επανέλθει στο 100% .
Είναι σοβαρό
Αν πετούσες εξωτερικό θα έβλεπες πως αυτή την απογοητευτική εικόνα την έχει ΜΟΝΟ το δικό μας αεροδρόμιο. Άρα ναι η χούντα του Κούλη το κατάντησε έτσι και όχι κάποια επιδημία διότι τα υπόλοιπα λειτουργούν σε αρκετά καλό επίπεδο.Κυριακή των Βαΐων και το αεροδρόμιο που κάποτε έσφυζε από κίνηση και ζωή τώρα στέκει άδειο και έρημο. Τώρα όλα διαλύονταιυπό το βάρος της πανδημίας. Sorry της χούντας Κούλη…
Δηλαδή φανταστείτε λίγο, αυτή ήταν και τεσταρισμένη.Το δεύτερο κρούσμα της ινδικής μετάλλαξης εντοπίστηκε λέει σε 33χρονη που είχε επιστρέψει από διακοπές στο Ντουμπάϊ.
Φαντάσου τι έχουμε μεταφέρει εμείς οι υπόλοιποι που κάποια βράδια γυρνάμε σπίτι στις 22:15
Εντάξει, γυρνας σπίτι αργα.Δηλαδή φανταστείτε λίγο, αυτή ήταν και τεσταρισμένη.
Εμείς που κατεβάσαμε σκουπίδια χωρις μάσκα 4:00 το χάραμα ποσο κόσμο πήραμε στο λαιμό μας Ζεύς μου;;
Με χαιρεκακους ανθρώπους που χαίρονται με τη δυστυχία του άλλου την ανεργία του την φτώχεια του κ καυλώνουν με ΛΟΚ ντάουν ,δεν θέλω συναναστροφεςΑν πετούσες εξωτερικό θα έβλεπες πως αυτή την απογοητευτική εικόνα την έχει ΜΟΝΟ το δικό μας αεροδρόμιο. Άρα ναι η χούντα του Κούλη το κατάντησε έτσι και όχι κάποια επιδημία διότι τα υπόλοιπα λειτουργούν σε αρκετά καλό επίπεδο.
Η μαλακία που σε δέρνει να δειχτείς πως ταξιδεύεις, σε έχει καταξεφτιλίσει.
Παρακαλώ και ο sex volcano που ταξιδευει όλη αυτή τη περίοδο σε διεθνείς προορισμους να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα λεγόμενά μου.
Ευτυχώς πιάσανε τους ασυναίσθητους επικίνδυνους σουβλοφορους με σακουλοκάρβουνα στα διόδια και τους έκοψαν πρόστιμο.Το δεύτερο κρούσμα της ινδικής μετάλλαξης εντοπίστηκε λέει σε 33χρονη που είχε επιστρέψει από διακοπές στο Ντουμπάϊ.
Φαντάσου τι έχουμε μεταφέρει εμείς οι υπόλοιποι που κάποια βράδια γυρνάμε σπίτι στις 22:15
δεν χρειαζεται να μας τα δεχνεις μωρη λουγκραΕντάξει, γυρνας σπίτι αργα.
Στ'αρχίδια μας
Αυτό πάλι με την απαγόρευση της κυκλοφορίας μετά απο κάποια ωρα πρέπει κάποια στιγμή να μας το εξηγήσουν (αν εξηγείται) πως γίνεται οι λοιμωξιολόγοι να ζητάνε μέχρι και 24ωρα σουπερ μάρκετ , να λένε οτι περιορίζοντας τον χωρο και τον χρόνο αυξάνεις τον συνωστισμό ... που εδώ που τα λέμε δεν χρειάζεται να είσαι καν ειδικός για να το καταλάβεις , και παρόλαυτά η απαγόρευση να παραμένει , ασε που η απαγόρευση είναι ανούσια και για έναν ακόμα λόγο , οτι αφου είναι ολα κλειστά δεν έχεις που να πας έτσι και αλλιώς.Το δεύτερο κρούσμα της ινδικής μετάλλαξης εντοπίστηκε λέει σε 33χρονη που είχε επιστρέψει από διακοπές στο Ντουμπάϊ.
Εσυ ποιος είσαι ρε γύφτο και πετάγεσαι; Για πουστράκι σε κόβω, λάθος πόρτα χτυπαςδεν χρειαζεται να μας τα δεχνεις μωρη λουγκρα
Ενω εσύ που πετάχτηκες ποιος σε κάλεσε;Εσυ ποιος είσαι ρε γύφτο και πετάγεσαι; Για πουστράκι σε κόβω, λάθος πόρτα χτυπας