Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
Γελάς, φοράς γυναικεία εσώρουχα και περούκα, και κουνάς τον κώλο σου. Κι ο μεταλλαγμένος είμαι εγώ!!!!!!!!!!!!!!! Case study είσαι τύπε
Ισως θα πρεπει να ριξεις μια ματια στον Μπαμπινιωτη για να μαθεις τι σημαινει μεταλλαξη και τι μεταμφιεση μεταλλαγμενε.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Κυριακο , Λευκορωσια εχεις παει η και για εκει τα γνωριζεις απο αλλους?
γιατι εξυμνεις και τον Λουκασενκο για αυτο ρωταω ... :wink:
Δεν εχεις παει σε αυτες τις χωρες για να δεις πως ζει ο κοσμος και πως συμπεριφερονται οι ηγετες που τοσο θαυμαζεις στους πολιτες τους.
Αρα εισαι θεωρια και μονο αυτο ...
μην μας ζαλιζεις λοιπον αλλο :confused: τα συμπερασματα βγηκαν.
Τάσσο ένα τελευταίο ζάλισμα, καλοπροαίρετο στο βαθμό που μπορεί να είναι.
Μπορώ να δεχτώ πως επειδή έζησες κάποια χρόνια στη Μολδαβία έχεις σαφή άποψη για το πως είναι η ζωή εκεί.
Αλλά από μερικά περάσματα για μερικές μέρες από Λευκορωσία, Τουρκία, Πολωνία, Ρουμανία, Αμερική και όπου αλλού θες άντε και μερικές επισκέψεις στα πουτανάδικα πως μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για το πως ζούσε και πως ζει ο κόσμος εκεί; Και μάλιστα για τα εμβολιαστικά τους προγράμματα όπως υπονόησες για το Ισραήλ που έχεις πάει.

Κι εγώ κάποτε είχα πάει 5-6 μέρες Φιλανδία αλλά δεν ξέρω τι παίζει στη χώρα. Το ίδιο και για τη Ρουμανία. Και πολλές άλλες χώρες. Μια μυρουδιά παίρνουμε από το καλύτερο που έχουν να δείξουν.
Οπότε την επιμονή σου πως αν δεν έχεις πάει δεν ξέρεις, ενώ εγώ που έχω πάει πριν 2-5-10 χρόνια μπορώ να έχω γνώμη δεν ισχύει.

Τελευταία τροποποίηση:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Τάσσο ένα τελευταίο ζάλισμα, καλοπροαίρετο στο βαθμό που μπορεί να είναι.
Μπορώ να δεχτώ πως επειδή έζησες κάποια χρόνια στη Μολδαβία έχεις σαφή άποψη για το πως είναι η ζωή εκεί.
Αλλά από μερικά περάσματα για μερικές μέρες από Λευκορωσία, Τουρκία, Πολωνία, Ρουμανία, Αμερική και όπου αλλού θες άντε και μερικές επισκέψεις στα πουτανάδικα πως μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για το πως ζούσε και πως ζει ο κόσμος εκεί; Και μάλιστα για τα εμβολιαστικά τους προγράμματα όπως υπονόησες για το Ισραήλ που έχεις πάει.

Κι εγώ κάποτε είχα πάει 5-6 μέρες Φιλανδία αλλά δεν ξέρω τι παίζει στη χώρα. Το ίδιο και για τη Ρουμανία. Και πολλές άλλες χώρες. Μια μυρουδιά παίρνουμε από το καλύτερο που έχουν να δείξουν.
Οπότε την επιμονή σου πως αν δεν έχεις πάει δεν ξέρεις, ενώ εγώ που έχω πάει πριν 2-5-10 χρόνια μπορώ να έχω γνώμη δεν ισχύσυναναστροφες ι όταν μιλάμε για την επιδημία και την γεωπολιτική.
οι συναναστροφες με ντοπιους σε κανουν να γνωρισεις την νοοτροπια ενος λαου
νομιζω πως εχουμε μιλησει για βαλτικη και ρωσια..
οι βαλτικοι βγαζουν σπυρια σε οτιδηποτε ρωσικο
τους θυμιζει το στοιβαγμα των παππουδων τους σε τρενα για σιβηρια και την παραχωρηση των σπιτιων τους σε ρωσους και γεωργιανους
ετσι κατανοω την βαθια τους αντιπαθεια για τους ρωσους

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.109
Πόντοι
22.266
τους θυμιζει το στοιβαγμα των παππουδων τους σε τρενα για σιβηρια και την παραχωρηση των σπιτιων τους σε ρωσους και γεωργιανους
Μουνοπανα λάσπης φασίστες ναζι είναι κ καλά τους έκαναν οι κόκκινοι φασίστες
Να γαμηθουν οι σκατοβαλτες

Είναι κ από τις τοπ καραντινοκαυλες χωρες
Όλη η Ευρώπη έχει ανοιχτά τα σύνορα εκτός από τους βάλτες latvia τώρα που μιλάμε

Τα πιο πιστά σκυλιά των Γερμανών ακόμα κ από Δανία Αυστρία πολωνια

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Μουνοπανα λάσπης φασίστες ναζι είναι κ καλά τους έκαναν οι κόκκινοι φασίστες
Να γαμηθουν οι σκατοβαλτες

Είναι κ από τις τοπ καραντινοκαυλες χωρες
Όλη η Ευρώπη έχει ανοιχτά τα σύνορα εκτός από τους βάλτες latvia τώρα που μιλάμε

Τα πιο πιστά σκυλιά των Γερμανών ακόμα κ από Δανία Αυστρία πολωνια
η λετονια απο τις 7/2/21 εκλεισε τα συνορα της
ομως μεχρι τωρα ολα τα εμπορικα ανοιχτα ειναι και η αστυνομια χαλαρη

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Και οι συναναστροφές σχετικό είναι. Υπάρχουν επαγγελματικές ομάδες που ακμάζουν και άλλες που τα φέρνουν δύσκολα βόλτα. Όπως και στη χώρα μας. Άλλα θα πει ο ΔΥ και άλλα ο ΕΕ. Υπάρχουν χώρες που αυτά είναι αντεστραμμένα.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Αυτό πρώτη φορά το ακούω για τον covid. Ότι όποιος κολλήσει παίζει να μην επανέλθει στο 100% .
Είναι σοβαρό
Αυτό το είχα ακούσει , αλλά αυτό που δεν ξέρω είναι το αν δεν επανέρχεσαι λόγω οτι κόλλησες covid η μήπως δεν επανέρχεσαι μετά απο διασωλήνωση ; Και αν είναι η διασωλήνωση αυτή που αφήνει τα κουσούρια , δεν θα έπρεπε να προσπαθούν να την αποφύγουν με όποιο τρόπο μπορούν ;

Δεν το παίζω ειδικός , μπορεί να αφήνει κουσούρια μόνο ο ιός και η διασωλήνωση όχι , η μπορεί να αφήνουν και τα δυο. :confused:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Κυριακή των Βαΐων και το αεροδρόμιο που κάποτε έσφυζε από κίνηση και ζωή τώρα στέκει άδειο και έρημο. Τώρα όλα διαλύονται υπό το βάρος της πανδημίας. Sorry της χούντας Κούλη…

:confused:

2_7.jpg
Αν πετούσες εξωτερικό θα έβλεπες πως αυτή την απογοητευτική εικόνα την έχει ΜΟΝΟ το δικό μας αεροδρόμιο. Άρα ναι η χούντα του Κούλη το κατάντησε έτσι και όχι κάποια επιδημία διότι τα υπόλοιπα λειτουργούν σε αρκετά καλό επίπεδο.
Η μαλακία που σε δέρνει να δειχτείς πως ταξιδεύεις, σε έχει καταξεφτιλίσει.
Παρακαλώ και ο sex volcano που ταξιδευει όλη αυτή τη περίοδο σε διεθνείς προορισμους να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα λεγόμενά μου.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Το δεύτερο κρούσμα της ινδικής μετάλλαξης εντοπίστηκε λέει σε 33χρονη που είχε επιστρέψει από διακοπές στο Ντουμπάϊ.
Φαντάσου τι έχουμε μεταφέρει εμείς οι υπόλοιποι που κάποια βράδια γυρνάμε σπίτι στις 22:15

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Το δεύτερο κρούσμα της ινδικής μετάλλαξης εντοπίστηκε λέει σε 33χρονη που είχε επιστρέψει από διακοπές στο Ντουμπάϊ.
Φαντάσου τι έχουμε μεταφέρει εμείς οι υπόλοιποι που κάποια βράδια γυρνάμε σπίτι στις 22:15
Δηλαδή φανταστείτε λίγο, αυτή ήταν και τεσταρισμένη.
Εμείς που κατεβάσαμε σκουπίδια χωρις μάσκα 4:00 το χάραμα ποσο κόσμο πήραμε στο λαιμό μας Ζεύς μου;;

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
Δηλαδή φανταστείτε λίγο, αυτή ήταν και τεσταρισμένη.
Εμείς που κατεβάσαμε σκουπίδια χωρις μάσκα 4:00 το χάραμα ποσο κόσμο πήραμε στο λαιμό μας Ζεύς μου;;
Εντάξει, γυρνας σπίτι αργα.
Στ'αρχίδια μας

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.109
Πόντοι
22.266
Αν πετούσες εξωτερικό θα έβλεπες πως αυτή την απογοητευτική εικόνα την έχει ΜΟΝΟ το δικό μας αεροδρόμιο. Άρα ναι η χούντα του Κούλη το κατάντησε έτσι και όχι κάποια επιδημία διότι τα υπόλοιπα λειτουργούν σε αρκετά καλό επίπεδο.
Η μαλακία που σε δέρνει να δειχτείς πως ταξιδεύεις, σε έχει καταξεφτιλίσει.
Παρακαλώ και ο sex volcano που ταξιδευει όλη αυτή τη περίοδο σε διεθνείς προορισμους να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα λεγόμενά μου.
Με χαιρεκακους ανθρώπους που χαίρονται με τη δυστυχία του άλλου την ανεργία του την φτώχεια του κ καυλώνουν με ΛΟΚ ντάουν ,δεν θέλω συναναστροφες :rockon:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Ευτυχώς πιάσανε τους ασυναίσθητους επικίνδυνους σουβλοφορους με σακουλοκάρβουνα στα διόδια και τους έκοψαν πρόστιμο.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Αυτό πάλι με την απαγόρευση της κυκλοφορίας μετά απο κάποια ωρα πρέπει κάποια στιγμή να μας το εξηγήσουν (αν εξηγείται) πως γίνεται οι λοιμωξιολόγοι να ζητάνε μέχρι και 24ωρα σουπερ μάρκετ , να λένε οτι περιορίζοντας τον χωρο και τον χρόνο αυξάνεις τον συνωστισμό ... που εδώ που τα λέμε δεν χρειάζεται να είσαι καν ειδικός για να το καταλάβεις , και παρόλαυτά η απαγόρευση να παραμένει , ασε που η απαγόρευση είναι ανούσια και για έναν ακόμα λόγο , οτι αφου είναι ολα κλειστά δεν έχεις που να πας έτσι και αλλιώς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom