Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Έχεις οργώσει όλα τα βρωμοκρεβατα του Μεταξουργείου με τα χιλιοχυμενα σεντόνια και σε πείραξε η θάλασσα στον Άλιμο? Γλύφεις κωλοτρυπιδες της κάθε γυφτισας και στον Άλιμο έπαθες κρίση καθαριότητας ρε βρωμιαρη?
:vomit:
Ναι, εσύ εκεί πας ε? Ε, γι' αυτό θα έφυγα...! :tooth:

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806
ολοι νομιζω εχουμε καποιον φιλο, γνωστο ή συγγενη που το περασε.
οσοι ξερω να πεθαναν ηταν 80ριδες.
αλλος ενας 50ρης μπηκε μεθ και βγηκε
ενας 40ρης μπηκε και βγηκε νοσοκομειο χωρις μεθ.
και αρκετοι πολυ ελαφρα ή ασυμπτωματικοι που αν δεν κανανε τεστ δεν θα το ηξεραν.

κατι συγκεκριμενο θες να ρωτησεις?
Όχι συγκεκριμένο. Γενικά ρωτάω.. εγώ 1,5 χρόνο που κρατά αυτή η ιστορία 2 άτομα ξέρω που κόλλησαν... Χωρίς να κολλήσουν όμως όποιον ήρθαν σε επαφή . Περίεργα πράγματα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Όλο κρούσματα ακούμε και κρούσματα δεν βλέπουμε. Γι'αυτό ρωτάω.
O Luka επίσης έχει πει ότι ο γιατρός του είπε ότι ενδεχομένως να μην επανέλθουν ποτέ οι πνεύμονές του στο 100%. Ελπίζω αυτό να έχει αλλάξει.

Κρούσματα πλέον έχουν όλοι δίπλα τους. Απορώ πως δεν έχεις εσύ κανέναν...!

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.229
Πόντοι
24.806
O Luka επίσης έχει πει ότι ο γιατρός του είπε ότι ενδεχομένως να μην επανέλθουν ποτέ οι πνεύμονές του στο 100%. Ελπίζω αυτό να έχει αλλάξει.

Κρούσματα πλέον έχουν όλοι δίπλα τους. Απορώ πως δεν έχεις εσύ κανέναν...!
Μόνο 2 άτομα έχω ακούσει και όχι κοντινοί !
Είναι σοβαρό αν δεν επανέλθουν οι πνεύμονες στο 100%

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εσυ δεν ειχες κανεναν στο περιβαλλον σου???

εμενα πεθανε στην κυπρο ο πατερας μιας γκομενας μου που γνωρισα στην αθήνα αλλα ειχε πολλα υποκειμενα και να πεθαινε ετσι κι αλλιως μκου ειπε.

επισης πεθαναν αρκετοι στο χωριο μου το νοεμβριο, μεταξυ τους και ενας αδερφος του παππου μου.

και ο θειος μια αλλης σχεσης μου στην μοσχα και αυτος υπερηλικας.

τωρα οι μισοι απο αυτους μπορει να πεθαιναν ετσι κι αλλιως απο γριπη ή αλλη πνευμονια φετος, αλλα η αυξηση των νεκρων στην κατηγορια αναπνευστικα δειχνει στην ελλαδα +5000 λογω κορονοιου προφανως, μονο με την γριπη ή της αλλες λοιμωξεις του αναπνευστικου πεθαιναν σημαντικα λιγοτεροι ισως οι μισοι περσι.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Μάλλον οι μπουρδελιάρηδες έχουμε κάποιου είδους ανοσία , η αλλιώς δεν πηγαίνουμε για τέστ ... Αλλά και εγω πχ στην δουλειά που είμαστε πολλά άτομα λίγοι το πέρασαν με συμπτώματα στο σπίτι τους (νοσοκομέιο δεν χρειάστηκε κανέις απο ότι ξέρω) άλλοι έκατσαν προληπτικά σπίτι λόγω οτι ηταν στις επαφές αυτών που το πέρασαν.

Οπότε μπορώ να καταλήξω στο συμπέρασμα οτι η δεν είναι τόσο μεταδοτικός ο ιός , η αλλιώς το ποσοστό ασυμπτωματικών είναι πολύ υψηλό :confused:

Υγ. Σε σχέση με την μετάδοση του ιού λαμβάνω υπόψιν και το αν κρατάμε αποστάσεις η όχι , αν φοράμε μάσκες η όχι κτλ :P

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αυτό πρώτη φορά το ακούω για τον covid. Ότι όποιος κολλήσει παίζει να μην επανέλθει στο 100% .
Είναι σοβαρό
Αυτό είναι το θέμα. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν αφήνει και τι αφήνει μετά...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αυτό πρώτη φορά το ακούω για τον covid. Ότι όποιος κολλήσει παίζει να μην επανέλθει στο 100% .
Είναι σοβαρό
ε και οι καπνιστες μπορει να εχουν πρακτικα χασει το 30% και ζουν απλα δεν μπορουν να τρεξουν χιλιομετρα κουραζονται γρηγορα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μάλλον οι μπουρδελιάρηδες έχουμε κάποιου είδους ανοσία , η αλλιώς δεν πηγαίνουμε για τέστ ... Αλλά και εγω πχ στην δουλειά που είμαστε πολλά άτομα λίγοι το πέρασαν με συμπτώματα στο σπίτι τους (νοσοκομέιο δεν χρειάστηκε κανέις απο ότι ξέρω) άλλοι έκατσαν προληπτικά σπίτι λόγω οτι ηταν στις επαφές αυτών που το πέρασαν.

Οπότε μπορώ να καταλήξω στο συμπέρασμα οτι η δεν είναι τόσο μεταδοτικός ο ιός , η αλλιώς το ποσοστό ασυμπτωματικών είναι πολύ υψηλό :confused:

Υγ. Σε σχέση με την μετάδοση του ιού λαμβάνω υπόψιν και το αν κρατάμε αποστάσεις η όχι , αν φοράμε μάσκες η όχι κτλ :P
το ποσοστο ασυμπτωματικων ηδη εχει βγει απο τα τεστ οτι ειναι 60-80-90% και βαλε ισως.

τωρα αυτοι που πεθαινουν ειναι κατα 95% ανω των 70 ή και με σοβαρα υποκειμενα νοσηματα οπτε οταν ο αλλος δεν μπορει να παρει τα ποδια του που να κανει μπουρδελοτσαρκα, ή να γραφει εδω μεσα αφου δεν ξερει η γενια του απο ιντερνετ.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
το ποσοστο ασυμπτωματικων ηδη εχει βγει απο τα τεστ οτι ειναι 60-80-90% και βαλε ισως.

τωρα αυτοι που πεθαινουν ειναι κατα 95% ανω των 70 ή και με σοβαρα υποκειμενα νοσηματα οπτε οταν ο αλλος δεν μπορει να παρει τα ποδια του που να κανει μπουρδελοτσαρκα, ή να γραφει εδω μεσα αφου δεν ξερει η γενια του απο ιντερνετ.
Απλά επειδη δεν προβάλλεται και πολύ το ποσοστό των ασυμπτωματικών , έχω την εντύπωση οτι πολλοί νομίζουν οτι είναι πολύ μικρότερο απο αυτό που λες , παράδειγμα είπα τις προάλλες σε συνάδερφο οτι μπορεί να το περάσαμε και να μην το καταλάβαμε και δεν το πολυπίστευε οτι μπορεί να συνέβαινε όντως κάτι τέτοιο , εν το μεταξύ ειμαστε και οι 2 μεταξύ 40-45 , δεν είναι οτι είμαστε παππούδες :P

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366

Αναφερόμενος στο ωράριο των εστιατορίων, τα οποία θα κλείνουν στις 11 το βράδυ, εξήγησε ότι όσοι μένουν κοντά στο εστιατόριο θα μπορούσαν να φύγουν στις 11 αλλά όσοι μένουν μακριά, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, πρέπει να κάνουν το κουμάντο τους για να μη φύγουν από το όριο.

Πάρτε εδώ έναν γελοίο καραγκιοζη

Χθες έλεγε αλλα σήμερα λέει αλλα

Πόσο δύσκολο είναι γαμω το Χριστουλη τους να το βουλώσουν και να σταματήσουν να πετάνε μαλακιες

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
177538225_932901690830373_7514303600295505666_n.jpg

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.754
Πόντοι
3.656
Γιατί δεν βλέπεις; το έχω γράψει πολλές φορές. Γνωστός κόλλησε από τη Γυναίκα του. Ο ίδιος παρά τα 57 του χρόνια έτρεχε στο δρόμο των 5 χιλιομέτρων, κάθε χρόνο. Τον πέρασε ασυμπτωματικά, η γυναίκα του με αντιβίωση και διάρροιες, τα παιδιά του δεν κόλλησαν καν. Τα πνευμόνια του ήταν σε εξαιρετική κατάσταση αφού ήταν δρομέας, γι αυτό και υποθέτω πως δεν του άφησε κουσούρι. Άλλος γνωστός, Πολιτικός Μηχανικός, κόλλησε Κόβιντ, διασωληνώθηκε μια βδομάδα, έκατσε κι άλλες δύο στην Εντατική, τη γλύτωσε, αλλά του έμεινε ΧΑΠ. Δύο πελάτες κολλητού Γεωπόνου, ο ένας 45 χρονος της υγιεινής διατροφή και γυμνασμένος, κατέληξε σε μια βδομάδα . Ο Άλλος 72 χρονών, διαβητικός, που δεν έκανε τη διατροφή που έπρεπε, απλά έχασε όσφρηση - γεύση, έκανε το τεστ, βγήκε θετικός και σε μια βδομάδα ήταν περδίκι, είναι θέμα κράσης και μόνο λοιπόν. Παιδικός φίλος από το Δημοτικό, οδηγός σε Υπουργείο, κόλλησε Κόβιντ κι όχι μόνο ήταν συμπτωματικός, αλλά για μια ολόκληρη βδομάδα τα τεστ που του έκαναν κάθε μέρα έβγαινε αρνητικό. Γι αυτό είναι επικίνδυνος ο Ιός. Αν αρπάξεις γρίπη, την καταλαβαίνεις. Με τον Κόβιντ μπορείς να σκορπάς τον Ιό και να μην το ξέρεις

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
Γιατί δεν βλέπεις; το έχω γράψει πολλές φορές. Γνωστός κόλλησε από τη Γυναίκα του. Ο ίδιος παρά τα 57 του χρόνια έτρεχε στο δρόμο των 5 χιλιομέτρων, κάθε χρόνο. Τον πέρασε ασυμπτωματικά, η γυναίκα του με αντιβίωση και διάρροιες, τα παιδιά του δεν κόλλησαν καν. Τα πνευμόνια του ήταν σε εξαιρετική κατάσταση αφού ήταν δρομέας, γι αυτό και υποθέτω πως δεν του άφησε κουσούρι. Άλλος γνωστός, Πολιτικός Μηχανικός, κόλλησε Κόβιντ, διασωληνώθηκε μια βδομάδα, έκατσε κι άλλες δύο στην Εντατική, τη γλύτωσε, αλλά του έμεινε ΧΑΠ. Δύο πελάτες κολλητού Γεωπόνου, ο ένας 45 χρονος της υγιεινής διατροφή και γυμνασμένος, κατέληξε σε μια βδομάδα . Ο Άλλος 72 χρονών, διαβητικός, που δεν έκανε τη διατροφή που έπρεπε, απλά έχασε όσφρηση - γεύση, έκανε το τεστ, βγήκε θετικός και σε μια βδομάδα ήταν περδίκι, είναι θέμα κράσης και μόνο λοιπόν. Παιδικός φίλος από το Δημοτικό, οδηγός σε Υπουργείο, κόλλησε Κόβιντ κι όχι μόνο ήταν συμπτωματικός, αλλά για μια ολόκληρη βδομάδα τα τεστ που του έκαναν κάθε μέρα έβγαινε αρνητικό. Γι αυτό είναι επικίνδυνος ο Ιός. Αν αρπάξεις γρίπη, την καταλαβαίνεις. Με τον Κόβιντ μπορείς να σκορπάς τον Ιό και να μην το ξέρεις
Προτεινω να γραψεις καινουργια νοσολογια μεταλλαγμενε να ξεστραβωθουνε και οι γιατροι.
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Θερμά συγχαρητηρια στην κυβερνηση, που σε πεισμα ηλιθιων, ψεκασμενων, ανοήτων, φανατικών, ολιγονοϊκών, διαχειρίστηκε το θεμα των εμβολιασμών άψογα.
Θερμα συγχαρητηρια στην κυβερνηση, που παρελαβε 600 ΜΕΘ και τις εφτασε 1400 και ομως σημερα οταν πηγε να εγκαινιασει μερικες ο Κουλης, ο σκατοψυχος Συριζα διοργανωσε συγκεντρωση εικοσι κλακαδόρων για να αμαυρώσει το θέμα.
Θερμά συγχαρητηρια στην κυβερνηση, που αγνοησε φανατικους θρησκόληπτους που με κάθε ευκαιρία μιλανε για αντίχριστους.
Θερμα συγχαρητηρια στην κυβερνηση, που καταφερε να εχει απεναντι της ακροδεξιους, ακροαριστερους και θρησκοληπτους.
Καλά εσύ είσαι τόσο ηλίθιος που ακόμα κι αν ο Κούλης ερχόταν και έχεζε στην πόρτα σου θα του έδινες συγχαρητήρια και ότι χειρίστηκε το χέσιμο άψογα.:confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.108
Πόντοι
22.266
Μόνο 2 άτομα έχω ακούσει και όχι κοντινοί !
Είναι σοβαρό αν δεν επανέλθουν οι πνεύμονες στο 100%
Νοβφιο το πέρασα με 37,5 πυρετό κ μόνο μια μέρα αλλά πήγα την ίδια μέρα νοσοκομείο κ μου έδωσαν όρο αζωθρυμεκινη κ μετά τρεις μέρες από ένα καπάκι την ημέρα
Καλό είναι να πάρεις άμεσα αντιβίωση κ να πας για διάγνωση διότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία
Κ όσφρηση είχα κ γεύση κ δίχως πονόλαιμο κ δίχως βήχα

Απλώς ένιωσα αδυναμία έξι ηωρα το πρωί κ οχτώ λόγω δουλειάς πήγα στο νοσοκομείο που aμεσως εξετάσεις ακρινες κρδυογραδημα όρο αιματολογικές

Απλώς εξαρτάται από τον οργανισμό του καθενός στη συγκεκριμένη αρρώστια.

Η γιατρός μού έδωσε άμεσα αντιβίωση

Νομίζω θεωρώ λάθος να το αγνοήσεις στην αρχή διότι αν καθίσεις σπίτι μπορεί να επιδεινώθει κ μετά αν είμαι δύσκολο η ανάρρωση

Μού κάνει εντύπωση πως μας συμβουλεύουν να καθίσουμε σπίτι μας αν δούμε συμπτώματα

Προσωπικά προτιμώ να πάω άμεσα για οτιδηυ στο γιατρό μου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
"Υπάρχει το ενδεχόμενο να επιτραπεί στους εμβολιασμένους να μην φορούν μάσκες"
να ενα καλο κινητρο για να πανε αρκετοι να εμβολιαστουνε, να εχουν στην τσεπη την βεβαιωση εμβολιασμου και τερμα η ενοχλητικη μασκα.
https://www.newsit.gr/ellada/tsiodras-tote-tha-petaksoume-tis-maskes/3270998/

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom