Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Θα σε μαλώσω. ΦΥΣΙΚΑ και δεν ρωτάνε ευθέως, γυναίκες είναι . Απλά θα σου πουν, ξέρεις εγώ είμαι Γραμματέας / Ταμίας σε Σούπερ Μάρκετ / εργάζομαι στον Δήμο κλπ. Εσύ, με τι ασχολείσαι; κι αφού έχουν πει πρώτα τα δικά τους, θα είναι αγένεια να τους πεις ευθέως, και σένα τι σε νοιάζει;
οχι αλλο εννοω..οτι το σωστο σε μια γνωριμια ειναι πρωτα η γυναικα να θελει να μαθει εσενα προσωπικα σαν μποκολο,χομπι,συνηθειες η περι ανεμων και υδατων και υστερα καποια στιγμη οκ να φερει και η κουβεντα το επαγγελμα.Εμενα δεν με νοιαζει για τον αν θα με ρωτησει καποια στιγμη,οκ φυσικο ειναι αλλα δε θελω να νιωθω οτι την νοιαζει πρωτα απο ολα το επαγγελμα και υστερα εγω...και αν θες τη γνωμη μου καλο ειναι να αποφευγεις αυτες τις γυναικες.Πρεπει πρωτα να νιωθεις οτι υπαρχει φυσικη ελξη και συνηθως με αντρες που δεν υπαρχει φυσικη ελξη ειναι που κανουν κατευθειαν τετοιες ερωτησεις.

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
θεωρω τυχαιο γεγονος το μορφωτικο επιπεδο των εμβολιασμενων απο αυτους που δεν εχουν εμβολιαστει.Πρωτα απολα ακομα δεν εχει ολοκληρωθει ολη η φαση με τον εμβολιασμο για να ξερουμε ποιες ηλικιες και ποιες χωρες το εκαναν
περισσοτεροι οποτε ακομα αυτη η κουβεντα δεν εχει νοημα.Και στη τουρκια που ειναι ουγκανοι εχουν αρχισει εμβολιασμους κανονικα χωρις μα μου σου του.Οταν ολοκληρωθουν οι εμβολιασμοι τοτε θα δουμε ποιος ηταν ο εξυπνος και ποιος ο χαζος.Εγω προσωπικα εχω ξανα πει οτι δεν εχω λογο να κανω ενα εμβολιο απο τη στιγμη που το περασα ασυμπτωματικος.Και οσον αφορα για το αν κολλησω τους αλλους η οχι,ας φροντισει οποιος εχει προβλημα η πιστευει οτι θα παθει ζημια απο τον ιο ας χτισει αυτος το τοιχος προστασιας στον εαυτο του και ας με αφησει στην ησυχια μου.
τα πανω απο 500 εκατομμυρια που εχουν ηδη εμβολιαστει δεν ειναι ικανοποιητικο δειγμα για σενα για να καταλαβεις οτι δεν ειναι συμπτωση οτι φοβουνται τα εμβολια οι αναλφαβητοι και οι αμορφωτοι???

σου θυμιζω οτι αυτος ηταν ο πληθυσμος της ανθρωποτητας πριν 300 χρονια, τοτε τι θα λεγες θελω δεκαπλασιους απο τους υπαρχοντες για να πεισθω?

το τελευταιο που λες να νοιαστουν οσοι κινδυνευουν δεν σε τιμα, ευτυχως στην κοινωνια μας βαλαμε κανονες και νομους ωστε να προστατευεται και ο πεζος που κινδυνευει η ζωη του και να μην επαφυεται στο φιλοτιμο (που εσυ μολις δηλωσες οτι δεν εχεις προς αυτον που κινδυνευει) του οδηγου αυτοκινητου που μπορει να τον πατησει επειδη ειχε πρασινο. και πρασινο να εχεις οφειλεις να προστατεψεις και των αλλων την ανθρωπινη ζωη και ειναι πανω απο την δικη σου βολεψη να περνας καλα και να οδηγεις γρηγορα προς στον προορισμο σου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
τα πανω απο 500 εκατομμυρια που εχουν ηδη εμβολιαστει δεν ειναι ικανοποιητικο δειγμα για σενα για να καταλαβεις οτι δεν ειναι συμπτωση οτι φοβουνται τα εμβολια οι αναλφαβητοι και οι αμορφωτοι???

σου θυμιζω οτι αυτος ηταν ο πληθυσμος της ανθρωποτητας πριν 300 χρονια, τοτε τι θα λεγες θελω δεκαπλασιους απο τους υπαρχοντες για να πεισθω?

το τελευταιο που λες να νοιαστουν οσοι κινδυνευουν δεν σε τιμα, ευτυχως στην κοινωνια μας βαλαμε κανονες και νομους ωστε να προστατευεται και ο πεζος που κινδυνευει η ζωη του και να μην επαφυεται στο φιλοτιμο (που εσυ μολις δηλωσες οτι δεν εχεις προς αυτον που κινδυνευει) του οδηγου αυτοκινητου που μπορει να τον πατησει επειδη ειχε πρασινο. και πρασινο να εχεις οφειλεις να προστατεψεις και των αλλων την ανθρωπινη ζωη και ειναι πανω απο την δικη σου βολεψη να περνας καλα και να οδηγεις γρηγορα προς στον προορισμο σου.
Δεν καταλαβαινω...γιατι να ειναι οι αμορφωτοι και οι αναλφαβητοι οσοι ακομα δεν εχουν εμβολιαστει? ακομα καλα καλα δεν εχουμε τελειωσει,αφου τελειωσουμε σου ξανα λεω θα την κανουμε αυτη τη κουβεντα παλι.Αλλα ς υποθεσουμε οτι εμβολιαζονται τα 3 δις απο τα 7 αυτο τι σημαινει οτι τα 4 δις ειναι του δημοτικου? για το φιλοτιμο που λες παλι ακυρο.Ποιος σου ειπε οτι εγω αν οδηγω γρηγορα δε βαζω σε κινδυνο τη ζωη μ? και ο πεζος που θελειο να προστατευτει απο εμενα,πολυ απλα περιμενει να αναψει το πρασινο ανθρωπακι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
εμενα δηλ αν περασει ο πεζος με κοκκινο ανθρωπακι δε με βαζει σε κινδυνο δηλ? για να τον αποφυγω να πεσω σε καποια κωλονα.Μα ρε φιλε τωρα κουβεντιαζουμε η εχεις ορεξη πρωι πρωι να με τρελανεις?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δεν καταλαβαινω...γιατι να ειναι οι αμορφωτοι και οι αναλφαβητοι οσοι ακομα δεν εχουν εμβολιαστει? ακομα καλα καλα δεν εχουμε τελειωσει,αφου τελειωσουμε σου ξανα λεω θα την κανουμε αυτη τη κουβεντα παλι.Αλλα ς υποθεσουμε οτι εμβολιαζονται τα 3 δις απο τα 7 αυτο τι σημαινει οτι τα 4 δις ειναι του δημοτικου? για το φιλοτιμο που λες παλι ακυρο.Ποιος σου ειπε οτι εγω αν οδηγω γρηγορα δε βαζω σε κινδυνο τη ζωη μ? και ο πεζος που θελειο να προστατευτει απο εμενα,πολυ απλα περιμενει να αναψει το πρασινο ανθρωπακι
σου ειπα αρκετα παραδειγματα απο τους πρωτους 500 εκατ που αυτο δειχνουν.

αν τα 500 εκ στα κοντα 8 δις του πλανητη (που τελικα μπορει να εμβολιασθουν πολυ λιγοτεροι απο τα 8) ειναι μικρο δειγμα και δεν σε πειθει παω πασο.

ειναι σαν να μου λες σε ενα γκαλοπ προεκλογικο που συμμετεχει το 10% και δεδομενου οτι θα υπαρξει 10-20-30% αποχη ειναι μικρο δειγμα και ειναι νωρις ακομη για να καταλαβεις οτι σου δειχνει το αποτελεσμα.

θες ενα ακομη παραδειγμα, η σερβια εμβολιασε ηδη το 27% και επειδη της περισσευαν απο τις πολλες παραγγελειες που καλως εκανε εμβολιασε και γειτονες της με τα περισσεματα αντι να εχει ανεμβολιαστους επισκεπτες μεθαυριο.
υπηρξε αφρικανικη χωρα που εμβολιασε 0,5% και τις περισσεψαν 0,1% και τα πεταξε στα σκουπιδια.

καταλαβαινεις οτι οι αναλφαβητοι και αντιεμβολιαστες αφρικανοι οχι μονο δεν φτασανε το 27% των μορφωμενων σερβων αλλα ειναι τοσο ηλιθιοι και στην διαχειριση που τους ληξανε τα εμβολια στις κρατικες αποθηκες και τα πεταξανε αντι να σωσουν ζωες εστω στις διπλανες χωρες????

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
σου ειπα αρκετα παραδειγματα απο τους πρωτους 500 εκατ που αυτο δειχνουν.

αν τα 500 εκ στα κοντα 8 δις του πλανητη (που τελικα μπορει να εμβολιασθουν πολυ λιγοτεροι απο τα 8) ειναι μικρο δειγμα και δεν σε πειθει παω πασο.

ειναι σαν να μου λες σε ενα γκαλοπ προεκλογικο που συμμετεχει το 10% και δεδομενου οτι θα υπαρξει 10-20-30% αποχη ειναι μικρο δειγμα και ειναι νωρις ακομη για να καταλαβεις οτι σου δειχνει το αποτελεσμα.
σου ξανα λεω οτι μπορει να ειναι ενα τυχαιο γεγονος για την ποιοτητα του πληθυσμου που εχουν ηδη εμβολιαστει.Υστερα ενα μεγαλο μερος του πληθυσμου ΔΕΝ θελει να εμβολιαστει αλλα για αλλους παραγοντες αναγκαζεται να το κανει (δουλεια,ταξιδια) στο ισραηλ πχ που μου ανεφερες το οτι εμβολιαστηκαν ολοι αυτο δε σημαινει και απαραιτητα οτι το ηθελαν.Τωρα για τον παγκοσμιο πληθυσμο ακομα γνωμη δεν εχω γιατι δεν εχει τελειωσει η ιστορια με τους εμβολιασμους.Οταν ξεμπερδεψουμε,κατσε και βρες διαφορους μορφωτικους παραγοντες για αυτους που δεν το εκαναν και το ξανασυζηταμε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
σου ξανα λεω οτι μπορει να ειναι ενα τυχαιο γεγονος για την ποιοτητα του πληθυσμου που εχουν ηδη εμβολιαστει.Υστερα ενα μεγαλο μερος του πλυθησμου ΔΕΝ θελει να εμβολιαστει αλλα για αλλους παραγοντες αναγκαζεται να το κανει (δουλεια,ταξιδια) στο ισραηλ πχ που μου ανεφερες το οτι εμβολιαστηκαν ολοι αυτο δε σημαινει και απαραιτητα οτι το ηθελαν.Τωρα για τον παγκοσμιο πληθυσμο ακομα γνωμη δεν εχω γιατι δεν εχει τελειωσει η ιστορια με τους εμβολιασμους.Οταν ξεμπερδεψουμε,κατσε και βρες διαφορους μορφωτικους παραγοντες για αυτους που δεν το εκαναν και το ξανασυζηταμε.
κοιταξε επειδη εχω δουλεψει στην στατιστικη.
δειγμα με χιλιαδες το θεωρουμε επαρκες.
ποσο μαλλον δε για 500 εκατομμυρια.
και μαλιστα δειγμα μεγαλυτερο του 1% του πληθυσμου.... εδω εχουμε πολυ μεγαλυτερο, 7-8 φορες μεγαλυτερο.

σκεψου οτι εκει που απαιτειται η μεγαλυτερη ασφαλεια, στις δοκιμες φαρμακων και εμβολιων, το αποδεκτο δειγμα ειναι 30.000-40.000-50.000 (απο τα εν δυναμει 8 δις που θα τα χρησιμοποιησουν)
εκει που παιζονται ανθρωπινες ζωες.
και εσυ δεν πειθεσαι με δειγμα 500εκ απο τους 8 δις.... (δηλαδη εισαι 10.000 φορες πιο αυστηρος απο τις διεθνεις, παγκοσμιες και ευρωπαϊκες επιτροπες γιατρων που αδειοδοτουν φαρμακα και εμβολια)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Εγω πχ ΔΕΝ θελω να το κανω.Αν ομως με αναγκασουν για τους χ,ψ λογους τοτε οκ (και αφου ρωτησω γιατρο) τοτε ναι θα το κανω.Αλλα θα το κανω οχι γιατι ειμαι εξυπνος η μορφωμενος,αλλα επειδη με αναγκαζουν.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.104
Πόντοι
22.266
με τον τσιπρα αυξηθηκε μονιμα η ανεργια κατα 5-10% και δεν σωθηκε καμμια ανθρωπινη ζωη.

με τον κουλη παροδικα για τους μηνες του λοκνταουν κλεισανε το 5-10% της οικονομιας και σωθηκαν 50 νεοι και 5.000 ηλικιωμενοι.

αρα κλασσης χειροτερη η περιπτωση τσιπρα.
Κοιτας κοντόφθαλμα δημοσιουπαλληλιστικη

Πρώτον νομίζω ότι επί του τσιπροπουστα από 2015 έως 2019 μειώθηκε η ανεργία διότι ούτως η άλλως είχε φτάσει πριν ταβάνι λόγω οικονομικής κρίσης

Δεύτερον σώθηκαν πενήντα νέοι αλλά κ λόγω της Κλεισούρας δεν έγιναν σχέσεις νέων γάμοι άρα κ δε γεννήθηκαν παιδιά αν θες να το δεις κ πιο βαθιά

Επίσης έχω πει ότι για καραντίνα( οικονομικά κ ΛΟΚ ντάουν δεν μπορούν να μιλαν οι δύ κ συνταξιουχοι)
Όπως εγώ για εμβόλια κ ιούς

• Like
Αντιδράσεις: ave.
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Κοιτας κοντόφθαλμα δημοσιουπαλληλιστικη

Πρώτον νομίζω ότι επί του τσιπροπουστα από 2015 έως 2019 μειώθηκε η ανεργία διότι ούτως η άλλως είχε φτάσει πριν ταβάνι λόγω οικονομικής κρίσης

Δεύτερον σώθηκαν πενήντα νέοι αλλά κ λόγω της Κλεισούρας δεν έγιναν σχέσεις νέων γάμοι άρα κ δε γεννήθηκαν παιδιά αν θες να το δεις κ πιο βαθιά

Επίσης έχω πει ότι για καραντίνα( οικονομικά κ ΛΟΚ ντάουν δεν μπορούν να μιλαν οι δύ κ συνταξιουχοι)
Όπως εγώ για εμβόλια κ ιούς
αλλος μπορει να πει γεννηθηκαν περισσοτερα παιδια γιατι καθονταν τα ζευγαρια σπιτι και κανανε σεξ.

ειναι εικασια.

οταν συγκριναμε με παρομοια λογικη αυτοκτονιες νεων και τροχαια δυστυχηματα, εκει βγαλαμε +150νεοι χαρη στο λοκνταουν συμφωνα με την ΕΛ.ΣΤΑΤ.

αρα δεν ειναι μονοι οι 50 νεοι που γλυτωσαν αμεσα απο τον κορονοιο αλλα και αλλοι 150 γιατι μειωθηκαν πολυ τα τροχαια νεων ενω αυξηθηκαν λιγο οι αυτοκτονιες νεων.

στα οικονομικα οση και να ειναι η ζημια δεν μπορει να μπει σε ζυγαρια με αριθμο νεκρων. οποιος βγει και πει πχ μεχρι 100.000 η ζωη οκ αν βγει πανω απο 100.000 σταματαμε και προτιμουμε νεκρους και ανοικτη ολη την οικονομια , δικαιως θα τον πουνε απανθρωπο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.104
Πόντοι
22.266
αλλος μπορει να πει γεννηθηκαν περισσοτερα παιδια γιατι καθονταν τα ζευγαρια σπιτι και κανανε σεξ.

ειναι εικασια.

οταν συγκριναμε με παρομοια λογικη αυτοκτονιες νεων και τροχαια δυστυχηματα, εκει βγαλαμε +150νεοι χαρη στο λοκνταουν συμφωνα με την ΕΛ.ΣΤΑΤ.

αρα δεν ειναι μονοι οι 50 νεοι που γλυτωσαν αμεσα απο τον κορονοιο αλλα και αλλοι 150 γιατι μειωθηκαν πολυ τα τροχαια νεων ενω αυξηθηκαν λιγο οι αυτοκτονιες νεων
Για αυτοκτονίες δεν μίλησα ποτέ
Για τα τροχαία μειώθηκαν λόγω ΛΟΚ ντάουν κ βελτίωση αυτοκινητοδρόμων
Αλλά σου είπα μιλάς με τη σιγουριά του μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει ο μισθός μπαίνει

Ας έβγαινε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ ΑΔΕΔΥ κ να έλεγε καταθέτουμε το δέκα τοις εκατό για τη στήριξη ανέργων

Ασφαλώς κ δε γίνετε κ ο καθένας κοίτα τον κωλο του
ΑΛΛΑ γιατί η δική σου φοβεια να έχει επίπτωση στη δική μου τσέπη ------ετσιι ωμά κ ξέρα και καπιταλιστικά στο θέτω

Οσό για την επίπτωση της υπογεννητικότητας το λοκ ντάουν έφτασε στην αύξηση της
Αλλά είπαμε νοιάστηκε ο Κούλης για την ψηφοφορικη δεξαμενή δυ συνταξιουχους

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ας έβγαινε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ ΑΔΕΔΥ κ να έλεγε καταθέτουμε το δέκα τοις εκατό για τη στήριξη ανέργων
οταν ο μισθος μου επεσε
απο 1380 ευρω το 2009
σε 730 ευρω το 2011
δεν ηταν μονο 10% και δεν ηταν τοσο φρικτο.

οπως και τα χρονια (και οχι μηνες οπως ειναι το λοκνταουν) που ημουν ανεργος επισης δεν ηταν τοσο φρικτοι γιατι ζω στην συγχρονη ελλαδα που και οι ανεργοι ειναι παχυσαρκοι απο τα αποθεματα της οικογενειας.

αν ημουν το 1950 θα πειναγα ακομη και με δουλεια ή αν ημουν αλβανος το 1990.

δεν ειναι η ελλαδα σε τετοιο χαλι που ηταν το 1950 ή αλβανια το 1990 για να μιλαμε σε τετοια βαση.
θυμαμαι εναν αφρικανο κωμικο που εκραζε σε βρετανικο σοου τους αγγλους που λεγανε περνανε οικονομικη κριση ενω ειναι παχυσαρκοι, με κλιματιστικο και καθορο νερο ολοι τους, σε αντιθεση με την χωρα του που πεθαινουν χιλιαδες απο την πεινα και δεν λεει κανενας για κριση.

δεν ειναι σε τετοια χαλια.

λυπασαι πχ του μυκονιατες που καθε χρονο βγαζανε 100.000 και περσι το καλοκαιρι 0? θα πεινασουν?
οι θασιτες δεν παραπονιουνται που βγαζαν 10 απο τον τουρισμο και 10 απο το λαδι, θα παραπονεθουν οι μυκονιατες που βγαζαν 100 τοσα χρονια??

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.104
Πόντοι
22.266
οταν ο μισθος μου επεσε
απο 1380 ευρω το 2009
σε 730 ευρω το 2011
δεν ηταν μονο 10% και δεν ηταν τοσο φρικτο.

οπως και τα χρονια (και οχι μηνες οπως ειναι το λοκνταουν) που ημουν ανεργος επισης δεν ηταν τοσο φρικτοι γιατι ζω στην συγχρονη ελλαδα που και οι ανεργοι ειναι παχυσαρκοι απο τα αποθεματα της οικογενειας.

αν ημουν το 1950 θα πειναγα ακομη και με δουλεια ή αν ημουν αλβανος το 1990.

δεν ειναι η ελλαδα σε τετοιο χαλι που ηταν το 1950 ή αλβανια το 1990 για να μιλαμε σε τετοια βαση.
θυμαμαι εναν αφρικανο κωμικο που εκραζε σε βρετανικο σοου τους αγγλους που λεγανε περνανε οικονομικη κριση ενω ειναι παχυσαρκοι, με κλιματιστικο και καθορο νερο ολοι τους, σε αντιθεση με την χωρα του που πεθαινουν χιλιαδες απο την πεινα και δεν λεει κανενας για κριση.

δεν ειναι σε τετοια χαλια.

λυπασαι πχ του μυκονιατες που καθε χρονο βγαζανε 100.000 και περσι το καλοκαιρι 0? θα πεινασουν?
οι θασιτες δεν παραπονιουνται που βγαζαν 10 απο τον τουρισμο και 10 απο το λαδι, θα παραπονεθουν οι μυκονιατες που βγαζαν 100 τοσα χρονια??
Ο δημ μισθός πρέπει να είναι αναλόγως του παραγόμενου πλούτου κ όχι ανέγγιχτος
Όπως έγινε κ το 2010-2015

Ενώ τώρα σαν κομμουνιστής ο Κούλης σφύρα αδιάφορα κ επιβαρύνει το μέλλον του έθνους με αχρειαστο άσκοπο ΛΟΚ ντάουν

Εμένα δε με ενοχλει ότι οι δημ μισθοί συντάξεις δεν μειώθηκαν αλλά με ενοχλεί ότι δεν παράγουν έργο κ λοθφαρουν

Επίσης δεν μπορεί να βγαίνει φωνάζοντας υπέρ του ΛΟΚ ντάουν αυτός ο δυ ή συνταξιούχος διότι είναι σαν να μιλάμε για την νέα στρατιωτική χούντα της Βιρμανίας

Ο Κούλης είναι ίδιος ο Τσίπρας κλέφτης ψήφων με ψεύτικες υποσχέσεις κ εμένα με ψεκασε το 2019 κ τον υποστήριξα αλλά ήταν τελικά συστημικό μπασταρδο παιδάκι

Για ΛΟΚ ντάουν ψεκασμενοι δυ κ συνταξιούχοι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

Ενώ τώρα σαν κομμουνιστής ο Κούλης σφύρα αδιάφορα κ επιβαρύνει το μέλλον του έθνους με αχρειαστο άσκοπο ΛΟΚ ντάουν

Εμένα δε με ενοχλει ότι οι δημ μισθοί συντάξεις δεν μειώθηκαν αλλά με ενοχλεί ότι δεν παράγουν έργο κ λοθφαρουν

Επίσης δεν μπορεί να βγαίνει φωνάζοντας υπέρ του ΛΟΚ ντάουν αυτός ο δυ ή συνταξιούχος διότι είναι σαν να μιλάμε για την νέα στρατιωτική χούντα της Βιρμανίας

Ο Κούλης είναι ίδιος ο Τσίπρας κλέφτης ψήφων με ψεύτικες υποσχέσεις κ εμένα με ψεκασε το 2019 κ τον υποστήριξα αλλά ήταν τελικά συστημικό μπασταρδο παιδάκι

κατσε ρε γιατι δεν μπορουμε να μιλαμε σε μια δημοκρατια.

εγω ειμαι υπερ ανωτατου μισθου και ανωτατης συνταξης 1.000 ευρω, εξαιρεση μονο γιατροι και ιπταμενοι της πολεμικης αεροποριας.

δεν μπορω να λεω την αποψη μου με τις οποιες σπουδες μου και με την πειρα μου, ως ελευθερος επαγγελματιας , ως ανεργος, ως ιδιωτικος υπαλληλος, ως δημοσιος υπαλληλος, επειδη τωρα ειμαι δημοσιος?

ολοι εχουν δικαιωμα αποψης μεχρι και η κουλα η κομμωτρια που διαβαζει αστρολογο, αν ειναι λαθος θα το συζητησουμε.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Ανάθεμα και αν έχεις γράψει κάτι χρήσιμο. Όλο τέτοιες μαλακίες όλη την ώρα. Τράβα κάνε εμβολιάκι και άσε τους άλλους να πεθαίνουν στο δρόμο.
Αν είσαι θρήσκος πές μας για το Πάσχα που γίνεται μαζί με το εβραϊκό. Το επιτρέπουν οι πατέρες;;;
Είναι σχετικά σουρεαλιστικό το σκηνικό ο Τάκης Τσουκαλάς του φόρουμ που φοβάται τον σατανά να προσπαθεί να με βγάλει ψυχασθενή αφού όλο το προηγούμενο καιρό προσπαθούσε να μου κολλήσει τη ταμπέλα του ψεκασμένου που δεν του βγήκε.
Και βέβαια από κάτω οι γνωστοί θεατές τις ρωμαϊκής αρένας να ζητωκραυγάζουν λες και βλέπουν θέαμα, ενώ ουσιαστικά βλέπουν το μέλλον τους.

Η κατάσταση νομίζω πως μπορεί να συγκριθεί με τη περίοδο της τουρκοκρατίας που αν κάποιος έσκουζε πως οι Τούρκοι ήταν καταπιεστικοί ή το σύστημα της οθωμανικής αυτοκρατορίας δεν αρμόζει για τους γρεκούς, είχε να αντιμετωπίσει τους πιο «συνετούς» που συνήθως ήταν βολεμένοι και τον νουθετούσαν , τον κορόιδευαν και ίσως τον χλεύαζαν ή τον κατέδιδαν.
Φαντάζομαι πως και ο στρατός του Κολοκοτρώνη ένα τσούρμο ...ψέκια της εποχής ήταν που πίστευαν πως μπορεί να υπάρξει μέλλον και χωρίς τον τουρκικό ζυγό. Οι ραγιάδες της εποχής θα τους είχαν σύρει τα χίλια μύρια. Παραβλέποντας παιδομαζώματα και κεφαλικούς φόρους μιας και ήταν βολεμένοι επιθυμούσαν με κάθε τρόπο την διατήρηση του οθωμανικού συστήματος και χλεύαζαν οποιαδήποτε διαφορετική άποψη. Οι εποχές έχουν αλλάξει αλλά οι καταστάσεις είναι οι ίδιες.
Η συνέχεια γνωστή

Στην αρχή σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά κερδίζεις​

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.104
Πόντοι
22.266
κατσε ρε γιατι δεν μπορουμε να μιλαμε σε μια δημοκρατια.

εγω ειμαι υπερ ανωτατου μισθου και ανωτατης συνταξης 1.000 ευρω, εξαιρεση μονο γιατροι και ιπταμενοι της πολεμικης αεροποριας.

δεν μπορω να λεω την αποψη μου με τις οποιες σπουδες μου και με την πειρα μου, ως ελευθερος επαγγελματιας , ως ανεργος, ως ιδιωτικος υπαλληλος, ως δημοσιος υπαλληλος, επειδη τωρα ειμαι δημοσιος?

ολοι εχουν δικαιωμα αποψης μεχρι και η κουλα η κομμωτρια που διαβαζει αστρολογο, αν ειναι λαθος θα το συζητησουμε.
Πριν δε βριζατε τους ψεκασμενους αρνητές κ τις αστρολόγους;;;;;

Δυ κ συνταξιούχος δεν μπορεί να βγαίνει με τη σημαία του ΛΟΚ ντάουν

Φοβάσαι τον ιό ;σεβαστό κάτσε σπίτι σου εμβολιασου κ όχι τυμπανοκρουδιες για ΛΟΚ νταουν

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Εσενα μαστορα αν σε ψεκασε ο κουλης καλα να παθεις

Οι υπολοιποι τι φταιμε για το δικο σου ψεκασμα στο κατω κατω ας κραταγες ομπρελα οταν βγηκε ο γουρλος με το ψεκαστικο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Πριν δε βριζατε τους ψεκασμενους αρνητές κ τις αστρολόγους;;;;;

Δυ κ συνταξιούχος δεν μπορεί να βγαίνει με τη σημαία του ΛΟΚ ντάουν
δεν θυμαμαι να βριζαμε καπου.

να ειρωνευομαστε αποψη του αλλου οταν ειναι εναντια στην λογικη , ειδικα οταν και η αλλη πλευρα ειρωνευεται δεν ειναι κακο.

ομοιως αν μιλαμε για γυναικες εσυ εχεις παει 1.000 και εγω με 100. δεν δικαιουμαι να λεω την αποψη μου εγω επειδη εχω μικροτερη πειρα?

αν θυμασαι με ποιον μιλας, περσι εδω με βριζανε χελρεηζερ, τρουμπακης, μπαροκ επειδη συγκρινα τον κορονοιο με την γριπη.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.104
Πόντοι
22.266
Εσενα μαστορα αν σε ψεκασε ο κουλης καλα να παθεις

Οι υπολοιποι τι φταιμε για το δικο σου ψεκασμα στο κατω κατω ας κραταγες ομπρελα οταν βγηκε ο γουρλος με το ψεκαστικο
Είδες ο γουρλοματης βγήκε το καλοκαίρι του 2019 κ με πολυμπεκ με ακροφις 24αρι ψεκαζε με γιβερελινη ανάπτυξη ,,μπροστά ο εε ,επενδύσεις κλπ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.104
Πόντοι
22.266
δεν θυμαμαι να βριζαμε καπου.

να ειρωνευομαστε αποψη του αλλου οταν ειναι εναντια στην λογικη , ειδικα οταν και η αλλη πλευρα ειρωνευεται δεν ειναι κακο.

ομοιως αν μιλαμε για γυναικες εσυ εχεις παει 1.000 και εγω με 100. δεν δικαιουμαι να λεω την αποψη μου εγω επειδη εχω μικροτερη πειρα?
Είπα ο δυ κ συνταξιούχος δεν μπορεί να μιλάει για ΛΟΚ ντάουν διότι είναι κάτι που δεν το νιώθει
Σαν να μιλάω εγώ τη θεματολογία βιολογίας θα διδάσκεται στα λυκεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom