Τα σέβη μου!
Μα και μένα με βγάζουν από τα ρούχα μου. Δες τι έγραψε πάλι ο πολύξερος που διαλέγει κάθε τόσο ένα thread ως στασίδι και με περισπούδαστο ύφος ειδικού κάνει από γεωστρατηγική και γεωπολιτική ανάλυση μέχρι αγόρευση για δικαιοσύνη και οικονομική πολιτική.
Κάπου κάπου βέβαια γράφει και το δεν είμαι ειδικός σαν ξεκάρφωμα, απλά εννοεί «εμένα θα ακούτε που τα ξέρω όλα»…
Γιατρέ, αυτοί κάνουν τη δουλειά τους. Η δική σου υποχρέωση – αν υπήρχε - τελείωσε όταν έγραψες αυτό που έπρεπε. Το να ξεκατινιάζεσαι, δεν θα αλλάξει κάτι. Σε ένα σου σωστό post τις προάλλες ανέφερες με την σειρά τις γκρίνιες από τους ίδιους και τους ίδιους για μα σειρά θεμάτων από την αρχή της πανδημίας.
Αυτό λοιπόν δεν πρόκειται να αλλάξει. Αν το πρωτόκολλο μπει στην σελίδα του ΕΟΔΥ απλά θα αλλάξει η γκρίνια. Στην ουσία αυτό ζητάν, να μπει δημόσια το πρωτόκολλο για να γκρινιάζουν:
Γιατί έβαλαν αυτή την ουσία κι όχι την άλλη;
Aφού υπάρχουν έρευνες… μπλα….μπλα… enter ένα link….
Οι Άγγλοι… μπλα….μπλα… enter ένα link….
Αφού οι Γερμανοί …μπλα….μπλα… enter ένα link….
Γιατί αυτό το ιχνοστοιχείο, από που προκύπτει;
Αφού στο Περού… μπλα…μπλα… enter ένα link….
Θα έχει εταιρεία εισαγωγής συμπληρωμάτων διατροφής κουμπάρος την γυναίκας του Κικίλια… μπλα…μπλα… κ.ο.κ.
Αυτά, το έχεις έτσι, τα έχουμε συζητήσει αυτά…Ακολουθείς την Τσαρίνα Αικατερίνη.
Οπότε αν ψάχνεις ξεκατίνιασμα γράψε για πουτανάκια τουλάχιστον να πιάσει τόπο ο καυγάς!