poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
ακριβώς αυτόσημασία έχει ο τουρισμός, οι έλληνες να περιμένουν,
ακριβώς αυτόσημασία έχει ο τουρισμός, οι έλληνες να περιμένουν,
τωρα μαλιστα.On Friday, Chilean authorities released the results of a study of 10.5 million people, showing the vaccine was 16% effective against infection after one dose and 67% effective after a second dose. The study also found it to be 80% effective in preventing death from Covid-19 two weeks after a second dose.
ρε τυπε τι ποστ ηταν αυτο???Ελπίζω να είναι μοντάζ
Αλλιώς χρειάζεται κ άλλο ξύλο όπως παλιά αυτός ο πισωγλεντης!!
Έχουν το κόσμο με περιοριστικά μέτρα κ Αυτός ανεβάζει κορονοτούρτες κ τι ωραία περνάμε
Το ξέρω αλλά δεν μπορεις σαν μέλος της κυβέρνησης να ανεβάζεις τέτοια πράγματα για ηθικούς λόγουςρε τυπε τι ποστ ηταν αυτο???
εχεις κοψει καπιστρι???
ο τυπος εκοψε μια τουρτα με την γυναικα του επειδη ειχε γενεθλια...ουτε συνωστισμος, ουτε παρτυ, ουτε τιποτα....
καμια κωμωδια μπορουν να δουν στο νετφλιξ και να γελασουν ή θα προκαλεσουν το οινο αισθημα?Το ξέρω αλλά δεν μπορεις σαν μέλος της κυβέρνησης να ανεβάζεις τέτοια πράγματα για ηθικούς λόγους
Δημιουργείς λανθασμένες εντυπώσεις
Κράτα αυτές τις στιγμές για τον εαυτό σου χωρίς να τα κάνεις ανάρτηση διότι προκαλείς το κοινό αίσθημα που μπορεί να παρερμημευση αυτήν την αθώα τουρτο
Βάλε κ τα πληρωμένα σαιτ τρολλ κι έδεσε το γλυκό της μπανανιαςΜε αυτό τον ιό και την τουρκία , τα βοθροκάναλα γεμίζουν τις ειδήσεις
ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΧΝΑ.
Τέτοια υποστήριξη σε κυβέρνηση στην ελλάδα από βοθροκάναλα δεν έχει ξαναυπάρξει.
Ούτε τις καλύτερες στιγμές της ΠΑΣΟΚάρας.
Μπορούν αρκεί να μην ανεβάσουν φωτογραφίες με την ακριβή τηλεόραση τους από τον παχυλό μισθό κ ότι κάνουν buga buga partyκαμια κωμωδια μπορουν να δουν στο νετφλιξ και να γελασουν ή θα προκαλεσουν το οινο αισθημα?
Δεν τα βάζουν με δημόσιους και συνταξιούχους λόγω ότι αυτοί παρακολουθούν τα συστημική μέσα και μπορούν να τους μανιπουλαρουνο χατζηδάκης είναι ο σουπερμαν που τα βαλε με τη δεη, οσε, ολυμπιακή;
ακόμη ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ τις υπέρογκες συντάξεις της ΔΕΗ,
εδώ σε θέλω κάβουρα. Μπορείς να τις κόψεις στη μέση;
εγω δεν προκληθηκα καθολου.Το ξέρω αλλά δεν μπορεις σαν μέλος της κυβέρνησης να ανεβάζεις τέτοια πράγματα για ηθικούς λόγους
Δημιουργείς λανθασμένες εντυπώσεις
Κράτα αυτές τις στιγμές για τον εαυτό σου χωρίς να τα κάνεις ανάρτηση διότι προκαλείς το κοινό αίσθημα που μπορεί να παρερμημευση αυτήν την αθώα τουρτο
OTAN H ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ Ο ΝΙΚΟΛΙΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΡΕΣΙΤΑΛνα το εγραφες, δεν μπαινουμε στη διαδικασια να διαβασουμε το λινκ παντα
επισης οταν δεν ενδιαφερει τους διαιτητες το αποτελεσμα
2-0
τον ρωτησες αν θελει να ταξιδευει ή αναγκαζεται γιατι θα ηθελε να παει αλλη φορα και οχι για να δραπετεύσει?εσυ που ταξιδευεις σε ολο τον κοσμο και περνας καλυτερα και απο τον πολιτικο και απο εμενα γιατι προκληθηκες ηθικα?
Στο facebook ούτε μία φώτο δεν έχω ανεβάσει από τα ταξίδια μου όμωςεγω δεν προκληθηκα καθολου.
και ειμαι κλεισμενος στο σπιτι.
εσυ που ταξιδευεις σε ολο τον κοσμο και περνας καλυτερα και απο τον πολιτικο και απο εμενα γιατι προκληθηκες ηθικα?
δεν εδειξε ακριβη τηλεοραση ουτε εκανε μπουγκα μπουγκα παρτυ.Μπορούν αρκεί να μην ανεβάσουν φωτογραφίες με την ακριβή τηλεόραση τους από τον παχυλό μισθό κ ότι κάνουν buga buga party
Όταν περνάει ο κόσμος δύσκολες μέρες υγειονομικά και από στερημένες ελευθερίες οι πρώτοι που πρέπει να δείχνουν το καλό πρόσωπο είναι οι πολιτικοί
Ειναι γνωστο και εχει αναφερθει εδω μεσα ουκ ολιγες φορες ,οπως και για την απολυτα επιτυχημενη Σιγκαπουρη.
μιλαμε ομως για ασιατικες χωρες με εντελως διαφορετικη νοοτροπια και με ηλεκτρονικα βραχιολακια για τα κρουσματα και για αυτους που μπαινουν στην χωρα ...
Οσο για την ευρωπη χωρα προτυπο για την διαχειριση της πανδημιας ειναι η Νορβηγια φυσικα.
Για το Ισραηλ γιατι αρνεισαι να δεις την οποια επιτυχια εχουν καταφερει πραγματικα δεν το καταλαβαινω
Εγώ δεν ζήτησα τη ψήφο του λαού για να ηγηθώ κ να περιορίσω την ελευθερία του κόσμου για το καλό της δημ υγείας όμως;!! Αυτός πίστεψε με προκάλεσε με την αναρτήσει τον άνεργο κ αφραγκοε Έλληνα...δεν εδειξε ακριβη τηλεοραση ουτε εκανε μπουγκα μπουγκα παρτυ.
την γυναικα του εδειξε που εχει παρει 2 κιλα στην περιφερεια και εχει κρεμασει στηθος.
αυτος επρεπε να προκληθει απο εσενα που ανεβαζεις φωτο απο ολο τον κοσμο με γκομενοθεραπεια, αλλα αυτος δεν μπαινει στο σαητ για να δει τι ασωτη και ανηθικη ζωη κανεις.
σεμνα και αποδεκτα τα γενεθλια του, καθολου προκλητικα
εσυ θα εισαι στον πατο της κολασεως τυχερακια και αυτος δεκαπεντε οροφους πιο πανω γιατι κανει σεξ μονο με την σπασμενη
διαφωνουμε.Αν και αποφεύγω να εκφράζω προσωπικές απόψεις παρά μόνον όταν τεκμηριώνονται ,μερικά τουλάχιστον, από τα διαθέσιμα δεδομένα, θα σου πω την γνώμη μου.
Ο λόγος που δεν γίνεται ουσιαστική κουβέντα στον δυτικό κόσμο και τα κατεστημένα ΜΜΕ για την διαχείριση της πανδημίας στις προηγμένες δημοκρατίες της ανατολής σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με την επικοινωνιακή διαχείριση του ζητήματος από τις ανέτοιμες και αναποτελεσματικές δυτικές κυβερνήσεις που θέλουν να αποφύγουν την λογοδοσία στις κοινωνίες τους επιχειρώντας να αποκρύψουν την πλήρη υγειονομική τους χρεωκοπία τόσο σε επίπεδο προετοιμασίας όσο και διαχείρισης της πανδημικής κρίσης.
Ως προς το Ισραήλ κάθε άλλο παρά αμφισβητώ την επιτυχία τους στο ζήτημα του κόβιντ - αντάξια άλλωστε ενός έθνους-μαχητή που έμαθε να παίρνει υπολογισμένα ρίσκα και να λειτουργεί με συστηματικότητα προκειμένου να επιβιώσει. Έχω γράψει αναλυτικά άλλωστε για αυτό νωρίτερα.
Αυτό που αμφισβητώ είναι αφενός ο αφελής ενθουσιασμός για το ότι ο εμβολιασμός από μόνος του είναι επαρκής συνθήκη για τον βραχυπρόθεσμο έλεγχο της πανδημίας και αφετέρου την επικίνδυνα καιροσκοπική επικοινωνιακή διαχείριση του σοβαρότατου ζητήματος των εμβολιασμών, σε επίπεδο προσδοκιών του πληθυσμού, από την κυβέρνηση.
Αντί να ειπωθεί ανοιχτά στον πληθυσμό ότι τα εμβόλια είναι απλά μια σημαντική παράμετρος στο πρότζεκτ διαχείρισης της πανδημίας σε βάθος χρόνου, σε συνδυασμό με πολλά άλλα μέτρα που θα μας συνοδεύουν για καιρό, και ότι αποτελούν επί της ουσίας υπό δοκιμή πειραματικά φαρμακευτικά προϊόντα, αντίθετα δημιουργήθηκε συστηματικά η ψευδαίσθηση ότι αποτελούν κάποιου είδους "μαγικά ραβδιά" που χωρίς κόστος και παρενέργειες θα επιλύσουν από μόνα τους και άμεσα το πρόβλημα. Κάτι που ήδη δημιουργεί πολλαπλάσια ζημιά παρά όφελος στο επίπεδο της εμβολιαστικής συνείδησης του πληθυσμού και του βαθμού συμμόρφωσης του στα επερχόμενα διαρκή υγειονομικά μέτρα.
τα ακουω αυτα που ειπες....Αν και αποφεύγω να εκφράζω προσωπικές απόψεις παρά μόνον όταν τεκμηριώνονται ,μερικά τουλάχιστον, από τα διαθέσιμα δεδομένα, θα σου πω την γνώμη μου.
Ο λόγος που δεν γίνεται ουσιαστική κουβέντα στον δυτικό κόσμο και τα κατεστημένα ΜΜΕ για την διαχείριση της πανδημίας στις προηγμένες δημοκρατίες της ανατολής σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με την επικοινωνιακή διαχείριση του ζητήματος από τις ανέτοιμες και αναποτελεσματικές δυτικές κυβερνήσεις που θέλουν να αποφύγουν την λογοδοσία στις κοινωνίες τους επιχειρώντας να αποκρύψουν την πλήρη υγειονομική τους χρεωκοπία τόσο σε επίπεδο προετοιμασίας όσο και διαχείρισης της πανδημικής κρίσης.
Ως προς το Ισραήλ κάθε άλλο παρά αμφισβητώ την επιτυχία τους στο ζήτημα του κόβιντ - αντάξια άλλωστε ενός έθνους-μαχητή που έμαθε να παίρνει υπολογισμένα ρίσκα και να λειτουργεί με συστηματικότητα προκειμένου να επιβιώσει. Έχω γράψει αναλυτικά άλλωστε για αυτό νωρίτερα.
Αυτό που αμφισβητώ είναι αφενός ο αφελής ενθουσιασμός για το ότι ο εμβολιασμός από μόνος του είναι επαρκής συνθήκη για τον βραχυπρόθεσμο έλεγχο της πανδημίας και αφετέρου την επικίνδυνα καιροσκοπική επικοινωνιακή διαχείριση του σοβαρότατου ζητήματος των εμβολιασμών, σε επίπεδο προσδοκιών του πληθυσμού, από την κυβέρνηση.
Αντί να ειπωθεί ανοιχτά στον πληθυσμό ότι τα εμβόλια είναι απλά μια σημαντική παράμετρος στο πρότζεκτ διαχείρισης της πανδημίας σε βάθος χρόνου, σε συνδυασμό με πολλά άλλα μέτρα που θα μας συνοδεύουν για καιρό, και ότι αποτελούν επί της ουσίας υπό δοκιμή πειραματικά φαρμακευτικά προϊόντα, αντίθετα δημιουργήθηκε συστηματικά η ψευδαίσθηση ότι αποτελούν κάποιου είδους "μαγικά ραβδιά" που χωρίς κόστος και παρενέργειες θα επιλύσουν από μόνα τους και άμεσα το πρόβλημα. Κάτι που ήδη δημιουργεί πολλαπλάσια ζημιά παρά όφελος στο επίπεδο της εμβολιαστικής συνείδησης του πληθυσμού και του βαθμού συμμόρφωσης του στα επερχόμενα διαρκή υγειονομικά μέτρα.
Σοβαρα τωρα ρε σεις,πηγανε σε ζαχαροπλαστειο και ειπαν στον ζαχαροπλαστη θελουμε μια τουρτα σουπερμαν με μουρη χατζιδακη φοντο τη βουλη και μπροστα τα σηματα δεη ολυμπιακη ????χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαΕλπίζω να είναι μοντάζ
Αλλιώς χρειάζεται κ άλλο ξύλο όπως παλιά αυτός ο πισωγλεντης!!
Έχουν το κόσμο με περιοριστικά μέτρα κ Αυτός ανεβάζει κορονοτούρτες κ τι ωραία περνάμε