celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.173
- Πόντοι
- 6.056
λες να πεσε τηλεφωνο από πετραν :S :S :SΠανε οι αποκριες...τις ακυρωσε ο Τζενης Μπαλατσινου.
λες να πεσε τηλεφωνο από πετραν :S :S :SΠανε οι αποκριες...τις ακυρωσε ο Τζενης Μπαλατσινου.
λες να πεσε πουτσα από πετραν :S :S :S
τωρα τυπε ειμαστε μια πολυ μεγαλη καποτα για το εξωτερικοΤυπε νομιζες οτι ειχε μπει ολη η χωρα σε μια πελωρια καποτα και δεν θα κολλουσαμε τιποτα; :S :S :S
τωρα τυπε ειμαστε μια πολυ μεγαλη καποτα για το εξωτερικο
καταντησαμε και επισημα σημερα walking dead
επιβεβαιωσε ο ρεζνοφ?Καλως το τεταρτο κρουσμα τυποι... :S :S :S
επιβεβαιωσε ο ρεζνοφ?
hell ειμαι μεγαλυτερος απο σενα
τερμα ο τουρισμος τερμα οι εισαγωγες και οι εξαγωγες προιοντων
θα τα δεις απο τριτη
ελλεινιδα ανοιξε τους ασκους του αιολουΓυναίκα δεν άνοιξε το κουτί της Πανδώρας;
πανω απο 40Ρε λεγε ποσο χρονων εισαι ακριβως...
ρε μαλακες ντροπή σας. >Νομιζω οτι αυτη τη στιγμη κανει σπασμους και βγαζει αφρους απο το στομα... :S :S :S
πανω απο 40
εσυ?
Μια χαρα ειναι η τιμη!!εγω τις αντιστοιχες-τυπου 3Μ-τις παιρνω περιπου τρια ευρω αλλα σε πενηνταδα!πλενονται αρκετες φορες,και ψεκαζονται κιολας!
hell μακαρι να ηταν ολα πλακιτσα αλλα εαν δεν δηλωσει παραιτηση συντομα τοτε να περιμενεις και αλλες συμφορεςΩραια...κανενα ιστορικο με χρονια νοσο; :S :S :S
ηδη εχτες πατρα-που τεταρτη ανεβαινουν τα ψυγεια για ευρωπη-ζητημα να ειχε 20 νταλικες....hell ειμαι μεγαλυτερος απο σενα
τερμα ο τουρισμος τερμα οι εισαγωγες και οι εξαγωγες προιοντων
θα τα δεις απο τριτη
θα δεις απαγορευσεις απο τριτη οπως κανουν ολες οι χωρες για λογους προστασιαςηδη εχτες πατρα-που τεταρτη ανεβαινουν τα ψυγεια για ευρωπη-ζητημα να ειχε 20 νταλικες....
σειτανιδης