Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
γαματα παιρνω το λεωφορειο να παω στο αχεπαψωλιαγκος η δουλεια ρεζ...
ειναι και ωρα αιχμης ρε γαμωτο και θα ειναι ζινγκα
γαματα παιρνω το λεωφορειο να παω στο αχεπαψωλιαγκος η δουλεια ρεζ...
γαματα παιρνω το λεωφορειο να παω στο αχεπα
οχιΠρεπει να μεινεις σπιτι ρε παπαρα μεχρι να ψοφησεις...καλα δεν διαβασες τις οδηγιες χρησεως;
....σκεψου τι κωλοφαρδοι ειμαστε ομως που δεν εχουμε μετρο....γαματα παιρνω το λεωφορειο να παω στο αχεπα
οχι
εχει πουθενα να κατεβασω το μανιουαλ σαν τον αλλον με τα ερκοντισια?
ΤΡΙΣΜΑΛΑΚΑ ΚΙΚΙΛΙΑ
ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΛΕΓΕΣ
ΨΟΦΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ
3 ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Μηπως πηγε για Ε-πήδηξη.....?????Γυναίκα δεν άνοιξε το κουτί της Πανδώρας;
Εγω γυρισα του αγιου βαλεντινου.Με καραβι κανονικα.κοιμηθηκα οπως παντα βορεια Ιταλια αφου γυρνουσα απο Γερμανια,και τοτε μου κινησε τη περιεργεια στους σταθμους αυτοκινητων οτι καθε μαγαζι μεσα ειχε λανσαρισμα μασκες!!τοτε τις ειχαν 2,79 θυμαμαι χαρακτηριστικα,και ελεγα 'κοιτα οι απατεωνες΄......Τώρα μαλακίες ας μην λέμε. Ιταλία πάει και έρχεται πολύς κόσμος. Φορτηγατζηδες, ναυτικοί, φοιτητές κλπ.
ασε τυπεΤΡΙΣΜΑΛΑΚΑ ΚΙΚΙΛΙΑ
ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΛΕΓΕΣ
ΨΟΦΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ
3 ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Η μια θεσσαλονικη-που κολλησε και το παιδι της,και η αλλη αθηναΣε ποια περιοχή άραγε; Όχι ότι έχει σημασία.
τυπε υπαρχει λυση,τωρα που εχουμε και αποκριες :S :S :SΤυπε νομιζες οτι ειχε μπει ολη η χωρα σε μια πελωρια καποτα και δεν θα κολλουσαμε τιποτα; :S :S :S
τυπε υπαρχει λυση,τωρα που εχουμε και αποκριες :S :S :S
Εγω γυρισα του αγιου βαλεντινου.Με καραβι κανονικα.κοιμηθηκα οπως παντα βορεια Ιταλια αφου γυρνουσα απο Γερμανια,και τοτε μου κινησε τη περιεργεια στους σταθμους αυτοκινητων οτι καθε μαγαζι μεσα ειχε λανσαρισμα μασκες!!τοτε τις ειχαν 2,79 θυμαμαι χαρακτηριστικα,και ελεγα 'κοιτα οι απατεωνες΄......
τυπε με τοσα επιχειρηματα που παρεθεσε πειστηκαμε ολοι,δεν συντρεχει λογος ανησυχιας,τωρα κλειστε σχολεια ακυρωστε εκδηλωσεις κλπ :S :S :S οσο δεν βρεχει ειμαστε θωρακισμένοι,μολις αρχισει φταινε τα αντιπλημμυρικα που δεν εγιναν :S :S :Sασε τυπε
εχουμε μπλεξει με τον μαλακα τον κικιλια να πουμε
ολοκληρος υπουργος υγειας και αφηνει τον κοσμο να αρρωσταινει χωρις να κανει απολυτως τιποτα
κατι ακουγεται οτι μερικοι αρρωστοι πεθαινουν κιολας
και ο μητσοτακης τον αφηνει στη θεση του
αλλα ΝΔ ηθελαν καποιοι