Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Η Εικόνα που βγαίνει από την περιγραφή σου, ταπώνει οποιοδήποτε επιχείρημα. Πραγματικά τώρα, θα ήθελα κάποιος έξυπνος Σκηνοθέτης να έχει ανοικτές κάμερες και να κινηματογραφεί καμιά δεκαριά Ινδούς και Ινδές και να τους λέει με σοβαρότητα πως πρέπει να βάζουν Αντισηπτικό στα χέρια τους!!!!!!!!!!!!!!!! Και να φοράνε μάσκες!!!!!!!!!!!!! Και οι κάμερες να εστιάζουν στις φάτσες τους όταν ο μεταφραστής του τα πει!!!!!!!!!! Το Βίντεο θα ρίξει το διαδίκτυο από τις θεάσεις. Ας δούμε μια γλαφυρή φωτογραφία από την πραγματικότητα. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ. Ο τύπος αυτός πλένει τα δόντια του, ΝΑΙ ΠΛΕΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ με αυτό το νερό
1618677923548.png

μόνο αυτό ; πριν από καιρό εδώ μέσα είχε μπει μια φωτογραφία από καθαριστή βόθρων στην Ινδία (ή Μπαγκλαντές) , αλλά δεν θυμάμαι που την έχω αποθηκεύσει να την ανεβάσω. Άμα ψάξεις στο νετ θα καταλάβεις, μιλάμε για τύπους που βουτάνε ημίγυμνοι μέσα στο σκατό μέχρι το λαιμό....

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Για να περπατήσεις Ινδία μόνο με κλειστή μύτη
Μήπως τα ρούχα τα καθάρισαν με λασπόνερα;;;
έχει και υπαίθριους μπαρμπέρηδες στα πεζοδρόμια με μια καρέκλα και σε ξυρίζουν με το βρώμικο ξυραφάκι και σε σκουπίζει με τη βρώμικη πετσέτα. Αλλά σου βάζει μυρτώ στο τέλος και μοσχομυρίζεις :confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ναι αλλα κατα τα αλλα εχουνα εροπλανοφορο και στελνουν πυραυλους στο διαστημα, σαν την σοβιετικη ενωση. που οι μισοι πεινουσαν.

και μην μου πειτε για ΗΠΑ και αστεγους, γιατι στις ΗΠΑ ειχαν παχυσαρκια.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
η Ινδια παιχτες εχει 1.400.000.000 κατοικους.......ΕΝΑ ΔΙΣ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ....Το μεγαλυτερο μερος του πληθυσμου ζει στα ορια του υποσιτισμου και γενικα τους παει μια μια...μια φαι μια οχι.....επισης να τονιστει το γεγονος οτι ζουν ο ενας πανω στον αλλο σε ειδικες χαρτινες κουτες οικοσυσκευων lg ,toshiba ,samsung ,οι οποιες προσφερουν φοβερη προστασια απο σεισμους και ειναι πολυ ευκολα μεταφερομενες....σκυλοι γατες αγελαδες κατσικες και ινδοι οταν σκαει καμια βροχουλα (2μηνες σερι)γινονται μια ωραια παρεα και ταξιδευουν αναλογα το ρεμα που τους εχει παρασυρει και στην υπολοιπη χωρα εντελως δωρεαν...η συντριπτικη πλειοψηφια τους ειναι νεοι οποτε εχουν ολο το μελλον μπροστα τους να ζησουν με ρισκο ωστε να μην βαρεθουν ποτε.....ΛΟΓΙΚΑ ο κορωνας ειναι το τελευταιο πραγμα που τους απασχολει...
ίσως να είναι και θέμα νοοτροπίας
έχω ακούσει πως ακόμη και όσους πάρει το ρέμα παραμένουν αισιόδοξοι
thumbs-up-water-e1447992766808.jpg

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
ναι αλλα κατα τα αλλα εχουνα εροπλανοφορο και στελνουν πυραυλους στο διαστημα, σαν την σοβιετικη ενωση. που οι μισοι πεινουσαν.

και μην μου πειτε για ΗΠΑ και αστεγους, γιατι στις ΗΠΑ ειχαν παχυσαρκια.
ναι και?
έχουν και τους καλύτερους προγραμματιστές software παγκοσμίως.
και στο πακιστάν έχουν πυρηνικά.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ναι και?
έχουν και τους καλύτερους προγραμματιστές software παγκοσμίως.
και στο πακιστάν έχουν πυρηνικά.
αρα το προβλημα ειναι της κεντρικης εξουσιας.

δινει δις για πυραυλους και αεροπλανοφορα ενω θα μποουσε με πολυ λιγοτερα λεφτα να φτιαξει αποχευτευτικο συστημα και υδρευση.

ενταξει και εδω θα μπορουσαμε να εχουμε 500 καινουρια λεωφορεια και ασθενοφορα με ενα μαχητικο λιγοτερο, αλλα τουλαχιστον τα βασικα να εχουμε καθαρο νερο σε ολη την χωρα το εχουμε απο το 1960.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706

δινει δις για πυραυλους και αεροπλανοφορα ενω θα μποουσε με πολυ λιγοτερα λεφτα να φτιαξει αποχευτευτικο συστημα και υδρευση.

ενταξει και εδω θα μπορουσαμε να εχουμε 500 καινουρια λεωφορεια και ασθενοφορα με ενα μαχητικο λιγοτερο, αλλα τουλαχιστον τα βασικα να εχουμε καθαρο νερο σε ολη την χωρα το εχουμε απο το 1960.
που είδες το πρόβλημα της κεντρικής εξουσίας. Αν δεν τους άρεσε ας τους ρίχνανε. Και τους γύφτους αν τους ρωτήσεις να τους χτίσεις σπίτια και να τους δώσεις δουλειές θα σου δείξουν κωλοδάχτυλο.
Λέμε νίβουν τα μούτρα τους στον υπόνομο γάγγη, το κάνουν γιατί δεν βρίσκουν άλλο νερό νομίζεις

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
που είδες το πρόβλημα της κεντρικής εξουσίας. Αν δεν τους άρεσε ας τους ρίχνανε. Και τους γύφτους αν τους ρωτήσεις να τους χτίσεις σπίτια και να τους δώσεις δουλειές θα σου δείξουν κωλοδάχτυλο.
Λέμε νίβουν τα μούτρα τους στον υπόνομο γάγγη, το κάνουν γιατί δεν βρίσκουν άλλο νερό νομίζεις
ναι ετσι νομιζω,
και το ειπα ηδη,
ινδους μαθητες ειχα και δεν πλενονταν σε λασπονερα,
αρα δεν ειναι θεμα κουλτουρας, οπως τσιγγανοι που εχουν πολλα λεφτα και παρολα αυτα κλεβουν, εδω βρηκαν καθαρο νερο στην ινδια δεν ειχαν. δεν ειναι ατομικη ευθυνη του καθε πολιτη να εξασφαλισει νερο στην περιοχη του, αυτα τα κανει η κεντρικη εξουσια , το κρατος,

τωρα οι εμμεσες ευθυνες των πολιτων για το κρατος ειναι πολυ μακρια.

εγω δεν ψηφισα καμμια απο τις ελληνικες κυβερνησεις και τις λουζομαι μια ζωη, και δεν ειμαι της αποχης για να στηριζω οπως λες εμμεσα την κυβερνηση αλλα δυστυχως οι περισσοτεροι ειναι απογοητευμενοι και με την αποχη ειναι σαν να στηριζουν το πρωτο κομμα.

στις ΗΠΑ ψηφιζουν πολυ λιγοι, παρολα αυτα το κρατος, ειναι το ισχυροτερο του κοσμου χωρις παραχωρισεις στην υγειηνη και στα βασικα.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Επιτέλους σήμερα έστω και ανύποπτα παραδέχτηκες αυτό που επί μήνες υποπτευόμαστε. Πως σε ΒΟΛΕΥΕΙ η πλευρά της υποστήριξης του κορωνοαφηγήματος.
Από τον τρόπο γραφής σου και τις επιθέσεις στην πλευρά των σκεπτικιστών καθώς και λόγω της σιωπής σου σε κατάφορες ανακρίβειες και αντιφάσεις της επίσημης πλευράς, όλοι είχαμε υποπτευθεί πως η υπονομευτική στάση σου έκρυβε πίσω από την σοβαροφάνεια έναν μοχλευμένο δόλο προς την υποστήριξη της μιας άποψης εις βάρος της άλλης.
Πλέον το λες και ανοιχτά , σταράτα και χύμα έστω με λανθάνουσα γλώσσα που ως γνωστόν είναι η πλέον αληθής.
Έυγε παικταρά μου :confused:

έτσι όπως το διαβάζω (αλήθεια πως δεν το είδα χθες να παω για ύπνο χαλαρωμένος από το άφθονο γέλιο που χάρισες) σκέφτομαι δύο εκδοχές, ας τις γράψω επιστρατεύοντας όση σοβαροφάνεια μου έχει απομείνει:

- η πρώτη και πιο ανώδυνη είναι πως το πρόβλημά σου είναι απλά θέμα μαθησιακού κενού, επιπέδου δημοτικού βέβαια αλλά δεν πειράζει ποτέ δεν ειναι αργά να μάθεις. Γράψε "κατανόηση κειμένου" στο γουγλη και θα βρεις την αναγκαία βοήθεια.

- η δεύτερη εκδοχή προκύπτει αν τα όσα έγραψες τα δει κανείς σε συνδυασμό με ένα ποστ παρόμοιου παραληματικού ύφους που είχες γράψει στον Τάσο πριν λίγο καιρό . Σε αυτή την περίπτωση το θέμα δεν είναι για γέλιο, έχεις την κατανόησή μου. Ίσως μάλιστα να μπορεί να προσφέρει βοήθεια το ιατρικό τιμ του μπου, αφιλοκερδώς πάντα :grin:

αυτό που λες ότι δεν σχολιάζω τις ανακρίβειες της "άλλης" πλευράς : χθες σε δύο ποστ ο Prince Belozersky έγραψε πράγματα που αν θες να είσαι απόλυτα ακριβής από αυστηρά επιστημονική θεώρηση ήταν λίγο αυθαίρετα. Αλλά δεν τα σχολίασα επειδή το νόημα που ήθελε να δώσει ήταν σωστό, δεν άλλαζε τίποτα. Και σήμερα ο Νικ1410 έκανε μια κλασσική αυθαίρετη ερμηνεία αλλά όπως έχεις γράψεις είναι η μεγάλη μεταγραφή μας οπότε ...χαλάλι του ας γράψει και καμια .... παραπάνω :D:
είμαι σίγουρος όμως ότι δεν πήρες χαμπάρι καμία από τις παραπάνω τρεις περιπτώσεις....

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606

Ζακετα να παρεις

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
230.000 κρούσματα στην Ινδία μόνο στο νέο Δελχί σε μία μέρα.

Εκτίθεσαι φίλε, πρόσεχε, αυτή είναι η μισή αλήθεια.

Την υπόλοιπη μισή θα την αποκαλύψουν ο Savvas με τον Diogeni στο επόμενο live.

Αυτό λοιπόν που συνέβη είναι το εξής:

H Ινδία με τα 35άρια στις θερμοκρασίες δεν έπρεπε να αντιμετωπίζει πρόβλημα μετάδοσης σύμφωνα με την μελέτη που έχει εκπονήσει η ομάδα των ψεκασμένων υπό την επίβλεψη του Καρατσιώλη.
Η φτώχια όμως και η εξαθλίωση που έχει επιβάλει στην Ινδία η κακιά Δύση, ανάγκασε τον Ινδό Πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι να πουλήσει με μυστική συμφωνία τις υψηλές θερμοκρασίες στον Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος με την σειρά του θα σερβίρει στους Βρετανούς το παραμύθι πως για την ύφεση της νοσηρότητας στο Ηνωμένο Βασίλειο ευθύνεται το εμβόλιο.

:confused:

Αυτά τα ωραία που λες, οπότε μην βάζεις μισές ειδήσεις που κουκουλώνουν την αλήθεια από τα ΜΜΕ που ελέγχει ο Κούλης…

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ανεβάζω για 4η και τελευταία φορά το παρακάτω βίντεο. Καραντινόκαβλες τσαούσες σκάστε!!!
Όποιος δεν το έχει δεί ακόμα παρακαλείτε να το κάνει. 20 λεπτά διάρκεια, αυτά που λέει όμως ανοίγουν τα μάτια (αν δεν έχουν πολύ γράσο)

Επειδή δεν έχω σκοπό να αφιερώσω 20 λεπτά, (την έχω ξαναπατήσει και αύριο έχω αγώνα, μην συγχυστώ! :grin: ) μπορεί κάποιος να μου πει ποιο είναι το συμπέρασμα που έβγαλε ο dik και επιμένει να το μάθουμε;

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Επειδή δεν έχω σκοπό να αφιερώσω 20 λεπτά, (την έχω ξαναπατήσει και αύριο έχω αγώνα, μην συγχυστώ! :grin: ) μπορεί κάποιος να μου πει ποιο είναι το συμπέρασμα που έβγαλε ο dik και επιμένει να το μάθουμε;
δεν νομίζω να το είδε κανείς

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Προσοχή.

Νέες αποκαλύψεις της εφημερίδας που έκανε καριέρα ο προφέσορας!

:confused:

43425_n.jpg

Screenshot_8.jpg

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.687
Πόντοι
736
Το συμπέρασμα δεν ξέρω ποιό είναι , αλλά ο τύπος στο βίντεο (απο το λίγο που το είδα στην αρχή τουλάχιστον) μιλάει για την απουσία θεραπευτικών πρωτοκόλλων προτού πας στο νοσοκομείο , όπως και για το οτι επικεντρωνόμαστε μόνο στα εμβόλια αντί να ασχοληθούμε και με τα φάρμακα ώστε να θεραπεύσουμε αυτούς που είναι ηδη ασθενείς.

Τα ίδια πάνω κάτω λένε και οι δικοί μας εδω , απλα επικεντρώνονται πιο πολύ στην έλλειψη της πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε οτι αφορά το κομμάτι πριν πας στο νοσοκομείο.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.273
Πόντοι
5.006

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Η Ινδία εμφανίζει εποχές ξηρασίας και βροχών. Η θερμοκρασία γενικά είναι σταθερή μέσα στο έτος.

Κούλη, οι οπαδοί γιατροί σου, σαν τους μεταφραστές σου ένα πράμα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Ινδια θα δειξει ,κανεις δεν γνωριζει τι γινεται πραγματικα σε αυτη την τεραστια χωρα ...
δυστυχως μπορει να δουμε για πρωτη φορα πενταψηφιο αριθμο νεκρων ημερησιως :confused:

Μεχρι τωρα αυτο το θλιβερο ρεκορ το κατεχει νομιζω η Βραζιλια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom