Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
ουτε 4 μηνες.

στους 3,5 μηνες χωρισα.

102 μερες και 102 νυκτες αντεξα παντρεμενος, δεν παλευεται η γκρινια, τεντωθηκαν τα νευρα μου.
Στα γραφω αλλα με λες κακο...αφου σου χει μεινει αξεχαστο το αισθημα με τον γιγα τον γκολποστ....πηγες και παντρευτηκες εσυ απο αντιδραση...

santorini

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Like
157
Πόντοι
1
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Μενεις σε 5στερο και ανοιγεις παραθυρο....μυριζει σαν καβαντζα που εχουν ταριφες σε παρκακι για κατουρημα....στην καλυτερη,γιατι αν πεσεις σε μερα που η τοπικη χημικη βιομηχανια εχει κλειστο κανα φιλτρο για οικονομια,λογικα δεν θα χρειαστει να ξαναναπνευσεις....

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
εκείνο το αδερφίστικο σώμα με τα γαλάζια πόλο μπλουζάκια για τις διαδηλώσεις γιατί δεν τους βγάλανε να κάνουν ελέγχους?
5189169.jpg
Γέμισε στρουμφάκια η Αστυνομία; Πού'ναι ο Δρακουμέλ;

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
τελικα ακυρο για το πασχα τυπε...απο 10 μαιου ολα ανοιχτα λενε πλεον....
σου το ειχα πει οτι αυτες οι 2 βδομαδες θα ειναι οι πιο κρισιμες....
:confused: :confused: :confused: :confused:
Μέχρι τις επόμενες επιπλέον 2 εβδομάδες που θα είναι εξίσου ή ακόμα κρισιμότερες καθώς θα υπάρξει πολύ αργή αποκλιμάκωση της μαλακίας που μας δέρνει ...καθώς τα λύματα του βόθρου και του λουκιού της αποχέτευσης της κυρά Μαρίκας παρουσιάζουν στατιστικά σημαντική αύξηση του ιϊκού φόρτου καθώς και κάθετη αύξηση σε χρήση βαρβιτουρικών, αντικαταθλιπτικών και αλκοόλ... έτσι έκριναν οι λυματοσκόποι της συμφοράς με τα Αϊνσ(τ)άινα μαθηματικά τους μοντέλα που πέφτουν πάντα μέσα-έξω καθώς κορύφωση περιμέναμε εδώ και καιρό και κορύφωση δεν βλέπουμε. Καλά Σαράντα...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
ουτε 4 μηνες.

στους 3,5 μηνες χωρισα.

102 μερες και 102 νυκτες αντεξα παντρεμενος, δεν παλευεται η γκρινια, τεντωθηκαν τα νευρα μου.

Δηλαδή πριν παντρευτείτε δεν υπήρχε γκρίνια,δε μένατε μαζί,τί σκατά;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
πες τώρα σε ανθρώπους που τσαλαβουτάνε σε πτώματα και περιττώματα και νίβουν τα μούτρα τους σε αυτά τα νερά, να βάζουν μάσκα και αντισηπτικό στα χεράκια λολ
καλά για εμβόλιο θα σε μουτζώσουν
Η Εικόνα που βγαίνει από την περιγραφή σου, ταπώνει οποιοδήποτε επιχείρημα. Πραγματικά τώρα, θα ήθελα κάποιος έξυπνος Σκηνοθέτης να έχει ανοικτές κάμερες και να κινηματογραφεί καμιά δεκαριά Ινδούς και Ινδές και να τους λέει με σοβαρότητα πως πρέπει να βάζουν Αντισηπτικό στα χέρια τους!!!!!!!!!!!!!!!! Και να φοράνε μάσκες!!!!!!!!!!!!! Και οι κάμερες να εστιάζουν στις φάτσες τους όταν ο μεταφραστής του τα πει!!!!!!!!!! Το Βίντεο θα ρίξει το διαδίκτυο από τις θεάσεις. Ας δούμε μια γλαφυρή φωτογραφία από την πραγματικότητα. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ. Ο τύπος αυτός πλένει τα δόντια του, ΝΑΙ ΠΛΕΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ με αυτό το νερό
1618677923548.png

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.369
Πόντοι
22.266
Ινδία είμαι τραγικά κ άλλο από εικόνες κ άλλο να το ζήσεις
Όταν πήγα δεν άντεξα πάνω από 4 μέρες κ χάθηκα σαν αστραπή στο Μπαλί
Για να πας να κάτσεις μέρες εκεί πρέπει να είσαι εγκεφαλικά καμενος ντεμεκ γιόγκα σοφιστικομπουρδας

Έκανα μοουρδελοτσαμα στο αντίστοιχο Μεταξουργείο (katra ghel ) έτσι για τη φάση κ ηταν τρομακτικα

Αν μπεις στο δωμάτιο με 500 ρουπίες τότε θα βγεις δίχως νεφρά καρδιά aids

Το Μεταξουργείο φαντάζει μπροστά του σε fkk

Aντε τώρα να εξηγήσεις σε αυτούς να πάρουν μετρα :confused:
IMG_20190131_140951.jpg

Τελευταία τροποποίηση:
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δηλαδή πριν παντρευτείτε δεν υπήρχε γκρίνια,δε μένατε μαζί,τί σκατά;
οχι πριν δεν υπηρχε γκρινια

οπως δεν υπηρχε και μετα που τα ξαναφτιαξαμε

θυμασαι την ταινια "η δε γυνη να φοβειται τον αντρα" με τον κωνσταντινου και την μαρω κοντου? αυτο ακριβως.

εκτος γαμου τσακωνομασταν φυσιολογικα , δηλαδη 1 φορα την εβδομαδα το πολυ.

μεσα στον γαμο μπορει να ηθελε να πατησει ποδι και τα ακουγα στερεοφωνικα για μαλακιες, καθε μερα την ενοχλουσε και κατι που εγω δεν θα εδινα σημασια αν το εκανε αντιστοιχα αυτη.

πχ
γιατι αγορασα ακριβες ντοματες την Τεταρτη και δεν περιμενα μεχρι το Σαββατο που πηγαιναμε για ψωνια,
γιατι πληρωσα νωρις τον λογαριασμο του τηλεφωνου πριν ερθει σε εντυπη μορφη,
γιατι ενω επλυνα τα πιατα το ενα πιρουνι δεν το ξεπλυνα καλα,
γιατι ενω κατεβαζα συνηθως εγω τα σκουπιδια φευγοντας μια μερα βιαζομουν που ειχα αργησει στην δουλεια και της ειπα να τα κατεβασει αυτη χρησιμοποιοντας προστακτικη ,
γιατι ειπα ανεκδοτο για την κουμπαρα την τζιλφ,
γιατι εβαλα το μπρικι του καφε στο δεξι ντουλαπι αντι στο αριστερο,
γιατι στο ξενοδοχειο κατεβηκα μονος μου για πρωινο στις 7 και δεν περιμενα μεχρι τις 9 να ξυπνησει να φαμε μαζι,
γιατι επιασα κουβεντα για την αρχιτεκτονικη με την χοντρη και γρια ασχημη ξεναγο,
γιατι αναστεναξα βαθια μπαινοντας σπιτι αφου ανεβηκα ανηφορα και σκαλες, 105 κιλα ανθρωπος, αρα κατι της κρυβω δεν ειναι απο το βαρος κλπ
κλπ κλπ

πραγματα που εμεις οι αντρες δεν δινουμε σημασια, αλλα καθε μερα και κατι οποτε καταντησε ανυποφορο.

οποτε συμφωνω μαζι σου , "τι σκατα?"

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ινδία είμαι τραγικά κ άλλο από εικόνες κ άλλο να το ζήσεις
Όταν πήγα δεν άντεξα πάνω από 4 μέρες κ χάθηκα σαν αστραπή στο Μπαλί
Για να πας να κάτσεις μέρες εκεί πρέπει να είσαι εγκεφαλικά καμενος ντεμεκ γιόγκα σοφιστικομπουρδας

Έκανα μοουρδελοτσαμα στο αντίστοιχο Μεταξουργείο (katra ghel ) έτσι για τη φάση κ ηταν τρομακτικα

Αν μπεις στο δωμάτιο με 500 ρουπίες τότε θα βγεις δίχως νεφρά καρδιά aids

Το Μεταξουργείο φαντάζει μπροστά του σε fkk

Aντε τώρα να εξηγήσεις σε αυτούς να πάρουν μετρα :confused:
IMG_20190131_140951.jpg
γιατι ρε? στην φωτογραφια φαινεται ξεκαθαρα στο μπαλκονι μια κυρια που εχει πλυνει τα ρουχα της, οποτε χρησιμοποιουν νερο, πιθανοτατα και σαπουνι. μηπως σε τρομαζε το χρωμα που θυμιζει τσιγγανους? γιατι εγω οταν ειχα 2 παιδια απο ινδια μαθητες (ινδουιστες , οχι πακιστανοι μουσουλμανοι) μια χαρα μου φανηκαν

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Ανεβάζω για 4η και τελευταία φορά το παρακάτω βίντεο. Καραντινόκαβλες τσαούσες σκάστε!!!
Όποιος δεν το έχει δεί ακόμα παρακαλείτε να το κάνει. 20 λεπτά διάρκεια, αυτά που λέει όμως ανοίγουν τα μάτια (αν δεν έχουν πολύ γράσο).

Enjoy........

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Η πλακα ειναι οτι απο τον επομενο Νοεμβριο που ληγουν τα τωρινα εμβολια παλι μεσα θα ειμαστε!
γιατι δεν θα βγαλουν αναμνηστικες δοσεις? και τοτε θα εμβολιαστουμε πολυ πιο γρηγορα αφου θα χρειαζεται μονο μια δοση

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.369
Πόντοι
22.266
γιατι ρε? στην φωτογραφια φαινεται ξεκαθαρα στο μπαλκονι μια κυρια που εχει πλυνει τα ρουχα της, οποτε χρησιμοποιουν νερο, πιθανοτατα και σαπουνι. μηπως σε τρομαζε το χρωμα που θυμιζει τσιγγανους? γιατι εγω οταν ειχα 2 παιδια απο ινδια μαθητες (ινδουιστες , οχι πακιστανοι μουσουλμανοι) μια χαρα μου φανηκαν
Για να περπατήσεις Ινδία μόνο με κλειστή μύτη
Μήπως τα ρούχα τα καθάρισαν με λασπόνερα;;;

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
Γεια σου μπουρδολογε,το προβλημα ειναι οτι στην Δημοκρατια ψηφιζουν ολοι δυστυχως.Ακομα και εσυ .

:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
όπως νομίζεις, στο μεταξύ όμως απάντησε στα απλά που σε ρωτάμε.

άνοιξες βιβλίο να μάθεις τη διαφορά ανακάλυψης-εφεύρεσης ;

θα μας πεις που διάβασες ότι 80ρηδες στην αρχαιότητα ήταν στην πρώτη γραμμή της μάχης με πλήρη οπλισμό ;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Για να περπατήσεις Ινδία μόνο με κλειστή μύτη
Μήπως τα ρούχα τα καθάρισαν με λασπόνερα;;;
αν δεν εχουν προσβαση σε σαπουνι, το χωμα ή λασπη κλπ δια της τριβης απομακρυνουν λιπαρα, οργανικες ουσιες, ιδρωτιλα, μικροβια κλπ βρωμια. δεν απολυμαινουν αλλα τα χοντρα τα διωχνουν.
απο τον να εχουν σκατιλα τα ρουχα καλυτερα ειναι.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
Περίμενε λίγο και θα δεις. Τα θρησκόληπτα τετράποδα που ζουν στην Ινδία, τσαλαβουτάνε στον Γάγγη, που είναι Ιερός, για να καθαριστούνε από τον Ιό. Η συνέχεια, είναι Νομοτελειακή

κοίτα δεν αμφιβάλλω και πολύ για το τι πρόκειται να γίνει, γι 'αυτό άλλωστε το έγραψα στον Τάσο. Απλά δε θέλω να βάζω άλλες παραμέτρους που δεν μπορώ να γνωρίζω την επιρροή τους και να κάνω εκτιμήσεις. Συνθήκες ζωής, ασθένειες, θρησκεία κλπ. προτιμώ να τα αφήνω απ' έξω γιατί δεν μπορώ να τα ξέρω με βεβαιότητα. Μένω μόνο στους αριθμούς που δημοσιεύονται στο worldmeter και στην τάση εκτίναξης που φαινεται να έρχεται. Εκτός αν επιδράσει κάποιος παράγοντας που δεν τον γνωρίζουμε υποθέτω ότι θα δούμε πρωτοφανή νούμερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom